fredag 28. januar 2011

Den engelske kusinen


Cath Kidston er på mange måter Greengate sin engelske kusine! Her endrer ikke koppekolleksjonene seg i samme tempo, men de to merkene har mange likhetstrekk. Jeg oppdaget Cath Kidston litt tilfeldig for noen år siden. Jeg la merke til noen fine kopper på bloggen til  Mias Landliv, og ble raskt en stor fan av Cath sitt design -som må sies å være for spesielt interesserte!


I løpet av de siste årene har jeg derfor shoppet meg flere blomstrede Cath Kidston vesker, med tilhørende lommebøker. Noen er store og andre litt mindre. Noen har jeg kjøpt i interiørbutikker her hjemme, noen har jeg shoppet i England og noen er kjøpt på nett.

På januarsalget  snopte jeg en ny Bookbag med røde blomster:) Jeg har en lignende veske fra før, og den blir stadig brukt av jentene fordi den har en grei størrelse. Den rommer akkurat en A4 mappe, og det man ellers skulle trenge på turen til og fra jobb! De fleste av Cath Kidston sine vesker er laget i voksduk-lignende materiale, og det funker fint i Bergensvær. Denne gangen handlet jeg på internett, og det gikk akkurat 40 timer fra bestillingen ble lagt inn, til den var på plass her hos meg. Utrolig nok.


For å unngå toll og moms handlet jeg bare for 200 kroner. Dermed tok jeg med noen små eggeglass og en liten fløtemugge for å komme opp i riktig sum. Veldig søte, og så vil de passe fint til et vårpyntet frokostbord.


Dette er nesten som et koppesett til dukkestuen, men passer fint til Cath Kidston koppene jeg har fra før.


Tidligere  har jeg kjøpt de tre bøkene til Cath Kidston: MAKE! SEW! og STITCH! ( De som har fulgt med meg en stund, vet at  Emmeline broderer bringeduk med utgangspunkt i et mønster fra Stitch boken)  Alle bøkene er tilpasset ulike vanskegrader, og kommer med et gjør det selv-prosjekt som man får med som gave. Med andre ord får man utstyr til å lage bagen/nettet/den broderte pungen som er avbildet på bokens forsiden, sammen med instruksjon selvfølgelig. Det er avgiftsfritt å importere bøker til Norge, så her får man mye for pengene:)

For dem som ikke bryr seg om håndarbeid, men som liker sommerhus-stilen, så kan jeg anbefale deg å registrere deg som mottaker av Cath Kidston sitt magasin, som er gratis og popper ned i postkassen noen ganger i året. Du kan  kan registrere deg med navn og adresse HER -og det koster ingenting:)


Her er det avslappende fredagskveld. Emmeline startet på ny frisk med sunn mat i moderate mengder i dag tidlig, men så er klokken blitt seks...og så er man så sinnsykt sulten...og så tenker man: JAJA, jeg får begynne på an' igjen i morgen, og i neste øyeblikk har man kastet i seg tre pizzaboller raskere enn noen har klart å si...pizzabolle;) 

 Ønsker alle en superdeilig helg, SEES i morgen:) -og neida, jeg er ikke sponset av Cath heller, dessverre! 

 

30 kommentarer:

Anonym sa...

Oversøtt da, we like it!herlig følelse å gå inn i butikken deres i Windsor der landsbyen er like søt som dukene og skjeene! :) Du durer ivei med innlegg nå, har akkurat kommentert 2 dager gammelt innlegg nå. GOD HELG, klem fra Inkala!

RoseSommer sa...

Så friskt og vårlig innlegg.
Har også handlet på nettet hos Cath, og det var en god opplevelse. Nå ble jeg fristet igjen. Takk skal du ....imeg ha!!

God helg! :-)

Tove sa...

he he he he.. for å komme OPP i riktig sum... Herlig herlig herlig!! Ha en nydelig helg og nyt pizzabollene :)

Emmeline sa...

Hei Inkala:) Alltid kjekt med hilsen fra deg og tusen takk for komplimentet med lampen...for noen innlegg siden.. Jeg er helt enig i både det du sier og i at lampen er fin. Min favoritt;) Fin tegnsetting også, kan ikke blogge med rødpenn. Da hadde jeg avskiltet meg selv ganske raskt. Det er alt for mange smilefjes, prikk prikk prikk og utropstegn ute og går når jeg skriver her i Cyberspace..Men så er det ikke norsk stil heller;)

Lisbeth sa...

Jada jeg indrømmer at det ser dejligt, friskt og sommerlig ud..:)
Men jeg har altid været så redd for mønstre. Men jeg elsker at se det i andres hjem, som dit og Susi's.
Jeg må nøjes med det og overleve med mine lidt mere duse farver.
Det er helt flot og kunne blande Greengate og Cath's varer...:-o)
Man tror jo de kommer fra samme sted...:-o)

Ha en super god weekend..

Hej fra Lisbeth

SOLSAUM sa...

Eg synes veskene dine er supre! Dei fekk meg i gla'humør når eg såg deg svinse av garde med dei med eit smil om munnen. Det er til å bli i godt humør av!

Ha ei god helg!

Solklem

RoseSommer sa...

Og da er bestillingen "placed" hos Cath Kidston. Vet en egentlig skal handle for under kr200 INKL frakt, og det har jeg gjort før. Idag tok jeg sjansen på at noen vil se igjennom fingrene med denne reglene og så ble det 28 pund denne gang. Time vill sjåv.

Emmeline sa...

RoseSommer:
No no no...Det er tohundre PLUSS frakt!! Jeg har sjekket:)Så du er på trygg grunn!

Anonym sa...

Smiler har lige været forbi og ja der er lidt Greengate over det men en anden pris :-)))De runde dåser du har stående på gulvet så jeg ikke de er så seje.Kram Else

Anonym sa...

Her ble en halv hvetebolle til fire hele før jeg fikk sagt bo....

Du skal få en dag i måra som rein og ubrukt står.... (du som er god på å dikte kan sikkert lage en slanke-sang av denne :-)

Hilsen blod-fan fra Kristiansand.

Maiken sa...

Då eg var i London i helga, gjekk eg forbi ei slik søt butikk den siste dagen av miniferien. Gjett om eg tenkte på deg då! Eg såg for meg Emmelinemannen på jakt etter alt du har skrive på lista, og vert pint mellom alle polkadottar og blomemønster! Då eg fortalde det til kjærasten lo han berre, og sa at "då går me IKKJE inn der". ;-)

Kardemomme mamma sa...

hei hei Emmeline.
Nydelige vesker ja:) jeg kjøpte to av disse på sweetmemories.no for litt siden. Digger de, å de er perfekt i regnfylte Bergen!
god helg!

Fjordheim sa...

Så mange nydelige ting. Flott veske og herlige eggeglass og fløtemugg du har kjøpt.
Jeg har bakt pizzaboller i dag, og spist opptil flere. Men det er litt grovt mel i dei så da er dei jo sunne? Vi sier det. Mat må en jo ha.
Lykke til i morgen.
Og ha ei riktig god helg :)

RoseSommer sa...

Kort innpå igjen:
Du som liker polkadots vil kanskje like denne musematten:

http://cgi.ebay.com/Red-Polka-Dot-Mousemat-Can-personalised-/110556626692?pt=UK_BOI_Office_Equipment_Supplies_Office_Equipment_ET&hash=item19bdb03f04

Anonym sa...

Fikk virkelig lyst å bestille noe herfra. Kan du si hva frakten kom på. Har aldri bestilt noe fra utlandt før og vil gjerne unngå en stor overraskelse.
Hilsen Irene

Danden sa...

Takk for tipset med å få gratis Kidston-magasin! Herved registrert! :o)

Med kjæleik til livet sa...

tjo hooo....
takk for tipset - for i vinterferien skal eg til london -- lykke ;)

smil fra monika

Emmeline sa...

Hei Irene:)

Det er frakt på 10 pund på det meste...Men jeg bestilte som sagt bare for 200 norske kroner for å slippe toll og avgifter. Da kommer frakten i tillegg til de 200 kronene.

Bente sa...

For en fantastisk måte å se verden på, Emmeline! Jeg siterer: "For å unngå toll og moms handlet jeg bare for 200 kroner. Dermed tok jeg med noen små eggeglass og en liten fløtemugge for å komme opp i riktig sum." For en genial måte å snikkjøpe litt mer....!!! :)

Cath Kidston er veldig fin også. Var innom der i høst (London-butikken) og tanket opp litt selv.

Laila sa...

Så friske og "glade" farger =) Blir i godt humør av disse fine bildene, selv om jeg skulle ha lagt meg - for det er tidligvakt igjen i morgen... but...

Ønsker deg en kjempefin helg,
klem fra Laila

My little white home sa...

Ja uwielbiam zarówno Cath, jak i Green Gate, niestety w Polsce jeszcze mało dostępne:(Pozdrawiam autorkę mojego ulubionego bloga:)

Rosa Muffins sa...

Hei
Måtte jo innom til slutt og finne ut hva som skjulte seg bak overskriften "Den engelske kusinen". Og så var det altså et interiørmerke, ikke en slitsom slektning på besøk;) Som jeg har sagt før, Emmeline, fargene, sammensetningene du omgir deg med er bare superlekre. Skikkelig å bli glad av:) Fortsatt god helg til deg :)

MeyBiMe sa...

Blir så glad av å se disse flotte fargene her inne hos deg...pakket inn i det hvite :-)))
Se liksom at det muligens-kanskje...blir vår snart også...eller om en stund iallefall!!!
Blir iallefall mer opptimistisk etter et besøk her hos deg :-)))
Det finnes bare en Emmeline her i blogglandia....... Du er bare helt super-duper i dine innlegg!!!!!!
Masse latter og ikke minst mye jeg kjenner meg sterkt igjen i :-))))
Jeg STOOOORKOSER meg iallefall med bloggen din!!
Ha en strålende fin helg ♥

Anonym sa...

Herlig innlegg, takk for tipset. Kidsons sortiment er bare helt nydelig. Bloggingen din likeså:-)

God helg!

soukeka sa...

Hello

i hope you understand me when i write in english..
i have a question-i am so in love with your metall boxes beneath the white table on your photo-where can i buy it? i live in germany and i am searchin so long time for something like this (i know the round one are from tilda but i mean the others)
greetings from germany

soukeka

Rebekka sa...

Kjempefine farger. Kom liksom litt i vårstemning, så da begynte jeg å planlegge sommeren :o)
Ha ei fortsatt trivelig helg ,o)

Emmeline sa...

Hello Soukeka:)

The rectangular boxes are from GreenGate -a danish brand. I bought them online from www.nordhjem.dk a few years ago. They are from the spring/summer collection 09 and the name of the pattern is Molly. They were sold in sets of four boxes, but I do not know where to obtain them now. Good luck:)

A seachadora arts e bijoux sa...

Adorei!!! Beijos...
RE

Anonym sa...

Hei Emmeline! Har fulgt bloggen din ganske lenge og i dag klarte jeg ikke å la være å legge inn en kommentar. Jeg har fulgt kampen mot kiloene, nemlig, og kjenner det så fryktelig godt igjen. Har holdt på sånn i alle år med "jeg burde jo...." hengende over meg, men uten å egentlig orke å ta det på alvor. Slitsomt det, å ha det hengende over seg. Så nå har jeg tatt affære og 50 kg er borte. Ved hjelp av trening. Og trening. Og trening. En time hver dag til trening. Utover det har jeg spist relativt normalt, men uten ja, pizzaboller og snop. Har hatt fokus på at jeg ikke skal være sulten. Spist lite og ofte, men relativt "normal" kost, og snopesuget dempes med smoothies i alle varianter. Kjempegodt og proppfullt av vitaminer og sunne saker. Skal ikke presse deg, ville bare si at det GÅR an, men det krever vilje og fullt fokus. Og det er faktisk ikke noe mer slitsomt enn hele tiden å ha "jeg burde jo..." hengende over hodet. Det har tatt meg to år, men nå er jeg både slank og energisk. Så det går an! Kjør på! :o)

-lille meg-

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails