mandag 5. november 2007

Salongbordet


Jeg har jo tidligere skrevet om salongbordsaksjonen her hjemme!
Min eldste datter ledet an i en slags
Redd salongbordet aksjon, som min mann selvfølgelig
helhjertet ga sin støtte til.
Salongbordet er kun to år gammelt,
men jeg har aldri vært helt fortrolig med fargene på dette bordet.
Dermed gikk jeg igang med en ligge lavt i terrenget taktikk...
-og så slo jeg til da aksjonsforkjemperen
var opptatt på annet hold!Bordet er malt tre strøk... Da malingen såvidt hadde
tørket klarte jeg ikke å vente lenger, jeg måtte sette
på bokstavene fra Wallwords selv om bordet
bør herde når det er nymalt. Vente i tre uker??
Neitakk! Det gikk bra likevel!

Bordet er dekorert etter inspirasjon fra Riviera Maison sine bord!

Det skal bli spennende å se hvordan det fungerer med disse bokstavene. Det ble tøft syns jeg!

Jeg har desverre ikke tatt noen bedre bilder av hele bordet, men det ser omtrent ut som dette! Jeg er veldig fornøyd, så får vi håpe at bokstavene holder seg fine...lenge!

46 kommentarer:

Anita sa...

Takk hyggelig kommentar på bloggen min! Det går selvflgelig greit med en kort nattevakt og lite søvn engang i blant! Nå har jeg sovet litt og vært gående på butikken en tur. Også har jeg redigert innleggget fra i formiddag for det var litt halvveis så jeg nå, med mange skrivefeil!!
Bordet ditt ble kjempefint!! Med enkle grep har du et helt nytt bord! Hva sier motstandsgjengen da?
Nå skal jeg sette meg å sy noen hjerter!

Ha en go dag!

Emmeline sa...

Motstandsgjengen måtte bare bite i det sure eplet og være enig i at det var finere nå enn det hadde vært før... hehehe

Janicke sa...

Det ble utrolig tøft! Helt nytt bord, jo.
Nå skal jeg ut for å kjøpe sånn stryketing slik at jeg også kan få fake-puter fra Lexington...;-)

elin1976 sa...

Klarlakk vennen, klarlakk. Da sitter bokstavene der.....for alltid. Bordet er nydelig. Finere enn Riviera sine. Tenk på det du sukkerklumpen min. Si det til han grettne hanefar når han klager. Du kunne tjent deg rik på slike bord. ha ha. Her er det sying for alle penga. Endelig en dag, der huset er sånn noenlunde ryddig og jeg ikke trenger å dele meg med klesvask og sying. Kan det ha noe med at NK-var på fjellet i helgen og ikke fikk sjangs til å rote her hjemme. YES.
Her er det snart butikken som kaller. Skal bare jobbe to dager denne uken. Deilig. Nei nå må jeg stikke. Snakkes. Klem fra meg:O)

elin1976 sa...

HAHAHAHAHAHAHAH......Tror vi satt å skrev til hverandre akkurat på likt. Telepati kalles det.

Anonym sa...

FYTTI KATTA SÅ STILIG!!!!! Nå kan bare mannen din sitte der og si at han ville ha det bordet slik det var, jeg tror ingen av dere angrer på dette. Dette ble bare utrolig fint, ble missunnelig her jeg.
Ang hvitt juletre er jeg sugen på det..hvor har du kjøpt ditt? Har du noen linker? Jeg MÅ ha hvitt juletre i år. Sist jul spraya jeg juletreet mitt, det ble fint der og da men da jeg skulle pakke det vekk var det det verste svineriet jeg har opplevd....tar i mot gode kjøpsråd for hvite juletrær med glede

Gunhild sa...

Det ble kjempefint!!! Jeg har et syrebeisa salongbord som gjerne kunne ha fått samme behandling. Takk for inspirasjon og god ide!!

Nette sa...

Å wow!!! Det ble utrolig fint ja, det må da resten av familien være enig i også? Kan ikke forstå noe annet..

Silkeline sa...

