lørdag 3. november 2007

Se alltid lyst på livet...I går kveld var jeg ganske nedstemt!
Muren lå i en haug på gulvet,
og vår nye peis lå i tusen biter den også!
I går formiddag malte jeg møbler og lister i hele stuen,
så da kvelden kom begynte det å lekke inn fra taket
-på to nye steder....
( Joda vi venter på taktekkeren--men han har GOD tid.
I mellomtiden holder vi mannen min i beina mens han henger ut vinduet
og forsøker å tette så godt det lar seg gjøre med tyggis og superlim)

Det er ganske absurd når det som står til tørk
inne i en stue blir vått...og ungene blir sure fordi
blopp blopp lyden fra alle bøttene overdøver tv-en.Men så kom Bodil med den gode ideen at jeg kan sette opp
telt INNI stuen-og hvis jeg bor inni teltet en stund,
så vil det ikke virke så gale!!
Da jeg våknet i dag føltes det mye bedre
-så tanken på teltet hjalp veldig:0)

Nå håper jeg på at været letter,
og i mellomtiden maler jeg videre her i stuen!Disse vakre rosene kom mamma med i dag...
Det ordner seg for greie jenter!

20 kommentarer:

Anne sa...

Huff og min som jeg føler med deg.
Man kan bli så inn i hampen både missmodig og irritert, men hva hjelper nå det i grunn ?

Nei, det blitr vel lysere dager skal du se. Hjalp nå litt med de vakre blomstene fra din mor da.

tipset med marsipan mottatt med takk, men det spørs om ikke lokket her og da går mye opp og ned :-))))

Fin lørdag ønskes deg piken, uansett tilstand...
Klem herfra.

Anita sa...

Alt ordner seg!!! Må bare smøre deg med en stoooooor dose tålmodighet!

Ha en fortsatt go helg!
Her hos oss er det 13 grader og strålende solskinn, skikkelig vårstemning ute!!

Klem Anita

elin1976 sa...

Ha ha ha ha uff stakkars deg. Men jeg ser dette teltet føre meg ser du og da er det ikke et slik telt som på bilde men et slik telt som ligger godt bevart(hun nekter å kaste) i kjelleren hos mamma. Et sånn som på finspråket kalles familietelt. Det vi si nesten to room og kjøkken. Vårt var et fasjonabelt et i orange og brunt med stue, ikke mindre enn to soverom og kjøkken. Vi hadde paller til gulv med massse, å da mener jeg masse filleryer oppå. Camping bord og campingstoler og en brus kasse som tven stod på. Propan til å tilbrede maten. Å somregel var det fisk som pappa hadde fisket. Å dreit vel i om jeg hatet fisk da jeg var liten. På kveldene hadde vi starinlys og lyset fra tv someneste lesekilde. Der lå jeg på "rommet" mitt å leste starlet og spalten "oss i mellom" ha ha ha ha ha ha. Stakkars deg. Håper det går bedre. Her er party for alle penga. Kommer sterkere til bake med blogging i kveld:O)

Trines Hus og Hage sa...

Hei Emmeline! Ja, nå gjelder det å se lyst på livet. Virker som om dere lever under prøvelser om dagen der hjemme hos dere. Men det kommer jo ikke til å være slik for evig. Om en liten stund nå, så er det nok orden på en del ting, skal du se. Trøste, trøste. Du får la øynene hvile på blomstene fra mammene din, og prøve å styre unna muren en stund. Synes du er tapper, flink og ihverdig, jeg, Emmeline. Godt at du er på bedringens vei. Og tenk, midt opp i lungebetennelse og annet kjett, så viser du omsorg for ungene med å koke kakao til de kommer hjem fra skolen. Morskjærlighet på sitt beste!
Den juleboka du har kjøpt så veldig inspirerende ut. Har så lyst til å skaffe meg boka Franske stemninger, men synes det blir så dyrt med over 400 for boka og nesten et par hundre i frakt. Tror man bare får kjøpt den over nettet. Helt enig med deg i at Vakre hjem begynner å få litt vel mye reklame nå. Har lagt meg på sofaen en stakket stund for å lese, men du verden som jeg bladde for å komme til noe jeg virkelig ville se på.
Tusen, tusen takk for innmari hyggelig kommentar på innlegget fra Vikingskipet. Du skriver så mye godt, Emmeline, og jeg setter ordentlig pris på det du sier. Ja, jeg er enig med deg at det er litt morsomt at mannen har evne til å kjøpe slikt som kaffekopper. Det er vel som oftest ikke helt "normalen". Jeg skal vise min kjære at du skrev at det var fantastisk. Da blir han nok en smule stolt. Samtidig er det ikke alltid greit at mannen har interiørmessige meninger, jfr. sofa. Du kunne jo tross alt bare kjøpe en stol mens din kjære malte gulv på hytta!
Vel, tilslutt vil jeg minne oss begge på at vi har mye å være takknemlig over, uansett! Klem

Marie sa...

Huff og huff... Håpar det har slutta og regne. Me hadde problem med taket for to-tre år sidan. Det rann inn på "høgaloftet" lenge før me oppfaga det, det var lekkasje ved pipa. Heldigvis fekk me det tetta. Det ordnar seg nok -til slutt...

God helg i virvaret!

BO sa...

Det var godt at tanken på telt gjorde deg glad! Kunne jo henda at du hadde hatt svært negativ erfaring med telt og campingliv (dvs. vonde ryggar, propanlukt, svettelukt, mygg, bållukt... rett og slett mykje som har med lukt og kløe å gjera). Då kunne mitt forsøk på oppmuntring hatt motsatt effekt og ført deg ned i enda større mørkedalar...
Ettersom du er gladare i dag, er eg også med godt mot! I morgon reiser eg til Bergen, uten telt, men med eit ynskje om at du på ein eller anna måte får byen til å skina utan regn! Avtale?

Anonym sa...

Takker og bukker;) Kom litt etter du var derogså, men nå tar jeg kvelden, da det har vært nok å gjøre i SJAPPA i dag;) Så nå må det komme møblertil meg snart, før alt står på gulvet...
Nå skal jeg hjem å se DANSING:)) Spennende også må jeg se på IDA i Lyden av Lørdag, men jeg har full kontroll på alle kontrollerne...hehe! ME THE BOSS;)
Mannen lager nå biff o g fløtegratinerte poteter, for her var det ønsket etter enda en uke på pepsi max, kaffe og kjeks...fydda!Blir ikke mett i magen av det....

Ønsker deg en tørr og festlig danseaften:))

Anonym sa...

Kan du fatte og begripe at etter jeg nevnte såkalte skrivefeil...bla bla bla, så gjør jeg f...n ikke annet enn å skrive feil, og spesielt her inne hos deg!

Får skylde på at jeg har mye på hjertet;)

Helene sa...

Heisann.
Du har det altså ikke helt topp for tiden, men som du skrev; alt ordner seg for snille jenter, og da er jo du reddet:0)
Blir nok orden på taket ditt skal du se, så slipper du telt i stua.
Har nå laget innlegget fra Landstil, men ser du er oppdatert gjennom Elin og Marit.
Fikk møte dem for første gang i går. De var skikkelig koselige jenter, så vi skravla og koste oss med shopping og god mat.
Apropo god mat, jeg må vist lage noe matstell til de jeg lever med. Har lett for å glemme dem når jeg er på blogen :0)
Ha en fin lørdagskveld.

Two sa...

Må jammen seie det skjer stadig noko i livet ditt, veit ikkje heilt om det held med blogg lenger, skulle så gjerne sett film av mannen som reparerer utvendig (à la mannskapet på måneferder...) muren som raser, høyrt på bloppane og frustrasjonane, stønna over lenkegjengen på salongbordet, og kva blir det neste?? Mr George var diskutert tidlegare i bloggane her i vest, kunne han passe inn i hovedrollen i filmen om ditt fargerike liv?? Bloggen din er så spennande at eg må berre inn daglig for å sjå "siste hending"!! God og FREDELIG helg til deg!!
PS! Eg har prøvd med 4-mannstelt i stova!! Men ikkje pga regn!!Vart ei eiga stemning der då...... he he.

Helene sa...

Hei igjen.
Klart jeg kjøpte noe! Det går rett å slett ikke ann å være på Landstil
uten å kjøpe noe. Fristelsene er for mange!!
Skal legge ut hva jeg kjøpte når jeg har fått det plasert rundt der det skal være.
Å ja, de bor i huset! Måtte spørre for jeg kunne ikke tro at det gikk ann. Er det rart jeg synes at mannen hennes må være det mest tålmodige mannebeinet der er i mils omkrets. Tenk å bli nedrent av kjøpelystne damer til alle tider.
En ting er helt sikkert; det hadde ALDRI mannen her i huset gått med på! Egentlig så hadde nok ikke jeg det heller :0)
Fortsatt god lørdagskveld til deg!

Nette sa...

