onsdag 26. mai 2010

Inspirasjon i bøtter og spann


I går fikk jeg tak i nyeste nummer av Rett Hjem. Dette er et gratis interiørmagasin, og det kommer ut i Bergen og Stavanger.


Jeg vet at Den Gode Feen allerede har lovprist dette nummeret, men jeg MÅ jo bare henge meg på. For denne gangen var det en reportasje fra hytten til Hege, eier av Berthas Oldebarn--og FOR en hytte hun har:)


For dem som er svak for hvite interiører med innslag av pastell, var dette en drøm! Bildene er knipset av BODIL BO, og er bare så lekre:) (*** Hvis du trykker på bildene, blir de større--da kan du lese reportasjen)


Etter å ha dypdykket lenge og vel og inspisert bildene med forstørrelsesglass, måtte Emmeline rett og slett få utløp for litt kreativ energi. Derfor har jeg nå vært innom både Stoff og Stil og Ikea. Nå er nye hyller og stoff kjøpt inn, og jeg skal i gang med å male/trekke om spisestuen min -og da snakker vi altså ikke om den gustavianske spisestuen, som også venter på en overhaling!Da jeg var borte hadde det dukket opp en mann på døren, som hadde med en gigantisk pakke til meg. Siden Emmelinebarna er meget godt oppdratt, signerte de på papirene og smuglet pakken forsiktig inn på et rom. Der gjemte de pakken under et teppe, og så ringte min eldste datter meg på mobilen, og fortalte hva som hadde skjedd. Hun lurte også på hva det var i pakken.


Siden jeg ikke hadde den fjerneste anelse, åpnet hun pakken -og der åpenbarte det seg to nye pledd og seks nye puter. Jeg hadde helt glemt at jeg ( i et MEGET svakt øyeblikk) følte for en fornying av puteavdelingen.


Akkurat da tenkte jeg nok ikke på hvor stor plass seks ekstra puter tar, men bare Emmelinemannen slutter å gå rundt og se på meg med et mistenkelig blikk, ( *Bilen er i skrivende stund full av varer fra Ikea som bare venter på å bli smuglet inn) så skal jeg nok finne en passende plass.


Dagens lånebilder er fra RETT HJEM -og det er BODIL som har tatt dem. Det er nok forbudt å vise dem her, men dere får heller sende en sånn trusselepost, og så skal jeg fjerne den LEKRE hytten umiddelbart;)

Ha en fortsatt fin kveld. I morgen er det bursdag-og da må vi jo ha gaver. Det vil si at jeg skal ha en ørliten GAVETREKNING. Dere er hjertelig velkommen tilbake da:) SEE U!


28 kommentarer:

Shus sa...

Då kan vi bare glede oss til i morgon! Trur eg må kjøpe Rett Hjem så snart eg kjem over det! Lykke til med Ikea-smugling!!!

Emmeline sa...

Hei Shus:) Det er faktisk HELT GRATIS, og kan hentes i ulike interiørbutikker dersom du ikke får det i posten! Takk for lykke til. I need it:)

Monica sa...

Det hørte flott ut det bladet:) Det teppet fra greengate er så fint synes jeg:) klem monica

Anonym sa...

Åh, så flott, skulle gjerne hatt "Rett Hjem", men skjønner at jeg bor på feil side av landet :( Alltid gøy med litt insprasjon, og VELDIG deilig når den er gratis. Skjønt, nå trenger vel neppe jeg flere interiørblader i hus, klarer ikke kaste ett eneste ett, det katalogiseres og lagres og driver min elskede mot randen av det glade vanvidd... Som alltid, en herlig blogg!
Siri Helén

Anonym sa...

Hallo.Liker alle innleggene dine.Får mange ideer.I helgen skal mitt soverom pusses opp.Maller hilsen fra Grete.

Anonym sa...

Huff der var en feil på innlegget mitt.Malerhilsen fra Grete,

Emmeline sa...

Hei Grete:)

LYKKE TIL MED MALINGEN. Det skal males her også! Vegger-gulv-tak-vinduskarmer-åtte stoler-et stort bord og en benk:) Kjenner at motivasjonen synker litt når jeg tenker på det...men det gjelder å gjøre litt om litt så kommer vi nok i mål:)

Frk Nøysom sa...

Ja, for et fantastisk nydelig blad!
Jeg ble overlykkelig da Rett Hjem dukket opp i postkassen min, til tross for "Nei til reklame"-klistrelapp. Tidligere har jeg måttet skaffe det selv fra butikker som har det, men nå har postmannen tydeligvis skjønt at dette bladet MÅ simpelthen alle bli glad for!

Og du verden så glad og inspirert man blir av de nydelige bildene av Hege sin hytte :-) Jeg begynte faktisk å klø i fingrene etter å finne på noe nytt og morsomt selv. Resten av bladet er bare nytelse også, hvem trenger dyre interiørblader når man kan få så fin gratis inspirasjon! Det bladet blir bare bedre og bedre, ikke minst takket være mesterfotografen Bodil.

Frk Nøysom sa...

Glemte å skrive at jeg lo høyt og lenge da jeg leste om Emmelinebarna som sniker inn og gjemmer mistenkelige pakker. De kjenner virkelig sine foreldre! Herlig :-)

sylvia sa...

hei.
ååå så kjekt med gratis magasin,å så mye fint i det,
klem fra sylvia

Ruths datter sa...

Ja det kom i posten i dag. har gjemt det til i kveld. Skal kose meg med det da. Gleder meg.
Klem

Smykkas sa...

Hei på deg.

Det er en stund siden jeg møtte deg på Galleri Skjold, og det var i den tiden jeg akkurat hadde begynt å blogge. Vet at jeg la igjen en kommentar, men om det ble riktig (?) - vet ikke.

Uansett, dere er blitt voksne, flinke damer. Til høsten får jeg kanskje være med å følge Sara til den første skoledagen.

Det er lenge siden dere sto spente og ventet på frøken Andersen.

Klem fra Astrid (Barbros mamma)

Smykkas sa...

Hei på deg.

Det er en stund siden jeg møtte deg på Galleri Skjold, og det var i den tiden jeg akkurat hadde begynt å blogge. Vet at jeg la igjen en kommentar, men om det ble riktig (?) - vet ikke.

Uansett, dere er blitt voksne, flinke damer. Til høsten får jeg kanskje være med å følge Sara til den første skoledagen.

Det er lenge siden dere sto spente og ventet på frøken Andersen.

Klem fra Astrid (Barbros mamma)

Ann Helen sa...

Næimen, så kjipt a gitt! Dette bladet hadde passet meg midt i blinken tror jeg! Men får kose meg med dine og Lindas bilder i stedet - elsker det jeg ser!
Også på HYTTA da! *drømmer*

Lykke til på fornyingsfronten:)

kallemillelente sa...

Nydelig hytte. Som en forstørret versjon av en idyllisk lekehytte (med SMEG-kjøleskap, da...)
Pleier ofte å få lyst på en pute, en kopp eller en kanin når jeg leser her- men i dag fikk jeg lyst på en hytte, og det ble litt mer problematisk...

helen og gutta sa...

jeg fikk bladet i posten idag og har helt forelsket meg i hytten til Hege, er nå enda mer giret på å hjelpe min gode venninne å pusse opp hennes hytte

Villa Drømmeverden sa...

Så heldige dere er som har et så fantastisk grati blad!

Ønske om en fin kveld:)

Anonym sa...

Rett Hjem kan leses i sin helhet på nett: www.retthjem.org

Kos dere!

Fjordheim sa...

Hehe, Må les av deg og det du skriver. Men så hemmelig kan det jo ikke bli lenge siden din kjære mann også tydeligvis leser bloggen. Godt du har en snill mann. Gleder meg til å se både puter, tepper, hyller og annet nytt.
Er det din bursdag, Gratulerer :)

elena nuez sa...

Hei på deg.

I love the light that these homes have.
Ikea style!!!

♥ Elena, the spanish one

bentemor sa...

har vi jenter et felles "smuglergen"? synes det er samme over alt . har også bilen full av små ting som venter på det rette øyeblikket. han som deler seng og kjøkkenbord med meg kommer hjem før meg fra jobbben.. dumt hva?

Anneli sa...

Ja dette var virkelig inspirerende Emmeline! Jeg syns det er alldeles flott at du har smuglet bildene ut i bloglandia, slik at vi som ikke bor i de nevne distriktene også kan få ta en titt ;)
Vi har nylig overtatt min kjæres barndomshjem og drømmen er selvfølgelig å få det så lyst og trivelig som på disse bildene og som hytten din :) Det er mye å ta tak i, så jeg tenker vi må bruke litt tid på dette..
See you in the morning!
Klem fra Anneli <3

Nina B. sa...

Det bladet var virkelig en fryd å lese denne gangen! Koste meg masse med det jeg og ☺
Lekker hytte...må bare overtale svigermor først. Hehe...

Lykke til med pute- og tilbehørsmugling. Flinke barn du har!

klem Nina

Unknown sa...


雲林市徵信社
雲林縣徵信社
嘉義徵信社
嘉義市徵信社
嘉義縣徵信社
台南徵信社
台南市徵信社
台南縣徵信社
高雄徵信社
高雄市徵信社
高雄縣徵信社
屏東徵信社
屏東市徵信社
屏東縣徵信社
宜蘭徵信社
宜蘭市徵信社
宜蘭縣徵信社
花蓮徵信社
花蓮市徵信社
花蓮縣徵信社
台東徵信社
台東市徵信社
台東縣徵信社
澎湖徵信社
澎湖縣徵信社
金門徵信社

Unknown sa...


馬祖徵信社
馬祖縣徵信社
香港徵信社
大陸徵信社
美國徵信社
台北徵信社公司
台北縣徵信社公司
台北市徵信社公司
新北市徵信社公司
桃園徵信社公司
桃園市徵信社公司
桃園縣徵信社公司
新竹徵信社公司
新竹市徵信社公司
新竹縣徵信社公司
基隆徵信社公司
基隆市徵信社公司

Unknown sa...


彰化縣徵信社公司
南投徵信社公司
南投市徵信社公司
南投縣徵信社公司
雲林徵信社公司
雲林市徵信社公司
雲林縣徵信社公司
嘉義徵信社公司
嘉義市徵信社公司
嘉義縣徵信社公司
台南徵信社公司
台南市徵信社公司
台南縣徵信社公司
高雄徵信社公司
高雄市徵信社公司
高雄縣徵信社公司
屏東徵信社公司
屏東市徵信社公司
屏東縣徵信社公司
宜蘭徵信社公司
宜蘭市徵信社公司
宜蘭縣徵信社公司
花蓮徵信社公司
花蓮市徵信社公司
花蓮縣徵信社公司
台東徵信社公司

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

yanmaneee sa...

kyrie 7 shoes
kyrie irving shoes
supreme hoodie
nike dunks
jordan shoes
lebron james shoes
yeezy boost 350 v2
a bathing ape
jordan shoes
chrome hearts outlet

Related Posts with Thumbnails