lørdag 21. august 2010

Kjøkkenvalgets kval


Vi fikk oss nytt Ikea kjøkken i 2005 og selv om Emmeline fremdeles sverger til Ikeakjøkken, må jeg jo si at det begynner å få noen skraper. Såpass rufsete er det at Emmeline knapt nok har bilder av kjøkkenet på bloggen, og derfor måtte finne noen eldgamle for å vise hva det går i;) I løpet av høsten har jeg bestemt meg for å få fikset opp det som ikke er ferdig, og det som har blitt stygt.

Hos oss har vi et stort kjøkken, med ekstremt lite skap- og benkeplass. Det er nok en del småting jeg hadde gjort på en annen måte dersom jeg skulle valgt kjøkken i dag. Emmelinemannen skulle nok fått omkamp på benkeplatene og gulvet som er valnøttfarget, men når det først har kommet får det nok bli en stund til. Panelet i taket må nok også få seg et strøk med hvitmaling om jeg skal bli fornøyd!


Det som derimot IKKE er kommet etter fem år--er flisene som vi skulle ha under kjøkkenskapene. Derfor er jeg i full gang med å fundere HVA jeg skal ha her. Opprinnelig hadde jeg bestemt meg for å ha sandfargede fliser i litt rustikk utførelse, men etter at årene har gått, har jeg blitt litt i tvil.


En av de mest vanlige flisevalgene på landlige kjøkken i dag, er fasettslipte blanke hvite fliser med rektangulær form. Man ser dem over alt; i interiørbladene, i utstillingene til Ikea og hos flere ulike bloggere. Dersom man bruker helt hvit fugemasse, er det et ganske pent valg. Praktisk er det jo også, jeg regner med at det må være en enkel sak å holde disse flisene rene.


Men så lurer jo Emmeline på om jeg heller skulle ha malt panel istedet?


-og kanskje sprite opp resten av kjøkkenet med lyseblå rutet tapet? Det hadde bare vært SÅ pent syns jeg!


Summa summarum står det mellom: sandfargede fliser, hvite fliser eller hvitmalt panel. Hva ville du ha valgt, eller har du kanskje et bedre tips?? Alle gode ideer mottas med takk:)

 

71 kommentarer:

Anonym sa...

Hvite fliser enkelt og greit:-)

Stavanger

Jansson bygger hus sa...

Jeg hadde helt klart valgt de hvite flisene :) Vi har sånne på ene badet og det er så fint :) Mvh Elin J

Ella sa...

Hei hei!
Må jo først gi deg et komplement på en særdeles herlig og glad blogg :)
Ang. fliser syns jeg de hvite, rektangulære flisene var nydelige. Hadde passet ditt kjøkken supert! I tillegg går det jo an å male over dem, om en skulle bli lei den hvite fargen. Har en svigersøster som har gjort akkurat det!
Ha en flott lørdag.
Klem klem

Vibeke / Mammas Hus sa...

Helt hvite fliser :) Evt tapet med glassplate utenpå?


Ser du også liker Tibrokök. Jeg har vært så heldig å få solgt det, og er fortsatt forelsket!


Håper du får en flott helg!

Vibeke :)

Lobeliadamen sa...

Hei hei, Jeg er midt i kjøkken-oppussing jeg også. Hadde samme kjøkken som deg (Ståt)OG sandfargede fliser ha ha.(det kom inn i 2005!) Ikke så mye skap- eller benkeplass her heller, men jeg fant ut at jeg hadde himla mye unødvendige saker i skapene min, så det ble kastet en hel del. Men, nå ville altså undertegnede ha åpne hyller istedtfor overskap, for å få det litt luftigere. Det var jo i utgangspunketet var "chup chup" ned med flisene, overskapene og på med panelplater og hyller. Erh....men flisene hang så sabla godt fast til gipsplaten, så hele veggen kom med i samme slengen...ha ha ha...
Men......så var jo dørene og skuffefrontene ikke lenger så vakre, så da ble de også byttet ut med andre Ikea skapdører (Lidingø). Og "plutselig" var ikke veggene så veldig hvite lenger, så da måtte jo de males (pågående prosjekt).Og SÅ....ville mor ha nytt spisebord, slagbenk og stoler.
Lobeliamannen er heldigvis en enkel sjel (takk og lov) så han er like blid. Dessuten fikk han ny laservater til jul, så nå vatrer han alt som er...ha ha ha....keep'em happy sier bare jeg.
Altså, de sandfargede flisene måtte vike plass for panelplater. Og det ble lekkert. Har dog flisene fremdeles over komfyren, men orker ikke tanken på å begynne der engang! Så de får være som de er, eller males eller smelle opp en dekorplate. De finens jo i mange farger og mønstre. Time will tell.
De hvite avlange flisene er knallfine, men jeg har dog en forkjærlighet for panel jeg da.
Lykke til - jeg følger med :-)
(det ligger noen bilder på bloggen min)
Ha en flott helg!

W

snippen sa...

Jeg ville valgt fliser. Jeg har malt panel, syns det er veldig fint, men det er litt vrient å holde rent "mellom fjølene". Spesielt i overgangen til benkeplaten, der det blir mellomrom som silikonfugen ikke klarer å tette. Noen jeg kjenner har løst dette ved å montere en glassplate utenpå panelet.
Ellers er det godt at du er tilbake fra ferie!
Noe som mangler i hverdagen når det ikke er nye innlegg på bloggen din! :)

Mita på landet sa...

Hvite fliser er jo lekkert, men som du selv sier: man ser det OVERALT;)Personlig er jeg begeistret for glassplate med noe delikat bak, både praktisk og pent.
Okside.no kan anbefales;)

Anonym sa...

IKKE SANDFARGEDE FLISER.

Bettum Villa sa...

Synes alle tre valgene høres fine ut. Hos meg har jeg beige panel og er egentlig ganske fornøyd. Panel er i allefall lett og holde rent (synes jeg da).
Ønsker deg lykke til med valget.

Klem Madelén

Martes atelie` sa...

Hvite fliser!

Emmeline sa...

*ler av anonym...MED STORE BOKSTAVER:) Neida, tror ikke det blir sandfarget.... Det blir nok noe annet!

Unknown sa...

Helt garrantert hvite fliser! Så mye enklere å holde rent enn både panel og grove fliser. Dessuten er jeg redd blårutete tapet fort kan bli noe man går lei av...selv om det er pent, så er det ikke barebare å skifte farge på interiøret, når resten av kjøkkenet er blått.. velger man panel, kan man jo sette en glassplate foran over kjøkkenbenken, men da mister det jo noe av sin landlige sjarm kanskje...men så er det kanskje ikke akkurat det du er ute etter heller?!?! Hehe, liker å blande meg! Lykke til!

Bettina sa...

De blå var jo kjempefine! Spesielt med de store hvite under. Tror ikke jeg hadde blitt lei av dem. :)

Hyggelig blogg, forresten.

/Bettina

Barbros lille atelier sa...

Jeg ville valgt hvite fliser, men hvit fugemasse blir fort veldig stygt, og fuger er vanskelig å få rene så ville jeg valgt lys grå fugemasse. Ellers er jeg sikker på at uansett hva du velger, så blir det nok riktig lekkert:-)

Stor klem

Hege sa...

Hvite fliser! Det er tidløst, enkelt å holde rent og ikke minst lekkert... :-)

Jannicke sa...

...litt vittig at du skriver dette :o) - for jeg har akkurat vært på Gården flisebutikk og kjøpt fasettslipte hvite fliser (og hvit fugemasse). Jeg skal skifte mine sandfargete fliser ut i løpet av kommende uke. På landet valgte jeg panel. Liker også det veldig godt.
Så mitt valgt ville vært en av disse løsningene, rett og slett fordi jeg er lei sanfargete fliser :o)

home 4us sa...

Jeg er midt i kjøkken forning og har valgt hvite fliser og angrer ikke på valget. Vi skal kombinere med malt smal panel over.

Synes malt panel er lekkert men er redd for at det er mer arbei å holde rent.

Flisene kan man jo høytrykkspyle eller hva....haha
Lykke til med valget!

Hilsen en ivrig leser av din blogg.
Du og Mia er er årsaken til min bloggetilstedeværelse:)

Anettes tankeboble sa...

Hei!
Jeg liker hvite blanke fliser veldig godt! Og jeg dåner jo for hvit med lyseblå detaljer! Jeg har Edel kjøkkenet fra Ikea, med hvite blanke fliser, hvitmalt panel på veggene og lyseblå gardiner og div!
Men alt dette er jo en smaksak!
Synes du har en kjempe fint kjøkken, og tror jeg hadde gått for hvite fliser!
Har akkurat bestemt meg for å gi kjøkkenstolene mine nytt utseende! En lyseblå, en lysegrå en hvit og en lavendel! Så gjenstår det å se om det blir slik jeg har tenkt ;)

Anette

Anonym sa...

Jeg ville også gått for hvite fliser med fasettkant. Det blir sikkert det fineste, men også mest praktisk. Flisekompaniet har de i 2 størrelser ser jeg. Hvit fug kan impregneres så det går fint det :)

Beate i Husets Hjerte sa...

Jeg hadde valgt hvitmalt panel til det kjøkkenet! Da kan man henge opp ting der (litt enklere hvertfall!) Lykke til!

Monica sa...

ville valgt hvite fasettslipte fliser, men panel er jo også fint da. ville ikke gått for de rustikke, lykke til med valget, du finner nok ut av det skal du se. klem Monica

jette sa...

Jeg må vist også hælde mest til metrofliserne, selvom de er ved at være lidt for "overrendte" synes jeg. Jeg kunne dog godt finde på at få dem i vores køkken alligevel. Hvis jeg kunne finde dem her i DK.
Som Snippen også siger, så kan det være svært at holde træpanel rent.

Det har vi i badeværelset (sat op i begyndelsen af 80erne af den forrige ejer. Det var ikke for at være trendy. :-)) og der er tit nogle "sjove" pletter ved håndvasken. Plus en masse fnuller i hullerne, der hvor bordpladen møder væggen. Idéen med en glasplade er jo rigtigt god!

Men skulle jeg bare vælge ud fra de billeder du viser, så er køkkenet med træ på væggen under skabene, det jeg bedst kan li'.

lillpastill sa...

Jeg jobber med samme saken.. Hva skal man velge.. Jeg hadde "bestemt" meg for helt lysegrå fliser som ser ut som stein, vanskelig å forklare, men nå ombestemte jeg meg plutselig og hvite fliser tror jeg ville vært PERFEKT hos meg! Alle alternativene er jo flotte, men hvitt er en god ting, og flisene er nok lett å holde ja!

Gleder meg til å se hva dere ender opp med!

Klem fra meg

Anonym sa...

Velkommen hjem fra ferie=)

Min vakre far var murer hele sitt liv. Hans lærdom til meg var at jeg ALDRI måtte velge hvite fuger.De holder seg ikke pene.....

Marit

Maria ( Idekroken ) sa...

Synes du har det veldig fint. Og har akkurat det samme kjøkkenet selv, hehe Med valnøtt benk, og skipsgulv.
Jeg er veldig fornøyd med valnøtt-fargen, men så liker jo jeg litt kontraster da.
Flisene vi har over, er små fliser i oljet naturstein. Det gir et fantastisk spill i duse farger som matcher vølnøtt. Har fått masse skryt av de, og kunne ikke tenke meg noe annet.
ikke de minste flisene, som mosaikk altså, men ca 5x7 cm.

Men du heller vel litt mer over i det søte, enn det rustikke?
Hvitt er jo uansett bankers ;)

Lykke til!
Klem fra meg

Anonym sa...

Hei hei. Jeg ville tatt lysblå tapet overalt, og glass over kjøkkenbenkene for å beskytte tapeten. Tapet er raskt å legge, og ikke så kostbart om du vil endre etter noen år:) Ha en strålende helg.

vivi sa...

Vi har sånne hvite, fasettslipte fliser, med lysegrå fuger. Kjempefint!

Husfruen of Hilltop House sa...

Selv har jeg sandfargede marmorfliser, som jeg i og for seg synes er fine. Men - de er ikke praktiske og lette og holde rene. Kunne jeg valgt på nytt ville jeg nok gått for slike rektangulære hvite fliser. De er jo skikkelig lekre også da. Gir en egen klassisk stil.
Ha en fortsatt fin helg! :-)

Hilde sa...

Bildet med høy brystning og blå tapet var såååååå koslig - tror ikke jeg vill tatt malt panle - det blir lett stygt - men glassplate forran og noe pent bak - vi har hvite kvadratiskefliser stilt på høykant, og samme kjøkken som deg... Ikea er slett ikke dumt!
hILDE

stekogkok.blogg.no sa...

Fantastisk blogg du har:)Jeg vil anbefale hvite fliser. Vi har malt panel her vi bor nå, og det er vanskelig å holde hvitt og fint i lengden. Fargen er ikke mye hvit over stekovnen lengre kan man si:P

Anonym sa...

Hei.
Om man legger en tynn list mot benkeplaten før man setter opp panelet, slipper man problemet med "støvete hull" mellom plankene. Man lister altså under panelbordene på en måte... Det blir rent og pent. -Og med en god og litt blank malingstype blir panelet lett å rengjøre, jeg bruker gryteskrubb og Jif. Lykke til med valget.
Mvh Beate

Nina sa...

Hehe, så festlig, jeg sliter med samme problem...ikke det at det i og for seg er så festlig, men godt å se at det er flere som vingler litt i mellom valgene..
Vi har et gammelt Ikea kjøkken selv og skal suplere litt her og der i løpet av høsten og veggene var jeg helt sikker på at jeg skulle panele og ha en pleksiglassplate forran komfyrdele. Men så så jeg noen super lekre store fliser hos noen naboer her i sommer og av alle ting sorte....de var suuuuuuuuuper lekkre, men så så jeg noen som hadde tapetsert i et interiørblad...heller ikke feil....
Trodde aldri jeg skulle si det, men for en gang skyld så er det bra mannen ikke fyrer av på første varsel og slang opp panel, for hvem vet hva jeg finner på om en uke;)

Lykke til med ditt valg og jeg gleder meg til å se utover høsten hva du ender opp med.

Nina :)

Blåveispiken sa...

Kjempefine bilder du viser! Jeg ville uten tvil gått for malt panel og blårutet tapet. Det måtte jo glidd så bra inn hos deg ;o) Og når du går lei om litt, så er der en billigere å lettere løsning og tapetsere om enn å rive ned fliser ;o) Må jo sies at jeg har malt panel selv, og det er slettes ikke vanskelig å holde rent det heller :o) Hvite fuger derimot er håpløst å holde fine. Og jeg bare eeelsker den tapeten! Kunne tekt meg den selv! Ha en super helg!! Klemmer

Vårt Hus sa...

Jeg har de hvite flisene som alle andre har, men jeg har lyse-lyse grå fuger. Jeg er kjempe fornøyd og flisene er lette å holde rene.
MEN det er bak komfyren! Under skapene har jeg bare tapet. Det fungerer greit foreløpig siden jeg har hjørnevask. Men det kan nok være at det må males over med jevne mellomrom. Lykke til videre i planleggingen Emmeline, og fortsatt god helg.
Klem Yvonne

Anonym sa...

Jeg ville tatt panel over benkene og hvite rektangulære fliser over komfyr og oppvask. Forstår ikke at det skal være vanskelig å holde rent, har hatt liggende panel malt med glansgrad 40 først i 5 år før jeg skiftet farge for 4 år siden. Malte fordi jeg skiftet farger på veggene, ikke fordi det på noen måte var stygt :)Jeg vasker bare lett over panelen en gang i blant. Valgte panel fordi jeg har lite benkeplass. På panelen er det lettere å henge opp en knivlist, tørkepapirholder etc. Lykke til uansett hva du velger!
- Margrethe

nr14 sa...

Panel er jo enkelt og samtidig pent, men jeg hadde nok valgt flisene:)...det spørs hvor medgjørlig mannen din er da...

Bless by Tone sa...

Bare IKKE sandfargete fliser

fru Dyregod sa...

Malt panel er vakkert. Men da ville jeg vurdert å få skjært til herdet glass og montere det utenpå panelet over oppvaskkummen og komfyren. Så slipper du å vaske fett og vannsprut av panelet til stadighet. Samme glass kan brukes dersom du velger tapet.

Anonym sa...

Heisann Emmeline.
Jeg hadde uten tvil valgt tapet med glassplate utenpå.. De hvite platene er fine de, men det er som du sier; de er OVERALT!

Jeg (og mannen min) har nett bygd oss vårt eget hus, og jeg har ikke noen overskap på kjøkkenet, men har istedet samlet kjøleskap, steikeovn og mikro på en vegg med høyskap fra gulv til tak. På hver side av høyskapene er det hjørneskap som gjør at benkeskapene på høgre og venstre side av høyskapene henger fint sammen og fungerer som en helhet (håper du forstod det) innredningen på kjøkkenet er u-formet, og det syns jeg fungerer helt utmerket =

Masse lykke til, uansett hva du velger så kommer du nok til å bli fornøyd; og det er det viktigste =)

Hilsen IT

Maren sa...

Hei, her satte vi opp hvite fasettslipte fliser i "murstensmønster" med hvite fuger i vår. Har "alltid" ønsket meg slike, og får mange komplimenter for disse på det landlige blå kjøkkenet vårt. Så jeg anbefaler hvite. Ja, de er enkle å holde rene :)
God helg!

Blått til lyst sa...

Itt'no er vedlikeholdsfritt. Etter noen år er hvit fugemasse lik Østersjøen i farge - impregnering eller ikke.
Etter en stund kommer det bittesmå fluer og lort bak glassplatene - om du ikke er uhyggelig nøye når du setter dem opp.
Om litt er rektangulære, fasettslipte fliser i mursteinsmønster litt ute på dato.
Budskap: Hvite, kvadratiske fliser fra Fired Earth - om jeg hadde hatt pengene.
Ellers, tja?

OTiiBE sa...

Jeg drømmer om glassplate i herdet glass fra oksidè, der er det mange fine og enkle mønstre og farger å velge i!! Nå har vi akkurat kjøpt oss hus, så kanskje det blir en råd?!?

Men syntes at alle dine forslag passer godt til kjøkkenet ditt. Mulig at fliser er lettere å holde rent enn panel??

Lykke til med valget!! :-)

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Jeg har de hvite flisene og er kjempe fornøyd med det. Jeg bryr meg ikke katta om at omtrent alle andre også har...
Lykke til med valget

klem

Ninni sa...

Hei på deg!
Hvite fliser med grå fuger er flott!
Men jeg kan komme med et lite tips fra vårt kjøkken....Vi har speil mellom overskap og benk, også bak komfyren. Vi fikk skjært det til i akkurat passe lengder hos den lokale glassmesteren, rimelig løsning er det også. Har hatt fliser, tapet, panel gjennom årenes løp...men for 9 år siden kom speilet på plass...Har ikke angret en dag! Veldig lett å holde rent! En sprut fra Ajax-flasken og litt tørkepapir gjør susen. :-) Og kjøkkenet virker større... Vi er super-fornøyde!
Ha en flott lørdags-kveld! :-)

Fjordheim sa...

Ja det er ikke så enkelt å bestemme seg for hva en skal ha. Finnes jo så mye fint å velge mellom.
Men jeg hadde nok valgt hvite fliser, Enkelt å holde rent, og fint er det jo også.
Syns nå kjøkkenet ditt var fint da. Men en ser jo ikke alle skavankene på et bilde.
Lykke til men oppussingen :)

RoseSommer sa...

Hva med farget plexiglass? Har sett noen (!) interiørprogram de siste årene, og har sett farget glass med farge; lyst blått, lyst grønt, knallrødt og annet. Ser VELDIG stilig og lettstelt ut. Det finnes sikker i hvitt også, hvis det er ønskelig.

Moccamamma sa...

Jeg ville gått for smal faspanel, det synes jeg er sånn gammeldags romantisk og fint:)

Jeg satte opp fliser i en slags sandfarge, og angrer så på at jeg ikke gikk for enkle, flate og hvite. Det framsto som et kjedelig valg, men ville fortsatt vært fint, noe billigflisene mine slett ikke er......Men så går jeg fort lei også, da :)

Hilsen
Moccamamma

Violetta sa...

Jeg hadde hvitt kjøkken med hvite fliser/fuger i tjue år. Vil påstå at vi er normalt renslige her i huset, men fugene ble så stygge etterhvert, selv om vi vasket og gnukket stadig vekk. Regner med du allerede vet hva du vil ha, så følg magefølelsen...det er dere som skal bo der ;-) (Hadde ikke grått vært litt fint da...må jo bry meg ;-)

Helt på siden... jeg vet du er en ekte Greengate fan. Gidder du ta en titt på bloggen min og se om du kjenner igjen mønsteret på koppen jeg nettopp har kjøpt. Gammelt mønster! Skulle så gjerne hatt en kopp til skjønner du :)

birdie blue sa...

I have white hand-glazed 'subway' tiles with white grout. very easy to keep clean, and a pretty stream-lined look.

love your site!

xo
~molly

Åsta sa...

Kjære Emeline! så koselig å ha deg tilbake fra ferie:-) Ang. fliser ol. jeg har et tips du bør sjekke ut:
"" KITCHEN BOARD "" det er plater med en flis utforming, glatte blanke og fantastiske å holde rene. Jeg har selv hvitt kjøkken, og hvite plater, det er lekkert!! sjekk det da, og så enkelt å montere, og å bytte ut om man ønsker noe annet;) Åsta

Rosa sa...

Kvite fliser er nok greit å halde reint og fint, men kvite _fuger_ trur eg er ei heilt anna sak (hm, når eg tenker meg om har eg kanskje kvite fuger sjølv? Over vask og komfyr blir ihvertfall kvite fuger nokså fort misfarga)

Svigerinna mi har malt panel mellom benk og kjøkkenskap/hyller, og det er superfint! (hjå ho er det rosa, og det er særdeles lekkert!) Om du har panel kan du jo male om i ny og ne utan ein kjempeprosess for å skifte farge ;)

Anonym sa...

Hvitmalt panel og blårutet tapet, definitivt det som harmonerer best, gir mest varme:)

Anonym sa...

We have painted T&G boards. Still looks lovely after 5 years and is easy to clean.

Also, boards are easy to fix things to: shelves for your Greengate colection, perhaps....

Love reading your blog!

Nicola x

Anonym sa...

Heisann Emmeline! Takk for en superflott blogg ... Jeg er blitt helt avhengig jeg!

Jeg selv ville droppet flisene som finnes over alt. Det var kanskje slik med de sandfargede flisene også? :-) Tapet og /eller paneler høres mer personlig ut synes jeg! Vennlig Abelone

Hem och Lycka sa...

Hvite fliser helt klart! Både praktiskt, lätt att göra rent och så fint, det ska jag ha en gång i mitt framtida kök.

kram Mia

Anonym sa...

hei hei

veldig gøy å lese bloggen din,
Hva med frosta glass?:)

Anne Sol sa...

Hei hei!
-og takk igjen for supert lesestoff, og inspirasjon!

Eg har sjølv teikna kjøkken på IKEA sitt teikneprogram i det siste, og det er jo bare SÅ kjekt!!! :) Gler meg veldig til hus og då kjøkken blir ferdig i løpet av hausten...i GOD tid til jul er det sagt.. ;)

Men i alle fulle fall - eg har bestemt meg for panel på kjøkkenet. Og så leikar eg litt med tanken om å ha ei glassplate over akkurat ved steikesonen, for å lettare kunne tørke av steikefett og slikt, og sjølvsagt for å ta bedre vare på veggen.
Kanskje ikkje heilt "interiør-stilmessig" riktig ifølge enkelte, men det bryr eg meg ikkje om. Det viktigaste er å gjere min heim til "min". Eller vår kanskje ;)

Ønskjer deg ei ny flott veke!!
Anne Sol :)

Anonym sa...

Marmor!
Jeg har det på badet og på kjøkkenet selv og elsker det! Naturstein, helt fantastisk. Valget er lett :)

hannem sa...

Mange gode tips her, men bruker dere virkelig spray og tørk på kjøkkenet? Det beste klutene til å vaske kjøkkenet med bruker man bare kaldt vann på, fibrene gjør jobben. Null kjemikalier! Enjo er navnet!

Herman Grans ♥ sa...

Er veldig fornøyd med dei kvite blanke fasett slipte flisene me har på kjøkkenet, sjølvsagt med kvit fugemasse ;) Ha ein fin mandag!

Anonym sa...

Jeg vet bare at dolmiosaussprut på hvit fugemasse ikke er så lett å vaske vekk som en kunne ønske...For eksempel. Holder en knapp på panel!
Gøril

Anonym sa...

Eller hva med litt annen fransk bonderomantikk: "skittengråbrun" murstensvegg? Det hørtes ikke særlig stas ut, men jeg har ei venninne som akkurat gjorde det i sitt nye hvite, superkoselige kjøkken. Det er noen slags fliser som ser ut som rustikke, gråbrune mursteiner. :)
Hilsen Jane

anita brumm sa...

Ville klart valgt likt som de som hadde den vakre lyseblå KitcheAiden :) de har jo tydeligvis utmerket smak!

Ninaschar sa...

Hei!

Ikkje enkelt å bestemme seg for kva ein likar ALLER best :) Er jo så mange fine muligheter!! Korleis bestemme seg for den fiiinaste? ;)

Men måtte berre tipse deg om noko! Har sjølv den valnøttfarga benkeplata fra Ikea. Den var her då vi flytta inn! Men passa ikkje med noko anna! Alt anna var kvitt, svart, grått evt eik! Så eg gjekk til pers (etter myyykje overtaling av mannen;) og malte den!
Googla litt og fant andre som hadde gjort lignande! Spes Den Gode Fe!
Og det gjekk finfint!! Den toler myyykje meir enn kva eg hadde håpt på! Ein må tole ein flekk her og der, men absolutt vert å evt hive på et strøk i året :)

"Pussa" litt, grunna og oljemaling!

Lykke til uansett :)
Nina

Ninaschar sa...

Forresten, takk for en kjekk og inspirerende blogg :) Alltid koseleg å stikke innom her!

Hilde sa...

Definitivt hvitmalt panel:)

Anonym sa...

1. LG vaskemaskinen kan vaske 11 kg tøy.
2. Vi har ein gamal Zanussi
og undikkane kjem ut med smuss i
og mannen min luktar og hetar Helge.
Me kunne virkeleg ha trengt ein LG.

(Anne Mette Gullaksen)

Unknown sa...


二奶
捉姦
通姦
法律
捉猴
偵探
離婚
尋人
劈腿
第三者
監護權
贍養費
包二奶
婚外情
徵信所
徵信業
不倫戀
離婚證人
法律諮詢
感情挽回
私家偵探
外遇調查
大陸抓姦
徵信器材
背信
不忠

Unknown sa...


筆跡鑑定
挽回婚姻
老公偷腥
男人外遇
丈夫外遇
婚姻諮詢
感情諮詢
挽回感情
老婆偷腥
工商徵信
商標侵權
市場調查
財務顧問
法律問題
徵信相關
專利侵權
專業偵探
工商調查
優良徵信
外遇蒐證
討債公司
外遇徵信
外遇調查
婚前調查
老公外遇
太太外遇

Unknown sa...


婚姻挽回
感情問題
男人偷腥
網路外遇
商業徵信
信用徵信
財產徵信
新竹徵信
新竹徵信社
債務處理
女人外遇
婚姻挽回
徵信社
捉猴
海外抓姦
離婚證人
智慧財產權
尋人討債
女人外遇
抓猴
如何找徵信公司
搜證
大陸小三
台南徵信社
高雄偵探社
台南偵探社

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails