fredag 2. juli 2010

Prikkelykke:)


I anledning gressenke-tilværelsen, fornyer Emmeline husholdningen med stadig nye prikker. Noen som skal brukes og andre til pynt. Nå er det jo litt spesielt å kjøpe en stekepanne for å ha til pynt -men siden den var på tilbud, fikk den være med hjem. Emmeline har helt spesifikt presentert husets sønner (-også kalt egg&bacon klanen)  for den nye stekepannen. *SE NØYE PÅ DENNE. DET ER EN STEKEPANNE SOM ALDRI SKAL BRUKES TIL NOE, ER DET FORSTÅTT???? Emmelines eldste sønn gidder ikke å rikke blikket en millimeter fra dataskjermen, men svarer. *ER DET AKKURAT SOM DET GULVTEPPET SOM VI IKKE SKAL GÅ PÅ? JA, svarer Emmeline. Den er bare til PYNT og de som bruker den må flytte UTNå syns du kanskje at Emmeline driver en ganske spesiell barneoppdragelse. Men Emmeline har barn i en helt spesiell alder som krever spesielle tiltak--stort sett betyr det at ting må sies i KLARTEKST med STORE BOKSTAVER! Skåler i glass med polkadott lokk skal brukes til tomat og agurk på bordet, etterpå skal de ha lokkene på og settes i kjøleskapet. Ergo blir det både bruksvare og pynt samtidig. At Emmeline har en god del skåler fra før, spiller ingen rolle. Hun hadde tross alt ingen med polkadotter på lokket -og både røde og blå var på tilbud:) Dermed føler jeg meg flink siden jeg KUN har kjøpt skåler med blå lokk!


Litt mer problematisk er det at GreenGate sin nye vinterkolleksjon nå har kommet på nett. Jeg har jo en forkjærlighet for dette merket, og følger alle kolleksjoner med argusøyne;) Det kan se ut for at Emmelines julebord kommer til å bli en prikket opplevelse, for nå har det kommet både ildfaste former og paiutstyr med de sedvanlige polkdadottene på rød og blå bunn.


Jeg må si at førsteinntrykket er at den sobre lilla kolleksjonen er UTROLIG stilig. Den er høstlig, den er lekker og litt sofistikert---og jeg har falt pladask. Det er selvfølgelig ikke bra i det hele tatt, men det er heldigvis gratis å titte;)


Gratis er det jo også å vinne---takk for SUPER respons på gårsdagens Brød servietter som Trude har donert. Vinnerne ble GospelNina uten blogg og Med utsikt mot kaien. Send meg adressen på epost begge to, samt hvilke farge dere vil ha -og så skal jeg videreformidle dere som vinnere til Trude. Bedre lykke neste gang til resten. Siden jeg snart runder 1,5 million lesere  ( *hvor kommer alle fra??) -er det ikke så lenge til ny trekning med fine premier. Da er det nye muligheter for dem som ikke vant i dag...


Tilslutt: Har du sett den nye GreenGate katalogen? Hva syns du om kolleksjonen????? 33 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

*smiler* Forstår godt at denne aldersgruppen krever HELT spesielle tiltak. Vern om polkadottene dine, min venn;)

Klem klem
Ungdomsskolelærer-Anette

Hege sa...

Den nye kolleksjonen er lekker, nå liker jeg best brunt og endelig har de klart å få brunt med prikker... Ja, da er det bare å løpe å kjøpe, eller kanskje spare litt før den kommer.... :-)

Ha en flott helg!

Barbros lille atelier sa...

Hi, hi, du er nå bare dronningen av polkadotter:-) Fantastisk at du fant en lyseblå prikkete steikepanne!

Høstkolleksjonen til GG så rålekker ut! Helt tilfeldig har jeg AKKURAT sånn lilla prikkestoff i hus, og lilla prikkeskål og kopper:-) Er jeg virkelig forut for min tid??

Ha en strålende helg!

Klem

Emmeline sa...

Tror jammen at du har blitt en trendspotter Barbro:) Ikke verst...

Lisbeth sa...

Wow en super lækker pande, klart at den kun er til pynt..:-o)
Og dine plastik bokser vil lyse op og pynte både på bordet og i køleskabet, samtidigt med at de er til nytte. Dette kan Emmelinemanden ikke sætte en finger på..:-)
Men husk nu at gentage at panden kun er til pynt til ham også..hihi..!
Jeg følger jo med i sykkelguttenes strabasser. Det må tage noget af oplevelsen med Enok's dårlige knæ.
Han skal nok have det rigtigt undersøgt når han kommer hjem.
Green Gate's lilla kollektion er rigtig lækker selv om jeg ikke er så meget for mønstre.
Tæppet med roser er flot dog.!.:-o)

God weekend fra Lisbeth

Monica sa...

Selvfølgelig kan du ha polkadottpanne til pynt :) Og kan man få nok boller? nei, spesielt ikke sånne med fine lokk på :)
den nye GG kolleksjonen er fantastisk, som alltid - og HURRA for lilla :)
God helg, Emmeline :)
Klem fra Monica

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Dette er bare helt utrolig, i går stod jeg i 6 etg!!! med pannen til halv pris i hånden, og tenkte at den må jeg kjøpe til polkadottbloggeren på andre siden av byen!
Men med ett ble jeg redd du hadde en fra før, hehe!
Kos deg med pannen, kan si at jeg lurte på om den kunne brukes i det hele tatt, men lekker var den. Den røde hadde vært knall til jul!

Ha en finfin helg.
Klem

Mitt Landliv sa...

Polkadots er nyyydelig på ALT! Selv stekepanner ;-) Kjenner at jeg fikk brennende lyst på en slik en i rødt, er det lov å spørre om hvor den er å få tak i?

Ha en fin fredagskveld!

Fargeheimen sa...

Fine polkadottskåler og steikepanne du har fått deg.

Men ang. det med å sette tomater og agurk i kjøleskapet. Fyfy, seier ei som har jobba som agurk og tomatplukker. Ein øydeleggjer tomat og agurk med å ha dei kaldare enn 15 grader ( dagens moralpreken ferdig. hehe )

Ha ei strålande fin helg. :)

Marit sa...

Det var utrolig mye fint i den nye kolleksjonen!
Flotte polkadott-boller og stekepanne du har funnet deg :)

God helg!

Emmeline sa...

Hei Mitt Landliv:

Ja...dette er en veldig lokal greie. De er kjøpt på Herskap og Tjenere i 6.etasje på Galleriet i Bergen. Så hvis du bor i Bergen skal de være enkle å få fatt i;)

Åshild sa...

Jeg visste ingenting om GreenGate før i desember da jeg oppdaget de første interiørbloggene. Er nok mer pragmatisk når det gjelder slike ting, og det er lite slikt som "blir med meg hjem". Er ikke det uttrykket som brukes?
Men de rosemønstra teppene (i senga på bildet) var lekre. Slikt hadde passet i bestemors hage. Sydde nye puter i vinter. De får nok holde et par år til.
Ellers hygger jeg meg med innleggene dine.

Unknown sa...

Den nye kolleksjonen ser helt fantastisk ut. Skulle ønske jeg var millionær så jeg kunne kjøpe alt sammen. Hadde nok funnet en måte å bruke alt sammen på også! :)

Stekepanna di var knallkul! Og kjøkkenmaskina likeså.

Lin K sa...

He, he, det er vel ingen som er i tvil om hvem som er Dronningen av Polkadotter! Da vi var i Fjälbacka på onsdag, så jeg oppvaskkoster med polkadotter - og tenkte på Emmelines kjøkken med en gang ;)Til og med polkadottprydede feiekoster, hadde de... (http://linnettesverden.blogspot.com/2010/07/nydelige-fjallbacka.html)

GGs kolleksjon var nyyydelig, synes jeg - som liker både beige og lilla veldig godt. Og fremdeles har de rødt og lysegrønt som jeg har på hytta... Men snøen i katalogen nekter jeg å forholde meg til akkurat nå!

God polkadottfylt gressenketid!

ENGEL sa...

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!LILLA!!!LILLA!!!LIKER;)))) herlig.NÅ skal jeg og ha;))))))

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Hehehe..eg ler så eg griner:)
Ha ei super helg, håper sola skin på deg:)
Klem:)

Unknown sa...

Åhhh, den lilla GG-kolleksjonen var LEKKER.

Jane sa...

Den stekepanna der var bare RÅ!! Så klart man må prente det inn med teskjeer til barna slik at de skjønner hva de kan bruke/gå på/ta på osv.. :P Hehe...
Noe må da husets "dronning" få lov til å ha for seg selv :0) Som jeg skulle gjort/sagt det selv.

Og GG sin høstkolleksjon kan jeg bare si "Grrrrrr" til. Den var jo selvfølgelig über nydelig...

Ha en fin kveld og helg.


Klem Jane!

Beth sa...

Noe barneoppdregelse MÅ bare foregå med STORE bokstaver...:-))
Herlig den samlingen din med polkadotter, begynner å vokse seg stooor nå?

Klem Beth...

Elin sa...

Den nye kolleksjonen er bare helt knall!!! Å gjett om jeg kommer til å gå bananas når jeg skal betille inn til butikken..JUHU:) Gleder meg vilt:)

Ha en fin kveld:)

Klem Ea

Bling - our elf on the shelf sa...

Hehehe, jeg har full forståelse for at du må lese dette opp i klartekst.
Håper de forstår alvoret ;))

Sommerfuglen sa...

Har Emmeline sett Spiegelburg Garden, som bl.a har grill med polkadotter?

Anita sa...

Lykke prikkker :0) Sååå fine bokser og ALT! Har ikke våget meg inn for å se på den nye kolleksjonene jeg :p.. Her koser vi oss med ny kanin og rødvin ;0) Du får kose deg med prikkene og ungdommene! Klemmer fra Anita!

Siw sa...

Fine prikkene! Tror jeg kan elske den nye green gate-kolleksjonen :) lekker!

Anonym sa...

Har en polkadot stekepanne jeg fikk til bursdagen min i november i fjor, den er nå brukt en stund, og den fungerer utmerket :)

Blir såklart litt oppskrapet under etter hvert (men bare litt), og siden den er lett å rengjøre (ingenting brenner seg fast), så ser den nesten så god som ny ut.

Kan jeg få spørre hvor du kjøpte din? Skulle gjerne hatt en til nemlig ;)

~Månefeen~

Emmeline sa...

Hei Månefe:)

Jeg kjøpte min på en lokal butikk her i Bergen: Herskap og Tjenere 6.etasje på Galleriet:)

Anonym sa...

Takk for svaret Emmeline.
Blir nok litt langt å dra til Bergen for å få tak i en stekepanne (bor i Tromsø) men kanskje jeg er heldig å finner en lignende her oppe, det er i allefall lov å håpe :)

Artig å finne flere med polkadot dilla forresten. Selv har jeg t.o.m greid å smitte ungene så de vil ha kjoler, sko og leker med prikker de også :)

~Månefeen~

Charlotte sa...

Hei.
Den nye kolleksjonen til Green Gate er helt fantastisk flott. De har så mye fint. Selv er jeg hekta på lattekoppene, og har lyst på nytt frokostservis i GG. Men valgets kvaler med så mye fint gjør at beslutningen for hvilket mønster ennå ikke er tatt.

Charlotte

Fru Usken sa...

eLSKE kolleksjonen!!:) elske polkadotta:) å syns og du va flinke så bare kjøpte di blåe;)
Eg måtte le høgt når eg leste dette altså, teppe så di isje får gå på å dette her:) lye di og?
Klem:)

Unknown sa...


二奶
捉姦
通姦
法律
捉猴
偵探
離婚
尋人
劈腿
第三者
監護權
贍養費
包二奶
婚外情
徵信所
徵信業
不倫戀
離婚證人
法律諮詢
感情挽回
私家偵探
外遇調查
大陸抓姦
徵信器材
背信
不忠

Unknown sa...


筆跡鑑定
挽回婚姻
老公偷腥
男人外遇
丈夫外遇
婚姻諮詢
感情諮詢
挽回感情
老婆偷腥
工商徵信
商標侵權
市場調查
財務顧問
法律問題
徵信相關
專利侵權
專業偵探
工商調查
優良徵信
外遇蒐證
討債公司
外遇徵信
外遇調查
婚前調查
老公外遇
太太外遇

Unknown sa...


婚姻挽回
感情問題
男人偷腥
網路外遇
商業徵信
信用徵信
財產徵信
新竹徵信
新竹徵信社
債務處理
女人外遇
婚姻挽回
徵信社
捉猴
海外抓姦
離婚證人
智慧財產權
尋人討債
女人外遇
抓猴
如何找徵信公司
搜證
大陸小三
台南徵信社
高雄偵探社
台南偵探社

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails