søndag 18. november 2007

Julestemning på bloggen


Søndag formiddag--- Jeg vasker på kjøkkenet,
henger opp gardiner og har det riktig så trivelig.
Skal forsøke å ta et bilde av nyvasket kjøkken før
det skumrer igjen:0) Kommer tilbake med det!
Denne oppussingen av bloggen har tatt
UENDELIG mye tid. Ble aldri fornøyd
--og bilderedigering er tydeligvis ikke noe for meg.
Ha en fin søndag formiddag du også:0)

9 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Så smart emmeline! Du skriver at du vasker på kjøkkenet og at det kommer BILDER! Det betyr jo at du ikke kan sluntre unna :fnise:
Der fikk jeg sparket i baken til å starte kjøkkenvaskingen selv... tiden med tekopp og pc er over for denne gang. So long!

[morgrethe] sa...

Så fin oppussing du har hatt på bloggen Emmeline. Vasker du kjøkken.... huff, så kjedelig. Jeg sitter og tenker på om jeg skal bryte meg på skyvedørsgarderoben på rommet til sønnen, den er nemlig full av tegnebøker helt siden ungene var på rablestadiet, spill, nabbi, garn, rammer....hoi, du aner ikke. Der skal det ryddes! Men nå spør kjæresten om han skal bære ned symaskinen til meg, og det tilbudet tok jeg imot. Hadde bacalao-selskap i går, så jeg tror det passer meg best å sitte ved symaskinen i dag. Litt iallefall, for det står ørti glass på kjøkkenet og venter på å bli vasket. Ha en fin vaskesøndag, jeg gleder meg til å se bilde.

Anonym sa...

Hei!

Jeg skal også vaske kjøkkenet i dag! Det er et enormt tiltak å starte, men det er jo så herlig når alt er rent og ryddig!

Ha en god søndag!

Gunhild sa...

Ja nå har jeg vært innom her 3 ganger i dag allerede, i håp om å se noen nye gardiner. Og jeg har sett 3 forskjellige headinger eller hva det heter, hos deg. Synes bloggen din er kjempefin. Du kan jo bare være fornøyd med den :)

Tone sa...

Så fin bloggen din ble :-) Og så flink du er som vasker kjøkkenenet. Gleder meg til bildene :-)

Two sa...

He, he, du har ein ny heading kvar gong eg er innom, trur dette er nr 4. Kanskje du skal gjenta dette som en adventskalender med nye bilder kvar dag??? Du vaskar, eg målar. Har endelig fått begynt litt med kvitt, herlig!

ChatrinesLiving sa...

Så fint du har fått det på bloggen din! Fikke julestemning her:)
Å jeg har store problemer med og få lagt ut bilder...skal prøve ditt råd i forige innlegg:) Tusen takk for tipset! Har jo vært ganske så irritert for ikke å ha fått det til, så jeg krysser fingrene når jeg i kveld skal sette meg ned med pcen:)
Ha en fin søndag!
Klem:)

elin1976 sa...

Ja men du fikk det til til slutt da. Her er det pinnekjøtt og komle som gjelder. Det lukter hul i hele huset. Har sydd litt sræsj til emg selv i dag. En stor vintage engel som jeg skal ha i gangen i brunt og rosa. Er ikke så veldig rød til jul at det gjør noe. Men litt rødt må jeg jo ha da. Skal begynne på noen juleputer i kveld til tv stua. Der oppe er det jo panel på veggene og litt som jakten på kjærligheten(les bonderomantikk) i veggene. Men jeg overlever med det. Det er faktisk fint med sort og hvitt der oppe. Får sånn en fransk landstil følelse da. Men akkurat nå er det litt for mange farger og ting. Der må det alvorlig ryddes. Kansje jeg skal gjøre det.....så kjeder jeg meg
iallefall ikke. Jeg venter fortsatt på mor di. ha ha. Klem:O)

慢慢來 sa...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社

Related Posts with Thumbnails