torsdag 20. januar 2011

GreenGate sommer 2011


I slutten av november kom den nye GreenGate katalogen ut på nett -noe som både var bursdag og julaften på en gang for meg. Jeg har på mystisk vis utviklet meg til å bli GreenGatedamen in real person! Jeg tror det handler om at jeg alltid har vært ekstraordinært begeistret for kopper og puter. Når det i tillegg er fargerikt og romantisk, så er det liksom my cup of tea;)


Mange tror at jeg er sponset av GreenGate, men det er jeg altså ikke. Jeg shopper litt og litt. Da GreenGate var ukjent og vanskelig å få tak i her i Bergen, kjøpte jeg kopper og fat på nett fra danske butikker. Andre ting har jeg kjøpt her og der. Stort sett pleier jeg å unne meg noe hver gang det kommer en ny kolleksjon, resten kjøper jeg på salg.


Med andre ord er jeg alltid like spent på ny kolleksjon-er det noe jeg MÅ ha eller? Så er det jo også sånn at det man ser på nett kanskje ikke er like fint i virkeligheten? Eller kanskje det mister litt av gløden når man har sett det noen ganger?


Personlig syns jeg det er imponerende at GreenGate stadig kommer med helt nye kombinasjoner av farger og mønstre. De nye mønstrene Fay og Ginger i blått, er jo et skritt i en ny retning. Her har GreenGate valgt et nytt grafisk uttrykk med skrift og greier, og jeg er bombesikker på at Fay og Ginger skal få komme inn på kjøkkenet her hjemme:)


Jeg syns også at det er sprekt med gult. Jeg liker godt kombinasjonen med gult og rødt eller rosa. Skal jeg kjøpe flere polkadotter så skal du ikke se bort fra at det blir fra den gule kolleksjonen;)


Det finnes mange blogger med høy GreenGate faktor ( *det finnes vel nesten flere blogger MED GreenGate faktor enn uten;) Jeg har imidlertid to favoritter som begge bor i Danmark. 


Den ene er Susi som jeg har skrevet om før, og som er GreenGate-samler på høyt nivå. Hun skal ha konfirmasjon denne våren, og har bestemt seg for å dekke bordet med middagstallerker, kopper, asjetter og bestikk fra GreenGate, til FEMTI personer:) Sa jeg at vi snakker ULIKE mønsterkombinasjoner? Veldig gøy!!


Hun er godt i gang, og hun har allerede kjøpt sine første ting fra sommerens kolleksjon. Det ser ut for at hun har satset på Kristine i blått og Maggie i rosa! Jeg, på min side, har franske lattekopper med merket  Maggie blue  på listen!


Den andre GG-bloggen som jeg følger med på er Betina med bloggen Sommerhusstil.  Betina satser også på Maggie i rosa og blått;) Noe av det jeg liker aller best med de danske jentene er måten de skriver på.. .De skriver for eksempel: -og hold da op, det er bare helt vildt gennemført. De skriver at ting er dejlige og søde og jeg syns det høres ut som om de er så utrolig glade og trivelige når de ordlegger seg på den måten;)


Her hjemme venter jeg i spenning på hvordan kopper og fat til ta seg ut i real life -og håper den nye kolleksjonen snart kommer på plass i butikkene i Bergen:) Hvis du vil se den på nett kan du gjøre det HER. 


Jeg møtte en venninne for en tid tilbake som lurte på om jeg ikke syns det var dumt at GG hadde blitt så maintream--alle har det jo? Skulle jeg ikke heller satse på noe helt annet?


Hun var i tillegg så irritert fordi GG skiftet kolleksjon hele tiden, og når hun hadde funnet seg et fint mønster så var det fra en gammel kolleksjon, ergo var den ikke å få kjøpt lengre!


Vel...hva kan man svare? Hun har jo et poeng. Jeg måtte jo bare si at om GreenGate er blitt mainstream, så spiller det ingen rolle for meg, så lenge jeg liker det:) Om hele verden starter med å spise appelsin, skal man slutte fordi det har blitt så vanlig? Liker man appelsin så liker man appelsin - sånn er det med den saken;) --og selvfølgelig er det også mange som ikke liker appelsin, så da spiser de noe annet...! Kanskje blir man lei av appelsin også en vakker dag, hvem vet??Hva syns du om den nye kolleksjonen? Enten du er GreenGate fan eller ei altså;) 63 kommentarer:

Laila sa...

GreenGate har veldig fine ting, men jeg er ikke en lykkelig eier av en eneste kopp =)
Må forresten fortelle at jeg var innom Europris her en dag, da tenkte jeg på deg... kjøpte meg noen krus og boller med litt farver på =)
Digger bloggen din!
Klem fra Laila

Hulda sa...

Jeg har også veldig sans for gg, og har kjøpt det lenge. Falt veldig for serien med skrift på. Den var ny! ;)

Therese sa...

Venninnen din har et poeng, men det jeg synes er så genialt med GG er at de fleste kolleksjonene faktisk lar seg kombinere og da ligger egentlig cluet i hvordan man kombinerer det. På den måten er det slettes ikke umulig å skape et personlig interiør, selv med GG :)

Håper du får en fin fredda søte Emmeline og takk for inspirasjonen. Min favoritt for sesongen er det nye servise i hvitt og marineblått. Lekkert lekkert :)

Janicke sa...

Fay og Ginger var absolutt noe i min stil :) Jeg har noen få Green Gate kopper med polkadotter og blomstermønstre fra før. Kanskje jeg skal satse på den nye serien fremover :D

Takk for masse flotte GG bilder. Her er det bare itl å glede seg til varene er i butikk...

Unknown sa...

Jeg er blodfersk GG fan og liker så godt din kommentar om at hvis man liker appelsin så liker man appelsin.... Den er god!
Jeg kjøper det jeg liker om alle eller ingen har det:-)
Lykke til med handling av nye GG produkter:o) Jeg skal i alle fall ha meg noe!
Klem

Anonym sa...

GreenGate er et av de merkene jeg har holdt meg til en stund. Tror jeg fant det først på Birte Bo, lenge før jeg hadde sett en eneste blogg. Kommer nok ikke til å klare å holde meg på matten når den nye "fargene" er på plass, Blått er min greie og plutselig er det liksom in igjen. Passer meg bra. Ha en fin helg.

Emma

Hilde sa...

Jeg er ekstremt klar for dette nye blå! GLEDER meg stort til det kommer i butikken - har en veldig nær og jeg håper hun ta inn blått - ellers må jeg vente til Danmarkstur kommer... Men helt klart skal vi ha noe blått...
Hilde

Elisabeth, innerst i veien sa...

Som eier av hele to GG lattekopper og ett eggeglass...kan jeg si at man skal ikke se bort i fra at den samlinga vil suppleres. Kos deg med appelsin, GG og alt du liker. ☺

Karianne sa...

Jeg elsker GG og jeg elsker de nye fargene. Men må si at jeg er litt pysete år det gjelder å kombinere, har mye beige og noe turkis. Tror det blir noe nytt på meg, er det billigere å kjøpe det på nett via Danmark eller er det det samme som hjemme, har du noen erfaring fra det?
Hilsen Karianne som liker bloggen din veldig godt

Anonym sa...

Årets GG i blått og beige er mer "My cup of tea".Har aldri vært så glad i småblomstrete pastell her hjemme, og har ikke en eneste GG kopp på kjøkkenet.Hva skal eg gjøre med de gamle arve-servisene frå Porsgrunn, hvis eg begynner å kjøpe flere kopper?
Randi Sol

Jannickes Hjemmekos sa...

Synes den er nydelig. Jeg er nok litt konservativ i forhold til det å mikse for mye, men har tre ulike mønster og synes det er greit. God helg.

Lin K sa...

Fay hadde passet ypperlig inn på kjøkkenet i huset. Det er en ny retning hos Green Gate, men det er flere andre som har hatt tilsvarende stil en stund.

