tirsdag 25. mai 2010

Keiserens nye klær -eller ?


Det var en ting jeg ikke hadde peiling på da jeg begynte å blogge for over tre år siden, og det var vaskemidler. Da snakker jeg ikke om OMO COLOUR eller ZALO. Jeg snakker selvfølgelig om eksklusive flytende såper i pen forpakning som man kunne kjøpe i interiørbutikkene. Jeg fikk nesten sjokk da jeg oppdaget at folk uten blygsel kjøpte oppvaskmiddel som kostet langt mer enn en hundrelapp pr liter.


Så ble jeg kjent med Den Gode Feen, og hun slo et slag for vaskemiddelet fra Durance. På det tidspunktet hadde jeg skjønt at Den Gode Feen har mye større vaske-ekspertise enn Emmeline noensinne kommer til å få. Dermed kjøpte jeg min første flaske og lot lavendelduften spre seg villt og uhemmet i huset. Iallefall de dagene jeg faktisk vasket.


Siden den gang har Emmeline lært seg et triks eller to, bl.a. er det mulig å vaske hele kåken med meget kjedelig vaskemiddel, mens Durancesåpen står og putrer i en liten kjele på ovnen--slik at du skulle tro du var kommet til Provence når du tråkker over dørstokken;)


Men jeg har selvfølgelig ikke gitt meg med dette. Emmeline har testet ut vaskemiddel etter vaskemiddel, og kommer ofte ut fra interiørbutikkene med en såpe eller to. Pene flasker med etikett som matcher interiøret er særlig velkommen!

 
Men veldig ofte syns jeg det er mistenkelig lite vidunder-effekt av disse vidundersåpene. De er jo stilige å pynte med på badet eller på kjøkkenbenken, men jeg lurer av og til på hva vi betaler for? Står prisen i forhold til kvaliteten?


Emmeline sitt favorittmerke for eksempel har jo kommet med vaskemiddel med lekker inpakning, men hvor blir den deilige duften av?


-og Durance med sitt fantasiske vaskemiddel med lavendelduft. Det du skal bruke til det hvite sengetøyet med monogram. Du vet; det som blafrer på snoren, mens du går rundt i en blondekjole og serverer nybakte boller og hjemmelaget saft. Er det bedre enn OMO COLOUR? Er det verdt sin vekt i gull, bokstavelig talt? Jeg vet ikke--men kanskje? Hva sier dere???

66 kommentarer:

Unknown sa...

hehe, du sier noe. Verd sin vekt i gull, neppe, lar jeg meg overtale ( les: lure ), ja. Jeg føler meg liksom litt mer vellykket og syns det faktisk er (ør)litegrann morsommere å vaske når såpa er eksklusiv.
Men samme spørsmål kan man jo stille seg når man står i et parfymeri,... i dag for eksempel har jeg på meg en mascara som iflg parfymeridamen skal gi meg FRYSNINGER på ryggen, fordi vippene mine blir helt FANTASTISKE!!! :) Jeg tør jo ikke la være å kjøpe når argumentene er så overbevisende!

ha en fin lavendelduftende dag!

ralfefarfars paradis sa...

Må si jeg holder en knapp på durance- i alle fall til husvask og klesvask. Som oppvaskmiddel er jeg litt skeptisk- jeg bruker zalo- men har altså både oppvasksåpe fra durance og GG (den fra GG har jeg ikke prøvd ennå). Ha en ren dag videre;)

Anonym sa...

Verden vil bedras....
Annette

Den gode feen sa...

He he he, for eit herleg innlegg :) Må jo rett og slett le litt, for du har så absolutt eit poeng. Men nå er iallefall eg skapt slik at eg likar å gjere den ellers særdeles lite hyggelege vaskejobben så knallkjekk som mogleg ved å bruke fine flasker og flankongar. Fine klutar og fine bøtter er heller ikkje å forakte. Durance husvask er god, vaskar reint og luktar himmelsk, men som oftast går det i Ajax her. Ajaxen tømmer eg på tomme Duranceflasker. Så sparar eg nokre kroner, men har likevel gleda av dei fine flaskene.

Ha ein fortreffelg flott dag kjøre Emmeline :) Klem frå Åsen :)

Berits lille hjørne sa...

Viktig tema du tar opp her:o) Tror en betaler kun for flasken med den fine etiketten. Men det holder å kjøpe en gang for siden å fylle de opp med vaskemidler som virker. Men det skal de ha disse "vidundermidlene med duft av provence" de er flotte på benken. Og en gang i mellom er det jo tross alt det som betyr noe.

Qano sa...

*Fnis* Har du fått kjeft av "Emmelinemannen" nå igjen? Eller har kommentarene hans faktisk gått inn på deg?

"Litt hverdagsluksus er sunt"

susan`s side sa...

Jeg sparer masse på vaskemidler og den slags. Kjøper bare billig merker som Lanlord på rema. Det vaskepulveret jeg kjøper på rema koster halve prisen av Omo sitt og funker som bare det, svanemerket er det også.

Nooria sa...

Betimelig spørsmål du stiller. Selv har jeg valgt å bruke Durance sitt skyllemiddel. Det bruker jeg til å vaske alle tekstiler i huset slik at jeg kan få en mer varig lavendelduft i huset. I tillegg bruker jeg gulvsåpen i sparsommelige mengder. Det gir meg noen små lykkelige opplevelser som til sammen gjør livet litt mer godt å leve.

Til Anonym: Hva gjør det med litt uskyldig bedrageri dersom det gir mennesker noen små lommer av lykke? ;-))

Elin sa...

Hei!!
Ja du kan så si...Jeg er enig med deg at det er flotte flasker og deilig lukt...men ja...er det virkelig verdt prisen det faktisk koster? Selger GreenGate sitt oppvaskmiddel...å har det hjemme så klart..hihi:) Men for å trøste meg selv så må jeg jo prøver det ut slik at jeg kan skryte uhemmet til kundene:) Å så er ikke prisen så ille hell da...kremt:)

Til daglig..(jeg vasker ikke hver dag nei) bruker jeg zalo og grønnsåpe med furunålslukt:) Da er det nyvasket hos oss!! Ikke har jeg blondekjole hell, utslitte joggebukser og håret i en topp på hodet, tjohei:=)

Ha en flott dag:)

Klem Elin

Bestemors hage sa...

Jeg har lagt merke til disse merkene selv om jeg sjelden besøker slike butikker. Her tok utviklingen et langt skritt fremover da jeg oppdaget mikrofiberkluter for snart 20 år siden. Så her i huset brukes grønnsåpe kun til såre ben. Zalo både til oppvask og vindusvask. Til klærne er det Neutral i alle varianter. Og tilslutt noen spesialmiddel for badet. Men jeg setter alt inn i skapene bortsett fra håndsåpen. Der sverger jeg til Lano, men river av etiketten. Dette ble jo nesten et helt innlegg.

EN GUL KNAPP sa...

Jeg gjør som feen, tømmer billig vaskemiddel i de fine flaskene :) Her i huset går det i god gammeldags grønnsåpe. De dyre vaskemiddlene og oppvaskmiddlene, såpene etc, er fine å gi i gave syns jeg, men det er alt for mye penger å bruke på "hverdagslig" vasking etter min mening. Grønnsåpe lukter godt og rent og nostalgisk! :)

Thea

RoseSommer sa...

Alle eldre damer jeg kjenner foretrekker vaskevann med litt Zalo og Salmiakk. Og det er vel igrunnen det mest effektive, flekkfjernende og fettløsende jeg vet om. Men det lukter fælt!! Så jeg går og sikler på noen av disse fine nye flaskene. Det ender nok opp med noe sånt snart. Til pynt, iallefall. Kan du skjønne at ikke f.eks salmiakk-produsentene endrer litt på utformingen av flasken og gjør den mer delikat. Men de leser vel ikke bloggen din, så det hjelper vel ikke å jamre her.

Anonym sa...

Jeg nekter å snobbe så mye på interiørinteressen at jeg kjøper udugelige vaskemidler bare fordi det har "rette" innpakningen... :)

Men jeg kjøper gladelig en pen innpakning og putter dugelig vaskemidler oppi!
Og om lukten blir for utålelig av de gode gamle produktene (som tross alt er bakteriedrepende, fett- og flekkfjernende, som for såvidt er hele poenget med vasking)så kan man jo spe på med litt godlukt?
Kan man blande dugelige vaskemidler i pene innpakninger, kan man jo også blande oppi godlukt?
Eller gjøre som Emmeline selv...-la lukten spre seg på annet vis. :):)

Vennlig og godluktende hilsen fra trofast leser :))

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Godt skrevet....
Jeg faktisk like fornøyd hver gang jeg leser dine innlegg!

Tilbake til vaskemiddelet, så har jeg ikke prøvd disse lekre vaskemidlene selv, men bare sett og luktet på.. Er jo selvfølgelig fristet, men samboeren ville STEILET om jeg kom hjem med oppvaskmiddel som koster 100 kr.. Og personlig synes jeg det er dyrt også. Så det enkle er vel ofte det beste :)
Hvorfor ikke kjøpe en stilig flaske og helle vaskemiddelet på?
Du har jo av
bildet i innlegget her, og jeg har tenkt å gjøre det sånn :)
Om ikke da fristelsen blir fristelsen blir for STOR! Jeg er dessverre en svak sjel der...
Klem Anita

Villasol sa...

Om det er verdt prisen?? Hvet ikke. Men jeg synes det er så godt og legge seg i rent sengesett som lukter godt! Bruker det kun til sengesett. Oppvaskmiddelet bruker jeg kun når jeg vasker over litt på kjøkkenet. Synes det ikke er brukbart til og vaske opp i.
Vi betaler nok bare for lukta tror jeg! Men må ha det :)

Ha en fin dag!

Klem Ingunn

Ellen sa...

Ah, ekstravaganse!Mer!La oss velte oss i deilige dufter og vakker emballasje!Livet er kort:)

Lille Persille sa...

Jeg må innrømme at jeg er ganske så skeptisk til disse vaskemidlene du skriver om - da tenker jeg ikke på om det får god lukt eller blir rent men hvordan den fungerer på huden. Med en deilig duft kommer vel også uante mengder parfyme? Det er jo kjedelig om feks. poden skulle ende opp med å utvikle forskjellige allergier fordi mor liker at tøyet lukter godt - er det ikke?!

Nå må jeg bare skynne meg å legge til at produktene unektelig ser fine ut i skapet:)

Ha en fin dag!

Fjordheim sa...

Har enda ikke prøvd noen av disse vaskemiddlene. Har stått med noe av det i handa flere ganger. Men når jeg ser på prisen og tenker på at jeg faktisk er veldig fornøyd med dei produktene jeg pleier å bruke, ja så havner dei i hylla igjen og ikke i korga mi.
Har noen lavendelposer eller litt lavendel i ei skål rundt om i huset. Tror det lukter like godt.
Ellers er nok jeg enda mer glad i vaniljelysene fra Ikea. Dei må jeg bare kjøpe med meg av hver gang jeg er på Ikea.
Ha en god tirsdag, med eller uten vaskebøtta :)

Henriette sa...

Det er vel bare å bruke vanlige vaskemidler, så helle de over i de flaskene du vil ha det i :) Enkelt og greit! :D

Anne Karins Mat og Vin sa...

he he...nå måtte jeg le. Gullfint innlegg med fokus på "pene flasker, eller bra vaskemiddel".
Humoristisk og fint innlegg Emmeline.

Jeg går for god gammeldag grønnsåpe i orginalt etui:-))

Klem

Anonym sa...

Anbefaler alle økologiske vaskemidler feks av merkene Sonett eller Ecover, begge tilgjengelig på Kinsarvik Frukt i Bergen eller ulike Helios butikker rundt omkring i landet. Så sparer du penger fra de dyre interiørbutikkene og miljøet blir spart for ulike utslipp.

Kari sa...

Har vært igjennom mange av de vaskemidlene som tilbys i diverse interiørbutikker. Oppvaskmidlene er rett og slett elendige. Takke meg til Zalo. Det eneste som har fått godkjent av meg er Durance til gulvene og Durance spray til stryketøyet. Sprayen gjør det nesten morsomt å stryke... ;-)

Kari :-)

Siw sa...

Jeg hadde behov for alt som er godt i livet en periode, og lot meg friste til å prøve Durance sine vaskemidler ... de lukter delig - en stund! Men lukten slipper etterhvert, så man kunne like gjerne bruke grønnsåpe. Og den lukter jo også godt :) En annen ting er at Durance-midlene må man bruke ganske store doser av for å få særlig effekt av duften, syns jeg da. Vinninga går opp i spinninga! Men innimellom kan det jo være godt med litt luksus og følelsen det gir :)

Lobeliadamen sa...

Slår et slag for Durance jeg også :-) Syns både husvasken, vaskemiddelet og oppvaskemiddelet er herlig! Strykevannet også for den saks skyld, selv om det ikke er av det som blir brukt mest i Lobeliaheimen. Mind you, jeg bruker også Omo Color og Omo White (heter det det???) Jeg drømmer om sånt sengetøy som blafrer i vinden, hjemmelagde boller og saft, og små barn som løper rundt og hviiiiner av fryd i en stor grønn hage men frukttrær og hjemmesnekra hytte i et tre. Selvsagt iført "Blendahvite" (erh...kremt....Durance hvite) klær. jaja, enn så lenge får jeg leve i nuet ...
Ha en fortreffelig dag :-)

W

Camilla sa...

Jeg tror olivensåpe kan brukes til alt jeg :) Klesvask, husvask, kroppsvask og hva du vil :) Men det er dyrt ja. Utenom det har jeg ikke så mye til overs for alle såpene i fine forpakninger. Jeg tror man betaler rimelig mye for at det skal se pent ut. Hvorfor ikke lage en pen såpeholder/såpedispenser selv?

Unknown sa...

Hihi, du sier noe ja, jeg syns vel egentlig ikke de er verdt prisen, nei! Eneste jeg syns er et flott produkt er Durance husvasken og den kjøper jeg gjerne, men alt det andre, bare tull!
Jeg fyller heller nydelige gamle flasker med omo og skyllemiddel, henger på noen lapper og vips, mye finere:o)

Men tilbehøret derimot, det kan jeg betale litt for, koppehåndklær, kluter og oppvaskbørste.... det er fint med litt finere utgaver enn plastikken fra prix liksom... og de koster ikke mer enn litt:o)

Klem line

Irene sa...

Dette får meg til å tenke på en historie som jeg leste i et blad.En alenemor med dårlig råd og fire kravstore døtre var særdeles kreativ når døtrene nektet å vaske håret i noe annet enn det dyreste shampoo merket kjøpt hos frisøren.Hun hadde selvfølgelig ikke råd til den luksusen så hun fylte alle de fine flaskene med en billig shampoo fra butikken. Det morsomme var at døtrene oppdaget det aldri og hun fortalte det heller ikke til dem før de var voksne og flyttet hjemmefra.

tinemor sa...

He, he
Ja, det var det.
Durance oppvaskmiddel er jeg ikke begeistret for. Syns Zalo er best der du.
men Nina, fra Nin´s gale verden, skryter den opp i skyene...
Men Durance skyllemiddel med lavendelduft derimot, -den er bare fantaskisk!
Jeg har akkurat begynt med den og ja, jeg ser for meg hvitt sengetøy hengende på noren og blafrer i vinden, -somantikker som jeg er. Og den følelesen får jeg hver kveld jeg legger meg nå faktisk, tro det eller ei :-)
Andre "luksus"midler har jeg desv ikke erfaring med.
Gd gammeldags grønnsåpe er topp her i huset.
Klem

Anonym sa...

Jeg syns absolutt at prisene på disse produktene er litt vel stive. Men har jeg latt meg lokke?? Jaaa :o) Elsker duften av lavendel. Så derfor fant jeg på å tømme en dæsj Durance gulvsåpe i luftrenseren når den orginale duften var tom. Så nå lukter det ofte vidunderlig lavendel her i huset...me like :)
Mvh Aina i sør...

Sidsel Veierland sa...

spør rørleggeren, eller vaskemaskinreparatøren ... har opplevd å få kommentar fra disse om at jeg må bruke "skikkelig" vaskemiddel - ellers ligger skitt og avleiringer igjen inni maskin og rør. trodde ikke på han før han viste meg "problemet" inni oppvaskmaskina.....
Nå bruker jeg bare SUN, OMO el lign, Zalo og Ajax
Ta deg heller et glass vin til vaskingen - for at den skal være litt morsom, og pynt med noen friske blomster eller duftys - for luktens skyld..... helt sikkert billigere

Unknown sa...

Jeg liker zalo i glassflaske jeg. har hatt det i mange år, og er mer en nok eksklusivt for meg:)

Ingvild sa...

ser jo at du allerede har fått mange gode råd og innspill( snart nok til en liten bok he he) og her kommer mine beste råd; når sprayflasen med strykevann fra Durance er tom, fyller jeg på med vann og noen dråper lavendel eller andre eteriske oljer, så er det bare til å stryke ivei med god lukt og god samvittighet.Av håndsåper og til oppvask, har Sonett de beste, økologiske og med deilig lukt.De kommer i store flasker som jeg heller over i mindre og mer dekorative pumpeflasker. Til golvvasken bruker jeg Durance som jeg tynner ut og har på en sprayflaske, så sprayer jeg friskt og freidig over golvene og drar over med en mopp,og det var den golvvasken! ( eller når jeg er ennå dårligere husmor:engangsmopp med grønnsåpelukt- veldig dyrt men det virker!)
Ha en fortsatt deilig vaskedag!

Frk Nøysom sa...

Har ofte tenkt at det ikke er vaskemiddel man kjøper, men en livsstil...

Må innrømme at jeg også har stått og drømt meg bort i hyllene med lekre flasker, og har kjøpt noen også. Liker romsprayen Cotton Flower fra Durance - den minner meg om duften av klær som har hengt ute til tørk i solen en sommerdag! Men lavendel strykevann har jeg lenge tenkt jeg skal prøve å lage selv med vann og noen dråper lavendel olje. Burde vel kjøpt en "originalflaske" fra Durance ført og bruke opp, sånn at jeg har en tomflaske og helle over hjemmebrygget på, men det spanderer jeg nok ikke! Ellers har jeg prøvd et oppvaskmiddel fra Berthas Oldebarn (husker ikke merket, men brun pumpeflaske, snirklete skrift på etiketten) med rosmarin og appelsin duft. Den var kjempebra - like effektiv som Zalo og bedre for hendene mine. Men det koster jo... Det går i Zalo i det daglige, men skal sjekke ut noen av de mer miljøvennlige variantene over.

Til klesvask bruker jeg Nøytral, og skyllemiddel har jeg ikke brukt på mange år av hensyn til miljøet.

Til gulvene går det stort sett i Ajax, synes den lukter godt, og den virker.

Camilla Simone sa...

Du har nok et poeng, men må bare komme med et tips.

Maison belle sin bad vaskemiddel er helt fantastisk. Tar alt fete og flekkene på badet, dessuten er den veldig drøy og lukter himmelsk. Så prisen er ikke så ille og fin er den å se på også...

Jorunns hobbyblogg sa...

Morsomt innlegg, jeg har ikke kjøpt så mye av dette enda, men blir sikkert fristet en da .... men er ikke så gladi å vaske, så det er nok ikke såpa det kommer an på....
Men deter jo virkelig heroinpriser på disse produktene :-)

Anonym sa...

Måtte ha ein liten pause fra husvask og sjekka bloggen din. Hadde behov for å le litt - da eg ikkje tykkjer husvask er spesielt morosamt. Kanskje eg bør gå til innkjøp av litt kjekkare vaskemidlar? Har kun prøvd Durance si handsåpe. Tykte at hendene vart tørre av den. Kan ikkje akkurat bruke gummihanskar heller : ) Høyrer at vaskebøtta med Ajax ropar.......
Helsing ein heimehjelp som vaskar med litt av kvart

Mors værelse sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Ramme Alvor sa...

Hehe...ja romantikken blomstrar...mine draumar var no litt meir radikale enn saft...men likavel...;)

Fantasier til sides.. so tykkjer eg at Durance er flott til sengetøy..og kanskje handukar...kun for lukta...herleg å leggje seg i nyvaska velduftande sengetøy. Men oftast for dei vaksne...hehe..ungane dei veit ikkje å setje pris på det so dei må klare seg med vanleg Blenda eller OMO..som faktisk virkar...og då må ein jo lure på kvifor? kva har dei putta i slike vaskemiddel...og all verdas reklame får meg aldri til å tru på tenkjande ensymer som leitar seg fram til flekkane for så å tyggje dei i seg på StarTrek vis...

So slagstreken må verte...Durance..og anna styla såpedråpa.. ja takk..til mor...hehe :)

Rita sa...

Jeg elsker lavendelduft, og den får jeg ved å helle noen dråper laendelolje med litt vann i en røkelse-brenner!
Mye billigere enn disse designvaskemidlene, selv om jeg har kjøpt noen flasker både fra Durance og Maison Belle. Når de ble oppbrukt tømte jeg grønnsåpe og Zalo i flaskene, som så mange andre har tipset om.

Lukten forsvinner jo så fort gulvet har tørket, det er mye mer effektivt å kjøpe duftolje - og mye billigere.
Det hender jeg tar noen dråper med lavendelolje på komfyren også, setter plata på det laveste og den herligste provenceduft sprer seg i hele første etasje. Nesten så man ser for seg lavendel og solsikkeåkrene i Provence!

Anonym sa...

Eit aldri så lite tips til dei med parkettgulv, leverandøren min tipsa meg om (for eg måtte for all del ikkje bruke grønnsåpe på parkett!!!) at litt zalo til gulvvasken var alt som trengtes. Og om du då vil ha litt ekstra godlukt, kan du helle litt tøymykner i vaskebøtta.

Torill sa...

Du er så skjønn!

Eg meiner kvite sengeklede på ei snor i hagen kan like godt vere vaska med Omo som med noko anna. Mitt triks er skyllemiddel, der kan ein velje i mange ulike lukter. Når det gjeld husvask så må eg kasta inn handduken, eg brukar reint vatn og microfiber.

Anette <3 Luca Lino sa...

Durance lavendel dufter jo helt nydelig. Jeg brukte klesvasken masse en periode men følte ikke klærene ble skikkelig rene, bruker no Ariel på rema og føler klærene lukter rent. Men Durance husvasken er noe alle bør bruke. Grønnsåpe lukt er GRUSOMT.

Strykemiddele fra Durance er lurt å bruke på sengklær. Blir fort dyrt om man skal bruke alle produktene Duften forsvinner jo fort.

Klem fra Anette :))

Klem :))

Anonym sa...

guud, tenk å bruke så mye penger på vaksemidddel..greit, det er fint og passer interiøret..så ha en flaske til pynt da..verden vil bedres:P

Kristine

Kjeruben sa...

Nei den dørstoken har eg til gode å trå over.... enn så lenge ;-) hi hi. Har litt lyst på lavendelduftande sengetøy da ;-) Men kvitt sengetøy krever jo skikkelig såpe, og tvilar litt som deg: ER det godt nok? Men skyllemiddel er jo ok :D
:o)

Huset i skogen sa...

Endelig noen som stiller litt kristiske spørsmål;) Jeg har lenge gått og drømt om durance såpe, strykevann osv. Så da jeg fant det i en lokal butikk her ble jeg overlykkelig..helt til jeg så prisene! Det ble til at jeg kjøpte håndsåpen med lavendelduft, og jeg gledet meg til å prøve den. Men for en skuffelse! Hele familien fikk tørre og røde hender. Så her blir det ikke noe mer av den sorten, kun lano.
Mulig de andre produktene kanskje er bedre, men om de er verdt prisen...jeg er iallefall i tvil og holder meg til de jeg vet jeg tåler og som fungerer!

Hege og Øyvind <3 sa...

Søte Emmeline.

Takk for enda noen minutter med humring. Jeg elsker din måte å se verden på. Jeg har idag også lært noe nytt... Det fins lekre såper... Mannen min er vel ikke glad for det tenker jeg. Hm. Må vel prøve. Takk for dagens titt i det emmelinske hjem.

Varm klem Hege

Fru N sa...

hehe, det er morsomt hvordan vaskemidler kan engasjere oss damer ;) Jeg har vaskemidlene oppi en kurv på hylla, så da spiller det igrunnen ingen rolle hvordan de ser ut... Og håndsåpene tømmer vi over på dispensere her i huset.

Anonym sa...

Det er vel med husvask som med frisørshampo, det er drøyere i bruk, mer kvalitet pluss at det gir en "tøtsj" av eksklusivitet.
Det er i allefall det jeg liker å tro... :-)

Eva

Kardemomme sa...

Hehe! Godt skrevet som vanlig morsomm deg :))
Er det noen her i verden som lar seg dupere av lekker emballasje så er det meg! Jeg kan til og med finne på å kjøpe ting jeg nesten ikke vet hva er fordi innpakningen er så fin. Men pyttsann!
Rosa såpe gjør helt klart den kjedelige jobben litt morsommere :))Synd med Bringebærsnittene dine. Ergelig å bruke tid på noe som ikke blir bra. Sulten blir man også :(
Hvis du tør å prøve deg igjen vil jeg nok anbefale at du bruker bringebær, eller bringebærsyltetøy.
Ha en fin dag videre i hvertfall :))Hilsener fra Kardemomme :))

sg sa...

Jeg slar et slag for pene flasker / pen innpakning, og så heller man vanlig/favorittvaskemiddelet (gjerne det som faktisk er best på kvalitet) over på den pene flasken. :)

Mie Mari sa...

Jeg jobber selv på en intriørbutikk hvor vi selger div såpe. Jeg syntes absolutt at de er bedre enn annen såpe! De er drøyere, lukter bedre og de vi har er til og med miljøvennlig! Kom inn på Cornella Intriør for mer info :)

Camilla sa...

Jeg har prøvd oppvaskmiddel og vaskemiddel fra Durance. Flaskene er lekre og de lukter godt, men synes oppvaskmiddelet var begredelige greier. Jeg har ikke oppvaskmaskin og må vaske alt for hånd, og jeg er ikke fornøyd med hvor rent koppene og karene mine ble. Men jeg måtte jo bruke opp herligheten, kostet tross alt over 100 kr. Nå har jeg gått tilbake til Zalo. Prøvde den "fantastiske" zaloen på sprayflaske også, men den var helt elendig. Ikke mye valuta for pengene der.

Nei, takke meg til gammel god Zalo som vasker rent. :)

Bondemor sa...

Hehe:-) Du skriver altså så knallbra!!! :-)

Jeg er veldig var på lukter, og vil og kan ikke ha hva som helst i heimen pga. allergi. Ajax og andre syntetiske vaskemidler kommer ikke over dørstokken her.
Ikke billig-merker heller, de er alt for parfymert for meg. Men så en dag kom jeg over Durance-serien.. Og hvilken himmelsk følelse det var å ikke nyse og renne i øynene av syntetiske lukter!! Jeg bruker bare vaske- og oppvaskmiddelet, og er strålende fornøyd, både med lukta og renheta. Synes oppvaskmiddelet er supert, jeg da. Det er nå en gang sånn at man må bruke kost når man tar oppvasken, såpa gjør ikke hele jobben, liksom!

Lille Liljehvit sa...

Jeg må faktisk slå et slag for Duranca her altså!! :) Dette gjelder dog mest når det gjelder vaskemiddel til klær og tekstiler da. Jeg har en samboer som ikke er så veldig glad i de vanlige billig-såpene, fordi han så lett reagerer på de når jeg vasker sengetøy f.eks. Men med Durance, så er det bare å pøse på!! Det fjerner midd, som veldig mange ikke er klar over at ikke alle vaskemidler gjør, og han reagerer ikke det miste på sengetøyet når jeg har vasket med Durance! Jippi!! Ikke bare dufter det nydelig, men det er jaggu effektivt altså!! MEN...jeg sier ikke at ALLE ekslusive ( les: dyre) vaskemidler er gode! :) Men Durance....: Jepp!!! Det er supert!! Og verdt pengene!! :)

Lille Liljehvit sa...

Jeg må faktisk slå et slag for Duranca her altså!! :) Dette gjelder dog mest når det gjelder vaskemiddel til klær og tekstiler da. Jeg har en samboer som ikke er så veldig glad i de vanlige billig-såpene, fordi han så lett reagerer på de når jeg vasker sengetøy f.eks. Men med Durance, så er det bare å pøse på!! Det fjerner midd, som veldig mange ikke er klar over at ikke alle vaskemidler gjør, og han reagerer ikke det miste på sengetøyet når jeg har vasket med Durance! Jippi!! Ikke bare dufter det nydelig, men det er jaggu effektivt altså!! MEN...jeg sier ikke at ALLE ekslusive ( les: dyre) vaskemidler er gode! :) Men Durance....: Jepp!!! Det er supert!! Og verdt pengene!! :)

Line fra huset på landet sa...

Jeg vet AKKURAT hva du mener Emmeline. Jeg tenkte eksakt det samme da jeg begynte å blogge. Hva er det eeeegentlig med disse vaskemidlene som folk betaler så mye for??! Jeg er jammen ikke sikker på om jeg vet det fortsatt, men nå gjør jeg det slik..fordi jeg synes flaskene er for dyre..at jeg putter vanlig zalo i vannet som jeg vasker parkettgulvene mine med, sammen med en dash Durance vaskemiddel.Så bruker jeg skyllemiddelet til Durancelavendel på alt sengetøy og håndklær. Det tar visst midden, samt at det tar knekken på enhver begynnende forkjølelser.
Så jeg handler i god tro fortsatt. Lekre flasker.Ingen tvil om dèt!!

God klem fra Line

Vårt Hus sa...

Stikker en nesen ned i durance flasken, lukter det himmelsk, men jeg synes lukten blekner betraktelig når tøyet kommer nyvasket ut fra maskinen. Etter at sengetøyet har flagret en stund på snoren og blitt tørt, er det etter min mening nesten ikke noen god lukt igjen i det. Men det er min mening...
fredag fiser jeg til London, kanskje jeg finner noen gode lukter der... Ha en flott helg, klem Yvonne

tintin sa...

Jeg elsker lavendelukten til Durance. Men ja det er altfor dyrt å bruke til hverdags..... Til oppvasken bruker jeg zalo kommer aldri til å bytte ut den og til gulvene bruker jeg grønnsåpe eller ajax, men til sengetøyet elsker jeg å bruke durance sitt vaskemiddel og skyllemiddel. Det lukter så herlig i huset etterpå også. Hvis vi skal ha gjester så vasker jeg noen ganger en vask med durance for å få ekstra godlukt i huset. Har også strykevannet til durance og det synes jeg er herlig å bruke på mitt eget tøy. Mannen i huset deler ikke samme mening som meg, han synes det lukter rart og noen ganger har han til og med kalt det for "kattepiss" skjønner ikke hvordan han kan få lavendel til å lukte det da men..... han bryr jeg meg ikke om.

Hanne sa...

Til oppvask er det bare Zalo som virker - etter min ringe husmor-erfaring. Og Zalo er jo også det rene vidundermiddel til flekkfjerning, såpebobler og andre utfordringer.
Jeg bruker i grunne bare kjedelige vaskemidler, men faller lett for lekre, flytende håndsåper. Noen av dem er gilde kun utenpå. Da bytter jeg ut innholdet med såper som virker bra og lukter godt.

Veldig fine bilder i innlegget ditt :)

Pludrehanneklem

Esther sa...

Er enig i at Durance lukter herlig! har stått og vurdert den husvasken noen ganger(til å vaske på soverommet med..så herlig!)
Til klærne tror jeg heller jeg satser på vanlig skyllemiddel uten parfyme og heller tilsette noen dråper med lavendelolje(eterisk).

Anonym sa...

1 liter med Durance tøyvask varer så mye lenger enn en boks med Omo,da det bare skal et par korker i hver vask. Det er penger spart faktisk.

Unknown sa...


澎湖徵信社公司
澎湖縣徵信社公司
金門徵信社公司
金門縣徵信社公司
馬祖徵信社公司
馬祖縣徵信社公司
香港徵信社公司
大陸徵信社公司
美國徵信社公司
台北徵信社公會
台北縣徵信社公會
台北市徵信社公會
新北市徵信社公會
桃園徵信社公會
桃園市徵信社公會
桃園縣徵信社公會
新竹徵信社公會
新竹市徵信社公會
新竹縣徵信社公會
基隆徵信社公會
基隆市徵信社公會
基隆縣徵信社公會
苗栗徵信社公會
苗栗市徵信社公會
苗栗縣徵信社公會
台中徵信社公會

Unknown sa...


南投市徵信社公會
南投縣徵信社公會
雲林徵信社公會
雲林市徵信社公會
雲林縣徵信社公會
嘉義徵信社公會
嘉義市徵信社公會
嘉義縣徵信社公會
台南徵信社公會
台南市徵信社公會
台南縣徵信社公會
高雄徵信社公會
高雄市徵信社公會
高雄縣徵信社公會
屏東徵信社公會
屏東市徵信社公會
屏東縣徵信社公會
宜蘭徵信社公會
宜蘭市徵信社公會
宜蘭縣徵信社公會
花蓮徵信社公會
花蓮市徵信社公會
花蓮縣徵信社公會
台東徵信社公會
台東市徵信社公會
台東縣徵信社公會

Unknown sa...


澎湖徵信社公會
澎湖縣徵信社公會
金門徵信社公會
金門縣徵信社公會
馬祖徵信社公會
馬祖縣徵信社公會
香港徵信社公會
大陸徵信社公會
美國徵信社公會
尋人
尋人網
尋人查址
尋人啟事
尋人方法
尋人起源
尋人免費咨詢
尋人高手
尋人網站
尋人工具
離婚協議書範本
離婚協議書下載
離婚手續
離婚免費咨詢網
離婚協議書
離婚要件
離婚證人

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

yanmaneee sa...

golden goose outlet
yeezys
supreme
supreme clothing
jordan shoes
hermes belt
golden goose sneakers
yeezy 350
supreme new york
hermes handbags

Related Posts with Thumbnails