Høres ikke noe gøy ut...max hat å gå sånn og vente...bra du ble litt muntret opp da, håper du får en fin fortsettelse på helgen:)

elin1976 sa...

Lever du? Skal vi snart finne på noe eller?= Jeg sitter her alene med to jenter på 10 som har spist altfor mye sjokolade. Det er rett før jeg ogaå må gjøre det, for å komme opp på deres nivå.
Har vært igjennom hele link listen nå å er så fornøyd med meg selv. Så nå er jeg rundt for å finne inspirasjon til nye prosjekter.
Lilly....er hun oppe å går mon tro? Vi skulle så hatt sånne direkte linjer. he he
snakkes:O)

Zizzi Molde sa...

Kan ikke annet enn å le av deg, altså. Men det er kasnkje stygt det, siden det høres ut som om huset holder på å ramle ned over hodet på dere... Om det er noen trøst; Her synger og taket på siste verset, vi skal legge nytt til våren, jeg skal bare trylle frem 200 000,- først. Ikke bestemt meg for om jeg skal gjøre det før eller etter jul, men det blir det blir. Men som du sier, alt ordenr seg for snille jenter, og vi er jo ett knippe av de, så.... I dag har vi feiret farsdag her, og jeg har spist så mye god mat at jeg holder på å sprekke. Og det verste av alt er at vi får gjester i morgen og, kjenner på meg at jeg egentlig har helt andre ting å gjøre enn å lage mat hele dagene, men men... Koselig med besøk, da. Jeg har forresten handlet på finn.no, så på tirsdag blir det nytt HVITT vitrineskap på kjøkkenet. Har allerede måblert det opp. Fortsatt god helg, min venn!

elin1976 sa...

Det blir jo ikke alle som jeg kommenterer hos, siden ikke alle har noe nytt å komme med. Jeg leser ikke det dere andre skriver. Det har jeg ikke tid til. Burde vel kansje gjøre det av å til for å henge med på hva om skjer.
Nei tenk jeg hadde ikke tenkt å legge meg enda. he he. Jo jeg skal opp sånn i 7 tiden for å sy i morgen men jeg er liksom en klokke. 5 timer så våkner elin mor. verken mer eller mindre.
Føler det går gjestord om sovingen min for det var noe av det første de spurte om på landstil også. he he. Må være bra å ha på en cv. Sover nesten ikke. he he
Det er ufattelig lite bra på tv i dag. Nå sitter jeg å ser på sladreprogram fra hollywood. Eller ser er jo ikke det rette ordet. Hører, for jeg ser jo på det jeg skriver. Dette ble mye bla bla bla klem:O)

Lene sa...

Jaaaa, det ordner seg alltid for greie jenter. Og det er jo nettopp alle disse krinkelkrokene på veien som gjør det så uendelig godt og til sist nå målet, bare nyte og puste ut. Herlige roser fra mamsen, ja. Og såå festlig å lese bloggen din - og din lattermildhet over småtragediene i hverdagen. Galgenhumoren lenge leve :) Håper du koser deg like mye som jeg gjør i kveld - der under teltduken - hihi. Flott bilde, forresten - men vet ikke om vaksemaskinen min er stor nok til å vakse det taket, nei... Haha.. Ha ei god natt mellom de syv fjell. Lene.

elin1976 sa...

Har du stått opp? Skal til å stappe på nissen din. he he. Skal bli spennende å se når jeg skal forme tuttehåret.
Men sola skinner og det er kalkun til middag så jeg ser lyst på livet. Her er det skikkelig julestemning. Frost røyken ligger tykk ute. Nydelig. Spørs om jeg ikke må løsrive meg fra syingen å gå meg en tur.
see you. Klem:O)

organic-lizzi sa...

Du nå synes jeg du har fått nok for en stund!!Godt du fikk den fantastiske ideen om telt,og at moren din kom med særdeles vakre roser.
Krysser fingrene for en deilig søndag !! klem Randi

Anonym sa...

Stakkar! Håpar det snart ordnar seg med tak og mur. Ønskar deg ei regnfri veke:0)

Silkeline sa...

Stakkars søte deg! Dette høres ikke ut som noen ideell situasjon nei. Håper både murer og taktekker får farta på seg snart, så hverdagen din blir litt greiere, og uten drypp,drypp og knas, knas rundt ørene. Godt du er en dame med godt mot:))

Ha en noenlunde tørr og fin søndag:)
Du får ihvertfall kose deg med maleprosjektene dine.... Det kommer bedre tider skal du se:))

Related Posts with Thumbnails