tirsdag 27. november 2007

BussturenI går hadde jeg en utrolig dag på bussen... På grunn av et vannvittig vær måtte jeg nemlig kjøre buss for å komme meg til et møte i en del av byen, som vel må sies å være et belastet område.
Da jeg skulle tilbake til kontoret ble jeg stående på busstoppet sammen med en kar som muligens hadde permisjon fra lukket avdeling? Han så helt vanlig ut, og var omtrent på min alder -men sang likevel av hjertens lyst i busskuret. Sangen var en slags merkelig blanding av joiking og Hjalmar pop. Språket var hjemmelaget engelsk ( det kjenner jeg igjen fra ungene på hjemmebane gitt!) Inne på bussen tenkte jeg at det nok var best å sette seg litt unna den sangglade herren, og han ble faktisk helt stille.

Da vi kom i første tunnel tenkte han kanskje at ingen kom til se hvem som sang inne i tunnelen... -og han satte dermed igang så det hvinte med engelsk joiking!
Det mest utrolige var at INGEN av de andre passasjerene sa et eneste ord, og ingen løftet et øyebryn. Alle satt bare som om dette skulle være den naturligste opplevelse i verden!
I løpet av neste tunnel hadde den glade herren tydeligvis fått et fantastisk overmot -og flyttet seg derfor til barnevognplassen. Der begynte han å danse -også det en mystisk blanding av bevegelser. Min teori er at det IKKE er sunt når man sender både IDOL og SKAL VI DANSE samtidig...-og jeg må innrømme; det var en selsom opplevelse! Jeg ler av det enda:) og kan liksom ikke helt tro at det ikke var et skjult kamera der i nærheten!Ellers går det så det griner her hos oss. Her limer vi ovn med sementlim, så NÅ blir det endelig fyr på min etterlengtede peis i løpet av noen dager! Hipp hipp hurra:)

25 kommentarer:

organic-lizzi sa...

Tenk å sitte på buss med en sånn gjeng da!!Ingen som engang smilte??
Hmmm..Trodde de var litt mere løsslupne i Bergen,jeg:-)
Fortsatt deeeilig kveld til deg.
Klem Randi

MODERN COUNTRY sa...

Haha!! Men er det ikke også litt artig med mennesker som tør og slå seg løs? Synes det er supert jeg, og mener bestemt at flere skulle gjøre det samme som han. Da hadde det jammen blitt gøyere på bussen! Lol
JØSSES Emmeline!! Ja, jeg roper ut her jeg, for maken til dekorasjoner og pysslerier siden sist har jeg ikke sett maken til. Så mye flott med rødt og hvitt skal jeg jammen meg lete lenge etter. Synes ditt hvite tre må være noe av det kuleste jeg har sett, ler..ja,det var jo litt uvanlig da, men fint var det!
Sitter og tenker på om jeg glemmer noe, ja for det var så mange bilder. Åjo, det trekket fra Tilda boka til sviblene dine, god ide! Her har det gått på oppbevaringsposer i dag. I dag har jeg prøvd ut applikasjoner med flisofix og foring i tillegg. Ja, endelig har jeg kommet meg over fra "hjerteavdelingen", ler..så du skrev det inne hos Helene..Men ting tar tid, men det er ikke så vanskelig å få til bare man har drøssevis av med tålmodighet. Noem jeg vanlighvis ikke har så mye av, kremt..
Skal bli moro å se peisen din ferdig, åh, det blir vel bare sååå koselig til Jul!

Vel, Emmeline, du får ha gode varme dager. Vi snakkes!

Anonym sa...

Høyres ut som ein morsom opplevelse! Trur eg hadde fått latterkrampe:0)Eller blitt vettskremt, med tanke på kva meir som kunne skje... Kanskje dei andre i bussen var vant til denne merkelege oppførselen, og dermed ikkje reagerte?? Joik har større kraft enn krutt, veit du!
Ha ein fin kveld!

Zizzi Molde sa...

Hmmmm... Hadde jeg vært der, hadde jeg nok ledd HØYT til krampa tok meg. Har kost meg med å lese dette høyt til min kjære, og han har faktisk moret seg han og (Du skjønner, han tror dette med blogg kun dreiser seg om interiør og annet tull!) Fortsatt god busstur!

Olstad sa...

Ha ha ha det er da merkelig at ingen engang smilte. Du har nok rett i at Skal vi danse og Idol gjør no med folk.

Håper dere endelig får peisen klar slik at der får begynt å fyrt. Hos oss er det nærmere minus 10 hver natt så her er det behov for ovn i allefall.

Så fint selskap du pyntet til og så flotte vimpler du kjøpt på ebay.

Ha en fin kveld.

Lemi sa...

hihi måtte flire litt... tenkte tilbake på en lignende episode æ har opplevd. sjøl om d egentlig ikke va no særlig artig, da grningen gikk av samme plass som meg, sjøl om æ vet han sku av tidligere, og fulgte etter meg hjem.. :o( men skjedde heldigvis ikke anna enn at han plutselig snudde og gikk igjen..

huff huff..

silje-sin sa...

He he,det hørtes ut som litt av en opplevelse:) Er jo litt typisk oss nordmenn da,det er helt åpenlyst at det som skjer ikke er normalt,men alle bare later som ingenting.. Morsomt å lese var det ihvertfall:)tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! Det var veldig hyggelig sagt;)Ha en fin kveld! klem

Anne sa...

Ha ha, ja er det ikke utrolig hva folk finner seg i uten å mukke !!

men du... vi hadde en lege fra byen din vi... fikk spørsmål fra flere pårørende om at der var sånn skjult kamera greie... han var IKKE TIL Å TRO!!! Ikke hadde han utseende med seg, brilleglass som bunn i gamle cola flasker, kroppslyder som ... ja , sannerlig om jeg vet. Pirket nese, og klødde seg både her og der... Du ville ikke trodd det. Tok G.U. uten hansker og slikket seg på fingrene etterpå !!! Ingen gjør slikt vet du. Men mistet bevilgningen etter noen år, HELDIGVIS !!

Anita sa...

HIHIHIHIHIHI! Utrolig!

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min!!
KLem Anita

Tone sa...

He,he, ja noen ganger er hverdagen mere surrealistisk enn den sykeste film... Men vi nordmenn har jo det nedfelt i oss at vi skal OPPFØRE oss vet du, derfor later alle som det er heeelt nooormalt. Du fikk deg jo ihvertfall en god latter, og vi med :-) Så bra at det ordner seg med peisen, :-)

Kreoline sa...

Ha,ha,ha, for en historie, må ha "spritet" opp dagen din dette. Det beste er jo alle som ikke reagerer, så da må jo fyren bare ture i vei, helt greit det.
Han har nok storkost seg han.
Sikkert en uforglemmelig busstur for deg dette her, kanskje det frister med en til, hi,hi, men det er vel ikke hverdagskost å treffe sånne sangfugler.

Silkeline sa...

Å herlighet for en kar! Hadde nesten blitt litt småengstelig jeg....men på en annen side, det er jo greit med litt underholdning på bussen da! Særlig sånn en grå hverdag:)

Så bra med peisen....at den snart er "fyrbar" mener jeg. Jeg skimtet nemlig en oljeradiator på det veldig fine, røde kjøkkenet ditt, så det skal vel bli godt med litt varme i huset til jul:) Det hvite juletreet ditt var råkult! Vi har kjøpt inn sånne til pynting i gangen på senteret der vi har butikken vår, så det blir spennende å se om landsbygda er klare for hvite juletrær...hihi:)Jeg synes nå det er kult da, og ditt hadde så mange fine hjerter også...
Ha en fin kveld!:):)

åsemor sa...

Å, så deilig at det snart blir peis på deg, greit å få litt varme i huset igjen kan jeg tenke meg. Sjekk bloggen min, underenes tid er ikke forbi, jeg syr........men ikke riktig ferdig enda........be pations with me(satser på at dette var skrevet riktig, men uansett er ikke ungene mine innom komentarene dine så, da så)
Ellers har dagen gått med til huslige sysler, men imorgen da skal jeg kose meg med hjertene mine igjen.........

Jorunn sa...

Hahaha jeg ler så jeg griner. Både av mannen på bussen og CowboyLaila som kommer og maler peisen din :)
Du er fantastisk Emmeline, en sann fornøyelse å komme på besøk til deg.
Kos deg med snart ny peis og clementiner, gløgg og advent.
Klem

Anonym sa...

Ler så eg hyler!! Hadde denne personen halvlagt mørkt hår? Vel, eg har vore utfor ein liknande episode. Han eg har vore ute for bur ikkje så langt frå meg og deg.

Leiligheten vart faktisk solgt i dag. Kan nesten ikkje tru det. I går var eg så sliten at eg faktisk grein ein skvett, men i dag var det lykketårer som kom :) Kjem til å sove godt i natt gitt. Stor klem og takk for alle godord :)

Anonym sa...

jada, det var feen som skreiv forrige kommentar :)

Nina i Paradiset sa...

He he...
Hadde klappet takten, jeg!

Marte sa...

Jipp, nytt festlig innlegg!
Det høres ut som at du har hatt en morsom busstur;)Det er mange "kreative" mennesker der ute. Vi er jo kreative vi også, men kanskje på en litt annen måte;)

Så bra at det endelig ordner seg med peisen deres!!

Takk for koselige ord:)

Tusen kroner i farsdagsgave er jo veldig bra da;)

Ja jeg er veldig fornøyd med kalenderen, men jeg skulle nok hatt en større planke... den ser jo veldig overfylt ut... ;)

Takk for at du krysser fingre for meg! Gidder du krysse tærne også;)

Kos deg videre og nyt denne tiden framover som er så deilig. Så håper jeg å høre mer fra deg snart...

:)

Lene sa...

Hehe :) Herlig historie :) Sånne innslag er faktisk berikelser i hverdagen - og en gang i blandt hadde det faktisk vært deilig å bare slippe alle hemninger og ta seg en trall eller svingom. Trenger ikke være gæærn av den grunn - voksne menn (og kvinner) på en fotballtribune foreksempel ;) Så hvorfor ikkejalmarjoik på bussen..? ;)

Hehe... Og alder er da bare tall. Men det skal sies at vi er svært unge besteforeldre - og folk flest tror det er vår datter, om vi kommer trillende eller bærende på skjønne lille tulla :)

Ha ei god natt :)

Helene sa...

Hørtes egentlig ut som en nordmann på ferie i syden he,he. Men Bergen kan vel ikke akkurat skryte på seg varmegrader på denne årstiden, så da var det nok ikke det :0)
Tror nok jeg hadde sperret øynene opp og tenkt at han har nok rømt, eller; skjult kamera! (og sett meg forsiktig rundt så jeg ikke dreit meg ut. For sånt er farlig vet du!
Nei, jeg bare tuller.)
Synes det var en merkelig gjeng de andre busspassasjerene også.Tenk å ikke engang løftet på øyebrynene...
Det er i slike situasjoner tankene på hvem som egentlig er gal kommer krypende....

elin1976 sa...

Herregud jeg hadde dødd.....
Jeg klarer jo aldri å holde kjeft når jeg bør det så her hadde nok frøken dings kommet med en eller annen utalelse om at han hadde kommet for sent til idol eller noe slikt. Å dansen......kansje regndans....eh...nei det er jo i Bergen.
Stakkars.
Men tenk så bra han hadde der han sang og danset.....
"det er min dag i dag....herregud for en deilig dag. Jeg har stukket fra klinikken jeg sitter her på trikken(bussen)....."

Klarte du å holde deg alvorlig?
De andre satt de rett å slett å gjorde som ikke han eksisterte?
Er du gal....
Du skulle hatt reist deg og begynt og synge med og fått med deg de andre....kunne blitt maus til nye Rain main film. he he
Nå må jeg gå å vekke mannen for 3 gang...."dakkar han er syge" å er
forsøla.....trenger jeg å si mer....må bare få han ut av huset så fort som juling før jeg klikker....hadde du hørt den klagingen han holdt på med i går hadde du nok gitt han en trøkk 16 å gitt beskjed om å våkne opp....
dattera hans var mye sykere i sist uke men det tror jeg nesten ikke han la merke til.....å nei det var nok fordi hun ikke klade i tide og utide!
Mannfolk:O)

Karna sa...

HE HE HE....busstur med underholdning er jo ikke så værst...fniiissss.....D

Nostalgia sa...

Ler så jeg griner bare av fortellingen jeg!Hadde aldri klart å holde maska:)!

Nette sa...

Hihihihihihaha! Litt sånn skremmende artig i grunn...

FO - 2 sa...

Hehehehe.... Det må har vært en underholdende busstur!
Kanskje de andre passasjerene var faste reisende på den ruten, og lei av hele underholdningen.... ;)
Jeg hadde ledd meg skakk! :)))

Related Posts with Thumbnails