mandag 12. november 2007

Advent i anmarsjI dag har jeg for første gang begynt med årets advents
forberedelser. Jeg glemmer helt hvordan det fungerer;
I det øyeblikket man drar frem limpistolen,
er det plutselig kø av barn som har et enormt behov
for å delta i forberedelsene. Hvert år må også alle sjekke ut
om pistolen er like varm som i fjor.....
-og det er den jo! (*Hyl og skrik*) Dermed ble det barna
her i huset som har dekorert den nye adventsstaken
fra Nordhjem. De skjønne små kulene er fra Mollys Heaven.Jeg har kjøpt de to første lysene i en større utgave enn
de to minste, logisk siden de skal brenne to uker mer enn
de andre. -Mine barn syns dette var HELT TEIT!
Jeg har visstnok misforstått noe grunnleggende her...Jeg syns denne staken passer best til hvite lys.
Det blir vel kanskje lilla lys i en annen stake i tillegg!Aurora er i ferd med å binde krans, men har
nok litt kvistbinding igjen før den er ferdig!Jeg holder på å sy noen små hjerter som jeg
skal feste på kranser...-hvis jeg får det til!På søndag fikk jeg være med som ekstrahjelp hos Lilly.
Det var utrolig koselig---men det var omtrent som å
ansette en elefant i en glassbutikk. Mollys Heaven er jo
et eldorado for oss interiørentusiaster, men jammen
er det mye arbeid for Lilly. Tusen ting som skal pakkes ut,
prises, settes på plass, og gjerne pakkes ned igjen og
sendes avsted. En spennende og krevende jobb...
Lilly balanserer rundt med tusen knuselige ting,
uten å være nervøs i det hele tatt og jeg er helt imponert!
Jeg var vel strengt tatt ikke til all verdens hjelp,
men skravla fikk vi brukt---og det var en kjekk opplevelse!

22 kommentarer:

Zizzi Molde sa...

Så heldig du er da, som får hjelpe til i en slik butikk..... ine juleting du viser frem, selv om jeg ikke er i julemodus ennå... Selv om kjøkken og stue er ferdig vasket, og gardinene tatt frem, OG julegavene er nesten ferdig innkjøpt, er jeg ikke i førjulsmodus. Men jeg håper den kommer sigende etter hvert.... Men du, skal du virkelig ha hvitt juletre? Så på ett i dag, men neeeeeei.... Håper alt står bra til, hae ennå ikke fått svar fra deg ang. Hortensiaen min, men.... klem fra meg!

Two sa...

Så fin adventskasse/stake!! Kjekt å sjå, smil, for i forige veke kjøpte eg òg 4 kvite kubbelys( men alle like høge!!)og frå før har eg kjøpt slike tall frå Lilly!! Men eg er ikkje komt så langt at eg monterer noko enno, jobbar med det kun i tankane. Kan tenke meg at det var farlig koselig hos Lilly ja!!!

Mita`s hjørne sa...

He,he...ja er det ikke rart du, limpistolen er like varm hver gang...
Men, utrolig flott ble det, og det var jo kjempelurt å la de to første lysene være større - helt logisk i mitt hode dette...skal se det blir flere adventstaker med forskellig størrelse på lysene...

Ha en koselig kveld...

[morgrethe] sa...

Så fin adventstake Emmeline. Jeg holder igjen litt jeg, vil ikke ha julestemning enda. Før hadde jeg en skikkelig innspurt på lillejulaften..hengte opp gardiner og shinet og bakte.. et mareritt syntes kjæresten...og egentlig jeg også. Men jula kommer til samme tid hvert år, og det en ikke rekker.... det rekker en ikke. Så da får en prioritere hva en må rekke. Men jeg begynner faktisk tidligere for hvert år, så på lillejulaften nå koser vi oss heller med lutefisk, akevitt og øl. Lykke til med juleforberedelsene Emmeline,

Anonym sa...

Fikk nesten julestemning av alt det fine..Søte hjerter,får aldri nok av det.Ha det fint:)

Anonym sa...

Fin adventsstake! Syns det var skikkeleg sjakktrekk med to lys som er større...Det skal eg tenke på når advent nærmar seg. Det gjer det forsåvidt, men eg kan jo bille meg inn at det fortsatt er god tid:0)

FO - 2 sa...

Her var det mye lekkert!
Snop for øynene. :)
Adventslysene dine er fine.
Lurt og fint med "tripptrapp", selv om ikke ungene dine er helt enige da..... ;)
Hjertene er fine.
Tipper at Lilly ber deg om å komme tilbake i butikken for å hjelpe til jeg....
Fin tirsdag i morgen til deg.

organic-lizzi sa...

Knallfin adventstake!!og utrolig lurt at to av lysene er større..
Nydelig krans!Sånn skulle jeg gjerne hatt..
Det er klart du får til hjertene..de ser sååå fine ut:-)
Deilig tirsdag i morgen..
klem Randi

Marie sa...

Adventsstaken er skikkeleg fin! Mykje anna fint du viser også! Så kjekt å få hjelpe til i ein butikk med så mykje fint!

elin1976 sa...

Det er derfor jeg ikke kjenner etter på limpistolen, når den har ligget der å godgjordt seg i nesten i halv time( er sikker på at den er varm) Godt at du endelig jobbet litt for føden(åndelig he he) Høres så kult ut å jobbe hos lilly. Kansje vi to skal starte en ny alvebedrift. Vi kan reise rundt i duiverse butikker å være julealver med sånne alve klær og slike spisse sko. Å når jeg er inne på det så er jeg godt på vei. Jeg har nemlig alveører. Begge to har spisser på toppen. Ble erta for det når jeg var liten men det brydde jeg meg så lite om for mobberen oppererte inn elefantørene etter å ha blitt kaldt DUMBO i nesten 18 år. Men jeg har alveører. Kansje jeg skal legge ut bilde av dem på bloggen?!?!? Det kunne blitt hylende morsomt.
Å så vil jeg ha grønne klær. Bare måtte ta det med i tilfelle du sa" først å velge farge på klærne"
Men siden jeg har ører som matcher så bør jeg velge klær først.
Ha en fin dag. Klem:O)

Grip dagen sa...

Adventstaken ble jo fin den! Barna må ha vært flinke med limpistolen!
Fine ting du viser fra Nordhjem. Kassa med skrift på var flott, men hva står på den?
Jeg var i Provence i høst, men kom visst aldri til de glosene. Det holdt å stotre frem ord på mat og å si takk... Mat må man jo ha, og høflig krever de jo at man er...
Kan ikke huske at jeg sa Bonne Fete til noen...? Burde jeg det...?

Adventstake har ikke jeg. Hvorfor?
Jeg klarer ikke brenne bare ett lys av gangen, da ser det jo skeivt ut... (Er litt firkantet i hodet...)
Å være elefant i glassbutikk høres riktig koselig ut! Jeg tenkte på uttrykket "Sette bukken til havresekken" da jeg leste det. Jeg hadde nok ikke kommet hjem med lønn fra en slik plass - bare varer...
Ha en deilig dag videre.
Marit

Rita Tjelta sa...

Så nydelig adventlysene ble.
Er ikke så veldig glad i lilla, så hos meg blir det nok hvite lys i år også :D:D
Hos meg er det omvendt, så snart jeg finner frem noe å lage, er der ikke en unge i nærheten. Helt forduftet!! :D

MODERN COUNTRY sa...

Det er noe som har det om dagen! DU kan ikek gi meg noe vel? Jeg mener, motivasjon og iver! Vet ikke hva det er med meg, men plutselig var energi og lyst helt vekk gitt. Men klart det er kos å se andre holde på da :))
Adventsstaken ble topp! Trodde seriøst det første bildet var fra en nettbutikk og ble overrasket da jeg leste under at dere hadde laget den selv, first class!!

Håper ellers dagene er fine, ikke for kaldt, frisyren er grei og at at motivasjonen fortsatt er på topp :)) Klemmer!

ESMERALDAS HJERTE sa...

hei du:) Det virker som om du balanserer så fint med mange baller i lufta samtidig?:) Den adventsstaken ble kjempefin; kos med litt hyl og skrik og delaktighet...hihi....Kjempekoselige bilder.......
I går kom det opp en lyslenke hos meg, hadde ikke tålmodighet til å vente lenger:)

Nyt dagene! Tirsdagsklem

Anita sa...

Såå mange fine ting! Adventsstaken ble kjempefin! Likte også veldig godt det trehjertet! Er det en kleshenger som "stamme" eller? Jeg har lurt litt på hva man skal bruke for å gi kransen form! Hvordan ståltråd?

Klem Anita

Trines Hus og Hage sa...

Hei du, Emmeline! Så koselige førjulsforberedelser hjemme hos dere. Likte adventsstaken din utrolig godt. Har også fire kubbelys i min med nummer på, men den står på fat. Nydelig trekasse du hadde! Syntes det kvithjertet til Aurora også så veldig hygglig ut og så tror jeg jammen du har blitt venn med symaskinen din. Du syr jo finehjerter som bare det!
Her i huset har ikke noe av pynten kommet frem, men det har blitt litt vask og slikt som er kjedelig. Det er slik som er typisk meg; det kjedelige før det koselige.
Hørtes veldig artig ut å kunne være med i butikken til Lilly blant alt det vakre! Tror sikkert det var veldig hyggelig å ha deg der også for Lilly! Klem fra Trine

My little footprints sa...

Hei!
Hehe, nå fikk du meg jammen til å le høyt; Som å ansette en elefant i en glassbutikk? Det var som om det kunne vært meg det jo.. *ler*
Adventsstaken var jo bare helt nydelig! Det virker som om du er godt i gang med forberedelsene dine! Jeg begynte å føle meg skikkelig stressa jeg nå, og jeg som ikke har fått fram noe som helst. Her har jeg nok med å gjøre ferdig oppussinga, og jeg håper jammen i meg at jeg rekker å bli ferdig til jul. Det værste av alt, er at jeg er i desperat jakt etter en spisestue.. Og hvem klarer å få tak i det sånn ca 41 dager og 2 timer før julaften? Jeg må iallefall begynne å tro på julenissen igjen! ;)
Klem fra Beth

Anne sa...

Lekkert lekkert... men AURORA sender du hit. Jeg vil også ha hjelp til en slik krans kan du hilse og si... Synes den var det flotteste her jeg!!

Lysene som var litt større var jo bare så glupt, selv om det skjer litt rart ut i helheten, men det er bare til å begynne med :-)

Silkeline sa...

Noe så nydelig! Peneste adventstaken jeg har sett på lenge! Den kan barna og du være stolte av:) Og jeg synes det var supersmart å kjøpe de først to lysene i en større variant jeg....de blir jo brent dobbelt så lenge....:)
Kransen til Aurora er jo bare flott, jeg synes den er fin sånn den er på bilde jeg....hvordan grener har hun brukt? Har tengt å herme nemlig....*fnis*;)
Tenker det var spennende i butikken til Lilly! Det er masse jobb i kulissene som kunder ikke ser ja,jeg kan skrive under på det...
Bra dere fikk skravlet samtidig da, det er en bra ting:))
Ha en fin kveld:))

elin1976 sa...

Fa.. emmeline....du skulle ikke hatt fortalt det om klokka. Albertine må jo ha trodd at det hadde klikka for meg å være oppe på den tiden he he. Jeg våkna faktisk av a jeg var sulten å måtte opp å fylle på den lange tynne kroppen med mat. Men gikk faktisk å la meg igjen. Men jeg stod opp i gjen i 7 tiden. Takk for at du skriver en hel stil til meg i dag. Det liker jeg vet du. Gleder meg til å se hvordan garidnene dine kommer til å bli. Jeg tror de kommer til å bli bra jeg.
Ha en fin dag. Mere mat på gang her. Må jo dytte i meg energi til å jobb,sy og vaske litt mere. Klem:O)

S10ne sa...

Hei Emmeline!
Den adventstaken der var NYDELIG!
Var det dyr frakt på den?

慢慢來 sa...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社

Related Posts with Thumbnails