onsdag 19. mai 2010

Jakten på den rette prinsen -etter trepunktsprinsippet.


I går hadde jeg en lang og spennende samtale med en god venninne. Tema for samtalen, var at vi begge fyller førti neste vår. For min del betyr det at det blir konfirmasjon og førtiårskalas samtidig, for venninnen min betyr det at den biologiske klokken tikker uten at hun har funnet Drømmeprinsen enda. Vi var enige om at det var kjedelige greier.


Venninnen min mente at mine problemer ville løse seg, bare jeg sparte litt fremover. Jeg måtte bare sette opp en tretrinnsplan for HVA jeg skulle prioritere å kjøpe. Kun svært nødvendige ting måtte komme på listen som:  MAT, BASISKLÆR og BASISARTIKLER. Til en orientering er puter/kopper visstnok ikke basisartikler.


Å spare er ikke Emmelines sterkeste side. Dermed svarte jeg at min venninne sine problemer ville løse seg dersom hun bare satte seg opp noen klare krav til egenskaper. Så presenterte Emmeline FINN DIN EKTEMANN etter trepunkt-teorien.


Punkt 1: Finn en mann med krøller. Krøller er ikke en personlig egenskap, men det er veldig fint å se på. Siden Emmeline ikke har krøller selv-men alltid har drømt om krøller- er det greit å finne en krøllet ektemann. Aller helst bør krøllemennene også få vakre krøllebarn--men denne teorien har dessverre ikke slått til. Nå tenker du kanskje at krøller er en overfladisk ting, men sann mine ord; Det er utrolig hvor mye man kan takle, bare det er krøller involvert! For dem som har egne krøller og ikke har behov for mer hår; sett opp et annet og viktig krav. Det kan for eksempel være lange øyevipper!


Punkt 2: Finn ektemann etter Yin og Yang prinsippet. Det betyr at man bør finne en ektemann som er motsatt av seg selv. Sånne som meg for eksempel -som snakker mye, og da tenker jeg både på å snakke med munn, hender og tastatur -passer ofte bra sammen med fredsommelige sjeler. Dermed slipper man å stå i kø for å slippe til. Da kan man snakke og snakke, og ta akkurat den plassen man har lyst til å ta! Helt til man får barn som snakker de også, men det er jo en annen historie!


Punkt 3: (og muligens det viktigste) Unngå flate menn. Jeg snakker selvfølgelig ikke om menn som har kommet under en dampveivals ved et uhell. Jeg snakker om menn som overhodet ikke mener noe som helst her i livet. Som bare jabber med; jodadu, neidadu, sierdudetdu. Som ikke vet om de er for eller mot fred på jord og muligens skal komme til et veivalg her i verden. Kanskje muligens.


Trepunktsteorien forutsetter selvfølgelig at man først har luket bort alle som er potensielle øksemordere, kvinnehatere, ekstremsportfantaster og annen elendighet. Likevel syns venninnen min at det var en helt elendig teori, og at man ikke vil finne en god ektemann basert på de tre kravene jeg har satt opp.


Nåja...jeg tror nok ikke jeg kommer til å bli særlig rik av den tretrinns-sparehistorien heller, så sånn er det med den saken! Hva sier dere jenter? Har dere noen flere gode punkter til listen??? PS: Siden dette er en interiørblogg har jeg stort sett lånebilder som slett ikke passer til teksten i dagens innlegg. Er ikke sikker på hvor jeg har lånt dem heller, men Tine K kanskje? See U:)

40 kommentarer:

Villasol sa...

He,he... må le :) Morsomt innlegg! Hvet ikke egentlig hvem som har det værst jeg! Med de kravne så kan det nok tenkes at det er lettere og spare.

Lykke til begge to!

Klem Ingunn

Anonym sa...

Nok et artig innlegg av Emmeline. Du kan få sagt det:-) Hi,hi!

Unknown sa...

Haha, like festlig som alltid.

Kjenner meg igjen i Yin/Yang-prinsippet. Er selv av den skravlesyke typen, mens min samboer fint kan brenne inne med ting han vil si uten at det gjør ham stresset av den grunn. Hvordan er det mulig..?

Syntes du har noen fine prinsipp, kanskje med unntak av krøllene. De som har krøller selv er jo veldig lei av det (jeg er ikke en av dem...), så hvis man får en mann med krøller er det kanskje en viss fare for at man blir lei av krøllene hans også..? -Og enda verre, lei av ham..?

Jeg ønsker uansett venninnen din lykke til i jakten på en ektemake!

Hilsen Silje

Kaoskontroll sa...

Siden jeg valgte ektemann som passer godt inn i trepunktsprinsippene dine, og nå er skilt, tror jeg at jeg satser på litt andre kriterier neste gang. ;) Og når det gjelder krøller... det tok ikke så mange år før de var borte vekk. Dvs. de han mistet på hodet tok han igjen med økt hårvekst på ryggen, og det er IKKE like tiltalende! Hehe

Ellers ser jeg ikke helt din venninnes problem. Man MÅ ikke ha den rette prinsen for å bli mamma! Storken i Danmark har det hun trenger, og så har hun all verdens tid til å finne mann etterpå. ;) Etter min erfaring vil en slik måte å få barn på garantert være billigere enn å finne FEIL mann. Noe man risikerer med hastverk.

Ditt problem har jeg dessverre ingen løsning på. ;)

Klem

Sommerfjøsen sa...

Tips henne om Sunnmøringa. De har et stort potensiale! hehe:)

Hilsen nordlendingen Elisabeth!

Hege sa...

Herlig innlegg :)
Håper metoden virker for dere begge... kanskje jeg bør presentere den for min venninne også..? Har du en for mannfolk også ? hihi..

Ha en fin kveld!
Klem Hege

RoseSommer sa...

Drømmemannen er nok ikke innen rekkevidde for din venninne, men det jeg er mest fornøyd med hos mannen min er at han er SNILL.

Fordi han er så snill slipper han unna med endel andre ting han ikke oppfyller minimumskravene for (som nevenyttig - og krøllete).

Etter å ha jobbet sammen med mest mannfolk i 20 år tror jeg igrunnen ikke drømmemannen finnes. De er de snille en skal gå for.

Og heldige du som BARE er en ungjente på 39!

Anonym sa...

Hei Emmeline, herregud du e god, ler og ler...

Hilde

Lobeliadamen sa...

ha ha ha ha.....likte spesielt godt det med krøllene!! :-) Fantastisk! Har spikerkrøller selv jeg, så skjønner deg godt :-)

Ha en herlig kveld.

W

Anonym sa...

Hallo.Flirer godt av innlegget ditt.God Pinse fra Grete

Hege sa...

Dette innlegget trengte strengt tatt ikke bilder... du skriver så godt at du skaper fantastiske morsomme bilder inne i hodet mitt - flate menn... he he

susan`s side sa...

Jeg giftet meg en en krøllet mann og hva skjer; etthvert oppdager jeg at under krøllene har han ganske så store viker og nå er han helt kortklipt og på god vei til å få måne, så krøller varer dessverre ikke evig. Og ingen av ungene har fått krøller heller

Frk Nøysom sa...

Morsomt innlegg! Kan godt forstå at du faller for krøller. Men det er vel sånn for de fleste av oss at vi faller først for mannen, og så tar vi håret med som en del av pakken (så lenge de har det!). Og tenk, det merkeligste kan skje: til tross for stritte hårgener på farssiden og såvidtlittfallgener på morssiden har vi lykkes med å få et barn med ganske så mye krøller! Helt enig med RoseSommer at det viktigste fremfor alt, er at han er SNILL!

maria sa...

tusen takk for gode tips! :D har krøller selv så får se ett en med lange øyevipper jeg da! :D

Elin | Draumesidene sa...

Lite krøllar her i huset, men lange augevipper... Skal verkeleg huske på desse tipsa, viss eg skulle finne på å skifte ut mannen min...

Ynskjer deg lykke til med konfirmasjon og førtiårs feiring!

Klem frå Elin :)

Heidi sa...

Artig trepunktsplan for å finne drømmemannen for venninnen din. Det Yin/Yan er bra, men unngå flate menn er viktigst. Håper hun lykkes!

ANNE sa...

Ikke lett å finne drømmeprinsen,jeg har lett lengre enn venninna di......
Men så lenge det er liv er det håp!
Og ja.....det er viktig at han er snill. :o)

MERETE sa...

Morsomt innlegg!!!

Klem,
Merete...

fru Storlien sa...

I vår grønne ungdom var et viktig kriterie at mannebeinet så bra ut i fjellklær. Nå er ikke det like viktig lenger...

Anonym sa...

Ler høyt av dine morsomme skriblerier Emmeline:) Det er alltid så kjekt å stikke innom her, for å se fine bilder og leser dine lette og hyggelige betraktninger. Du er bare den beste! Hilsen Kathrine N

Emmeline sa...

Testing testing i kommentarfeltet:)

Ellen sa...

Hmja, hvis man skulle utvide trepunktsplanen til en firepunkts kunne det være en ide å velge en mann som har sånn rødstrømpemamma, for de har måttet vaske sine egne sokker allerede fra ung alder av vet du.(Men da mener jeg ikke sånne harde sinte rødstrømpemammaer altså.Tenker mer på sånne litt myke rødstrømper, sånn som mammaen min.Hun hadde fotformsko, gitar og meningers mot, men hun bakte boller også.)Men det var bare et forslag altså.God natt fra Andregasellen, som titt og ofte leser dine morsomme og velskrevne innlegg:)

Ruths datter sa...

Ja det aller verste er en mann som alltid sier: Såpass ja- til alt du sier. En sånn type må hun ikke velge. De er kjempekjedelige.De har ikke noe å si. Ellers går det ikke an å ikke kjøpe noe annet enn basisting. Hallo. nei nei.
Klem

Ruths datter sa...

Hei igjen! Jeg så på innlegget under her og du og du så fin du har blitt. Ikke noe mummifasong her igjen nei.Slank med fine markerte skuldre. Så flink du har vært. Misunner deg litt.
Klem

RosaVerden sa...

Jeg er så heldig at jeg er utstyrt med både lange øyenvipper og krøller (ivertfall fall i håret). Men om jeg ikke var det, så hadde nok ikke dette vært på min tre-punktsliste. Dersom jeg skulle laget en slik tre-punktsliste i jakten på min drømmeprins så ville den nok heller sett slik ut:

-Glad i barn/dyr. En mann som er glad i barn/dyr har store sjangser for å bli en god far, da han tilsynelatende har gode omsorgs-"gener".

-Øyne som man kan drukne i, enten fordi de er estetisk pene, eller fordi man føler man ser rett inn i sjelen til vedkommende... Jeg synes øyne er meget viktig, man skal jo tross alt bruke en del tid på å stirre inn i dem :-p

-Ordnet økonomi og fast jobb. Man vil jo ikke komme inn i et forhold der man må begynne å "ta seg av" mannen økonomisk! (og man bør kunne gi det samme i retur, at man selv også har en ordent økonomi og en fast jobb)


Med denne tre-punktslisten, tror jeg at man får dekt det grunnleggende :-D

Håper du videreformidler til venninnen din!

Angåande sparingen din, så kan jeg nok ikke hjelpe, da jeg er håpløs på sparing selv. Men jeg har begynt å tippet lotto og satser på at dette slår til en vakker dag :-p

Hannemor sa...

Tusen takk for en god latter en tidlig morgenkvist, Emmeline!

For min egen del har jeg tydeligvis ikke vært tro mot trepunktsprinsippet ditt - MEN det skal sies at det har fungert uhorvelig bra likevel.
Jeg valgte da å gå for yin og yin istedenfor yin og yang, og befinner meg tidvis vandrende i tanken på at min mann må har vært en papegøye i sitt forrige liv - mens jeg vagt hører han skravle avgårde i bakgrunnen om gudvethva.... Tidvis litt slitsomt, men jeg slipper ihvertfall å være konen som "alltid skal prate om ting" - og det er da noe.
Mitt beste tips må nok være å finne seg en kokk. Min mann er kokk og ikke har han bare simultankapasitet som den mest erfarne husmora, han disker også opp hver dag med de deiligste retter. Riktignok medfører det litt av denne velkjente Mummifasongen, men jaggu er det verdt det!

For øvrig så vet jeg ikke helt om et helt år uten innkjøp av nye puter og kopper er verdt å bytte mot én stakkars bursdagsfeiring...! Mitt forslag er: "fortsett med handlinga og inviter heller til spleiselag til neste år!" :)

Klem Hanne

Liv Elin sa...

Jeg synes det er en utmerket trepunktsplan! Særlig det siste punktet...egne erfaringer har lært meg det...i starten kan det nemlig være lett å forveksle snill med uengasjert.

Siw sa...

Jeg stiller på linje med din single venninne, og interessen ble vakt av tretrinns-teorien din for ektemann-finning ;) Du har sannelig kommet med velbegunnede og viktige punkter, og hvem vet - kanskje ER dette kriterier som gir basis for livslange forhold .. ;) -så hvilken liste er det du vil ha flere punkter til?? Lykke til med både ektemenn og sparing!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Syns det var tre goda punkter jag! Får säga "check" på #2 & #3. Och eftersom jag har egna krøller har jag valt "finn en lång man, gärna 190cm" som punkt #1.
Har man dessutom tålamod kan egentligen de flesta män bli drömmannen. Jag har "jobbat" i snart 10 år på min... ;-D

Ha en riktigt fin torsdag!

fryd&forandring sa...

Hehe, syns da det var noe en kunne ta med seg videre her! Fikk vel inntrykk av at du la frem en beskrivelse av din egen mann uten at jeg vet hvordan han er eller ser ut! Lykke til med sparingen, eller hva det nå ble til!

paafyll sa...

Kom over bloggen din helt tilfeldig, men green gate reportasjen din kunne jeg skrevet selv og jeg er redd jeg er ennå dårligere på å besinne meg enn deg, men lykkelig blir man da:-) Ny i blogg verden og skjkønner at jeg burde vært på com, istedet for no.
Sjekk gjerne paafyll.blogg.no - også vil jeg følge deg videre, du har en herlig blogg!

paafyll sa...

Herlig blogg jeg tilfeldigvis kom over når jeg søkte på bilder på google, til min blogg. Du har nok en green gate entusiast konkurent på østlalndet, min samling begynner å bli stor, og jeg er om mulig ennå dårligere til å høre på fornuften enn deg, men lykkelig blir man:-)besøk min blogg: paafyll.blogg.no:-)

Jill sa...

Milde himmel Emmeline, du glemte HANDY!!!!
HANDYman må han være!!!
Og han må kunne elske sin utkårede betingelsesløst :-)
Lykke til med trepunktsstrategien begge to :-)

mette sa...

Hihi, flate menn.....kjenner en sånn en (og han er ikke min!) som stadig sier "så det....".

Birgitte sa...

Smiler :-) Kigger forbi dig for at ønske dig en rigtig god pinse
Klem, Birgitte

Merete sa...

Hvilken teori har venninnen din brukt så langt da? Den har jo tydeligvis ikke virket!
Jeg mått ha en snill handyman siden jeg er ganske nevenyttig selv. Hadde blitt innmari irritert med en mann med ti tommeltotter!
Ha en finfin helg!

Unknown sa...


徵信社收費
徵信社推薦
徵信社尋人
徵信社申訴管道
徵信社工作
徵信社公會
Unknown sa...


新竹徵信
女子徵信社
女子徵信
婚前徵信
尋人
尋人啟事
尋人
尋人網
尋人查址
尋人方法
尋人啟事歌詞
尋人啟事徐佳瑩
尋人啟事MV
尋人啟事吉他普
尋人啟事徐佳瑩歌詞
婚姻
婚姻挽回
挽回婚姻
法律諮詢
法律諮詢
免費法律諮詢
監護費
律師
離婚訴訟
法律諮詢
偷腥

Unknown sa...


分手
尋人
婚外情
找人
查址
第三者
離婚贍養費
離婚
離婚協議書範本
離婚協議書下載
離婚手續
離婚免費諮詢網
離婚要件
離婚協議書表格
離婚證人
離婚率
離婚協議書哪裡買
離婚證人
抓姦
海外抓姦
抓猴
捉猴
通姦
抓姦調查
出軌
外遇

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails