onsdag 21. november 2007

Viktig bekymring....


Okey--jeg har jo presentert meg som en veldig veldig travel dame for tiden. (-og det er faktisk sant) men i natt da jeg kom hjem fra klubb tok jeg en titt i det nye nummeret av Bolig Pluss.
Dermed fikk jeg omtrent ikke sove i natt, og måtte stå opp igjen for å titte nøye på side 23.

Der er det en dame som har en hund. Hunden deler kurv med to nisser, (som visstnok er husets eneste nisser) men hva er det som ligger FORAN kurven??? Dette dyret har kostet meg nattesøvnen... Før jeg gikk på jobb måtte jeg sjekke igjen om det virkelig kunne være mulig??

-Er det virkelig en tykk rotte som forsøker å presse seg inn under hundekurven? Jeg blir helt sprø av å tenke på det, uansett hvor fint dere har det hjemme så kommer jeg IKKE på besøk dersom julerotten også er invitert! Håper noen kan sjekke nøye med forstørrelsesglass.
På forhånd tusen takk for at noen gidder å gi meg forklaringen!!!
PS: Jeg lånte bildet av deg Elin, hvis du vil ha betaling på grunn av lånet kan jeg sende deg en levende julerotte i Posten, den lille rottenisseluen klarer du vel å sy selv?

27 kommentarer:

FO - 2 sa...

Nå MÅ jeg iallefall kjøpe bladet.... Hehe.
Elin hadde det med i en post også nå. Tenkte at jeg måtte ha det da. Og nå, ja nå MÅ jeg, som sagt! ;)
Kanskje hun kan hjelpe deg med bekymringen så lenge....
Julerotter.... Hm.
Fin onsdag, midt oppi bekymringen din da... :)

Tone sa...

He,he, du altså. Jeg er egentlig syk idag, derfor sitter jeg her hjemme i godstolen inntullet i et pledd istedet for å være på jobben. Og når jeg leser dette med rotten, må jeg jo stavre meg frem med syke stakkarslige skritt, fremdeles inntullet i pleddet, for å finne min utgave av Bolig pluss. Og hva ser jeg? Jo, jeg tror det er min rotte, som er på ville veier! En sånn har nemlig min sønn, kjøpt på Ikea da han var rundt ett år gammel. Han satt og suttet på halen gjennom hele Ikea, og jeg glemmer aldri kassadamens misbilligende blikk, da hun fikk denne kalde, våte saken mellom hendene. Men nå er det altså en stund siden jeg har sett den... Husk at jeg tilfeldigvis vet adresssen din ;-)

Ellie sa...

Takk for advarselen! Jeg er av den typen hysteriske kvinnfolk som må innrømme at det kan unnslippe et aldri så lite (eller stort...) hyl ved synet av slike skapninger, så nå vet jeg altså hvilke blad jeg IKKE skal kjøpe! ;-) Nei, spørs om det ikke havner i handlekurven allikevel, på tross av rotter. Liker heller ikke å gå på besøk der hvor rotter er invitert, selv om det jo hender at det kan dukke opp en og annen...Ha en god og rottefri dag!

MODERN COUNTRY sa...

Haha,er det mulig? Ja, og miste nattesøvnen på grunn av ei rotte? Det var ikke en kattunge da? Ler enda mer..eller et marsvin kanskje?

Boligpluss er et bra blad. Kjøpte det i sommer og ble gladelig overrasket over alle fine råd med godt detaljerte bilder og instruksjoner.

Du er forresten nominert i bloggen :) Ha en superduper dag!!

Anonym sa...

Hei Emmeline
Om jeg ikke tar feil så har damen vært på Ikea. Jeg tror hun nemlig har fått besøk av Råtta http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/80078919
Jeg har en fortryllede tantejente som tok dette dyret med til sine besteforelder (mine foreldre)og det ble stor ståhei. Mor turte ikke næreme seg dyret og utviste det. Jenta kommer nå på besøk med Nasse Nøff......for han tørr bæstemor å ha på besøk :o)

Klem fra Irene K

Gunhild sa...

Du er ikke sann. Fikk også lyst til å studere bildet nærmere. Men dette bladet har ikke kommet hit enda. Jeg har mus i skapet under kjøkkenvasken. Så der er stadig noen i fellene. Var en liten gutt her en dag, som åpnet skapet og sa at der er det ei mus. Jeg måtte komme og se. Jada sier jeg, får jo gjøre det. Ikke sååå farlig når de er i fella. Det var bare det at denne levde...Da smalt skapdøra fort igjen ja. Vi tør ikke tette det skapet, for da vil mysnene komme ut på golvet under oppvaskmaskinen og det er jo verre. Bedre å fange de i et lukket skap da. Det blir en vane, men det er ikke meg som tømmer fellene. Akkurat nå grøsser jeg mens jeg skriver....

Garden Angel sa...

Ha ha ha...nå ble jeg kjempenysgjerrig gitt:) Joda det er en god og lubben rotte...vi har faktisk to av dem i huset selv...men det er faktisk det eneste slag rotter som får sette beina innenfor disse veggene iallefall:) Søte smålubne kosedyrjulerotter...hi hi hi

Anonym sa...

Hihi kastet meg over bladet med en gsng jeg så blogg innlegget ditt ;-) Det ser ut som en veldig guffen tykk rotte, men jeg håper det bare er Råtta fra Ikea!

elin1976 sa...

Nå kan jeg befoligge deg med at det er en råtte. Den har vi ogsaå og den kan kjøpes på IKEA til en slikk og ingen ting. Vi skal til Ikea i måtta. Skal du ha? Jeg er littopptatt nå men jeg kommer sterkere tilbake i kveld. Klem:O)

Helene sa...

Måtte jo finne frem bladet og sjekke med en gang; og joda, ei feit og ekkel rotte var det! ÆSJ.
Den kommer ikke inn hos meg om den aldri så mye er å få kjøpt på ikea og jeg normalt sett elsker ikea-ting. Kjenner nakkehårene reiser seg. Slike kryp er bare diskøøøsting!!

Grip dagen sa...

Pynte har du tid til, men å øve på julesanger...? NEI!
For da hadde du husket "...og rundt omkring står alle de små rotter, og de skotter og de skotter. De vil så gjerne ha litt julegodter..."
Så nå foreslår jeg at du legger interiørblader til side og finner frem julens sanghefter. For her trengs tydeligvis litt pugging (les det med litt myndig stemme, er du snill.)
Med rotter, julegris, bamsemus og andre snille dyr sier jeg:
God kveld!
Hilsen Marit

Hulda sa...

Hehehe, måtte se etter jeg også, og så sannelig, det ser ut som ei rotte, æsj...

Nette sa...

Hehehe...ja den var skikkelig skummel:)

Olstad sa...

-løper å kjøper bolig pluss... Eller kjører på glatta... snakkes

elin1976 sa...

Du har skapt kaos nå med dette råtte helvete.....men jeg har løsningen på min blogg:O)

Anonym sa...

Hei,
Vittig!:) Denne rotten skal sønnen i huset ha med seg på ferie, i kofferten. Den veier ingenting og er kjempemyk!:)Anbefales!
Hyggelig å lese bloggen din forresten!
Hilsen en tidligere kollega av Lilly:)
"M"

Anonym sa...

Så artig å titte innom deg igjen Emmeline:)
Fikk meg en god latter av rotte skrekken din ja, har det bladet selv , men kan ikke si at jeg la merke til en rotte hehe

De julegardinene dine var utrolig flotte, har vært på litt juleshopping selv idag, bla på mollys heaven, må si det frister å begynne pyntingen!

nydelig med hvitt juletre i førjulstiden, supert tips:)

Ha en fin kveld

elin1976 sa...

He he he he Både jeg og Marit takker og bukker. he he.
Ja, det er ganske rart at de har glemt den grå dåtten men ingen nisser. Hva er galt med nisser? Vil heller pynte til jul med nisser enn en grå dått.
Å du kan slappe av.....mumimamma er en av mine favoritter. Hun er så koselig og søt og rolig og avbalansert og .........................................eh....ja. Du skjønner. ;O)

♥bagatellar♥ sa...

Skal tro hvor mange som har løpt og kjøpt Bolig+ pga dette innlegget, blandt annet meg*ler* Men kan ikke si at jeg synes det var noe problem å fastså at det var Råtta fra IKEA, så tror nok Emmmeline burde sjekket synet sitt...hehe Håper du får en bedre natt nå når mysteriet er løst.

Kreoline sa...

Ha,ha,ha, lurte på det samme som deg da jeg så bildet, ble skremt og lurte også fælt på hva dette var for et slags dyr. Måtte bare tenke at det var et kosedyr, godt å få en forklaring, og ikke minst, fåååå nattesøvnen tilbake. Håper du sover godt i natt da. Klem.

Karna sa...

Måtte frem med bladet med en gang,og jo ganske riktig en feit stor rotte?!?! Kanskje den bare får komme frem til jul, siden hun ikke var så glad i tradisjonell julepynt...hvem vet?

organic-lizzi sa...

Jeg får"nær døden"følese av synet..
Kunne fortalt skrekkhistorie vedr.dette temaet,men skal spare deg for detaljer:-)
Kos dag til deg..
klem Randi

Two sa...

He he he, her er det for og imot rotter ser eg!! Eg har ikkje sett dette bladet, men ser at det er mange som ser at det er ei Ikea rotte. Må jo berre tilstå då at eg kjøpte sjølv, til meg sjølv!!! ei slik rotte på Ikea for eit par år sidan. Ikkje for egen kos og sutt altså,- men til å dramatisere "På låven sitter nissen med sin julegrøt", der kjem rottene og klorer etter grøten!!!! Unnskyld til dei som grøssar når dei les dette :)

@afjo72 sa...

Haha, for en natt du må ha hatt!! :o) Stakkars julerotta, ville jo bare være med på forberedelsene til jul vettu... hihi...

Ønsker deg en fin dag uten for mange påkjenninger! :o)

Nostalgia sa...

ROFLOL!! Jeg tittet to ganger selv også)!

Anonym sa...

Først og fremst: Masse masse lukka til med festlighetane i morgon. Det blir bra veit du! Gledar meg til bilder.

Tusen takk for skryt angåande kaka. Eg hadde gått tom for melis då eg kom til "lage togskinner prosjektet". Piska derfor sukker og eggekvite leeeenge, men det vart litt meir utflytande enn det skulle. Jaja. Ungane var jo heilt ville, og heile kaka pluss borga forsvann. Håpar berre ikkje dei kasta opp på vei heim. Dgjorde nemlig eine guten sist han var hos oss - han hadde ete alt for mange kraterboller.

Baskerhue...Eg tenker Garnstudio sine sider med ein gong. Kanskje dei har mønster på det? Du veit, eg er meir på småbarnehuestadiet eg, og ikkje heilt inne på slike popstjernemotar ;) Ikkje lenger/enno :)

Knallbra at foredraget gjekk bra! Fekk litt flashback til eit av mine foredrag. På engelsk, og på internasjonal konferanse. Gjorde det ferdig natta før, men jammen vart det bra til slutt, he he.

Nå skal eg dra fram heklenåla, og sjå resten av detektimen.

Stor klem til deg!

PS! Såg du forresten at eg scora 100% på testen din på FB? He he. Og når sånn ca drar de ut over brua på søndag?

BO sa...

Hahahaahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahhaah...nå lo eg så lenge og godt, sånn at eg rett og slett fekk vondt i magen! Måtte til og med ha høgtoppleing til mann og barn om den (pr-kåte og interiørinteresserte) rotta!
Likte også anbefalinga om oppsetting av kvitt juletre!
Lenge sidan eg har vore på bloggrunde nå, og alltid kjekt å komma inn til deg!
Ha ein fin laurdag!

Related Posts with Thumbnails