Jøje meg!! Dette topper både fjær og glitrebikini gitt!.....Du har ALL grunn til å være MEGET fornøyd, for bordet ble jo dare helt knallfint:))
Bordet mitt lever farlig nå merker jeg.....kan nok slumpe at det plutselig blir hvitt. Med tekst selvsagt:))....ikke det at jeg skal herme selvfølgelig....*hark, hark*;)
Lenkegjengen hjemme hos deg må da også være fornøyd med dette!!? Kanskje de stoler mer på evnene dine nestegang du står ovenfor et liknende prosjekt:))
Stå på Emmeline!:))

Shabby-Roses-Cottage sa...

wonderful work...really fantastic !!!
I love the table !!!
Love greetings,Patricia

Lovise sa...

Du er jammen modig og flink. Gratulerer med nytt bord.

MODERN COUNTRY sa...

Hei min venn!

Så koselig å komme hjem og sette seg ned foran pc`en og lese en så koselig kommentar, du er topp! :))
Ja, er det ikke rart, føles ut som Jula er like rundt hjørnet her og. Men ikke så rart når Hulda begynte å snakke om den i midten av Oktober, og da blir man jo litt påvirket :)
Så deilig med en tur ute i frisk luft, ja det har jeg hatt i dag og, i en skikkelig sur vind! Men går man mye blir man jo fort varm :) Men glemte hanskene så de går med neste gang. Hadde rundt 5-7 grader her i dag og det er betydlig lavere enn sist uke.
Så flott bordet ditt ble!! Dette var en flott ide og ded ser jammen ut som det kunne ha kommet rett ut av Riviera Kolleksjonen.Stilig med de bokstavene :)Jeg heiet jo på deg da gjengen gjorde motstand, godt jobba!!ler
I kveld skal jeg sy og pirke litt mer med filt. Filt er jammen et taknemmlig materiale.
Vel Emmeline, ha en riktig God uke!
Klemmer

Anonym sa...

Så fint bordet ble :-). Syns det er kjempestilig å dekorere både vegger og møbler med slik skrift. Er det hos wallwords du har bestilt det? Vet du om man må betale toll hvis man handler for over 200 kroner der? Er ikke helt oppdatert på sånne regler.
Sitter her og drømmer om husinnredning, mens jeg venter på at fødselen skal starte. Bare 5 dager til termin, og jeg er meget klar :-).
Klem Stinemor

Zizzi Molde sa...

Bordet ble kjempefint det.... Men det tvilte jeg jo egentlig ikke på heller, da. Selv om jeg ikke er helt fortrolig med tekst på møbler,tar det seg jo bra ut hos andre. Fortsatt god mandag!

. sa...

Det ble jo nytt bord;) Det ble mye fine slik!!

Two sa...

Så nyydelig Emmeline! Dette var verdt kampen din, vi er mange som applauderer deg ser eg! Og snart,.... når bloppane frå taket stoppar og den nye ovnen er murt fast, ja tenk, då kan du sitje ved ditt "mesterbord" og nyte synet og være veldig fornøgd med deg sjølv. Gratulerer! Og det er så kjekt å bli inspirert av deg, vi får jo med oss heile prosessen,- både smått og stort, ha ha!!

Helene sa...

Så fint det ble!!! Dette kan du Emmeline, så det er ikke rart at "motstandsbevegelsen" hos deg kryper til korset og innrømmer at du er the BEST!
Sier som Elin; Dette kunne du gjort penger på altså.

Anne sa...

GRATULERER det ble virkelig en suksess !!! Skikkelig lekkert om jeg så skal si det.

Hurra.

Anne sa...

Hva med Frankèrn foressten ???

Synes jeg ser den typen med mureskjeen, svulmende muskler og rutete flanellsskjorte....mm...

Anonym sa...

Jepp, sånn skal det gøres!!!!!
Berre lekkert, og sitatene mine har jeg vasket forsiktig over, så det skal nok gå greit, tror ikke jeg ville lakket, og dessuten er de jo såpass rimelig at du kan kjøpe nye, når den tid kommer, men da er det nok noe nytt på gang...hehehe:)
Jeg har hatt mine i nesten 2 år, og de sitter like fint på speil og vegger, men det er jo vegger da...

