mandag 20. oktober 2008

Gleding og gruingJeg pakker og pakker. Jeg skal nemlig ut på reise. Familien skal klare seg uten Emmeline i 16 dager, og det er jammen lenge -både for dem og for meg! Jeg skal dra avsted til et kurs der jeg ikke kjenner noen. Der det blir et travelt opplegg fra morgen og til kveld. For å si det rett ut er det gruingen som har overtaket for øyeblikket, men jeg håper at jeg skal glede meg litt etterhvert også.Kollegaene mine ble nok litt overrasket i lunsjen i dag. De hadde visst gledet seg til å følge Emmelines kursopplevelser via bloggen. Men det kan de altså ikke. Det er et travelt kurs, og etter halvannet år med blogging, skal jeg ta en pause i 16 dager. Mine kollegaer mener at det vil bli vanskelig å gjennomføre bloggpausen. De påstår at jeg tyter uavbrutt om snodige opplevelser hver dag. I tillegg har jeg plutselig fått ansvar for at to av dem nå har kjøpt seg Ilse Jacobsen støvler. (* Jeg kommer ikke over at dere kjøpte dere svarte Ilse! Hvem skal egentlig representere kunstnersjelene i kommunen på denne måten?)På grunn av begrenset nettilkobling på kursstedet, blir det stille fra Emmeline frem til den 6.november. Da er jeg tilbake! Derfor sender jeg de beste hilsener til alle mine supergreie og trofaste lesere. Det er en hel gjeng som stikker innom her hver dag. Telleren min raser avsted i et vannvittig tempo, og nå har jeg gått forbi 200.000 lesere uten at jeg har merket det engang. Det er overraskende og gledelig, og det er nettopp mine trofaste leserne som gjør at jeg trolig kommer til å savne bloggingen. Vi får endelig håpe at det blir noen artige opplevelser som egner seg på trykk i etterkant. SO LONG til den 6.november. KOS DERE!English: Hello all my foreign readers. It's overwhelming that so many are visiting my blog. It makes me humble, happy and grateful. The Google translater gadget doesn't give a realistic or credible image of what I try to relate, but still you come back again and again. Thank you;)
For the next two weeks it will be silent on my blog. I am going to a development class, and I wont be back until November 6th.

I hope to see you all back then.Lots of love from EMMELINE ( -som kanskje aller helst burde ha tatt seg et engelsk kurs)

67 kommentarer:

hvitstil.com/Christine sa...

Kos deg på kurs. Gleder meg til å høre hvordan det har vært!

Stor klem fra Christine og Celine

Blå-hvit samlemani sa...

GOd tur....

Two sa...

Oj for ei utfordring for deg! Men du skal vite at dette smitter over på meg også, gruer meg til fråværet ditt, men gleder meg til du sprudlar i veg med utrulege og fine opplevingar etterpå. Husk iallefall å ta med fotoapparat og dagbok!! Ønsker deg eit kjekt og lærerikt kursopphald kvar i verda du no hamnar!!!

Anonym sa...

Heeei, har ikke "lest deg" på 2 uker, så da får jeg vel holde ut i 2 nye;) god tur og kos deg masse!!!!!!
inkala

Cathrine Aksnes sa...

Ha noen fine og travle kurs dager da. Så får du oppdatere oss når du er tilbake..:) god tur.

Ida sa...

Riktig god tur, og kos deg på kurset! At kollegaene dine påstår du snakker om snodige historier hver dag - har jeg aboslutt ikke vanskelig å forstå :-) Kan asbolutt tenke meg at den humoren og gleden du sprer gjennom bloggen din - også er en del av slik menneskene rundt deg oppfatter deg! Tøft å reise på ett kurs hvor man ikke kjenner noen!

Igjen - ha en superfin reise!

Klem fra Ida

Huset på toppen sa...

God tur på kurs- det blir nok litt av en utfordring både med blogg pause og familie pause:-)
Tenk på deg sjøl.......

Ha det fint
Klem

Rosa sa...

Å fyttigrisensin! 16 dagar utan nett og blogging er lenge!

Men med tettpakka kursdagar merkar vel lesarane meir til det enn du. Hugs berre å ha med deg ei lita notatbok slik at du hugsar dei gode historiene til du kjem heim, og kan fortelje det til hungrige blogglesarar.

Håpar du får ein flott og lærerik tur til det eg ser for meg må vere eit varmare land. (det hadde ikkje vore meg imot på ein dag som denne, då regn og lauv har piska om øyrene, og eg er sjeleglad for at eg ikkje jobbar i barnehage.)

God tur!!

Anonym sa...

Heisann!!

Hoi...Dette vert kjempe bra skjønar du:)
Ja det vert litt rart at det vert stillt på bloggen din SOOO lenge..men du kjem nok sterkt tilbake du!!

Ha ein kjempe god tur og tvi tvi på kurs!!!


-Randi-

Sol sa...

Litt av en utfording ja, både det å være borte fra familien så lenge, være borte fra bloggen og selvfølgelig kurset i seg selv....jeg ønsker deg i alle fall en riktig god tur. Kom tilbake rik på opplevelser. Vi er her nok alle sammen når du kommer tilbake. Reiseklem.

Gunhild sa...

Lykke til på kurset!! Lenge å være borte fra både familie og nett:) Håper det alt i alt blir en positiv opplevelse.

Gunhild sa...

PS. Jeg vil savne deg.....

Christinas låvebutikk sa...

Kos deg på kurs og tur!! Vil nok savne dine innlegg da Emmeline... 16 dager..haha!!
Ha en fin tur og uke videre!

Rådyrveien sa...

Ønsker deg en riktig god tur, Emmeline! Kos deg masse på kurset!
Gleder meg til du er tilbake i Blogglandia!

Hilde

Prinsesse Elin sa...

mobilen blir vel med????

willywagtail sa...

That stone archway looks so cool and inviting. And that little bird poking his head out of the cupboard with such a cheeky look on his face. I just laughed out loud. Our little cockatiel would love to do that too.

Aina sa...

God tur kjære Emmeline og kom hjem med mange artige historier og skildringer til oss;-D

Klem fra meg.

liven sa...

Ønsker deg en fin tur og et spennende kurs!!
Så i 16 dager.......jammen kommer du til å bli savnet bæde her og der!!!!

Ha det bra og kos deg:o)

Anita sa...

Kos deg!!!

tinemor sa...

Riktig god kurstur!
Kommer til å savne deg!
Masse!
Klem

Anitas hus sa...

2 uker uten Emmeline-humor, det er lenge det;)
Men men, vi skal nok holde ut og vente trofast på deg, hehe...

Du får kose deg på tur og på kurs. Du får se på det som en liten husmorferie. Ingen klesvasking, ingen husvask, ingen matlaging, bare komme til ferdig dekket bord. Nei, bare nyt de dagene du Emmeline, du er raskt nok tilbake til hverdagen;)
Vi blogges snart, GOD TUR!
Klem:O)

Karna sa...

Kommer til å savne deg Emmeline, kos deg på kurset, sikkert ikke noe å grue seg til! Vi får glede oss til gode historier når du kommer tilbake!!!God tur!

Fabrikken sa...

Heisann

Du må ha god tur, og kose deg masse. Familien klarer seg helt sikkert kjempefint, selv om de selvfølgelig kommer til å savne deg ;)
Jeg kommer også til å savne de morsomme innleggene dine, og gleder meg til du kommer tilbake.

Og en ting til, hvordan i all verden får man seg 200 000 lesere? Finnes det andre bloggroller å legge seg inn på enn den på norske interiørblogger?? Imponerende er det iallefall!!!

Ha det gøy!!!

Charlotte - FO² sa...

kos deg så masse på kurs da!!!

☆Therese sa...

16 DG uten nye Emmeline innlegg!!!
Gosh - det kommer vi til å få abstinenser av!! Men når det er sakt ønsker jeg deg god tur. Håper det er lærerikt (og at vi får noen gode historier etterpå ;o)).

So long, klem

Klaffen sa...

Gooooood tur. kos deg på kurs - venter spent på føljetongen når du kommer HJEM igjen. klem

lilly sa...

Alles Liebe für Dich
Viele Grüsse aus Deutschland/ Köln
Lilly

PS. Wunderschöner Blog - Danke!!!

Fru Fryd sa...

God tur!!

Astrid sa...

Eg sleng meg på og ynskjer deg god tur!
Håpar at det vert eit innhaldsrikt kurs med artige episoder, kjekke folk, godt fagleg innhald, god mat og drikke m.m. :)
Gledar meg allereie til neste innlegg:D

Anonym sa...

Riktig god tur! Det blir litt rart å ikke besøke bloggen hver dag. Kan jo lese noen av historiene flere ganger, for de er jo så festlige.
Vigdis

Fire Hjerter sa...

Lykke til på kurs. 16 dager er lenge på kurs så jeg skjønnner du gruere deg litt, men det komemr sikkert til å gå fort.
Og så er det alltid spennende å lære noe nytt. Så jeg ønsker deg en riktig god tur.

Anonym sa...

god tur på din mini "ferie" her i huset er det kaos da mor har punktert, reservedekket er også punktert.. he he. far er i utlandet på teambuilding.får vel brette opp buksebeinet og smiske til en av det mannlige kjønn om HJELP!! alt med bil er mannfolk arbeid.. også og sørge for at reservehjulet fra jeg punkterte sist er lappet og på plass.. (enig?):-) hilsen Linn.

Anonym sa...

God tur! Gleder meg til du kommer tilbake. Du får sikkert masse nye, morsomme opplevelser.(Som du kan dele med oss). Familien din får mulighet til å prøve vingene uten mamma. Pauser og savn kan også være bra! Jeg setter ihvertfall pris på det jeg har når jeg må være borte fra mine. Lykke til og kos deg masse.
Hilde

Jill sa...

God tur, kos deg!

Rekkehuset sa...

Kos deg på kurs! Håper glede-seg har tatt over :-)

Smineset sa...

Lykke til på kurs! Det blit sikkert kjempebra!

;-)

simmas hus sa...

Kos deg masse! Så gleder vi oss til du er tilbake....
Klem Simmas Hus

Den gode feen sa...

Ha ein kjempefin tur - er sikker på at det går over all forventning både med deg og dei heime. Det pleier gjere det :) Skamgler meg til du er tilbake med rapport i bloggen :)

Tara sa...

god tur...kos deg!!!

hvorfor ikke... sa...

God tur, Emmeline!

..leste innlegget ditt under her også; Emmeline, du skriver så bra...du trenger ikke å tenke på at du skal ha noe å vise frem...bare vis de gamle bildene, du;) Jeg er mere interessert i historiene dine enn i interiøret.
Men noen bilder frisker jo opp...uansett hvor de kommer fra.

Håper du får litt tid som bare er din, også, på kurset. Nyyyt det!
smil Torunn

silje-sin sa...

Jeg kommer til å savne deg! Lykke til på kurs. Klem fra silje ♥

Anonym sa...

Oj, så rart å være uten Emmeline så lenge, men vi andre som er igjen hjemme får holde bloggverdenen i gang og gleder oss stort til du kommer hjem igjen! Kos deg på kurs. Klem

Liv Elin sa...

God tur og lykke til på kurs - håper det blir lærerikt og inspirerende ! :)
Kommer nok til å bli savnet etter en såpass lang pause , men er sikkert litt lurt også - å ta seg en pause innimellom !

Ha en flott tur Emmeline ! :)

LoneK sa...

Kos deg på kurs!

Stikker innom deg igjen når du er tilbake!

Fru Fjeldhammer sa...

God tur... kommer til å savne innleggene dine.. men kos deg masse!!!

klem

Anonym sa...

Riktig god tur og kos deg masse på kurs. Jeg er en av dine anonyme lesere, som er innom bloggen din flere ganger i uken. Men legger sjelden igjen kommentar. Koser meg med morsom lesing og flotte bilder. Gleder meg til du er tilbake med sikkert morsomme historier fra turen.

Kirsti

Helene sa...

Hei Emmeline
Vil bare ønske deg god tur og lykke til på kurset.
Blir rart og "være uten" deg i hele 16 dager, men det blir jo spennende å høre hvordan det har gått med deg da.
Kommer til å savne deg masse!!!

Stor klem fra Helene

mali-mo sa...

Håper gledingen har fått overtaket nå! Men skjønner det med gruingen og ;) Skulle egentlig draddårde på kurs i en uke...EN UKE uten mali-mo og lillemali....og jeg feiget ut!! (litt flaut å stå frem kanskje, men pytt, jeg får heller gi alle hjemmekjære hønemødre et ansikt). Anyway, jeg kan forstå gruingen, men håper den viser seg å være totalt vekkkastet og at hele greien blir kjempekjekk ;)

God tur og håper du får flotte 16 dager! Kommer til å savne deg her inne, men du kommer jo tilbake...full av pepp og gode historier ;)

BO sa...

God, god tur! Kjeme til å savna dei kjekke blogginlegga dine, men den som vebtar på noko godt, den ventar ikkje forgjeves...
Ha det strålande bra!
Klem til deg! :-)

Anneli sa...

Ønsker deg lykke til på kurset <3
Kommer til å savne min daglige tur innom deg..
Klem <3

hvorfor ikke... sa...

Måtte bare innom å se om du virkelig klarte å holde deg unna bloggingen. Jøye-mei du MÅ være virkelig avsides nå....håper du lærer maaaasse!

Needful Friends sa...

emmeline.....jeg önsker en god tur...det bliver sikkert deligt paa kurset.

jeg kan nok forstaa at du kommer til at savne bloggen...man er jo nok lidt afhaengig af at blogge rundt...

men vi glemmer dig ikke og jeg glaeder mig meget til at se dig tilbage med en masse dejlige billeder.

;O) knus anja

Merete sa...

God tur og kos deg på kurs!!! du kjem til å bli djupt sakna her... og sikkert i Emmelineheimen og ;o)

MeyBiMe sa...

Tenker det kribler litt i bloggefingrene dine nå Emmeline :-)
Gleder meg MASSE til å få høre gode historier og undringer fra Emmelines globetrotter-tur!!!
Savner deg og dine innlegg allerede :-)
Håper du har en fin tur!!!

Anonym sa...

ååå gleder meg til du er tilbake i blogglandia med de gode, snetre og lune kommentarene dine

mali-mo sa...

Måtte inn og se om du ikke snart var tilbake. Hmmf. Det var en stund til ennå ja. Hmmf. ;)

Håper du har det løye!

Anonym sa...

Hei Emmeline

Gleder meg å se at Bonytt´s gamle reportasje falt i smak i august. Fremfor ren slakt siste gang...

Men når man lager bøker skal man få folk til å tenke og vise kontraster.

Ha en fortreffelig dag fortsatt.

Alexandra Villefrance
Ps Pia Villefrance Dann er min mor, selv om hun vil elske ditt komplement..... Hun vil leve lenge på det.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Kos deg på kurs, du finner vel en nettcafe en plass så du får sniklest litt her inne.. hihi. Håper det er varmt der du er, det er det nemlig ikke her ;o)))
Klem

Hilser i samme slengen til Alexandra over her og sier elsker den reportasjen fra julehjemmet ditt, det bladet skatter jeg høyt og er vel det eneste Bonytt fra den årgangen som jeg fremdeles har i behold.

Anonym sa...

Hennne eee duuu????
:)
Savner deg Emmeline!

Hilsen fra landet sa...

Vi venter på deg vi vettu! Ha det fint!

Olstad sa...

Håper du har en fin tid på kurs. 16 dager er lenge.

God helg og god høst.

Den gode feen sa...

Guuuu. Når er du tilbake. Miss U!!

Ninne sa...

kooooom tilbakaaaake!!!

:)

hvorfor ikke... sa...

Velkommen hjem!!!
...det MÅ vel være snart det, vel?

tintin sa...

Jeg venter og venter på et nytt innlegg her, ser på kalendern og har funnet ut at nå skal hun jo være hjemme igjen. Gleder meg til at du har tid til å legge inn et innlegg her igjen. Dagen er ikke den samme uten Emmeline bloggen

Anonym sa...

kor e alle heltar henn?????

Anonym sa...

Ja hvor er du... emmeliiine... Dagen er ikke helt den samme uten -

Jane

Related Posts with Thumbnails