tirsdag 20. november 2007

Travle tiderJeg løper som en gal for tiden...
Mye å gjøre på jobben, og like mye å gjøre etter jobben.
I dag er det heldigvis kos-- for om en liten time skal
jeg gå i klubb. Jeg pleier å komme meg innom de fleste
bloggvenner noen ganger hver uke, og når jeg ikke får
tid til det så får jeg dårlig samvittighet. Sånn er det også
denne gang, derfor denne hilsen til alle som stikker innom!

SORRY ALLE--jeg kommer sterkere igjen etter torsdag for da er
det verste kjøret over. På fredag skal fjortisen feire fjortenårsdag
med invielse av nytt hvitt kjøkkenjuletre:0) Forhåpentligvis vil det
bli en god anledning til å komme tilbake med nyheter fra heimen!

15 kommentarer:

[morgrethe] sa...

Ja gosh.... kom med en liste Emmeline. Egentlig er jeg ikke så gosh'ete av meg, men jeg blir litt Sissel og gosher meg når jeg skal overdrive noe fryktelig. Ha en fin travel tid Emmeline, så skal jeg sitte foran peisen min og vente på heklekurset så lenge.

Two sa...

Det er begynt å bli travle tider for mange ser eg rundt om, men kanskje blir vi ferdige til desember og kan ha det rolig då( men den planen går i vasken kvart år!)Men husk; ikkje ha dårlig samvittighet for blogginga, det skal vere kos og ingen plikt!! Tid til slikt går i bølger, og når ein først set seg ned med dataen så går tida altfor fort! Og vi har nok litt anna som skal gjerast også!Kos deg hos dine venner i klubben, eg er også med i ein kjekk venninneklubb, og det er virkelig avkobling. Men OJ kor vi gler oss til ditt neste innlegg! ER så spent på om mureren er ferdig.....

Anne sa...

Hvorfor i all verden skal vi kvinner alltid ha slike samvittighetskvaler ? Nei fader det må vi slutte opp med.

Bare fortsett "in turbo" du kjære venn, men husk å kos deg litt innimellom også da.

Marte sa...

Du må ikke ha dårlig samvittighet for at du ikke blogger da:) Jeg må innrømme at jeg titter innom bloggen din hver gang jeg har anledning på speid (sier man det..) etter nye morsomme innlegg:) Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves;) Kos deg med bloggingen og skriv når du har tid (men du har kanskje ikke så mye tid har jeg skjønt...)

Jeg gleder meg veldig til å se et julepyntet hvitt juletre!! Jeg håper inderlig at du legger ut bilder av det når det er ferdig, og når du har tid da;)

Hilsen en som også synes at døgnet har alt for få timer...
:)

Olstad sa...

Kos deg på klubb, man skal aldri ha dårlig samvittighet for blogging for det skal bare være kos. Ville vel bare sende en liten hilsen.

Her er så svinkaldt om dagen at her tuller jeg meg inn teppe om kvelden forran peisen.

Håper du får en fin uke - det som er igjen

Helene sa...

Kos deg i klubben du Emmeline. Den dårligesamvittigheten tror jeg det bare er oss jenter som er utstyrt med. Hører aldri enn mann får slike kvaler.
Tenk heller positivt og vit at du gleder utrolig mange med dine humoristiske og flotte innlegg :0)
Gleder meg til å se ditt hvite juletre, men ikke stress!!!

Zizzi Molde sa...

Kjære deg, ikke bare du som har det travelt, jeg holder på å løpe ena av meg på jobb, ungene krever sitt, og det gjør min kjære og.. Men innimellom rekker jeg faktisk litt da... I dag er strikkeproskjekt nummer 1 ferdig, jeg har kjøpt 6 julegaver (selvfølgelig på Kid), jeg har tatt noen nydelige bilder, vært på ett tre timers kaffebesøk hos pappa og mamma, OG er ferdig med julekortene. Nå skal jeg krype til køys og kose meg med siste nummer av Bolig 1*2*3...Nattinatt!

Marie sa...

Eg kjenner også på litt dårleg samvet om eg ikkje får tid til ein skikkeleg bloggrunde på nokre dagar, men det er eigentleg berre tull. Me har ikkje forplikta oss til å kommentera her og der. Dei fleste av oss har travle periodar. Me får vera enig om å "besøke" kvarandre når me kan og/eller har lyst. Blogging skal jo vere kos... Ikkje sant?

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Stort Sorry tilbake sier nå bare jeg!!! Uffa meg , skulle ha vært innom deg for lenge siden!
Så masse lekkert du har blogget , og wow , de gadinene dine -utrolig flink du er!

Kos deg , og ikke stress med den bloggingen :)

Klem

Monika sa...

Her var det mye fint
Smil fra monika

Anonym sa...

Jammen godt å høre at det ikke er bare her det er travelt om dagen!
Ha en fin og travel onsdag!

Karna sa...

Slik er det bare av og til, og en bloggrunde skal jo være kos da, ikke en plikt! Du får se frem til å pynte ditt hvite juletre, og at det snart roer seg....

FO - 2 sa...

Innom for å ønske deg fortsatt god uke midt oppi all travelheten.
Håper du har det bra da og koser deg. :)

Kjempefine bilder forresten! :)
God onsdag.

Anonym sa...

Ja, travle tider er det sikker at det er om dagen Emmeline. Skulle gjerne sluppet å sove, har tusen prosjekter på gang, men altfor liten tid. Skulle vært jul hele året synes jeg, så hadde jeg kanskje rukket litt mer av det jeg har planlagt. Men man må bare bremse ned innimellom og gjøre det man ALLER MEST har lyst til - det funker bra for meg. Flott liftgardiner du har sydd - de var så tøffe. Likte det TILDA stoffet du har brukt, og jeg bare ELSKER rødt og hvitt rutete bånd. Kom over et sted for en stund siden hvor de solgte rødrutete bånd meget billig, og jeg endte opp med å kjøpe alt de hadde (og det var ikke lite....!) ! Så nå har jeg et lager så stort som bare det med rødrutete bånd og et problem med å finne prosjekter hvor jeg får brukt dem.... Men du skal se jeg finner en løsning på det etter hvert. Jeg gir meg ikke med det første ;o) Ha en fortsatt fin førjulstid kjære deg ;o)

organic-lizzi sa...

Kjenner følelsen,men det er jo bare en følelse vi skaper selv..
Løp sakte,og ta deg tid til å puste litt innimellom..Alle blir jo så glad i deg Emmeline,så blir det stille innimellom er nok det noe alle tåler:-))
Superdeilig dag til deg!!
Klem Randi

Related Posts with Thumbnails