Jultreet er på vei, men det er transportstreik i Danmark!!! Det passer jo dårlig når flere paller varer er på vei, men får håpe det løser seg kjapt!

Og joda, det blir juleåpning. Må bare få pynta juletreet, som må være KJEMPEstort og ekte, i butikken først, og jeg har ikke hatt tid å fly i skauen for å finne et enda...hmfrp!

men tenker meg sånn ca. om halvannen uke kanskje, skal annonsere det i forkant;)

Her må det legges ut varer, men har fått en ny leverandør, og det ser ut til å bli litt nytt til heimen...iiiiik, for der i den katalogen var det myyyyyye lekkert som vil skli rett i i mitt hus sukk!

Tilonino sa...

Hei og så flott bordet ble. Du er kjempeflink. Det er utrolig hva noen bokstaver i sort kan gjøre.
Hmm, nydelig var det.
Ha en fin mandagskveld.

Marte sa...

Hei Emmeline. Det var veldig hyggelig at du la igjen en kommentar hos meg! Også var det litt rart også.. for akkurat da jeg satt og nøt bilder av det flotte bordet ditt- poppet det inn en mail om at du hadde skrevet en kommentar på innlegget mitt:)

Det synes jeg var veldig koselig! Jeg er jo ganske fersk i denne blogverden... Men jeg er blitt så glad i å la meg inspirere og nyte alle de flotte bildene, og bloggen din er en av mine favoritter! Så masse flotte bilder og morsomme og inspirerende innlegg!
Ha en fortsatt fin mandags kveld...:)

Mvh Marte

Janicke sa...

Takk for hilsen i min helt ferske blogg! :-)
Skålene har jeg kjøpt på Askøy - Havna Interiør i Strusshamn og AC Shop i Kleppestø. Storfavoritter her hjemme, vi må bare passe oss for ikke å ta dem i bruk hver kveld....;-)

På Norrgården sa...

Vilken skillnad det blev med vit färg och jättesnyggt med texten! Ser riktigt exklusivt ut! Tack för den goda idén.
/ Ida

Kreoline sa...

Guri malla, så nyyyydelig, du er så flink, bokstaver og maling sitter på plass. Et bord som ingen andre har, stilig. Godt av motstandsgjengen også var enige. Ble litt misunnelig jeg da, får kanskje prøve å male min to glassbord, ha,ha.

ESMERALDAS HJERTE sa...

LEKKERT!!!!!!!
og angående den lyspynten er jeg nok ikke den typen som gjør ting halvveis. Jeg tenker at enten så gjør man noe ut av ting eller så gjør man det ikke:) Welcome to yallaland.........
Og så tenkte jeg at du slipper å henge opp lys i dine trær siden jeg allerede har gjort det......

Anonym sa...

Det vart fint, ja... Stilig! Det gjelder å nytte tida "mens katten er borte". Det er jo som kjent lettere å be om tilgivelse enn tillatelse:0)

Vangen sa...

Bordet ble knall lekkert! Bra du gikk imot motstanderne;)kjempe lekkert med tekst,bordet ble helt nytt!:)

Anonym sa...

mens jeg laster opp bilder til butikken, så kan jeg svare deg...hehehe;) Ingenting som finnes i Vakre hjem, det er nok ikke så interessant lenger, for der er jo alle inkl. meg! nei, vi må nok ut på nye urørte jaktmarker, og det blir masse spennende i 2008:))
Ogs kommer det skikkelig julegodt, for magene;)

Lene sa...

Haha - herlig!! Trosse overmakta.... Men med et så fantastisk resultat kan vel intet annet enn lovord runge. Lettere å få tilgivelse enn tillatelse, ja :)

Garden Angel sa...

Så flott det ble Emmeline!
Nydelig:)
Tusen takk for hilsen på bloggen min:)
Du får si til din mann som jeg gjorde til min...At du skulle kanskje hatt et av de fine skiltene som er å få kjøpt, med teksten: "I`m not bossy, I just have better ideas!" He he
Hilsen og klem fra meg:)

ChatrinesLiving sa...

WOW, dette ble bare helt lekkert!!!
Ha en super uke!
Klem:)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

WoW!!!

Slå meg i panna !!Dette var bare såååå sinnsykt lekker , oh my God!
Måtte hyle når jeg så dette, og beordret andre delen bort hit med engang!!! Gjett hva han sa?
Ja, det var jo flott , men ikke så praktisk da?
Hæ? Hvem bryr seg om det da? Hallo.

Jaja, dette bordet skal males ..gelder meg , og takk for inspirasjon!

Klem og god natt!

My little footprints sa...

Hei!
Bordet ble jo bare så nydelig! Det blir jo så fantastisk flott med bokstaver! Jeg kjenner jeg bare må finne på et eller annet her hjemme med bokstaver! :)Lekkert!
Klem fra Beth

[morgrethe] sa...

Se der ja... nå har Emmeline fått malt bordet sitt. Jeg synes du er utrolig flink med malekosten... sukk... du må gjerne komme hit og male noen vinduskarmer og dørkarmer. Vi orker ikke, så det får vente til våren hvis du ikke tar jobben. Nå kom jeg på at vi har et gammelt bord stående også... som skal males. Ja ja... det blir vel en gang. Bordet ditt ble veldig fint iallefall, kos deg med det. Jeg har ikke fått lest de siste innleggene dine, de får jeg lese i morgen. Vi skal forresten ha styremøte i TTT-klubben i morgen. Gleder meg til det. God natt... nå må jeg legge meg...så jeg våkner opplagt og med godt mot til å rydde før "min sin lille tue" kommer. Puh... for her er det litt å rydde... som alltid.

Hannis sa...

Så himla snyggt!!!Du e så duktig!Hoppas det är ok att kopiera lite=))
Ha en bra dag//Kram Hannis

organic-lizzi sa...

10-0 til deg!! Dritlekkert:-)
Kos tirsdag til deg..
klem Randi

minerva.jor sa...

For et lekkert bord!
God tirsdag:)

åsemor sa...

Oiii, syntest dette var litt dristig jeg da :) Men fint ble det, helt sånn Emmeline stil.
Det skal du ha Emmeline, det er lite "dautid" irundt deg, noe må gjøres med eller uten feber :)
Lykke til med ditt neste prosjekt, hvor har du forresten gjort av alle bøkene ?
I dag må jeg ile til byen, det har gått hull på vannsengmadrassene, det ble en grunnstøtning kan du si. Så nå skal jeg og trenern som et av de siste parene i Norges land også hive ut vannmadrassen :)
Her hos oss er det som i bohusreklamen, ikke noe blir byttet ut før det er helt UBRUKELIG !

BO sa...

Bordet ser knallfint ut! Taktikken din virkte, det kallast kvinnelist!
Må sei eg er imponert over dine kontaktar med værgudane! Søndagen var jo strålande! Angrar berre så utrulig på at eg ikkje ba deg skaffa opphald og sol mandagen også... Ha ein fin dag!

S10ne sa...

Det ble RÅFINT!!!!!!!!!!! Wow sier jeg bare!
Så kreativ du er Emmeline!

Silkeline sa...

Har nominert deg på bloggen min, Emmeline:) Fordi du virkelig får meg til å smile! For ikke å snakke om å le.....du liver virkelig opp enhver dag med dine morsomme innlegg og lange fine kommentarer:))Glad i deg:))

Mita`s hjørne sa...

Har bare en ting å si jeg... FANTASTISK, nå skjønner vel resten av fammen at DU hadde rett vel...

Ha en koselig kveld...

Karna sa...

Så utrolig fint det ble, her tror jeg det må hermes!!!! TØFT!

Laila sa...

Det er nesten så jeg angret på at jeg ga bort mitt gamle bord. Det hadde nok også blitt fint med en omgang med malerkosten...

Anonym sa...

Det bordet ble bare rå stilig da! Har sansen for dette med å bruke tekst og ord i interiøret. Kult ja!

Related Posts with Thumbnails