søndag 29. august 2010

Bloggesesongen erklæres herved for åpnet:)


De siste dagene har jeg klikket innom bloggen og tenkt: Å nei...Det er ikke noe nytt her. Selvfølgelig ikke. Hvordan kan det være noe nytt når jeg ikke har oppdatert. Men jeg har altså vært så trøtt når jeg har kommet hjem fra jobb, at jeg ikke har giddet å knipse et eneste bilde. Da blir det dårlig med blogging.



Høsten er jo faktisk den o-store-bloggesesong-de-luxe. I de neste ukene kommer hundrevis av norske jenter til å blogge om hygge med tente lys og te i koppen. De kommer til å skrive om det de strikker og syr til jul, og om all kosen de holder på med fra morgen til kveld. Det er nesten et paradoks, for etterhvert som dagslyset svinner hen, så ramler vi i gang! Selv om det er helt umulig å ta gode bilder selvfølgelig!!


Emmeline er intet unntak, selv om det kan virke sånn med min lavfrekvente oppdatering den siste uken. Tradisjonen tro har jeg gjort meg klar for høst, ved å sette lyseblå og turkis inn i skapet, og dra frem kopper i rødt og hvitt.


Jeg har jo veldig mange prikkete kopper, og den oppmerksomme vil nok se at jeg i øyeblikket er på et stripete sidespor! Akkurat det er vel helst en tilfeldighet, men da jeg tittet inn i en butikk på vei hjem fra jobb her en dag endte jeg med to nye kopper i vesken -og en mugge. Det er nemlig viktig å starte bloggesesongen med en pangstart!


Jeg må også få takke og bukke for tips om Norgesglass på Facebooksiden min. Jeg har fått tak i Norgesglass på Fretex, og de har fast pris på 39 kroner, med mindre det er tilbud vel og merke. Jeg holder nemlig på med et hemmelig prosjekt, og i den anledning baker jeg julekaker i august. Med andre ord: Et ikke helt utypisk bloggeliv:)



Håper dere alle har en god søndag, og at alle bloggejenter får godt fotolys til bildene sine! Så kommer jeg nok tilbake om ikke så lenge. Her venter juleforberedelsene på å bli knipset:) SO LONG!




30 kommentarer:

Refleksjon på livsvegen sa...

;-) du er lik deg sjølv
vi trur nesten du er sjuk når du ikkje bloggar kvar dag..
kjekt du er klar..

men Jul er eg ikkje heilt klar for:-)

her skin sola frå nesten skyfri himmel, hurra!

god søndag

Helli sa...

I love your red jug with white dots!

I'm new here but I love watching your blog. Great photos of fantastic things!

Best wishes

Alberte sa...

Fargerike Emmeline! Så herlig det er å lese innlegget! Bake nå... reportasje på gang, kanskje?
Ha en deilig søndag - og så ser jeg frem til neste innlegg og resten som kommer utover høsten!
Klem, Jannicke

Mona sa...

Bake i august. Hvorfor ikke. Jeg syr julegaver i august. Nydelige ting du fikk med deg på vei hjem fra jobb. Lurer på hvilken butikk det kan være..... Skikkelig søte. Jeg har røde innslag hele året. De er søte på sommeren og de "varmer" når det blir mørkt og trist ute. Du har en nydelig blogg og jeg ser fram til hver oppdatering du gjør. Ha en super uke.

Noatunfrua sa...

Nå fikk jeg rett og slett litt julefølelse! Litt tidlig? Eller?

Gleder meg som alltid til mørke høstkvelder og juleforberedelser.... :)

Ha en nydelig søndag, Emmeline!

Elisabeth, innerst i veien sa...

He, he, akkurat dette tenkte jeg på i går, høstbloggind, julebakst og manglende fotolys. Nyttesløst for en amatørfotograf som meg å få tatt gode nok bilder i mørket hvilket medfører et oppsamlingsheat og fotoseanse på lørdager og søndager. Ønsker deg en riktig god blogghøst med polkadotter, striper, blomster, norgesglass og hva det måtte være. ☺

Bæstemor sa...

Koselig blogg du har.Høstfølelsen er tilstede her nord også kan du tro,men jula venter vi litt med.
Ha en fin søndag ;o)

♥ Monica ♥ sa...

Det var en eneste ting jeg la spesielt merke til i dette innlegget....julekaker i august *dåner litt* Men når du sier det. Det er bare 3 mnd igjen til advent og det kommer til å fly avgårde. Herlig. Jeg gleder meg vilt til jul :))
Ha en fortryllende søndag.
Monica

Bettum Villa sa...

Høsten er over oss og da blir det mye blogging ja :).
Gleder meg allerede!

Klem Madelén

Siw sa...

De stipete er deilige :) litt polkagris! Da min morfar solgte huset sitt, fikk familien lov til å ta hva de ville ha av minner, og ting og tang - i kjelleren fant jeg ikke mindre enn seks store norgesglass :) lykke! De er så fine, og jeg bruker de til oppbevaring mens de samtidig fungerer som dekor. Spennende med julekakebaking i august? Hva er på trappene, tro? Kos deg med kakene, da! Klem :)

ANETTESHUS.COM sa...

*ler* JAAA, nå er vi snart igang med høstmys og juleforberedelser!!! Så koselig! Jeg gleder meg;)

Klem klem
ANETTE:)

sylvia sa...

hei Emmeline,
så sant det di sier her,nå er vi snart igang med blogg kos for fullt,
nydelige kopper,å herlige bilder,
bake julekaker i august.?ja det må til om en har små hemmeligheter..
ønsker deg en fin søndag.
klem fra sylvia

Vanina sa...

Hermosas fotos! como siempre! siempre nos alegrás el día!
Buen comienzo de semana!!

nr14 sa...

hm, litt tidlig til juleforberedelser her i huset men stearinlys og annet kos er jeg temmelig klar for:)

Ha en fin søndag:)

Bente sa...

Hei Emmeline - skal bli fint å følge din høst - inkl. juleforberedelser - utover:)
Alle årstider har sin sjarm - og jeg tilhører så absolutt dem som syns høsten er så fin - nettopp fordi det da er helt OK å kroe seg i godstolen med te og håndarbeid:)
Ha en fortsatt fin søndag - gode tanker fra Bente:)

Fjordheim sa...

Litt tidlig med juleforberedelser, selv om jeg alt har kjøpt og laget noen julegaver. Så kanskje jeg har startet likevel?
Jaja godt å ha litt å drive med.
Flotte kopper. Jeg har startet høstsesongen med auksjon. Spennende det.
Kjedelig at det blir vanskelig å ta bilder uten blitz, men en får prøve å bilder likevel. Noe sol blir det vel utover høsten også.
Ha ei riktig god uke :)

lott@ sa...

Tøft med rødt! Fikk litt tidlighøststemning, ja. Og lys i norgesglass funket bra. Morsomt å lese på bloggen din!

Vera sa...

Vi gleder oss;)))
med eller uten godt lys,
du oser av inspirasjon uansett;)
du er bare sååå good;)
Jula skal jammen starte tidlig her i år;)))
klem Vera

Zuna sa...

God bloggsesong! ;) Jeg gleder meg til å følge med!

Livet i Fattighuset sa...

Jeg så en brud i avisa som matchet de nye tekoppene dine. Rød- og hvitstripet brudekjole var kanskje mer dumdristig enn vågalt? Passer myyyyye bedre på tekopper! Jeg har så smått begynt å tenke på jul. Dessverre er det fullt på julpyntfronten. Oppgaven består i å finne enda et sted som kan pyntes, slik at jeg kan kjøpe litt julepynt fra 2010 uten å få dårlig samvittighet :-)


God førjul, Emmeline!

Hilsen Marie i Fattighuset

Li/Småtingene sa...

Så nydelige bilder du viser; herlig med litt spreke farger også til høstsesongen! Gleder meg til å titte innom og få inspirasjon både til høstkosing og julepynting ;-).

As sa...

Flotte bilder=) Artig å se at det er flere som tenker på jul allerede=)

Ønsker deg ei flott ny uke=)

Blåveispiken sa...

Flotte bilder og flotte farger! Godt å høre fra deg igjen! Ha en flott og energirik uke! Klemmer

svimelaura sa...

Å den ugla var fantastisk! Hvor kommer den lille vennen fra? Me like!

Катаринка sa...

Как красиво !!!!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))))))))))))))

flowersandhome sa...

I have no idea what you are writing but I have been following your blog for a while now an I love it, the pictures alone say it all! Beautiful! Exactly what I like too!

VillaVårfrubakken sa...

Når det gjelder baking har jeg jo forstått at det går unna....men julekaker i august ??? LITT TIDLIG KANSKJE, selvom det jo er fint å være godt forberedt...ha en fin uke uansett

Unknown sa...

Hei. Jeg har i lang tid vært en stor fan av bloggen din. Den er så fin og gir mye inspirasjon i hverdagen. Du er en kløpper til å skrive og ta bilder. Jeg har nå selv tatt motet til meg og laget en blogg. Jeg har kokebokdilla og elsker allt med mat, reiser og interiør som så mange andre her inne i bloggverden. Jeg skal øve meg masse, men har du lyst til å kikke innom min blogg så blir jeg kjempeglad;-)) http://wilhelmines.blogspot.com Ha en strålende uke, og jeg er glad for at du har åpnet bloggsesongen!!

"Romfortrivsel" sa...

...og her maler jeg julenisser i august (i går). Et snev av galskap, spør du meg!

Nina i Julabygda sa...

Herlige kopper du har fått med deg hjem :) Av bildene får jeg en følelse av et nostalgisk dukkehjem :) Herlig!

Her er det ikke mye som minner om høst idag - vi har helt blå himmel, ingen vind - rett og slett INDIAN SUMMER! Fantastisk! Så det blir ingen juleforberedelser her helt ennå ;)

Related Posts with Thumbnails