lørdag 17. november 2007

SOS -kan noen hjelpe??Jeg er i gang med å legge bloggen om til julefarger
-og skal også pynte med noen fine julebilder!
Men er det noen av dere datakyndige som kan forklare meg
hvorfor jeg ikke klarer å legge igjen et bilde i headingen?
Jeg klarer ikke å hente bilder direkte fra datamaskinen??
Hmm. Skjønner ikke hva jeg gjør gale? Må jeg legge bildene ut
på internett først -og så hente derfra? Håper noen gidder å legge
igjen noen tips. Karna: Oppskriften fungerer supert,
nå er mamma her (hehehe)-og hun syns du lager gode forklaringer
for de som skal sy gardiner!! Godt å ha en assistent vet du!
Håper jeg kan legge ut bilder av ferdige gardiner litt senere i kveld!!

19 kommentarer:

Tone sa...

Kan dessverre ikke hjelpe deg jeg, er helt analfabet når det gjelder pc...Gleder meg til å se ferdige gardiner, det var lekre stoffer du hadde kjøpt. Håper det går bra med peisen din. Vi kjøpte hus uten pipe, vi (kjempesmart, ikke sant) Så her ble det gasspeis på veggen. Den ligner en gedigen flatskjerm, og er ikke det minste småkoselig. Men, men, noen kompromisser må man vel finne seg i. Ha en fin lørdag, klem :-)

Two sa...

Veit ikkje om eg er til hjelp, men kan forklare litt kva eg har gjort i mine bloggar. Dei bilda eg har brukt ligg på ei bildemappe på dataen, dvs eg har ikkje henta frå nettet. Brukar du bilda som dei er, må du rekne med at dei blir kutta om dei er store/evt ikkje fyller heilt ut ramma. Då må du behandle dei i eit fotoprog. og lagre dei med nytt namn. Det gjer du også om du vil setje saman fleire bilder slik både eg og andre har gjort. Laste opp bilde: Du går til Rediger på overskrifta,"Bla igjennom" på Bilder frå datamaskina (pes! lørdagsgrøten min kokte nettopp over fordi eg måtte berre inn på bloggane litt!!!)og bla deg fram til det bildet du vil ha.Marker det, trykk Åpne og bildet blir lasta opp.Du kan no velge ved å markere om du vil ha kun bilde eller bilde med tittel. Husk lagre. Er spent på om dette er til hjelp, vart visst teskei-metoden dette. Viss du finn eit bilde på nettet, så er det berre å lagre det i ei mappe og bruke det på same måte som forklart over.

Karna sa...

Bildene jeg har brukt i headingen har jeg hentet fra internett, for de har den rette oppløsningen for å si det slik. Jeg lagrer først bildet, så legger jeg det inn.Gi meg et ord hvis du ikke får det til.

Så bra at forklaringen er til hjelp, godt med en mor som liker å sy når du ikke er så glad i det...

Gleder meg til å se resultatet.

PS
Nå har min mor vært hos meg og hentet noen møbler som jeg ikke vil ha, har fylt en container med gamle utemøbler, og div møbler som jeg ikke finner plass til, og hva ser vi, 2 døde mus oppi puffen. Jeg hylte og skrek og blir helt på gråten....er så livredd mus, og det er min mor også, så nå har vi gått derfra, og håper på et lite mirakel og at musene er borte til i morgen...huff og huff....

Zizzi Molde sa...

Hei du... Jeg har lastet mine bilder opp på PicasaWeb, for så å legge de som sideelemter... Men jeg greier ikke å lagre bilde i header, desverre... Men når, og hvis du får det til, send meg gjerne en tilbakemelding, for jeg og vil ha bilde der.....

Ellie sa...

Så godt at det ser ut til å ordne seg med peisen deres! Det har vært en lang vei frem, kjedelig når så mye bokstavelig talt går skeis! Også er jo gardinene i boks også, ser det ut til. Kjekt med hjelp! Ønsker deg en fortsatt fin lørdag, og håper at du finner ut av det med headingen, ser at du har fått en del tips om det.

Lemi sa...

hei.. d no feil me blogspot for tid som gjør d... klar heller ikke legge ut pyntebilder rundtomkring, og vet flere som plages.. går ikke ann å "browse" bilda fra datamaskinen...
:o(

Emmeline sa...

HURRA...Etter mye stress har jeg funnet ut av det. Jeg har på en eller annen måte fått en feil i måten maskinen min leser url på..( eller noe i den duren)
Dermed lastet jeg ned Mozilla og åpnet bloggen i den nettleseren istedet, og da klarer jeg å hente bilder fra egen datamaskin og klarer også å legge bilde på overskriften! Lykke til hvis det er noen andre som strever med det samme...Nå gjelder det bare å få en fin balanse med julestemning uten for mye glitter og stas i bildene; ikke lett gitt!! Blir nok litt prøving og feiling fremover:0)

Two sa...

Så fint det vart! No aukar det på med julestemning i bloggane rundt om!

Jorunn sa...

Fine tips her.
Har og en plan om å lage bloggen min litt mer julete! Heldigvis har jeg en mann som er ganske mange ganger mer datakyndig enn jeg. HTML osv er ikke min sterke side :)
God lørdagskveld til deg!
Og gleder meg til å se dine nye gardiner!!
Klem

Anonym sa...

Hei på deg! :o) Ville bare si at det var hyggelig å hilse på deg på fredag i butikken. Kjønte ikke at det var deg da, før du var gått. he.he. ;o) Jeg følger nå med her på denne fine bloggen din og venter spent på bilde fra den mye omtalte peisen :o) - og gardine :o)

elin1976 sa...

Ja men da er jo problemet løst da.......flinke jente. Duuuuuuuuu....du får hjelp til å sy det er juks. Her sitter jeg og banner og stiker over noen hel..... badedamer som jeg ikke fikser. Har gjordt feil 3 ganger men skal prøve igjen senere. Eller forresten du må sende ned mamma slik at hun kan hjelpe meg med badedamene. Har forklaring og alt så det er bare å sette igang. Jeg kan sitte i godstolen og snakke og snakke slik at hun ikke kjeder seg. Veldig flink til det.
Så kan hun gjøre ferdig disse småfeite badedamene som jeg ikke får til. avtale.
Nå kjenner jeg at det var veldig lenge å være hjemme alene uten å ha noen ting på tapeten. De andre gangene har jeg vært ute på ting og tang og nesten ikke hatt tid til å være hjemme. Denne gangen har jeg......kun vært hjemme. Så nå vuderer jeg å ringe til noen venninner og spør om vi skal gå på pubben som er nede streeten her.
Sitter nærmest her å snakker med meg selv etter hvert.
Du har ikke noen godt forslag til mat som funker for en person og som ikke tar lang tid? Nå har jeg sipst en hel pose chips og drukket 4 kopper gløgg men jeg er fortsatt sulten......Biff hadde jo ikke vært feil akkurat nå. Mp sjekke frysen. Snakkes senere( antageligvis for du er den eneste som sikkert gidder å ta deg tid til å lese alt jeg skriver he he) Klem:O)

elin1976 sa...

Jeg fant en pose med løkringer som jeg har firtyrstekt og ei øl.(den måtte jeg faktisk lete veldig lenge etter for den lå i skuffen der tomater og sånne ting som ikke skal ligge så kaldt er.
Da ble det mat på mor i kveld og gitt.
he he.
klem:O)

Lemi sa...

takk for hjelpa! no har æ og bilde ute på bloggen :o)
lasta bare ned firefox...
:o)

Marie sa...

Eg redigerer bileta mine (eigne bilete lagra på dataen) i Paint. Reduserer og kutter slik at det er ca same str. som headingen eg vil ha. Eg brukar også Paint til teksten. Det er berre å prøve seg fram slik at størrelsen blir rett. Det som undrar meg er at når biletet passar perfekt når eg er på explorer er det for stort i Opera? Forstå det den som kan...

Olstad sa...

åhhh så fint du fikk hjelp og at du har fått julestemning i bloggen. Det er snart jul føler jeg. Her hos oss er det jo så kaldt så her er hvitt overralt i dag med rim og ørlitt snø. Nå kan egentlig snøen komme når ikke de h.... blikkenslagerne klarte å komme i høst uansett så blir det jo ikke noe takstein før våren.

I dag lurer jeg på om ikke det må bli litt førjulskos, eller kanskje mer maling av vinduer hvem vet...

Ha en super søndag og jeg gleder meg til å se gardiner.

Gunhild sa...

Hei! Har lest litt på tipsene du har fått, for min egen del. Jeg får heller ikke til alt jeg vil. Å lage headinger med egne bilder virker helt umulig. Prøvde meg med programmet open office - draw. Men det gikk ikke. Har ikke paint på maskinen min. Men det er veldig gøy å prøve å finne ut av ting. Rammen rundt "headingen" passet ikke til bildet jeg la inn. Jeg valgte da å ha bilderammene i hvitt som bakgrunnen, for da ble de usynlige.
Din blogg har blitt kjempefin!! Er veldig spent på de gardinene dine. Har ikke helt fått med meg det. Er det liftgardiner til kjøkkenet? Noe i rødt og hvitt? Kommer nok til å kikke innom her senere i dag også for å se om gardinene er på plass.

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

慢慢來 sa...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社

Anonym sa...

The best moving company in Qatif
Dear customer, you can get the best service to transfer the tire through the company moving furniture in Katif, through a team trained at the highest level in the operations of jaw and installation and packaging, and a fleet of transport vehicles equipped to transport the purposes without being subjected to scratches or fractures.

The best company to transport furniture in Qatif and cheaper prices transfer company Afash Qatif
The best company to transport furniture in Qatif and cheaper prices transfer company Afash Qatif
All the services provided by Nafal Afash Company in Qatif can be obtained at all times and at the lowest prices within Jubail Industrial City and the country.

The best means of transport with the company moving furniture in Qatif
Al Qateef Furniture Transport Company works to follow the latest techniques and techniques in transporting Alafash from one place to another, in full safety without any scratches or fractures.

The company can offer its services in Qatif, Al Balad and Al Qatif Industrial, and it can reach many places within the Kingdom of Saudi Arabia by contacting the company's customer service which is available 24 hours a day.
شركة نقل عفش من الرياض الى الامارات شركة نقل عفش ببريدة
شركة نقل عفش بالطائف
شركة نقل عفش بمكة

Related Posts with Thumbnails