torsdag 23. juni 2011

Stressopplegg


I morgen tidlig vender jeg snuten mot Oslo, for den store GLANSDAGEN, kake og fest!! Der skal mer enn 150 interiørentusiaster fra hele Norge samles til inspirasjonshelg. Emmeline har sagt seg villig til å være med i paneldebatt -noe jeg ikke har ofret en tanke, da mitt aller minste problem er å snakke på autopilot!


Litt mer spooky er dette berømmelige kåseriet som skal presenteres på kvelden. Emmeline har beveget seg som en desperat nisse rundt den varme grøten i ukesvis, og har virkelig STORE problemer med å komme i angrepsposisjon. For man kan liksom ikke være for frekk, og så blir det litt kjedelig om man bare er snill. Det er jo litt komisk dette med interiørblogging. Det er blomster og muffins og lykke og glede, og det veldig ufarlig samtidig som det ikke er så lett å si noe konstruktivt om temaet....Men nå er iallefall kostymedelen påbegynt, så da går nok resten av seg selv;)


Siden jeg har hatt store problemer med å få kåseriet i havn, har jeg gjort andre ting for å bøte på min indre uro. Jeg har kjøpt nye klær for eksempel.... Først kjøpte jeg en lekker hvit bluse, så kjøpte jeg en fin brun bukse til  blusen. Så tittet jeg litt på en blogg som hadde funnet frem galla-garderoben, og da måtte jeg bare kjøpe meg enda en rosa bluse til den brune buksen og siden de fleste tydeligvis skulle gå i kjole, endte jeg med å kjøpe ytterligere et hvitt skjørt til den rosa blusen.


Hvis du fremdeles henger med, så har jeg endt med å kjøpe to ulike antrekk. Men så har jeg ikke fått tid til å lete etter  nye sko, så foreløpig ser det ut for at det blir gallafest med tennissko...jaja. Skjørtet er fotsidt, så det får heller våge seg;) Det aller verste jeg vet her i verden, er å kjøpe sko. Det gjør jeg ikke frivillig!


Emmeline hadde også bestilt seg blomstrede sko og polkadottveske fra Cath Kidston i anledning Glansdagen. Betalt for en evighet siden, men tingene har ikke kommet enda. De siste pakkene jeg har fått fra England har vært åpnet i tollen før de kom frem. Jeg har sett litt på et program fra Australia, der det er hunder som leter etter narkotika i postpakkene, og dermed har jeg fundert litt på om kan være narkotikahunder som insisterer på at skoene og den lille polkadottvesken skal holdes igjen i ukesvis?


Uansett så får jeg bare reise med en gammel veske i stedet, og satse på at den gjør nytten! Her hjemme har tørketrommelen takket for seg, så her er det usedvanlig lite trivelig med tørkestativ ALL OVER. Sånn sett skal det bli godt å komme seg bort litt fra hverdagens trivialiteter:) Reisebrev følger i morgen. SEE U AROUND!

34 kommentarer:

mon-coin-joli sa...

Quelle jolie tenue ! tes sacs sont supers beaux
bonne journée
Nicolette

Hjertebank sa...

Mulig tollen har sett at du kjøper så mye derifra at de tror det er noe muffens ;)

Anonym sa...

Hei på deg.Kos deg i helgen .fra Grete nå mormor til 3.

Irene sa...

Det er sikkert en toller som leser bloggen din og er polkadott og blomster elsker som åpner pakkene dine!! Det svinser nok en toller rundt i blomstrede sko og veske , og skal bare låne de litt til..... Du får ha god tur og du blir sikkert kjempefin i det nye antrekket.
Klem fra Irene

EN GUL KNAPP sa...

de rosa skoene er kjempefin til det antrekket :) god tur, skulle ønske vi kunne være der.

Lottemora sa...

Kanskje det rett og slett er en dalmatiner-narkotikahund som rett og slett trengte ett nytt antrekk til sommerfesten...?

Vi sees

Lottemora

Breivik Samfunnshus sa...

Gooood tur og kos deg på glansdag !!! Bare tenk at du skal skrive bloggeinnlegg, og vips har du kåseriet klart. Det er en fornøyelse å lese det du skriver !!!

De nye klærne var kjempefine !!!

Hilsen Maren i nord !!

Marit sa...

Jeg ler meg ihjel! Jeg skal også på glansdagen og trodde at linbuksene mine var bra nok, men nå er det gallaantrekk som gjelder. Må på byen i morgen - hvor skal dete ende? Men morsomt tror jeg det blir lell, med eller uten skjørt!
Gleder meg til å høre på deg!
Klem marit

Hanne Margrete sa...

Såå fint antrekk du endte opp med! Du skal se at de savnede varene kommer mens du er i oslo, så kan du sprade rundt med ny veske i bergen i stedet;)
Kjempekjedelig å tørke klær over alt, men jeg må si at til og med klesvasken er tro mot stilen din og glir rett inn i interiøret;)
Ha en fin tur til Oslo!

Klem fra Hanne:)

Pernilla sa...

Nå må du bare kose deg, og jeg er spent på å høre om dette etterpå.
Et nydelig antrekk du fått deg, helt i min smak, vill ha.
For ikke å snakk om veskene, åååå.........sommer!!
Ønsker deg en fortsatt fin Sankthans.

Pernilla

Sissel sa...

Lykke til i helgen, du tar vel alle med storm tenker jeg..

PS! Liker antrekket ditt!!

God helg!

InstatreffNorge sa...

Åååå nå gleder jeg meg sååå til den o store glansdagen altså:):)
Og kåseriet ditt blir noe av det beste lizzom;) hihi..
Tenk å få møte den berømte Emmeline i levende live:) jippi!;)

Klem Lise

Lobeliadamen sa...

Lykke til. U knock'em dead :-)

Klem W

Heddas gode grunner sa...

Jeg er HELT sikker på at kåseriet også blir bra!! Gleder meg :)

-Hedda-

Anonym sa...

*smiler*
Kos deg på Glansdagen :)

Klem Anita

Anonym sa...

Lykke til med kåseri, skulle ønske jeg kunne høre på deg :) Håper du poster kåseriet på bloggen etterpå :) Flotte klær!!!
Klem fra Irene K

Maratonjenta sa...

Gleder meg til kåseriet ditt, det blir nok bra! Dessuten tror jeg det blir et lett publikum, fnistrende rødvinsmarinerte sosiale og trivelige interiørbloggere kan da ikke være skumle:-) Samme problem med klesvalg i Trøndelag! http://maratonjenta.blogspot.com/2011/06/ready-for-takeoff-for-glansdag.html

Oops, nå er det 5 timer til toget går... Hmm.. Selv B-mennesker må ta seg en liten hørneblund! Natta og så treffes vi snart!

Hilsen Maratonjenta! (og flott at du overtalte vår kreative venninne i nabokommunen til å komme til Oslo, det blir toppers!!)

Anonym sa...

Lykke til på glansdagen:)
Antrekket var super fint og den rosa blusen var så pen.Hvor har du kjøpt de rosa skoene? De var helt skjønne:)Hilsen Ann-Helen.

Anonym sa...

Tenker du fikser kåseriet veldig bra jeg Emmeline! Skulle veldig gjerne vært der, men sånn ble det desverre ikke.
Kos deg på Glansdagene!
klem fra Laila

Anonym sa...

Før du drar: Kan du si hvilke som er dine favoritter i Greengates høstkatalog, så linken lå ute hos den danske bloggeren Inredning med farver, masse fint!

Coach og mindfulness instruktør Bente sa...

Synes du har funnet et perfekt antrekk jeg - lekkert var det, også skoene.
Lykke til med fest og kaker og kåserier.

Bente

Mitt hvite hus sa...

En ting er sikkert ...du bli iallefall sommerlig og flott Emmeline..Nydelig antrekk...

og masse lykke til i Oslo..dette kommer til å gå bra 0)

klem

Hegeslilleboble sa...

Hehe, kos deg i Oslo!!! Fine klær du har funnet :).

Refleksjon på livsvegen sa...

Nydelege klede..
Og herleg kvardagsblogging på siste bilete..

gode glansdagar ynskjer eg deg!!

klem :-)

Blåveispiken sa...

Hehe, da kan jeg trøste deg med at vi blir to som kommer i gallamiddag med tennissko ;o) Jeg og HATER og kjøpe sko. Fant faktisk noen 5 min før stengetid i stad, men tror du de hadde størrelsen? Nix! Uansett, jeg tror vi kommer til lå få det moro, -med eller uten tennissko ;o) Gleder meg veldig til å høre og kanskje hilse på deg;o) Klemmer, Marianne

Villblomsten sa...

God tur og Lykke til :-)

Hihi :-)
Tenker det er med pakkene dine , som Irene svarte her :-)

Karoline sa...

Lykke til, og god tur! :)

ArneA sa...

Gratulerer med nominasjonen og seieren

Ingunn sa...

Gratulerer så mye. Vel fortjent!!!!!!!!!

Klem Ingunn

Signe sa...

Grattis så masse med rent bord på Glandsdagen! Og jeg hører bare skryt om kåseriet ditt så da gikk det nok så bra så :)

Klem,
Signe

Ingunn sa...

Gratulerer med seieren Emmeline! :-) Det var to velfortjente fjær i hatten til deg!

Frøken Jægers Hus sa...

Yohoooooo!!! Gratuelerer!! Hurra!!! :)

Stine sa...

GRATULERER SÅ MYE! Vel fortjent! En sjelden kommentar fra meg her selv om jeg er inne fast. Det er ikke bare du som kunne ønske du hadde kommentert litt mer! Kom du deg hjem med alle premiene eller ble det overvekt på bagasjen?

Må bare si at jeg liker å se klesstativet i stua, her står det fast i hjørnet ved sofaen, dessverre!

Glansklemmer fra Stine

Anonym sa...

GRATULERER med seierene!!! Det bare MÅTTE bli deg :-) Klem fra Robrohuset

Related Posts with Thumbnails