onsdag 12. mai 2010

-om å tisse i buksen for å holde varmen!


Jeg har sagt det før og jeg sier det gjerne igjen: Noen av oss arbeider best under press. For oss er det best å ha konfirmasjon hvert år, ellers får man liksom aldri unna det gulvet som skulle vært slipt, og den bringeduken som skulle vært brodert.


Å være gravid, for eksempel, er også en situasjon som stimulerer til en voldsom virketrang her i huset. Der andre forsiktig bygger seg et lite rede ved hjelp av en sparkedress eller to, der må Emmeline hente inn en sementblander for å føle at hun har alt under kontroll. Sånn sett hadde en graviditet ikke vært å forakte.


Hos Emmeline lengter nemlig alle de engang så hvite veggene etter maling. Altanen skulle vært malt, gulvet skulle vært skiftet og flisene skulle kommet opp på kjøkkenet. Men ingenting skjer. Jeg har til og med klart å lage meg en bloggesperre fordi det er slitt, stygt og skittent OVERALT --og da kan man jo ikke ta bilder!


I det perspektivet er det klart at en ørliten graviditet hadde fungert veldig godt for bloggsituasjonen. Det hadde blitt gjort mye, og jeg kunne ha blogget om nymalte vegger og alle de flotte prosjektene jeg satte i gang. 


Samtidig varer graviditeter sjelden mer enn ni måneder, og i etterkant blir det uendelig med arbeid- i minst tyve år! Så da er det kanskje bedre å bite i det sure eplet og bare sette i gang med malerkosten!  Uten å  gå så drastisk til verks på en måte;) Håper du har en fin onsdagskveld--og at det er helg hos deg også!29 kommentarer:

Stunder av lykke sa...

Det er helt sant det...stort sett bare rundt svangerskap her også man får den trangen, alt MÅ gjøres, skiftes ,males, fikses..!
innbilt svangerskap er jo også noe,da slipper du de 20 årene med jobbing etterpå ..finn deg en termindato og start prosjektene:-))

Anonym sa...

Med mange prosjekter på gang er det lurt å lage en liste .1)Skriv ned nødvendige gjøremål.2)Du fjerner halvparten. 3) De som står igjen blir gjenstand for gjennomtenkt prioritering.Da er det bare å ta turen til malingsbutikken , brette opp ermene og sette i gang . Lykke til :)God 17 mai til dere .Randi S.

Blått til lyst sa...

Hekter meg på første kommentar: Innbilt svangerskap må virkelig være tingen!
Dessuten hang jeg meg opp i buksetissingen. Som liten skulle jeg en gang steke vafler til biskop Norderval. En hyggelig gammel mann. Han hadde en yndlingshistorie: Han var til sjøs, og han frøs. Kapteinen tilbød en dram for å holde varmen. Norderval avslo bryskt - å ta en dram var som å pisse i buksa. Hvorpå kapteinen repliserte: Da må gjerne biskopen pisse i buksa, så tar jeg drammen.
Veldig vovet, syntes jeg - som var 8...
Budskapet til Emmeline, ta en dram og sving en kost i hver hånd :)

Pink lady sa...

Hei!

Har du ikke en viss kustus på Emmelinemannen? Om man har det så ordner sånne oppussingsting seg ganske greit..;)

Ha en god himmelsprett!!

Klem Pink Lady

Anonym sa...

ÅÅÅÅÅ... føler med deg! Her står beisen til terrassen klar, jordsekkene ligger og venter på å bli åpnet, huset skulle vært ryddet og vasket... Vel, jeg regner med at tempo går opp dagen før 17. mai, da alt må gjøres på engang!

Lykke til med prosjektene dine, men nyt den flotte utsikten din i påvente av den store inspirasjonen!
Hilsen L;-)

Jannickes Hjemmekos sa...

Juppidijupp, her er det helg. Jeg har klart å forville meg inn i 17. mai-komiteen på nye skolen til datteren min, men ellers har jeg det bra. Skal nyte solen og været vi har nå. God langfri til deg og dine. Klem fra Jannicke på Radøy

ANETTESHUS.COM sa...

*ler* Herlig innlegg, C! Kjenner meg igjen! Jeg blir alltid supereffektiv når jeg går gravid, jeg også;)Det er noe med disse hormonene altså! Kanskje du bare kunne tatt en hormonpille av noe slag - og så var du i gang?! *smiler*

Lykke til med prosjektene!

Klem klem
Anette:)

Refleksjon på livsvegen sa...

Du kan å få sagt det :-)
God Kristi himmelfartshelg og langhelg etterpå ..

Line fra huset på landet sa...

Ja, det er virkelig sant det der. man får fortgang i tingene da, når man går gravid. Bygge rede liksom. Men det er jo, som du også sier..å gå litt vel drastisk til verks ja.
Her er det så mye som skal gjøres at jeg har laget en "to-do"-liste over gjøremål. Huff. familien er ikke særlig glad for den. Men hvem skal ellers holde kontroll og pushe på for å få ting gjort ??
Jeg har skjnt at det ofte kan være lurt å sette igang litt selv jeg..for da kommer mannen hastende og skal være med. For den kjære kona hans er god til å lage mat altså, men å snekre..hmmm..

God langhel til deg og dine.
Klemmer i fleng fra Line

SjarmogKaos sa...

Herlig innlegg!♥ Kjenner meg godt igjen, når jeg var gravid med nr 3 fikk vi faktisk bygget på huset og lagt ny terasse.. Vi må nok gå til dyrene sin verden og lære mer om innbilt svangerskap - da får vi mye gjort uten å ende med 20 års etterarbeid! ; )

Olstad sa...

Desverre har jeg ikke fått denne virketrangen i dette svangerskapet så ikke alltid det virker.... Men kanskjeg jeg skal sette i gang nå når det er ca en uke igjen...

God helg.

Hilde sa...

Men kan du ikke foreslå en graviditet for Emelinemannen - og begrunne den med virketrang i huset - kanskje han med angst og beven smeller opp fliser og maler opp gulvet i løpet av helgen...
Hi hi - de fleste menn synes det er hyggelig med barn, men ikke for mange, men Emelinemannen kan jo være klar eller?
Ha en fantasifull fridag - helst uten snø!
Hilde

Ruths datter sa...

Ja det er masse en skulle gjort. Ikke lett å få til alt. her er det viljen som mangler. Er litt lat.HAR JEG FØRDT STARTA SÅ GÅR DET RADIGT, MEN SÅ ER DET DET Å STARTE DA. ØNSKER DEG EN FIN HELG.
Klem

Ragnhild Overby sa...

Emmeline da. Det er bare deg som ser skitt og lort hos deg. På alle bilder ser det ut som i et mote magasin. Jeg vil heller se et bilde av deg etter slanke kur og gymnastikk og ikke minst høre om dronningens besøk.
Graviditet! Tror du har nok med fire flotte unger og en mann og alle oss som liker å lese om deg og ditt liv.
Hilsen
Ragnhild

Lisbeth sa...

Hej Emmeline...

Åh skræk og gru,ikke noget med at ødelegge din fine nye figur vel?
Jeg tror at denne hårde vinter og det lange kolde forår har tappet de flæste af os for kræfter.
Og du bruger jo all din kraft på trening.
Du er ikke alene om å skulle have fatt i malerkosten.
Både indvendig og udvendig.
Når solen engang imellem viser sig her, lukker jeg øjnene for den afsløring at mine vægge trænger til noget hvidmaling.

God lang weekend fra

Lisbeth i Danmark

Sjuskeline sa...

Kjære, vakre vene, HVOR SKAL JEG STARTE???? Som jeg sa til en venninne som drev på med hormoner, prøverør og ting : Husk å pule!

Som en kommentar til overskriften din: Teena Lady!

Svangerskap har aldri! fremkalt "husmorhgenet" hos Sjuskeline....

Da minbror fikk beskjed av sin fru at nr3 var på vei, gjorde han 2 ting: Målte om det var plass til et til barnesete i bilen, og bestilte time hos legen for å kutte strengen....

Ha en forunderlig aften :-D

purglede sa...

Å herregud, er så enig med deg... å være gravid (selv om jeg bare har vært det to ganger) gir en utrolig energi til å jobbe.... MEN ..... jeg tror jeg klarer meg med de jeg har slikt sett gitt, når den minste er 13 trur jeg det blir hardt å starte på nytt, så da får jeg heller spise lykkepiller, Ginseng etc å få energien derfra. Psst, Hadde engang planer om å ha mange unger, men den siste skreik så mye og lenge at det satte en stopper i seg sjøl. beundrer di som har flere enn to unger.
Leste innlegget ditt i BoligPluss, HÆRLIG!!
Ha en fin dag

Bustenellik sa...

Haha, jeg skjønner at det er gravid en må bli for å få noe gjort! Her er vårslappheten på plass for fulle mugger, så her er det ingenting som skjer selv om det helt soleklart er behov for litt shining både her og både der.

Lykke til med prosjektene dine!

M sa...

Herlig! Hihihi!!!!
Synd med prosjekter som hoper seg opp, men samtidig godt å vite at superbloggeren også har det som resten av oss!
"Bygge rede" instinktet er godt begravet her også...her er det "flytte ut av redet" instinktet som har begynt å melde seg..men det er mor som kommmer til å fly(tte) ut først.....
I protest.......
Da jeg var i redebyggefasen var det tørkete blomster, furu og knallfarger..og tapetborder....hihi...det som vi synes er grusomt nå...
Ha en fin (lang?)helg C, klem, M

Maiken sa...

Haha, gu kor eg ler kvar gong eg les bloggen din! Takk for herleg lørdagsmorgon underhaldning. Var akkurat det eg trong! Ha ein strålande fin dag Emmeline, så håpar me at du får malt litt slik at du kjem med fleire innlegg no som sumaren kjem. ;-)

Datt sa...

Gjøre klar til visning er også en slik ting som gjør at eeeekstremt nye blir gjort... Hihi... Men så vil du kanskje ikke selge... Kan muligens late som..? :P

Christin sa...

Så sant, så sant. Huset er ganske nymalt utvendig, men inne bærer det preg av noen lite virksomme år.
Tankene er der, men lett å utsette det og skylde på at man ikke helt har bestemt seg for fargene ennå!
Ønsker deg er virksom langhelg med strålende vær :)

Lykkeliten sa...

Er det virkelig slik i det Emmelinske hjem også?

Jeg må virkelig passe på nå, så ikke min mann leser dette, jeg som viser ham bilder og sier : "Se så fint de har det. Her er det tydeligvis samarbeid om oppgavene!"

Ehh, tror ikke han går helt på den, men inge skal si at jeg ikke tar i bruk alle midler....

Klem fra Lykkeliten som egentlig er ute og vasker verandaen nå!

Beth sa...

Trøst deg med at ingenting kan alltid se helt nymalt ut,
det gjør det ikke hos noen av oss! Men som regel legger en best merke til alt sånt hjemme hos seg selv.
Men Rom ble heller ikke bygget på èn dag! :-))

Bare ta bilder du, det er like vakket med litt avskallet maling, nostalgi, kalles det...:-)

Klem Beth`s småting...

Unknown sa...

Mine svangerskap førte null virketrang, men derimot et veldi intenst vennskap med sofaen. Jeg liker din variant bedre. Ser at noen anbefaler innbilt svangerskap. Jeg haddde en katt som stadig var "gravid" Vil bare gjøre oppmerksom på at fødslene ved innbilte svangerskap ofte er langvarige og dramatiske.... Du må ta med det også :-))

Unknown sa...


澎湖徵信社公司
澎湖縣徵信社公司
金門徵信社公司
金門縣徵信社公司
馬祖徵信社公司
馬祖縣徵信社公司
香港徵信社公司
大陸徵信社公司
美國徵信社公司
台北徵信社公會
台北縣徵信社公會
台北市徵信社公會
新北市徵信社公會
桃園徵信社公會
桃園市徵信社公會
桃園縣徵信社公會
新竹徵信社公會
新竹市徵信社公會
新竹縣徵信社公會
基隆徵信社公會
基隆市徵信社公會
基隆縣徵信社公會
苗栗徵信社公會
苗栗市徵信社公會
苗栗縣徵信社公會
台中徵信社公會

Unknown sa...


南投市徵信社公會
南投縣徵信社公會
雲林徵信社公會
雲林市徵信社公會
雲林縣徵信社公會
嘉義徵信社公會
嘉義市徵信社公會
嘉義縣徵信社公會
台南徵信社公會
台南市徵信社公會
台南縣徵信社公會
高雄徵信社公會
高雄市徵信社公會
高雄縣徵信社公會
屏東徵信社公會
屏東市徵信社公會
屏東縣徵信社公會
宜蘭徵信社公會
宜蘭市徵信社公會
宜蘭縣徵信社公會
花蓮徵信社公會
花蓮市徵信社公會
花蓮縣徵信社公會
台東徵信社公會
台東市徵信社公會
台東縣徵信社公會

Unknown sa...


澎湖徵信社公會
澎湖縣徵信社公會
金門徵信社公會
金門縣徵信社公會
馬祖徵信社公會
馬祖縣徵信社公會
香港徵信社公會
大陸徵信社公會
美國徵信社公會
尋人
尋人網
尋人查址
尋人啟事
尋人方法
尋人起源
尋人免費咨詢
尋人高手
尋人網站
尋人工具
離婚協議書範本
離婚協議書下載
離婚手續
離婚免費咨詢網
離婚協議書
離婚要件
離婚證人

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails