fredag 30. juli 2010

Storebror ser deg


Av en eller annen grunn googlet jeg meg selv her forleden. For liksom å sjekke ut hvordan jeg tar meg ut på nett for tiden!  Stort sett er det lite spenstige saker som popper opp, det var mer fres før i tiden! Lenge før jeg startet Emmelinebloggen, pleide jeg å skrive leserbrev til Bergens Tidende. Det var som regel leserinnlegg der et passende offer fikk en dose verbal juling. Selvfølgelig vel fortjent, da de stort sett hadde sagt noe helt bort-i-natten som ikke kunne få stå uimotsagt:)


Disse innleggene ble ført i pennen i ekte Emmelinestil, og var av en sånn karakter at Emmelinemannen gikk på andre siden av gaten når vi møtte folk som hadde lest avisen.  Det var jo stort sett de fleste:) Etter at jeg kom på trykk med Emmelinebloggen har det blitt færre slike stunt, og det er faktisk ikke så spennende å google seg selv lenger. Gamle leserinnlegg forsvinner nemlig raskt bak i glemselen på Google!


Derfor var overraskelsen stor da jeg oppdaget hva som blir presentert når noen googler meg nåtildags. En ting er at folk får vite hva man tjener. Det bryr jeg meg ikke om. Ti kroner eller tusen -who cares. Litt verre er at man blir presentert med bilde av huset. Her bor Emmeline som er født da og da og tjener det og det og har mobilnummer ditt og datt , kombinert med  bilde av alt vår ubloggifiserbare rot og skrot utenfor huset i 180 graders vinkel??? HUTTETU! 


Nå kan altså hele verden få hilse på den usannsynlig stygge combicampen som Emmelinemannen en gang ønsket velkommen -og som siden ble stående som et rustent vrak utenfor huset i all sin prakt. Det er ikke mye å rope hurra for. Jeg lurer virkelig på når NOEN gikk forbi med et kamera og knipset alt rotet til Emmelinefamilien, for i ettertid å legge det ut på nett? De skulle hatt juling både verbalt og med en liten feiekost faktisk!


Nede i veien her - nærmere bestemt i Rugdeveien 31 var det tydeligvis noen som visste når huset deres skulle foreviges. To froskemenn som satt så pent og ventet i hver sin solstol, og som startet forfølgelse av Googlebilen da den kom forbi for å knipse bilder av folk sitt rot!


Det skal jeg jammen gjøre neste gang. Sette meg ut i en pen solstol med en matchende kopp foran alt rotet. Sånn at det blir bloggifisert på en passende måte, og sånn at jeg fra nå og i all fremtid kan vinke til dem som har lyst til å google meg !


Helt tilslutt må jeg (som alltid ) få takke for søte innspill og positiv tilbakemelding som dere gir på bloggen. Emmeline er ingen fotografkunstner, og etter tre år med daglig knipsing fra huset går man jo tom for motiver. Da er det kjekt å vite at det er andre ting som trekker. Eventyr fra hverdagslivet for eksempel:) Dagens bilder er fra trappen utenfor huset selvfølgelig -uten stygg combicamp, men med de gamle rosene som har vært her fra før jeg ble født!  SEE U AROUND:)


26 kommentarer:

A House With A View sa...

Vilken jättemysig blogg du har! Är glad att jag hittade hit! Ska kika runt lite, återkommer gärna!
Fina bilder på klätterväxten och rosorna!

Trevlig helg!

Kramiz aka

Charlotte sa...

Dette har jeg aldri sett før?
Er det GOOGLE maps eller? Løper froskemennene etter bilen, jeg ler meg ihjel! De er jo helt sprø. Det ser ut som om det er nede ved Landåstorget. Må visst google meg selv og se om vi hadde ryddet utenfor huset vårt den dagen:)

RoseSommer sa...

Dagen er reddet! Takk for at du fortalte dette.
De har ikke vært i gata vår ennå, men hører jeg rykter om at de nærmer seg skal jeg være klar!
Nå må jeg legge en slagplan.....

Mona sa...

Nå ble jeg skikkelig nysgjerrig på den combicampen....det er jo ren nostalgi. Kanskje noe du kan tirettelegge for bloggverdenen...er den hvit..og litt shabby...perfekt. Ha en nydelig helg, og send gjerne froskemennene hit, de sysler med slik avfotografering her også...

anne - moseplassen sa...

hehe, vel, jeg synes det nå var superkjekt å få se huset, den flotte porten og den nydelige rosen her jeg da, så får jeg heller droppe å google ;)

Vi bor faktisk slik til at googlebilen ikke får fotografert oss, (synes ikke fra vei), men.. Her fikk vi oss en latter for noen uker siden, når vi tok opp gule sider eller finn eller noe for å finne flyfoto av eiendommene her. Flyet hadde vært her i vinter, og fotografert mens uteommerådet var på sitt absolutt mest rotete og shabby...

sigrid sa...

Stilig.. ;-)

Det lille huset med druehagen sa...

Herregud Emmeline, du redder dagen min!!!!! Alle innleggene dine blir lest høyt for familie og venner. Du skriver bare så herlig!!! Gleder meg til hvert eneste ett!!!!
Stå på!!!
Klem Gro-Beate

Drømmer om drømmehuset sa...

Hehe.. Herlig å lese det du skriver. Å kjempe koselig å titte innom bloggen din.
Ha en vidre fin kveld!
Klem fra Christina

Anonym sa...

Så pent det er med den grønne portalen Emmeline. Jeg har skjønt at det er Emmelinemannen som står bak blomsterstellet hos dere denne våren, men jeg synes det ser veldig koselig ut.
De froskemennene var litt av et syn. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan komme på et sånt stunt, men det var jo litt morsomt da!
Du fortjener all den rosen du kan få for velskrevet blogg med fine bilder. For min del er det mer enn nok variasjon i temaene dine, jeg er veldig fornøyd!
Hilsen Anne Mona

Monicas Hage sa...

Nok et herlig innlegg fra deg, og for et frodig og koselig inngangsparti:) God helg!

Lineca sa...

Hørtes lite morsomt ut. Google har ikke vært forbi oss enda. Veldig fint i grunn. Jeg sliter med ugress i mengder etter at vi flyttet til "nyhuset" like lite passende for sammenplantings oraklet til de hagegale som blogglandias alles Emmeline.
Akk men som en klok person sa til meg. Kjære deg det er kun ting i transit. Dog jeg undrer på hvor lenge. Mitt rot multipliserer seg mens jeg maler i huset. Heldigvis kan du kose deg med din matchende kaffekopp i ro og mak. ;-)
Nydelig rose og inngangs parti forøvrig.

Anonym sa...

Hei.Virkelig nydelig,vakkert.Har ikke ord.Nydelig inngangsparti.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

RoseSommer sa...

Så ble det sånn at jeg også fikk laget et rydde-innlegg idag. Takk for inspirasjon.
Det gikk like dårlig hos meg som hos deg.

Rosa sa...

Åh, det er så befriande morsomt å lese om bilde og bot, politiet, koppar og google om einannan, og alt like fantastisk framført!!

Laila - Brukt og Grønt sa...

Hahaha, det var jo bare helt fantastisk. Skulle jammen meg funnet på noe når de kommer her (eller har de vært her???)....

Embla sa...

Åh, for noen deilige roser :) ja, sett deg å vent, du - da får du nyte kopper og krus maksimalt, for man kan jo aldri vite når de dukker opp? Sånn sett kan det anbefales å være anonym :) nåja, så lenge det varer .. kos deg og ha en vakker helg!

Hurpe sa...

Akk, Emmeline, Hurpe må si seg aldeles enig i at ferietid ikke er så godt forenelig med bloggebisnissen, heller ikke når det gjelder kommentering.

Rundt St.Hans-tider satte Hurpe seg på kosteskaftet og dro til Tyskland, nærmere stedsangivelse får utestå.

Hurpe har nå returnert til gamlelandet, mange erfaringer rikere, og med plastposer (forseglede!) fulle av dyre remedier som skal utslette alle rynker, og andre spor av tidens ubarmhjertige tann.

Hurpe må likevel medgi at resultatet så langt har uteblitt.

Et besøk på Emmelinebloggen, derimot, gir umiddelbar effekt! Den indre muskulaturen får en utrolig massasje, lumbagoen forsvinner, stressfurer glattes ut, og lukseriøse smilestreker stråler ut fra øynene!

Hurpe er meget tilfreds med bloggen din, Emmeline. Du er ubetalelig!

Stort solskinnssmil fra Hurpe :)

Miranne sa...

Googlebilen var forbi her hjå svigermor akurat då eg var ute for å hente avisa i dag. Skulle jo ha stæsja meg litt ekstra, då.

Nydelege hagebilde!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Hei på deg :)

Ja, eg sto i hagen å jobba når google-bilen kom fykande forbi :) Vart svært overraska over at dei kom inn i vår vesle bortgøymde fjord :) Finst sikkert fleire slike artige bilder ute no ja :) hehe. Neste gang trur eg skal stille litt meir forbredt ;-)

Eg sitter å holder på å bestille inspirasjon/interiør bøker, og så såg eg ei som fekk meg til å tenke på deg :) Den heiter Tips for Vintage Style av Cath Kidston. Så om du ikkje har den, så er den kanskje verdt sine 85,- :)

Kjempeflotte bilder fra hagen din :) Er så glad i roser.. :)

Ha ein herlig sommer videre :)

Godklem

June sa...

Du kan få sagt det du!! :))

Klem
June
Nostalgi & Skriverier

June sa...

OMG what a beautiful blog. I love your photos of your gorgeous blooms.

Living White sa...

Å gud det hadde vært artig å møtt deg der nede, jeg ble nesten småsnurt da jeg så datoen du skal være for vi kommer rett etter du har reist:(

Googlemaps er helt sinnsykt, de har fanget mennesker i de mest utrolige situasjoner. Jeg så jo googlebilen kjøre rundt her tidlig i sommer så jeg regner med de har fanget opp noen godbiter fra Tromsø også som de har gjort med resten av verden:)

奇堡比 sa...


徵信社收費
徵信社推薦
徵信社尋人
徵信社申訴管道
徵信社工作
徵信社公會
奇堡比 sa...


新竹徵信
女子徵信社
女子徵信
婚前徵信
尋人
尋人啟事
尋人
尋人網
尋人查址
尋人方法
尋人啟事歌詞
尋人啟事徐佳瑩
尋人啟事MV
尋人啟事吉他普
尋人啟事徐佳瑩歌詞
婚姻
婚姻挽回
挽回婚姻
法律諮詢
法律諮詢
免費法律諮詢
監護費
律師
離婚訴訟
法律諮詢
偷腥

奇堡比 sa...


分手
尋人
婚外情
找人
查址
第三者
離婚贍養費
離婚
離婚協議書範本
離婚協議書下載
離婚手續
離婚免費諮詢網
離婚要件
離婚協議書表格
離婚證人
離婚率
離婚協議書哪裡買
離婚證人
抓姦
海外抓姦
抓猴
捉猴
通姦
抓姦調查
出軌
外遇

奇堡比 sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails