torsdag 13. mai 2010

Herlige himmelsprett:)


Er det ikke deilig med disse fantastiske fridagene innimellom? Iallefall når man får brukt dem til fornuftige ting! Vi har fått etterlengtet besøk fra sørlandsfamilie i dag, og klarte derfor å jobbe oss gjennom støv og rot i løpet av noen hektiske formiddagstimer.


Endelig er huset litt mer på stell, og vi kan bare kose oss resten av helgen:) Emmeline har funnet frem sin eksklusive kaninfamilie, som så langt har levd et stille liv på en hylle i skapet. Nå står familien klar på et bord, slik at små nevøer kan bli bedre kjent med dem. De to små karene har foreløpig ikke oppvist den helt store kaninentusiasmen, men der det er liv er det vel håp!


Jeg pleier å ta bort pleddene fra sofaen når jeg tar bilder, men for en gang skyld får jeg vel blogge litt reality fra Emmelinehjemmet. Nå for tiden har vi altså RØDE pledd i sofaen, til tross for at det snart er sommer. Jeg må innrømme at jeg er på jakt etter nye pledd i vårlige farger, men så langt har jeg ikke funnet de rette:)


Da jeg var bortreist i april, hadde jeg meg en fin tur til Askvoll. Der fant jeg to lekre puter fra GreenGate Lailas Blomster. De er fra en gammel kolleksjon, men jeg likte så godt kombinasjonen av farger og mønster, og dermed har disse rykket opp som favoritter i putesamlingen. Den begynner jo, som kjent, å bli temmelig omfattende!


Tusen takk for alle morsomme og koselig hilsener i kommentarfeltet på gårsdagens innlegg:) Dere er bare så koselige og så vittige:) Det blir nok ikke noen flere Emmelinebarn her i huset, istedet har jeg skrevet meg en liste med startdato og greier, så nå skal det nok bli sving på malerkosten i løpet av sommeren! Fortsatt god helg til alle, see u tomorrow!

20 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så flott at kaninene har kommet ut av skapet! ☺ Ha en fortsatt flott langhelg.

Unknown sa...

Ahhh, deilig med besøk, da får man gjort rent:o) Og så herlig at kaninene har kommet ut av skapet, håper noen tar seg tid til litt lek og da:o)

Herlige puter du har kjøpt deg, og det gjør ingenting at pleddene er røde, rødt er fiiint!

Nattaklem fra Line

Jeanette Jess1 sa...

heisann
Du som vet det meste ... ;), Vet du hvor jeg lkan få tak i hvite skåler fra bruka med "pasta" og "sallad" på???

Anonym sa...

Hallo. Tusen takk for en utrolig artig blogg. Jeg koser meg skikkelig her inne :-) Takket være din mangel på virkelyst og mulig graviditetsplaner for å få fart på arbeidslysten:-D ble jeg inspirert til å gjøre litt i heimen. Er ikke gravid og ting går tregt ja..... men i dag har jeg fått unna en sårt tiltrengt vask på kjøkkenet og en pusse/malejobb jeg har grudd for siden før jul! tok til sammen 1time.... God helg :-) Mvh Marianne

Lappeline ♥ sa...

Er innom for å ønske deg en avslappende fin helg.Koselig familie du har på bordet.
God helg

Klem

Ancas sa...

så flotte bilder!!
Nydelige puter du har fått tak i, fargene er hærlige :)
Ha en fin helg med familie og god 17mai.

Camilla

Emmeline sa...

Hei Jeanette:) Jeg bor jo i Bergen og her kjøper jeg Bruka skåler på Lagunen eller på TING på Bryggen. Berthas Oldebarn har også Bruka. Dersom du bor et annet sted må du sjekke på bruka.se sin side og finne aktuell forhandler:) LYKKE TIL!

RosaVerden sa...

Jeg har bare SÅ lyst på en sånn derre kanin jeg. Med full garderobe og greier. Vil selvsagt ha en voksen jentekanin da, siden det er det jeg er selv...

Hadde jo vært morsomt å "bygge på" kaninfamilien etterhvert da... f.eks. med en kaninmann og kaninbarn :-p (om man skulle være så heldig at man får mann og barn vel å merke.. )


*drømme drømme*

Karen i hagen sa...

Ha, ha. Kan ikke se for meg noen andre her i denne verden som ville satt fram Maileg-kaniner slik at små gutter kunne leke med dem... (Det er litt lenge siden guttene dine var små, kanskje..?) Jeg har ikke gutter selv, men døtrene har da en del små kamerater innom her. Vil bare advare og si at de
- ofte har skitne hender
- ofte synes det er gøy å kaste leker i lufta
- gjerne slår hverandre med leker
På den annen side, så får du virkelig testet kvaliteten på Maileg.
Lykke til!
Og god helg til dere.

Fjordheim sa...

Likte også veldig godt dei putene.
Så koselig med besøk fra sørlandet da. Godt når en har en god grunn for å stå på litt ekstra. Da går det som regel unna. Lykke til med malingen til sommeren :)

Christin sa...

For noen søte kaniner! Snakk om hvor effektive vi kan være når vi får besøk, kos deg med gjestene :)
Ha en herlig helg!

Lillan sa...

åh du skriver så herlig! gøy å se deg i boligpluss også!:)

du har et vakkert hjem, vakre innholdsrike mennesker i det koselige hjemmet, og det er det som betyr noe:) Selv om det alltid er noe som skulle ha vært gjort (den der tar aldri slutt om du så hadde gjort alt sammen,hihi...) så er det dere som er sjelen i huset. Kose dere for jeg synes deres hus er super fint, selv med grå/hvitt hus;)

Ha en nydelig helg og 17.mai feiring!

stor klem fra Lillan

Siw sa...

Fine, fine kaninene! :) Så søte! Er du litt putegal? Det er nok jeg, også! Ha en fin helg :)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så härliga bilder du visar idag! Och jag tycker nog att rött passa väldigt bra till sommaren. Röda sommarklänningar är en favorit! :-)

Hopppas du får en riktigt härlig helg och en fin 17 maj. Må gott!

Ruths datter sa...

Artige kaniner. Familien er jo stor .¤ småkaniner og så masse utstyr de har da. de putene er bare kjempefine. Vet du, i dag har jeg kjøpt mine første greengater. 2skåler og en skje.Gubben sukket og jeg kjente en stor glede fylle hjertet mitt.
Klem

Monica sa...

Hei på deg.
Fridager og solskinn! Hva er vel bedre enn det?
Koselig kaninfamilie, fortjener absolutt å komme ut av skapet.
Ønsker deg og dine en flott 17. mai!

Unknown sa...


雲林市徵信社
雲林縣徵信社
嘉義徵信社
嘉義市徵信社
嘉義縣徵信社
台南徵信社
台南市徵信社
台南縣徵信社
高雄徵信社
高雄市徵信社
高雄縣徵信社
屏東徵信社
屏東市徵信社
屏東縣徵信社
宜蘭徵信社
宜蘭市徵信社
宜蘭縣徵信社
花蓮徵信社
花蓮市徵信社
花蓮縣徵信社
台東徵信社
台東市徵信社
台東縣徵信社
澎湖徵信社
澎湖縣徵信社
金門徵信社

Unknown sa...


馬祖徵信社
馬祖縣徵信社
香港徵信社
大陸徵信社
美國徵信社
台北徵信社公司
台北縣徵信社公司
台北市徵信社公司
新北市徵信社公司
桃園徵信社公司
桃園市徵信社公司
桃園縣徵信社公司
新竹徵信社公司
新竹市徵信社公司
新竹縣徵信社公司
基隆徵信社公司
基隆市徵信社公司

Unknown sa...


彰化縣徵信社公司
南投徵信社公司
南投市徵信社公司
南投縣徵信社公司
雲林徵信社公司
雲林市徵信社公司
雲林縣徵信社公司
嘉義徵信社公司
嘉義市徵信社公司
嘉義縣徵信社公司
台南徵信社公司
台南市徵信社公司
台南縣徵信社公司
高雄徵信社公司
高雄市徵信社公司
高雄縣徵信社公司
屏東徵信社公司
屏東市徵信社公司
屏東縣徵信社公司
宜蘭徵信社公司
宜蘭市徵信社公司
宜蘭縣徵信社公司
花蓮徵信社公司
花蓮市徵信社公司
花蓮縣徵信社公司
台東徵信社公司

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails