onsdag 5. mai 2010

Herlige vårdager:)


Jeg har visst en litt treg start på bloggecomebacket mitt for tiden. De siste dagene har jeg nemlig tilbragt mye av min tid på treningssenteret. Kveld etter kveld har jeg troppet opp i treningssalen sammen med en drøss kvinnelige spinkelbeinsbukser, for å teste de ulike timene!Jeg har følt meg som en Bompibjørn som ikke kan det hemmelige røverspråket (mambo-sidesteg-chassé) Hver gang jeg står der og vifter med feil fot, skifter resten av damene retning helt synkront. Akkurat som sildestimen på Akvariet i Bergen. Fordi en dame helt foran tar opp en bestemt finger!I gode gamle dager, før mann og barn og ørti kilo, drev Emmeline faktisk med dans av typen cha-cha-cha, vals og paso-double. Derfor har jeg gått rundt i villfarelsen og tenkt at jeg er ganske god på koordinasjon. Etter å ha småsvettet meg gjennom endel programmer, der jeg stort sett befinner meg som kjerringa mot strømmen, har jeg slått fast at jeg trolig må ta feil. Eller kanskje det bare er Bergens MEST koordinerte damer som er samlet på step og trinn? Det kan tilsynelatende virke sånn iallefall!


Men jeg gir meg ikke. Dersom jeg noensinne skal komme inn i bunadsligaen, eller spinkelbeinbuksene for den saks skyld, må jeg holde ut som usynkron Bompibjørn på bakerste rekke en stund til! Men jeg lover at jeg ikke skal svikte bloggen, jeg er bare litt rusten altså! --og dagens bilder? Det er lånebilder fra gode gamle Connie Krossen. Jeg skal bare male og vaske litt, og så er jeg på plass med litt nytt! SEE U!

 

40 kommentarer:

Roka Design sa...

Ler meg ihjel av disse artige innleggene dine:):)
Ha en strålende dag:):)
Klem

Fjordheim sa...

Heldigvis så jobber jeg mye kveld, så jeg kan trene på formiddagene. Og da er det stort sett bare slike bompier tilstede. Føler meg veldig ett med de ja. Noen ganger er jeg ikke engang størst. godt å føle seg "liten" noen ganger. hehe.
I kveld skulle det være afro-dans på senteret. Har nesten litt lyst til å prøve meg på det. Skal jeg tørre å møte disse stankelbeinene?
Ønsker deg lykke til, Om ei stund så er det noen som ser på deg å tenker: Tenk om jeg klarte alle bevegelsene like godt, og var like tynn.
Ha en fortreffelig kveld :)

Siw sa...

Åh, så deilig den uteplassen er! Og det kjøkkenet, med gammelmodige skuffer ... aah, jeg vil ha slikt kjøkken! Man drømmer alltids om noe nytt :) Hva treninga angår - satser på at det kommer seg, for oss begge, ettersom jeg også er litt nybegynner og heller ikke kan passe spinkelbeinsbukser... *kremt* :) Vift i vei med hvilket bein du vil! Poenget er å være der og se levende ut ;) Lykke til!

Karen i hagen sa...

Kjenner meg veldig igjen i det med treningssentrene. Jeg har fått aerobikinstruktører til å le. Nå jogger jeg heller. Men det er klart, jeg hadde vel ikke hatt vondt av at noen pushet meg på trening...
Men ikke føl deg pushet på blogginga, du. Bare litt. Men det er bare fordi vi er så mange som synes du skriver kjempebra! Og som har blitt så glad i bloggen din.
Jeg skal på Cath Kidson i England helga. Fikk vite det i dag. Og har nå EN dag med intens oppsparing... Så nå skal jeg finne fram CK-innleggene dine! Og se om det er noe annet jeg bare MÅ få med meg:)

liven sa...

Heisann Emmeline!! Må le her...og jeg kjenner meg helt igjen :o)
Det er det som er så greit med spinningen.....du trenger ikke konsentrere deg i det hele tatt!!
Som det står på timeplanen......ingen eller små krav til koordinasjon :o)
Kjempefine bilder....Connie Krossen skaper de lekreste interiører!!

Anonym sa...

Da fikk jeg en god latter i dag å:):)

Kjenner meg igjen i det du sier ja...derfor har jeg faktisk valgt andre ting fremfor step.... Har gitt det flere forsøk, men det var ikke meg;) Spinning og turgåing er nok mer min greie!!

Lykke til med treninga!!

Tine

Tove `blogg verden sa...

: D Du skriver så morsomt!
Keep going!!
klem fra Tove som venter at motivasjonen på trim skal komme hoppende på henne...trallala...

AnneLavendel sa...

Kjenner meg godt igjen, har derfor gitt opp treningsentrene. Får bare ikke til dette med armer og bein som skal være synkronisert. Går heller meg en god times tur i stedet for. Er veldig imponert over deg. Stå på :)

Bravo sa...

Jeg heier på deg, verdens søteste bompibjørn sikkert!
Kjenner følelsen veldig godt, men det hjelper jo å ta samme timen med samme trener mange ganger da, det er min erfaring. Plutselig kan man programmet likevel..
Fint å ha deg tilbake i bloggverdenen:)

Villasol sa...

Gi ikke opp! Var slik i starten for meg også. Skjønte ingenting. men gå på de samme timene så lærer du programmet ganske fort!
Da blir det også mye morsommere!
Trenger ikke og ha et mål om og bli som de stankelbeinene. Mye likere og føle seg bedre og få igjen energi.

Lykke til med trening og ha en koselig kveld!

Ingunn

Hannesin sa...

Kjære artigegodtskrivende Emmeline !

Du trenger absolutt ikke føle deg alene om å føle deg litt "lost" på en slik time. Syns du er tøff som møter opp !!

Det er mer enn hva jeg gjør.. ha ha

Men er du tøff nok til å gå på samme timen flere ganger, da er det et håp om å lære seg noen av kombinasjonene etterhvert. Og når du tror det sitter og klinker til med det du tror er neste trinn... Neida, da var det plutselig noe helt annet andre veien så du krasjer inn i nabo'n...

Lykke til !

Hilsen Hanne

Manne's hverdag sa...

HA-HA-HA,HI-HI-HI,HE-HE-HE!!!

Du er bare helt HERLIG!!! KNIS, FNIS!!!

Nå blir'e høytlesning for kællen i kveld.

Gleder meg allerede til neste innlegg.

Hilsen
Marianne

Elisabeth, innerst i veien sa...

Å, tror vi er mange som har det på samme måten! Takk for en god latter og hold on, be strong.

Stjerneteller sa...

Synes du er knallflink!Selv gleder jeg meg stort til å bli kvitt denne giganttvillingmagen og etter månedsvis med sofaslapphet kunne rusle litt på tur igjen. Step og hopping i sal blir nok aldri min greie..Men som bergenser synes jeg heller du skal ha som mål å sprette opp Stoltzen å blogge fra toppen!

Marit sa...

:-) Jeg støtter damene under her - prøv noe annet enn disse hersens koordinasjonstimene. I spinningsalen kan du sette deg på bakerste rad, motstand på sykkelen kan du velge selv, uten at noen andre ser hvor tungt/lett det er - OG de skrur ofte av lyset i salen!! DET er noe annet enn step og Zumba, det.

Jill sa...

Been there done that!
Har du prøvd deg på afrikansk dans på sats, det er gøy gøy gøy, ikke fullt så mye koordinasjon og veldig slitsomt!

sylvia sa...

he he he..
ja sånn er det,syntes jeg ser det,du er så god å formidle dette,får bilder i hode,så her sitter jeg å ler.å kjenner meg absolutt igjen..
ønsker deg lykke til vidre,du er tøff.
klem fra sylvia

I de dype skoger sa...

Ååå, for noen herlige bilder..

Bompi eller ikke, fantastisk er du uansett! Flink er du :) Stå på!!

En kopp med te sa...

:)) Du kommer nok snart inn i det du også! Så stå på videre! :)

pensjonat frua sa...

Fantastisk flotte lånebilder og morro lesestoff....stå på du, ikke gi deg :-)

Made in heaven sa...

Takk for en god latter (igjen)!
Flotte bilder du viser...

Irene sa...

Hello,
i loved stopping by your blog tonight. Very beautiful and cheerful! Blessings to you and yours.

Som mine dager er sa...

Du får sagt det du. Ler godt av det du skriver og kjenner meg igjen. Man trenger verken være bompibjørn eller stankelbein for å komme usynkront i treningssalen ... herregud hvor vanskelig kan det bli?!

Når det løsner er det likevel herlig. Man ser skrått ned på sidedamen som fomler, og tenker "fikk du ikke med deg den". Det går fort mellom frustrasjon og hovmod, skal jeg si deg ;-)

Uansett - lykke til videre.

Marit

Line fra huset på landet sa...

Men du er jammen flink da! Jeg kjenner meg litt igjen i beskrivelsene. Føler meg litt som Bomibjørn selv jeg når jeg entrer time etter time hver mandag på salsa-kurs. Ikke alltid like morsomt å vrikke på rompa liksom. Haha. Men nå er jeg jaggu bitt av basillen jeg..og skal begynne på både step og zumba. Altså...stepèn gruer jeg meg mest for. Helv...trinn og koordinasjon. Men jeg skal klare å bli svett jeg også..det kan jeg klare før timen har begynt jeg altså, ved å løfte på plass step-kassen.
Men guuud så spreke vi blir da! :))

God klem fra Line

Refleksjon på livsvegen sa...

;-)

Anonym sa...

jeg ville ikke gi opp troen på at du har koordinering jeg - jeg har nemlig erfart at det avhenger av instruktørene ( noen kjører et ulogisk tempo som bare de som ikke har rytme klarer å følge!) dessuten hjelper det veldig og gå fast hos en instruktør - man lærer seg stegene og komandoene etc etter hvert!!! MEN så kan jo du ha dagen og instruktøren også - OG jeg syns faktisk det er MYE MYE lettere å kordinere rundt step boardet - enn når jeg har feil kalkulert og havner inne i de klassene som de bare danser i "hytt og pine" - så gi ikke opp Emeline!! Et annet tips har jeg funnet ut, men man må ha litt tid da - er å fortsette en 20 min på statisk sykkel etter timen - og så svømme en halv time til slutt, frister mye mere å svømme i kaldt svømmebasseng når man er svettere enn svettis - mitt mål er å svømme min 1000m på en halv time og så når jeg er i bedre form - ALT er bedre enn det!! ( du brenner jammen noen kalorier mens en svømmer!!)

Livy sa...

Heisann!
Fantastisk innlegg Emmeline! Om det er noe trøst er vi mange som er i den båten i det vi entrer treningssenteret etter x-anntall år i sofakroken :)

Ønsker deg en strålende dag!

Klem fra Livy

Ps: Helt genialt at du er å finne i Bolig pluss fremover :)

wenche ringen sa...

Nei ikke gi deg med treninga. Du blir mer koordinert etter hvert.( og nå hører du erfaring fra en annen bompibjørn mot strømmen)Min datter på 8 spurte meg en gang hun var med på trening hvorfor jeg gjorde noe helt annet enn alle de andre !!!! .....fristende å svare at det er fordi JEG GJØR SOM JEG VIL !
Kan også oppmuntre deg med at fysisk trening kombinert med tankevirksomhet er den beste forebygging mot Alsheimer. Stå på :)

Anonym sa...

Her er det bare å stå på! Plutselig sitter ting vet du :)
Og det er en idé dette med å stadig kommet tilbake til den samme instruktøren/de samme timene.
Øvelse gjør mester :)
Pluss.... Det er lov å tjuvtrene litt på noen kombinasjoner hjemme ;)
Hilsen Linn

Anonym sa...

Ikke gi deg Emmeline:) Alle de koordinerte damene har vært Bompier engang. Og tenk når du blir koordinert, kommer det nye Bompier til. Det er treningslivets gang:)

Anonym sa...

8 minuttar på romaskin, 12 på tredemølle, og 3 omgangar sirkeltrening, 3 gangar i veka. Dette kan eg gjer akkurat når det passar meg.Viss eg lurer på om eg orkar, tenkjer eg at eg orkar i alle fall å setta meg på ein romaskin,dermed går eg. Dette har eg klart i 7 månader no. Det handlar vel om å finna det som passar for ein sjølv? Eg er så gammal at eg fekk med meg Jane Fonda på 80-talet.Ikkje snakk om at eg skal inn i ein sal! Cilla

mette sa...

Hurra for Emmeline! Litt koordinasjonsutfordringer må aldri hindre oss i å ha det gøy på trening!

Ocean showroom sa...

Hej du solstråle! :-) Vackra bilder och kul text!! Ha en riktigt fin helg i solen. Kram Alexandra

Riviera Maison Molde sa...

Vi lar oss imponere - uten tvil:) Artig å lese spaltin i Boligpluss forresten:)

Vi ønsker deg en herlig fredag, og riktig god helg!

Vårhilsen fra
damene hos Riviera Maison Molde:)

Lilljekonvall sa...

You go girl !!
- hvis du vil følge meg på min vei, blir jegglad :) her finner du meg :

http://fingernijordaogbladetframunnen.blogspot.com/

L.

Anonym sa...

"Jeg har følt meg som en Bompibjørn som ikke kan det hemmelige røverspråket (mambo-sidesteg-chassé)!"

UTROLIG BRA SKREVET!! :-D Akkurat sånn har jeg følt meg de få gangene jeg har vært på aerobic også! Synes aerobic er mer forvirrende og vanskelig enn det gjør meg svett og sliten fysisk. Da vil jeg heller trene "ordentlig" (spinning eller andre ting) eller lære en dans eller noe. :-P Føler meg så utrolig dum på aerobic og at jeg har tre føtter istedet for to: alle de andre er så proffe! Huff, har av og til sneket meg ut etter halve timen

:-P

Unknown sa...


桃園徵信公司
雲林徵信公司
徵信社公會
徵信社尋人
徵信社工作
商業間諜
抓姦委託調查
外遇徵信社
結婚週年
第三者背景
夫妻
外遇抓姦
澎湖徵信社
豪門婚姻
貴婦
養男人
大陸徵信社
夫妻財產
澳門徵信社
淫婦
婚變
北京徵信
外遇二奶
北京徵信社
婚姻暴力
徵信達人狗仔網

Unknown sa...


監聽器材
離婚諮詢
監聽手機
財產調查
電話監聽
網路詐欺
女人偷腥
肉體外遇
商業調查
信用調查
婚姻諮商
婚姻問題
老婆外遇
外遇處理
筆跡鑑定
挽回婚姻
老公偷腥
男人外遇
丈夫外遇
婚姻諮詢
感情諮詢
挽回感情
老婆偷腥
工商徵信
商標侵權
市場調查

Unknown sa...


偷腥
債務處理
優良徵信協會
劈腿
外遇處理
大陸包二奶
女人外遇
如何找優良徵信公司
如何找徵信公司
如何找徵信社
婚外情
婚姻挽回
尋人
徵信
徵信社
找人
抓猴
挽回婚姻
外遇沖開
捉猴
海外抓姦
跟蹤
贍養費
偵探社
包二奶
女人徵信

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails