torsdag 27. januar 2011

Minimalist med hang til farger? Nåja..!


En av mine gøyale venninner stakk nesen innom her forleden. Hun tok en rask runde i huset, og konstaterte at det måtte være en OVERDRIVELSE med stor O når noen påstår at jeg er glad i farger. Hvor er de fargene da? spurte hun. Fornøyd kunne jeg peke bort på mine fire bokser på hyllen. Der er fargene, og så er det jo røde trekk på stolene og rød gardin i skapet, fortsatte jeg.


Så lo vi begge to, for det som ser fargerikt ut på en blogg er nok ganske hvitt i virkeligheten. I følge venninnen er det jo også ganske merkelig at jeg har fjernet alle bildene fra veggene, og i tillegg har fjernet en av hyllene som tidligere ble brukt til hyllepynt. Her er det jo ingenting liksom....Jeg hadde en plan om å bli litt mer minimalist da jeg malte før jul,  forklarte jeg. Minimalist? lo venninnen, mens hun tok et raskt blikk bort mot putekurven som står på plass med haug på toppen...Ja, men det går ikke an å være minimalist når man blogger, svarte jeg. Da har man ikke noe å vise. Så den planen har jeg i grunnen parkert. Men litt mer minimalist har jeg nok blitt. Vi satte oss nemlig ned og tittet i et album, og der var det bilder fra kjøkkenet og fra spisestuen. Selv om man ikke merker det, så endrer man litt etter litt. Rommene er de samme, de fleste møblene er de samme, men en del forandring er det jo!! For fire år siden så spisestuen ut som dette: En periode så det slik ut: 


Og nå ser det sånn ut: 

På kjøkkenet har det nesten blitt litt maksimalistisk med tiden. Sånn var det for noen år siden:

-og fargene gikk i hvitt og beige! 

Samme kjøkken. Samme lysekrone i taket, fremdeles voksduk på bordet, men likevel flere farger ( *og mange flere kopper) ! 

Det var etter at jeg begynte å blogge at jeg begynte å erstatte bildene mine med hyller. Selv om jeg har fjernet en av hyllene på stuen igjen, syns jeg fremdeles at det er stas med hyllepynt;) 

Jeg har også utviklet en hang til å bruke kakebokser for å holde orden. En boks til regninger. En til aktuelle papirer. En til sølvtøy. En til mobil-ladere. En til stearinlys. En til kjøkkenutstyr som kun brukes til jul....You name it. Det er alltid plass til en boks til, som bruker Sterilan!

I boden har jeg, som dere skjønner, et lager av bilder som står på vent, og i skapet står de første koppene jeg kjøpte. Som ikke er aktuelle akkurat nå, men som kanskje blir hotte igjen? For pendelen har jo en tendens til å svinge frem og tilbake, og om fire år er det garantert mye som er endret her i Emmelinehjemmet.

Innimellom lurer jeg jo litt på om jeg hadde forandret på like mye om jeg ikke hadde blogget? Hadde jeg kjøpt like mange kopper, bokser, stearinlys og blomster? Svaret er NEI, men så hadde jeg heller ikke hatt det halvparten så gøy heller! 


Jeg tror heller ikke at jeg hadde funnet ut hva jeg liker. For gjennom å lese andres blogger blir man bedre kjent med seg selv, og sin egen smak. I jungelen av hvite blogger med eller uten englevinger, wow-bord, fluesopper, retrostoffer og linfarger oppdager man etterhvert hva man liker aller best!!! 


-og etterhvert så lander man på en måte. Jeg kjøper ikke så mye lenger, jeg bare flytter litt på det jeg har fra før. Med andre ord er det ikke så mye spennende nytt å se hos meg, men det vet dere jo;) Jeg er på min side litt nysgjerrig på dere som leser bloggen her. Endrer dere interiøret kontinuerlig, eller er dere i mål? Kommer man egentlig i mål?? Er det mulig? Ha en fin fin kveld og natt alle sammen! Jeg krysser fingre for at det blir litt søvn snart, og takker og bukker for supre sove-råd som skal testes ut:) TUSEN TAKK!! 
51 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg har verken energi, lyst eller økonomi til å bytte pynt og tekstiler "hele tida". Men noe nytt kommer selvfølgelig til og annet byttes bort ogd et er klart at heimen har en helt annen karakter enn for 10 og 15 år sida.

Og så kan man vente på at noe bir moderne igjen, som furutrapp siden vi fortsatt ikke har orka å male vår hvit...

Comeca Jones sa...

I love your laundry basket so cute!

Whitebite sa...

nja..blir jo aldri fornøyd, så da må jeg jo bare endre hele tiden.. ;o)

Prinsesse Elin sa...

Skittentøy kurv? Ja ja her blir jeg visst ikke ferdig og takk og lov for det. Jeg liker å flytte rundt på ting for jeg har ikke råd til nye ting hele tiden. Du har jaggu blitt minimalist...Shit C, du har virkelig blitt minimalist! Men en fin fin minimalist med farger som jeg liker:)

Jatte sa...

Moro å se hvordan stilen din har forandret seg med tiden.
Min har også det, ihvertfall etter jeg oppdaget dette universet av interiørblogger :)

Jeg føler fortsatt ikke at jeg har funnet helt meg, men jeg vet hva jeg liker - men problemet er bare at jeg liker litt for mye forskjellige saker ;)

Håper du har fått bukt med soveproblemet.. kjedelig å ligge slik våken hele tiden!

Ønsker deg en fin Onsdag,
Klem Jatte♥

Janicke sa...

Det blir nok litt og litt endring etterhvert som tiden går. Akkurat nå er vi inne i en storomveltning med nybygging av vegger og inkjøp av nye møbler, men det er mange år siden det ble gjort sist :)

Føler vel ellers at de samme endringene har en tendens til å komme igjen med årstidene. Man lager det vårlig, sommerlig, høstlunt og julete osv. Deilig å resirkulere litt også.

Sov godt :D

ELLEMELL sa...

Jeg bytter ikke ut ting og tang til enhver tid, men blir nok til å flytte rundt på det jeg har. Og noe sendes etterhvert til fretex også...Sånn at det blir plass til noe nytt.
Jeg har nok funnet en stil jeg liker... men er nok ikke helt ferdig med å eksperimentere ennå... Da blir jo det litt kjedelig i grunn, om man aldri kunne kjøpe noe nytt fordi man hadde funent den stilen man likte...

jeg klarer nok ikke være minimalist- det ser så alt for tomt ut jeg er litt for glad i detaljer og å gjøre det koselig...

jeg blir hvertfall inspirert av blogglandia, og det er nok mye som ikke hadde komemt inn her- hadde det ikke vært for bloggland!

god natt- klem ellemell

Mettemor sa...

Jeg blir definitivt aldri ferdig.. Ikke så lenge jeg jobber i møbel og interiørbransjen i hvert fall, men jeg har da funnet MEG oppe i det hele. Og akkurat nå når jeg følte at jeg hadde akkurat de møblene jeg skal ha i noen år fremover finner kjæresten min og jeg ut at vi skal kjøpe hus sammen.. Da må jeg jo begynne forfra igjen da... LYKKE!!!

Tove J sa...

åh, jeg bare elsker bloggen din!!! Du legger ut så delikate bilder og skriver på en så herlig måte!! Man ler og en kjenner seg igjen i så mye!!

Jeg har ingen blogg, men jeg kan love deg at hjemmet er stadig i fornying. Man blir jo påvirket av både interiørblader og blogger og når en da har en "hang" på interiør så.... ;)

Jeg har endret stilen en god del... for 8 år siden var det minimalisme og kirsebærtre- møbler.. Så ble det etterhvert byttet ut mot lyse møbler og litt romantisk stil og videre til shabby chic ( moderat shabby ;))og nå HIGER jeg etter å bytte ut ting og tang og møbler. Ingen spesiel stil i det hele tatt, bare en mix av det jeg liker og synes passer sammen :) MEN man skal jo ha penger til alt dette så alt blir bare litt etter litt, og det er jo ikke helt ideelt for en utålmodig person som meg...;)

Sov godt!

Anonym sa...

Hei på deg! Vurderer å ta en svipp innom med skjult kamera for å vise verden hvordan det Emmelinske hjem virkelig er, men har en mistanke om at det kanskje ikke blir så mye nytt... Eller? Du har det kjempefint, skulle ønske jeg kunne få ut alt rusk og rask fra heimen så det ble litt orden i rekkene... One day...
Klem fra nedibakken der det er tre nye små som har lyst på besøk!
J-

Anonym sa...

Hallo i natten.Koser meg m din og andre sine blogger.løser kryssord og håper på at søvnen skal komme.Huff klokken er snart 4.Natthilsen fra Grete

Ragnhild sa...

Hei,
Jeg syns spisestuen din var flott med det fine morke skapet. Litt mere farger ville nok gjordt seg.
For sove problemet....hold deg til Decafinated drikker og drikk en kopp med varm melk med honning og kanel for du legger deg.
Lykke til.
Ragnhild

KaDeFee sa...

I love your blog...

Hege A "The not so perfect mum-blogg" sa...

Morsomt å se forandringene som har vært hjemme hos deg! Og selv om det ikke er kjempestore forandringer, så er forskjellen allikevel enorm!

Vi har akkurat arvet en del gamle møbler, 50-talls, i brunt treverk. Det kræsjer med den minimalistiske stilen vi har fra før, og smaken min har også endret seg, så nå lurer jeg fælt på hvordan jeg skal få til en bra miks. Jeg har jo ikke råd til å bytte ut alle de andre møblene heller!

Ha en fin dag!

Linecas have sa...

God morgen Emmeline. :)
Det er meget store forandringer i mitt interiør enn for fire år siden. Ja jeg har jo faktisk byttet hus til og med. Og da byttet jeg stil. Fra mør brunt med indiske farger og innslag til shabby chic. shabby chic med forbehold. For den stile er noe i retning hos mange nostaligsk minimalisme. Det er ikke meg. Jeg liker bling bling og varme rom, jeg liker nips og ikke minst jeg liker farger som du. Heldigvis har jeg lagringsplass nok til at jeg kan skifte stil som jeg skifter sokker.( ingen overdrivelse, jeg har kjeller på 255 kvadratmeter)
Huset mitt blir bare hvitere og hvitere men det er en slik god grunnfarge å bygge på. Skrev selv et langt innlegg om det forleden.
Kurven din med pleddet er rett og slett herlig. Bloggen din er som en energi pille når man trenger å hvile øyene på noe som er glad og fargerikt.
Ha en glimrende dag.
Line-Cathrin

Blomsterpiken sa...

Kjøkkenet ditt er så lekkert! Synes tallerkenhyllen din er så søt med kopper i ulike pastellfarger. Og jeg må si at kjøkkenet ditt er penere i dag enn slik det var før:-)

Etter at jeg begynte å blogge har jeg også fått så mye inspirasjon til hvordan man kan "dekorere" huset sitt.

Ha en fin dag!

Hobbybruket sa...

Vi var så heldige å overta gården der min manns kommer fra for ca 8 år siden, og etter det har vi mer eller mindre pusset opp. Vi har ikke kommet gjennom første runde enda men vi jobber stadig med saken.

Det er ikke så lenge siden jeg oppdaget denne blogge verdenen, men er veldig glad for den nå. Her er det mange gode ideer å hente. Det er også gøy å dele noen av de tingen jeg holder på med.

Ha en fin dag.

sylvia sa...

hei.
å en forandrer seg hele tiden, er inne i en rense periode nå bloggland ser jeg,
å i mitt hode dukker det å opp ideer da, som man sier man har det gøy å får ideer med blogging,
nydelig hos deg ,elsker din rene stil,
å gulvet som er hvitt,sukk..en drøm.
ha en fin dag,
give away hos meg om du vil prøve lykken. i vår farger. hehe..
klem fra sylvia

Mettelivet sa...

Tror du gjenspeiler livet slik det er for mange av oss. Vi lever jo i endring og smaken forandrer seg og utvikler seg. Jeg forsøker å ha et så nøytralt lærret som mulig for å kunne endre på de billigere tingene. Jeg liker også pyntbytte innimellom, det frisker opp og får meg til å føle meg levende og i drift fremover samtidig som jeg elsker å ha det pent rundt meg. De tingene jeg virkelig sliter med er arvegods med masse affeksjon som skal passe inn i enhver stil..

Ha en fin dag videre:-)
Klem fra Mette

Anonym sa...

Hva med en fondvegg i stua? :-)
Tror du kunne funnet på noe ordentlig sprekt og spennende!

Min stil har på mystiskt vis over tid endret seg fra romantisk shabby til hard design. Det var en periode hvor jeg blandet stilene, men jeg la i går merke til at lagringsrommet er fullt (!!) av sølvplett i alle varianter, og at de rene, harde former nå er enerådende her i heimen :-)

ida sa...

dette var interessant lesning! her hjemme endres interiøret stadig, og min mann forundrer seg nok over at jeg aldri blir ferdig:)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

I mål tror jag inte man kommer om man liker interiør. Jag vill inte komma i mål! När ett projekt är färdigt finns ett annat på vänt, det liker jag. Men nog har jag sedan jag begynte å blogge landat i "min smak". Jag vet i större utsträckning hur jag vill ha det hemma, och det är idag inte likt det jag ville ha när jag begynte med blogging. Allt förändras... :-)

Hoppas du får en fin torsdag!

Turid sa...

Interressant tema. Min stil har endret seg gradvis over flere år. Jeg har omsider funnet ut hva slags omgivelser som gjør at jeg trives i hjemmet mitt. Likevel endrer jeg småting kontinuerlig. Økonomien tillater ikke nye kjøp hele tida, men kreativitet har jeg. Dessverre har jeg ikke mye energi for tiden, så jeg er liksom litt sånn 'stuck'. Orker ikke sette igang med prosjekter, selv om hodet er fullt av ideer, og har ikke penger å bruke til å betale andre til å gjøre prosjektene mine. Åsså har jeg er mann med 20 tommeltotter. Så da stopper det liksom opp med de helt store tingene. Og det i seg selv er ganske fortvilt når man er kreativ og elsker å skape ting. Derfor blir det viktig for meg å gjøre endringer der jeg kan, i småting. Men selv det kan bli spennende. Man blir tvunget til å bruke fantasien og se ting på en ny måte. Og jeg viser fram gamle ting ofte, men satt sammen på en ny måte, eller med små endringer kan det bli bra likevel. Jeg synes vel igrunnen DET er mer utfordrende enn å stadig kjøpe nytt ;-) Så ikke fortvil om du viser ting folk har sett før. Du har jo dessuten historiene dine også - de er gull verdt, og hvem bryr seg da om hvilke kopper og hyller man har sett før? 'Det er en tid for alt', som Sjuende Bergdatter sa (Blåfjell) ;-)

Ha en riktig så fin dag!

Klem, Turid

KROnPRINSESSENE sa...

Kjekt innlegg du kom med her -som vanlig :)
Morsomt å se forandringen bare på 4 år...
Her forandres det også, litt pga praktiske årsaker i forhold til barna, men mest fordi jeg elsker å holde på med interiør.
Men det er ikke ofte store forandringer skjer her. Flytter heller på ting og ser nye løsninger på ting som passer bedre inn nå, enn de har gjort.
Kjekt å få mange ideer og masse inspirasjon her i blogglandia :)
Håper du har sovet godt ;)
Klem

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Tenker det samme som deg; i haugen av interiørbloggar finn ein seg sjøl. Eg gjorde vertfall det når eg begynte å blogge☺
Innimellom kjøper eg nye pynteting, men prøve å sette vekk og ta fram igjen eller male/spraye.
Og ken hadde tenkt at bloggen skulle føre til at eg fekk 3 sider reportasje i lokalavisa idag☺☺

Klem M♥

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Hei :)
Søvn-problemer vet jeg ALT om! Jeg har også problemer med å sove på nettene, fordi jeg har for mye å tenke på :)
Men over til det andre :) Jeg siktet meg først inn på den franske stilen/shabby chic. Men nå har jeg (endelig) til slutt landet på sommerhus-stilen med noen franske innslag :) Det er jo lov å blande litt, hihi:)

Men i det hele så elsker jeg hvite møbler, loppefunn, pasteller og små-blomstrete detaljer.

Må få lov å si at jeg også digger(er det noen som bruker det ordet lenger forresten?) det moderne med møbler, tapeter og farger. Men jeg føler ikke helt at det er MEG.
Jeg og samboeren har en salig blanding av mitt, ditt og litt vårt. Og jeg er maksimalist med en kjærlighet for blomster, han en minimalist med hang til rene linjer. Må si jeg er litt bekymret for hvordan hjemmet vårt vil se ut til slutt :)

Klem Anita

STYLIZIMO sa...

Så gøy med litt før og etter bilder. Må jo si at det faktisk har blitt mer minimalistisk nå etter at jeg har sett FØR bildene :) Syntes du har fått det veldig fint jeg. En koselig stil som jeg syntes er verdt å bevare.
Ha en god dag!
klem Nina

Elisabeth H. sa...

Hvor har det blitt av det fantastisk morsomme speilet du hadde før??? Det var spennende !!!!
her i huset er stilen den samme som før, med tømmervegger og arvede antikviteter og en stor sans for TING blir jeg aldri minimalistisk, til gubbens store fustrasjon...Men nye sofaputer har jeg kjøp på januarsalg :) Litt må jo jeg fornye meg også...Elisabeth H.

Anonym sa...

Listas imagens... gostaria de ter uma casinha assim, um abraço fabi

RoseSommer sa...

Det kan se ut til at du er litt heldig du, Emmeline, for du har såvidt jeg kan se ikke blitt hektet på gjenbruk/lopper.
(les: Gamle Skatter!)
Du kjøper nye, fine ting.
Jeg kjøper gamle saker som var umoderne før jeg ble født.
Hvorfor gjør jeg det?
Disse tingene skal jo ha en plass, og på den plassen ville jeg jo OGSÅ hatt Cath Kidston & GG-tingene mine!
Så for all del: Hold deg unna bruktbutikker og loppemarkeder. Ellers er du også fortapt.....

Gilda - Sweet Sweet Home sa...

Sometimes just changing one small thing is the house looks different. Yours is beautiful, you're doing a great job. A big hugs Gilda

ChezJeanette sa...

Hei!

Det er så morsomt at du skreiver om dette nå. For de tankene gikk igjennom hodet mitt igår kveld. Etter middag så skulle jeg skifte gardiner (julegardinene hang oppe enda men de er nøytralt rødt/hvitt rutete så jeg synes ikke det gjorde noe. Mannen derimot lurte på om ikke kjøkkenet skulle bli litt vårlig det også :-)

Anyway etter skifte av gardiner så måtte jeg jo ommøblere litt stæsj rundt omkring i alle rommene og flytte på potter og planter og lysestaker, stilleben osv osv.

Og da gikk de tankene igjennomhodet mmitt, alt det stæsjet her, hadde jeg hatt så mye om jeg ikke hadde blogget? Sannsynligvis ikke. eller....nei fordi gjennom andres blogger har jeg funent inspirasjon og funnet min stil. Jeg har alltid elsket shabby treverk som ser gammelt og slitt ut. jeg er veldig glad i det hvite. og det er først nå etter vi byggde på huset og tok en hel-renovering at jeg har vært trofast mot stilen min. Men jeg liker også å bryte med gamle møbler som er mørke og orginale i fargene sine. Men gammel fransk stil har alltid ligget mitt hjerte nærmest.

Jeg elsker å følge med på bloggen din, og pga deg så liker jeg veldig green gate. Men jeg er egentlig litt redd for farger. Men din blogg viser meg hvordan man kan ha fargeklatter i ett ellers hvitt interiør.

Ha en flott dag videre!

Jeanette :-)

Beth sa...

Man kan da ikke kjøpe noe nytt hele tiden selv om man blogger?
Nei, vi får heller bare snu litt om på de tingene vi har. Ikke blir jeg så lett påvirket av andre heller jeg da, har min egen stil og bry meg lite om hva andre har og hva som finnes i butikkene.. F.eks. har jeg fremdeles ikke så mye som en serviett fra
Green Gate? Hehehe...
Må nok innrømme at kjøkkenet ditt er dobbelt så koselig nå med alle tingene og fargene... og stua de var knallfin da du hadde oppe speilet med den mørke rammen på veggen...

Anonym sa...

Hei på deg:) Alltid morsomt å lese bloggen din, du skriver på en så tidig måte, og jeg kjenner meg ofte igjen. Nesten et lite "kåseri" hver gang. Herlige bilder. Hilsen norsklæreren:)

Randi sa...

Takk for hjelpen med de prikkete lampeskjermene. Er ikke lenger bosatt i Bergen, men kjenner mange som nå kan/må hjelpe meg...ikke første gang de er ute og handler for meg for å si det sånn..*ler*

Men ja, interiørstil...og klesstil...what to say? Kanskje du eller noen andre kan hjelpe meg med å kort oppsummere hvilken kategori jeg egentlig faller inn under. Personlig føler jeg meg litt småscizofren når en skal sette seg selv i bås, for jeg liker så mye forskjellig.

Her kommer en liten liste: Hvite ting/ren base (men lunt likevel), teaktre, oransj/rød/brunt, prikker (alle farger), retro ting (men det må liksom se nytt ut likevel..)og det MÅ være enkelt/ikke for mye liksom... Har tenkt at jeg kanskje liker "minimaslistiske retrofarger ala 2011". Går det an..?*smiler*

Jaja, jeg synes ikke at vi ommøblerer mye, men min kjære synes det er too much til tider. Jeg planlegger- han utfører= god arbeidsfordeling. Siste nye er at vi fjerner nesten alle vegghengte bilder, og erstatter det med bildelister, slik at jeg kan endre bilder og nips så mye jeg vil...

Du har et nydelig hjem, litt ala min svigerinne. Hun er lys, og nordisk og litt romantisk anlagt. Jeg skulle ofte ønske at jeg var det, men jeg er mer mørk, mystisk og retro...men uten å være helt det også. Åhh...en kan bli gal av å filosofere. Men nå er det snart foreldremiddag i barnehagen, så må være litt effektiv resten av dagen.

ha en strålende dag Emmeline.

Daniela sa...

Sua Casa é linda!!!
Eu amo ver tudo o que você faz e como você cuida dela!!!
Parabéns querida
Daniela
Brasil
http://pedacinhosdemim-daniela.blogspot.com/

Anonym sa...

jeg har langt i fra kommet i mål - den største grunnen er at jeg jo fremdeles må klare å få mannen til å instalere lys i stua BLA - man betaler ikke en elektrikker når man er elektrikker, jeg skjønner det - men da må elektrikkeren ha tid - eller ta seg tid, som jo er noe helt annet...
Jeg skulle ønske jeg hadde penger til å kjøpe et par møbler - som jeg har, men skulle jeg skulle gjerne hatt et annet design...
OG så har jeg et par ting jeg gjerne skulle ha pusset opp også... - helst før det går av moten;-)
MEN uansett så er jeg ikke typen som klarer å kjøpe meg noe hele tiden, men hadde nok kjøpt meg noe mere hadde jeg bodd nærmere butikker jeg liker...

Sanne sa...

Som alltid: kjempe kos å lese bloggen din:-)

Morsomt å se bildene dine, hvordan rommene dine hadde forandret seg gjennom tiden.

Anonym sa...

Hei Emmeline, hvis du fremdeles ikke får sove har jeg en naturmedisin som virker veldig bra - jeg har slitt en del med insomnia selv. Det jeg har er Valerian-rot kapsler som er kjøpt på Holland and Barrett's i England, og hvis man ikke får kjøpt dem her, kan jeg gjerne poste noen kapsler til deg (er i Bergen og har en boks stående). Jeg har så vondt av deg; det er forferdelig å ikke få sove! Tingen med Valerian er at det ikke er et sovemiddel, men det hjelper en å slappe av sånn at man får sove - så det er best å ta en eller to litt før man skal til sengs, og kanskje drikke noe varmt også, og liksom gradvis koble ned. Og så sover man stort sett som en stein - det er jo ikke alltid det virker, men ni av ti ganger har jeg fått sove av det! :) Gwen

FruVa sa...

Vi kjøpte og flyttet inn i huset vårt i høst, så vi er nok langt fra mål enda. Har ikke møbler i alle rom en gang ;)

Moro å se hvordan stilen din har forandret seg :)

Annikken sa...

Litt både og synes jeg! kan bli veldig fornøyd med deler av leiligheten - og da har jeg det sånn. Bortsett fra litt pynt, kanskje. Men smaken endrer seg jo litt hele tiden - jeg likte jo andre ting før. Ikke veldig annerledes - men litt!

Men tror jeg har funnet litt mer ut av min stil. Tiden vil jo vise;) Stua har blitt veldig fin, ihvertfall!

Ann sa...

Viktige spørsmål. Vi kjøpte et lite og gammelt trehus som vi ville totalrestaurere/bygge om/på, og for å ha råd til å gjøre alt det vi ville med huset måtte vi gjøre alt byggearbeidet selv. (Å skulle leie inn tømrere/snekkere/murere/malere/taktekkere og lignende for å realisere husdrømmen vår var økonomisk rett og slett ikke mulig for oss). Derfor måtte vi ta tiden til hjelp! Alle ettermiddager, kvelder, helger og ferier i 12 år gikk med... og resten tar vi sånn litt etter litt, hi, hi! ;)) Men: Den langvarige byggetiden gjør at det nå er 14-15 år siden vi startet byggeprosjektet vårt, og interiørtrendene har mildt sagt endret seg siden den tid! :)) Jeg ser helt tydelig at stilen hjemme hos oss endrer seg med tiden! Persolige preferanser endrer seg med tiden, trendene endrer seg, og vi får stadig nye spennende impulser utenfra. Personlig utvikling er kjempeviktig, og det er sunt og helt naturlig at det også gjenspeiler seg i interiøret. Jeg synes de beste interiørene svært, svært ofte er de interiører som gjenspeiler personligheten til dem som bor i huset! ;) Så lenge vi er i utvikling får vi stadig ny kunnskap, kunnskap gir nytenkning, nye idéer, ny utvikling! :)) Selv var jeg kjempefornøyd da spisestuen vår var nyoppusset og alle veggene var malt i fargen Mandarin! :DD (Jeg ler NÅ... ;)) DEN GANG sukket og stønnet alle over hvor urolig vakker den var! I dag hadde de nok bare stønnet og løpt ut igjen, hi, hi! :0) Fargen ble - selvfølgelig - malt over noen år senere! ;) Hadde vi beholdt den i fargen Mandarin ville det vært stagnasjon! Mangel på utvikling. -Og hvis hjemmene våre reflekterer våre personligheter... say no more. Litt oppussing må til med jevne mellomrom! Svære skulderputer på dressjakker i psykadeliske farger var råstilig tidlig på 90-tallet, man ingen går med det i dag. Det er naturlig at vi endrer smak over tid. Vi endrer oss jo som personer over tid! ;)
Oj, dette ble kanskje litt langt, men en ting er sikkert: Om våren må i hvertfall jeg ha inn flere farger i interiøret enn det vi har resten av året hjemme hos oss, og masse levende blomster i friske lekre sommerfarger! (Stemningsfulle, herlige, vårblomsterbilder her i innlegget ditt nedenfor! :)) Aldeles nydelig kombinasjonen heklet lappeteppe og kurv sammen med det hvite vitrineskapet med røde gardiner i! Sommerlig lysthus-stemning! ;)

Jeg ønsker deg og dine en riktig fin helg! Jeg tror jammen jeg må av sted for å kjøpe perleblomster! ;))

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Anonym sa...

For den som er interessert i interiør kommer man vel aldri i mål og det er det vel strengt heller ikke noen menig med! Det er viktigste er heller ikke å delta, men å ha det fint og bra i rundt seg! og som diskusjonen jeg hadde i juletider, da er det verdt pengene å kjøpe det dyreste disneyjuletreet for oss liker det. Det er himmelsk å sitte å kikke på noe i stua som du er fornøyd. Da kan lykke kjøpes for penger ;) Nå er det vinterpynt som gjelder, higer litt etterr vårpynt, men er streng, det må vente litt ennå, ellers blir det for tidlig. Sorry for dårlig kommasetting, du som gammel lærer for bære over. ganske god på ortografi, dårlig på komma ;)Så ja, interiøret skiftes ut hele tiden, noe står på vent til sommereren, noe resikuleres og andre ting får en ny plass annet sted i huset :) Lampa over spisebordet er forresten knallfin!

God helg, klem fra Inkala!

Anonym sa...

Jeg har en tendens til å "aldri" bli helt fornøyd, som de fleste, men jeg prøver - PRØVER virkelig å lære meg å bli mer fornøyd med det vi HAR og slik det ER og innse at på det tidspunktet jeg har oppdatert huset mitt til dagens hotteste interiørtrend har vinden allerede blåst en annen vei og jeg blir igjen fristet til å endre....hvis jeg da ikke har lært meg å bli litt mer fornøyd :)
Det er uansett gøy å lese inspirerende blogger og endre bittelitt nå og da :D
Hilsen Jane

Barte-Marte sa...

Steike - kul spisestue. Likte veldig godt den siste utgaven;)

Bjørg sa...

Hei...

Hvor har du kjøpt speilet ditt i spisestuen....?

Anonym sa...

suuuuuperrrrrr!!!!!!!!!! Věra, Česká republika

Emmeline sa...

Bjørg: Det er kjøpt på Ikea...
Jeg regner med at du spør om sølvspeilet og ikke det gamle brune...??

Unknown sa...


筆跡鑑定
挽回婚姻
老公偷腥
男人外遇
丈夫外遇
婚姻諮詢
感情諮詢
挽回感情
老婆偷腥
工商徵信
商標侵權
市場調查
財務顧問
法律問題
徵信相關
專利侵權
專業偵探
工商調查
優良徵信
外遇蒐證
討債公司
外遇徵信
外遇調查
婚前調查
老公外遇
太太外遇

yanmaneee sa...

100% real jordans for cheap
kyrie 6 shoes
supreme
moncler jackets
curry 7 sour patch
pg 4
golden goose
nike sb
golden goose
kyrie 5 shoes

neeshoo sa...

click here for more info view publisher site more info here Valentino Dolabuy you can try these out websites

Related Posts with Thumbnails