Ellers drømmer jeg fremdeles om noen lysegrønne kopper til å ha på hytta. Det har jeg gjort siden juli 2009, ser jeg på bloggen - så en vakker dag... ;)

Må nok innom Green Gate på messen neste uke og se Fay "live" tror jeg!

Klem Linnette :)

Keiserens nye trær sa...

Greengate er ikke vår cup of tea, men det er spennende å se hva de får til kolleksjon etter kolleksjon. Egentlig er det bra vi ikke er så begeistret, for om begeistringen er tilstede er det ingen vei tilbake...

Kos deg med polkadottene!
Klem/Dekoratøren

Monicas Univers sa...

Jeg ♥ GreenGate!! Og begynner å få min egen "lille" koppesamling i skapet.

Hadde et innlegg om den nye kolleksjonen og hva jeg liker best, for ett par dager siden.

Synes serien med stjerner, i minilatte kopper, hadde gjort seg så godt her hjemme, til de små. Så det blir det garantert. I tillegg har jeg forelsket meg litt i "Wendy White" i krus-varianten. ♥

Unknown sa...

Elsker Greengate, gleder meg til våren kommer i butikkene.

Den gule serien kommer nok til og flytte inn til meg.

Marit

Fjordlykke sa...

Nydelig!!!
Og jeg er ekstra begeistret for de gule detaljene. Ser ut som gult i kombinasjon med rosa er vårens hit;)

Klem!

Gilda - Sweet Sweet Home sa...

I love this store, it has some lovely items. Above all very colorful. I really like to blog. A hug Gilda

Kardemomme mamma sa...

Jeg liker "appelsiner", jeg å!
Helt enig i at man ikke skal slutte å like "appelsin" fordi det er så mange som liker det....
mye fint i årets utgave, men alt med gult/rødt/rosa på digger jeg.

Unknown sa...

JEG ELSKER DEN NYE KOLLEKSJONEN!!!!! Måtte bruke store bokstaver for å virkelig rope ut her på nettet hvor fantastisk jeg syns den er. Syns den nye blå var nydelig og fin, men det er de fargerike tingene fra GreenGate som appelerer mest til meg. Jeg blir 30 år i mars. Det er ikke så veldig vanskelig å fylle ønskelista. :)

Ha en god helg, Emmeline!

Mettelivet sa...

Jeg er nyfersk Greengatelover! Jeg er så betatt av alt det grønne og lilla. Det jeg liker best med GG er at det ikke er for posht. Det er lettlivet, romantisk og kan kombineres i det uendelige:-D Skulle likt mer av det lilla i vårens kolleksjon men jeg har mer en nok med å få samlet meg opp på det grønne foreløpig;-)
Klem fra Mette

ANETTESHUS.COM sa...

Jeg eier ikke èn eneste GG-kopp, min venn;)) Prikker og blomster er ikke min greie *smiler*

KLEM:)

Lisbeth sa...

Må nok indrømme at jeg ikke er den store Greengate fan...:-o)
Jeg har 4 forskellige lattekrus med tilhørende skeer. Men de står pænt i køkkenskabet. Som dog er uden låger..:-)
Men den nye blå serie med skrift kan jeg lide..!
Men TineK' stribet sort/hvid serie kommer nok til at vinde over GG hos mig.
Jeg synes at Greengate produktene er dejlige...misforstå mig ikke.
Og det er herlig at følge med her hos Emmeline for at se hvad hun nu falder for...:-o)
Du bliver da nødt til at have nogen gule krus til påske Emmeline, til resten af dit gule stell. Gult vil forresten stå godt til dine grå sofaer...:-o)
Kan det være du vil betrække stolene og glasskabs dørene med gulprikket stof til påsken???

Gråt/gult /hvidt er smukt..:-o)

Hej fra Lisbeth

Anonym sa...

Kjære Emmeline, jeg har vært fan av deg lenge-lenge! Elsker bloggen din, og måten du skriver på:) Er selv forhandler av GreenGate, og blir like begeistret for hver kolleksjon! Du er en super GreenGate ambassadør (også)! Klem Åse

Mitt hvite hus sa...

Jeg er nok en av de få som ikke eier noe innen GG..jo foresten en duk som jeg kjøpte på slag..

men jeg flalre veldig for det blå mønsteret med skrift.. det likte jeg evldig godt.. så kan hende det dukker opp noe derfra..

men ellers syns jeg de er mange fine mønstre...som jeg kunne tenke emg til sommerne... glad farger..
God helg 0)

Inga sa...

Liker veldig godt Fay and Ginger. Det kan faktisk hende at jeg bryter min selvpålagte NGGSP (no-Green-Gate-shopping-policy) og kjøper nytt hverdagsservise. Det er i hvert fall farger som passer meg

God helg :o)

Unknown sa...

Oki nå har jeg også fått øynene opp for Greengate!! Kjempenydelig, spesielt den blå fargen men nydelig freshe farger de andre også...Jeg får så lyst på eget hus, hage og sommerhus når jeg leser bloggen din...sukk jaja får gjøre det beste ut av min leide sokkel;-) Jeg blir iallefall inspirert! God helg!!

Irene B sa...

Heisan Emmeline - elsker å lese bloggen din - alltid morsomme og saftige kommentarer! Ellers leste jeg artikkel igår fra FORMLAND interiørmessen i Danmark hvor de hadde en artikkel om ekteparet bak GG og hvordan de fant inspirasjon! Jeg elsker også GG - har ikke en eneste kopp selv og har ikke tatt inn i butikken men jeg bruker alltid lang tid på messen i deres stand - vurderer stadig ta inn og må si jeg falt veldig for det nye blå med franske gamle oppskrifter på! Leste at de fant inspirasjonen til det blå i England - og skriften fra gamle franske bøker! Stå på videre Emmeline - og det som er fint med at de stadig kommer med nye er jo at man ikke skal spare 30 like av samme - hele sjarmen synes jeg! Ha en super helg!

Lady E sa...

Jeg elske den nye koleksjoene, slik som jeg har elsket de før den =)

Fru R. sa...

Heia
Jeg har ingenting i Green Gate, men falt nå helt pladask for serien i blått og hvitt...ME LIKE A LOT
Må finne ut hvor de selger det i Stavanger.
Ha en en fin dag.
Klem

Turid sa...

Nydelige ting de har! Men hva hjelper det når det ikke passer inn på mitt kjøkken? Forresten, jo, de har vel noe blått med polkadotter og grønt med polkadotter...hmmm...det kunne passe :-)
Helt enig med deg at man skal ha det man liker, ikke la seg styre av hvorvidt det er blitt for populært eller for lite populært. Viktig å stole på egen smak :-)
Prøver forøvrig å se for meg det konfirmasjonsbordet. For et skue det vil være! Håper Susi deler bilder på bloggen sin etterhvert :-)

Åse fra mitt lykkehus sa...

Oppdaga GG for noen år siden og har vært hekta siden, blander mønster og farger, ser ut som den nye kolleksjonen bare er digg altså.Gleder meg til å få se de i virkligheten.

Loving your blogg

Klem Åse

Med kjæleik til livet sa...

gjett om eg fikk lyst på GULE påske tallerkener da ;)

KULT
nyt helga - klemma

Decofloral sa...

Just look at my Post from wednesday 19.01.2011 so you will know that i`m a GreenGate Fan at all.
I have the collection in my shop www.decofloral.de and we like to have it in our kitchen ...
At my blog "station 88" I often show pictures including GreenGate ,like my Plaid,Latte cups and all the other lovely thungs like the funny Tin Flower Shaker...
So long
Astrid

ChezJeanette sa...

Hei og hopp!

Jeg har nettopp postet et innlegg om jeg jeg fikk mine første greengate kopper til jul. Snuppa mi på 8 år kjøpte de til meg. Hun stopper alltid opp i en butikk hvis de har noen fargerike greengate saker.
Jeg har ikke kjøpt noe tidligere fordi jeg ikke har kunnet bestemme med for møsnter eller farge. Tenkte jeg skulle kombinere, men visste ikke hvor jeg skulle starte.
Men nå har snuppa startet for meg :-)

Jeg falt skikkelig for den blå serien med skrift på. Just my style, så vi får se hva det blir fremover.

Ha en flott fredag!

Jeanette :-)

Caroline sa...

Her var det jammen mange hærligheter!!! Kjøpte mine første GG ting for et par uker siden,er så gode fargekombinasjoner og mønstre...Blir nok innkjøpt et par ting fra den nye kolleksjonen også;)

Anonym sa...

Det skinner igjennom at du elsker dette merket, sånn sett er du en utmerket ambassadør.
Jeg merker at jeg har lyst til å kjøpe masse (på tross av at det ikke passer inn hos meg)
Det blå passer til mitt andre servise... MEN: vi har bygget minimalistisk, så nå passer ikkeno av det jeg har (ja, jeg har hvite murvegger, ingen gardiner og ståltrapp)

Anonym sa...

Green Gate er bare lekkert og jeg oppdaget det gjennom bloggen din....lurer på om jeg kan sende regninga til deg...;-)
Blå Fay og Ginger blir mine sommerfavoritter

Go hælg

Hege Anita fra Steinkjer

Elin sa...

GG er bare helt herlig:) Butikken vår fører GG og lell om jeg ser dem hver eneste dag...pluss at jeg har det hjemme så blir jeg ikke lei;)
Skal på messe neste helg, å da gleder jeg meg til å se utvalget...spennende:)

Ha en fin dag:)

Klem Ea

Anonym sa...

Aa, faar en deilig titt inni GG vaar og sommer, her er det snö og saa glatt at ut gaar jeg ikke frivillig, GG er bare aa faa kjöpt i en butikk paa hele Ísland, men jeg er saa heldig aa ha svigerfamilien min bosatt paa Færöyene og der er det fine butikker alltsaa! Jeg rett og slett elsker GG, ja paa samme maate saam jeg elsker sjokelade ;-) Takk faar et nydelig blogg saam gjör verdagen saa mye lysere. Hilsen fra Östkysten av Ísland

Wimona sa...

Jeg liker GG veldig godt.Uansett om det er mainstream eller ikke. Og de nye kolleksjon tar jeg i mot med åpne armer.
God helg!!
hilsen
Sassi

Supersnuppa sa...

Jeg synes GreenGate har mye fint, men det passer ikke hos meg. Så derfor er jeg ingen ihuga fan. Hadde jeg hatt en hytte ved sjøen, skulle den vært hvitmalt og kanskje inneholdt noen kopper fra GG.

Hos meg passer nok GG bedre inn på lekekjøkkenet til frøkna eller i dukkastua. Men det betyr ikke at jeg ikke liker det. Det passer bare ikke inn her:-)

Jeg følger med deg, og liker måten DU ordlegger deg på. Det er ikke bare de danske bloggerne som kan det;-)

Ha en fin helg!

Anonym sa...

Er ikke en GG fan selv, har ikke noe og ønsker det heller ikke. Får assossiasjon til Holly Hobby og lekestue, og har ikke behov for blomster og prikkekopper. Nyter uavhegig av dette dine blogginnlegg! God helg!

Trollmora sa...

Javel ja.... mm.... så nå er jeg også da offisiellt GG-fan! Den blå designen der er jo helt MEG! Herrrrrrrrrrrre! Dette syns jeg var unødvendig altså! Sukk... så nå blir det enda en ting jeg hermer etter deg med... Den blå designen fra GG MÅ og BØR inn på mitt kjøkken!!! Så det så!

Photo-Me-Life sa...

Jeg likte de i blått jeg, det var veldig veldig pent....Jeg har ingenting fra Greengate men jeg må innrømme at jeg står foran reolene da jeg er i butikkene å ser :)

Ugla sa...

Greengate er rett og slett sukkertøy for mine øyne, holder på å gå bananas på Hansen å co til tider!!! gleder meg til neste innlegg! Du er rå på blogging!

Sommerhusliv Hele Aaret sa...

Jeg har det nok lidt ligesom i andre har det.
Syntes slet ikke det var deres stil, da jeg så det første gang.
Og må indrømme at jeg mest sværger til serien Kristine Pale Pink og Blue.
Det andet er der alt for meget gult i.
Og så er noget af det for fransk til mig.
Syntes også helt sikkert de skal tage nogen af deres gamle design frem igen.
Specielt det de kaldte Emilie og det der hed Molly White.
Det jeg faldt for i sin tid, var deres lyse pasteller.
Lyseblå, lyserød og lysegrøn.
og så selvfølgelig rød.
Håber de går tilbage til den gamle stil igen. Den er et sikkert hit.
Når du får tid, så kig lige ind på min blog.
Og tak fordi du skriver så pænt om mig...
Knus Fra Susi

Moccamamma sa...

Så mye fint! Har ikke en eneste GG ting, men det kan jo hende det blir endringer på det. Likte de blå variantene, for de kan jeg kombinere både med kaffeserviset fra Spode, og med Edme. Men, kjenner det kribler litt i den blomstrete siden av meg også, av de søte med små blomster.

Gjør jo ikke noe om mange har GG, det er jo sammenhengen det blir brukt i som skaper individuelle opplevelser rundt omkring i de tusen hjem :) Appelsinlignelsen var god!

Moccamamma :)

Anonym sa...

Den nye blå serien med skrift på var kjempefin!
Har en del GG i rødt fra før av og som jeg er veldig glad i, men liker å bytte til mer blålige og turkise farger om våren. Flotte nye mønstre som kommer...

Herlig og inspirerende blogg du har!:)

Karin

Jannicke sa...

Jeg ELSKER den blå serien og skal garantert ha den på sommerhuset!!! Tror jeg må sende en SMS til Hege øyeblikkelig og be henne satse ekstra sterkt på den serien, hehehe... (hun er jo i Sweden i skrivende stund og plukker ut til Berthas).
GOD helg! Klem J.

Tove `blogg verden sa...

Jeg falt pladask for det blå og hvite greengate!! NYDELIG!! Håper jeg får litt av det i hus!!
Ønsker deg ei flott helg
klem Tove

Cruzidull sa...

Av frykt for å banne i kirken begrenser jeg meg til å si at etter å ha sett min svigermors Green Gate kopper smuldre vekk på hytten så passer de vel ikke i alle familier. I alle fall ikke i familier med masse viltre unger og hvor ingen tenker på å pakke ti lag bobleplast rundt hver kopp innen de går i oppvaskmaskinen... Ehem... Forøvrig husker jeg samme svigermor nesten gikk i bakken da hun oppdaget at jeg brukte bollene til kattemat. De skulle jo bare være til jordbær. Så da er pus tilbake i de vanlige skålene (selv om hun kledde Green Gate, ikke slår hun dem i stykker heller, i motsetning til resten av gjengen).

Jenny - supersnella sa...

Hoho.. før jeg trykte på linken til innlegget tenkte jeg nettopp: Den dama må seriøst få penger fra GreenGate så mye som hun reklamerer for dem :) For ja, det var du som introduserte GG for meg for ca tre år siden, og da trålte jeg oslobutikkene etter kopper og fat. Da var det nemlig ikke så mange butikker som hadde sånt.

Takk for inspirasjon nok en gang! Mange fine nye mønster og farger. Kanskje jeg kan unne meg en kopp eller to?

god helg til deg!
klem

Ramme Alvor sa...

GG gjer meg glad. Likte ikkje fjorårets kolleksjonar, men ein del av dei eldre har vorte favorittar. Denne her ser meir håpefull ut enn dei i fjor. Likte godt den blåe..og resten, varmt og blomstrete...rett i mi gata.
Eg likar ikkje å ha det som alle andre har, men er personleg ei hermelus og må leve med at eg sjelden finn opp krutt :)

Klem!

Hilsen fra landet sa...

Har ikke GG selv men moro å se bilder hos deg :-)

Selv om man liker appelsiner, så kan det kanskje bli litt mye av den - da gjør det seg med et eple for å si det sånn!

God helg til deg! Klem

Fru Rosas Hjem sa...

Jeg er en green gate fan jeg også,men ikke fullt så gal som deg da :)) hehe, men det kommer seg, sp jeg har fått litt etter litt i skapet mitt jeg også :)

Jeg har foresten nevnt deg litt i bloggen min ikveld/natt:)) Håper ikke det har noe å si :) Du er jo bare så søt :)

Ønsker deg en god helg

klem fra Ann Elin

Sommerhusstil sa...

Hej søde du :o) Nej hvor blev jeg bare super glad da du har skrevet lidt om mig og rigtig stolt, ja jeg er jo vild med GG og jeg syntes at de har lavet en super kollektion hvor alle kan være med, jeg syntes faktisk at det med stjernen er lidt sjovt så det skal klart blandes med det andet. Rigtig god weekend. Klem Betina

Huset sa...

Hei!
Må bare berømme deg for bloggen din, jeg liker måten du skriver på og jeg har ledd mang en gang av innleggene dine. Nå har jeg nok en annen stil hjemme hos meg, men jeg må daglig innom å lese hva du skriver likevel!
Jeg har akkurat publisert min egen blogg, men vet ikke hvordan jeg skal få spredd det glade budskap om det. Har en dreven blogger noen tips?? Vennlig hilsen meg :-)

Linecas have sa...

Stort sett hele den skandenaviske blogg verdenen er hvit i mer eller mindre grad. Så jeg vil ikke si at Gg er så mainstream. Mangelen på farger er åpenbar derfor er det en ren frys å se folk som tørr og liker å omgi seg med farger. Har selv laget et innlegg med en stor utfordring til blogglandia om akkurat det i dag.
Gg er genialt i og med at de fleste kolleksjonene deres kan mixes, ikke alt dog, jeg har sett mindre heldige kombinasjoner, og det kan i blandt bli for mye av det gode.Mener slett ikke deg spesifikt her nå altså:)
Lenge skjønte jeg ikke dealen med GG og de knall fargene, blandt annet fordi så mye skal være hvitt ellers. men cluet er jo nettopp å få litt farge inn i tilværelsen. Så om GG kan bli for mye for meg av og til så har det likevel sneket seg inn i bevistheten min, så jeg nå ønsker meg både ditt og datt. Så mørke som våre vintre er så trenger vi det jaggu også. Jeg tror nok det er litt derfor din blogg er så populær også.Fargene dine sprer glede. Ære være deg for det. :)
Ha en glimrende Lørdags kveld Emmeline.
Klem!
Line-Cathrin

Hegis sa...

Heisan.
Sjekk ut www.velkommenhjem.blogspot.com, hun har både nettbutikk og har startet opp interiørbutikk i Holmefjord i Fusa, en time fra Bergen, Hun har bl.a green gate og masse mer.
Hilsen Hege.

Kjempebygg sa...

Så fantastisk flott det ble :) Inspirerende

Karma sa...

Jeg elsker GreenGate som så mange andre. Jeg teller ned dagene til vi skal på messen å bestille inn til butikken. Har allerede lagt inn en stor bestilling som ankommer butikken en gang i februar. Den nye herlige blå serien er blandt noe av det som dukker opp:)

Klem Kaja:)

Anonym sa...

You have good points there, so I always love your blog, it looks like you are an expert in this field. keep up the good work, My friend recommends your site.

My blog:
rachat credit en ligne rachat de credit

yanmaneee sa...

giannis antetokounmpo shoes
stephen curry shoes
golden goose outlet
kd shoes
moncler
kevin durant
supreme clothing
golden goose
off white shoes
golden goose

Related Posts with Thumbnails