torsdag 19. august 2010

Så var ferien over for godt:)


Da er Emmeline tilbake fra to uker i Tyrkias sol og varme. Man kan si mye om den saken. Det er iallefall et kultursjokk å komme til et land der man ikke kan gå femti meter bortover en gate uten å bli overfalt av minst tretti ulike menn som roper: Hello my friend. Were are you from? Norway?? Aaaaahhh, NÅRGE HEIA NÅRRGE, Vårdan har-du-det? Verry verry billi --og som i verste fall slenger ut uhøflige tyrkiske fraser etter deg, dersom man likevel ikke vil inn i butikken. Fordi man faktisk ikke har tenkt å kjøpe pels, gull, eller leiebil eller hva det nå enn er... Emmeline har jo i sin ungdom vært en feminist, men skjønner at det er en fåfengt kamp å dra til Tyrkia for å drive kvinnekamp. Kun en gang snudde jeg på hælen, og gikk tilbake til en ung mann som ropte frekke ting etter oss da vi høflig avslo invitasjonen om å kjøpe souvenirer.Are you proud of this behavior, young man? BEHAVE MISTER! BEHAVE!  Noe Emmelinesønnen syns var helt vannvittig. Skal du begynne å oppdra alle disse fyrene her også mamma? Da skal du pinadø få litt av en jobb! Derfor har ferien stort sett gått med til å si: No thanks sir, I'm not interested sir. I'm sorry sir. En billion ganger.  Det er tross alt grenser for hvor mange Bjørn Borg truser man kan kjøpe- selv om de koster 12 kroner pr stk!


Ferien har selvfølgelig også handlet om mye sol, bading, god mat og drikke -og shopping. Vi har vært to ganger på marked, der det var 54 grader under telttakene og Emmeline satt ny svetterekord de luxe!!!
(* På bildet under; Fornøyd kjøkkensjef og fornøyd selger--som sikkert har lurt oss trill rundt, basert på smilet;)


Det er første gang vi har leid et stort hus i syden, og det var utelukkende en positiv opplevelse. Det var stor plass, med alt vi trengte av utstyr. Fire flotte soverom og nesten ingen andre i det flotte anlegget. Ergo hadde Emmelinebarna bassenget for seg selv fra morgen til kveld. Relativt rimelig var det også, en erfaring som frister til gjentakelse!


 I syden spiller det selvfølgelig ikke så stor rolle hvordan interiøret ser ut, der skal man tross alt være ute. Huset var likevel lekkert,  med gøyale lamper og detaljer som gikk i hvitt, sandfarge og turkisEmmelinemannnen har kjøpt seg tre nye fotballdrakter og er meget lykkelig. Han påstår at han skal begynne å samle på fotballdrakter. (*Skal man le eller skal man gråte?) Ungene har også utvidet genser/t-skjortesamlingen betraktelig. I Kemer lager de nemlig kopier av alle merker, inklusive Bergans og Kari Traa! 


Summa summarum er det godt å komme hjem.  Selv om det er et liv uten basseng og behov for aircondition. Her står hverdagens utfordringer på rekke og rad, og datamaskin med bloggen er lett tilgjengelig:) Det føles bra! Går det an å lengte etter en internettside? Ja det tror jeg faktisk! Sees igjen til hverdagsblogging i morgen!


61 kommentarer:

ninaslykkeliten sa...

Velkommen hjem. Hoper hverdagen kommer ikke so rask for dere, men dere er jå helt avslappet nå etter en flott ferietur. ha en god helg

mali-mo sa...

Så herlig bilde! Du er nå søt da!!!

Leie stort hus ja, hmm, noe å vurdere. Her i gården er neste års sommerferieplanlegging allerede igang ;) Kretaferie satser vi på da litt roligere der vi tenker oss, er ikke så glad i hektiske selgere jeg ;)

God helg og velkommen tilbake til hverdagen!

Brigg sa...

Hurra for hverdagsblogging!

Miranne sa...

Velkommen heim!
Smart å leige eige hus - då slepp ein jo unna all musikk ved bassenget dagen lang, også. Ein skal nok vere litt tunghøyrt overalt for å slappe av i Tyrkia :o)
Ser no ut som de har hatt det bra, då.

Berit sa...

Hurra, du er tilbake fra ferie med et blogginnlegg på selveste bursdagen min. Det var en fin bursdagsgave, synes jeg :)

Velkommen tilbake, håper dere har nydt ferien.

mvh Berit

fru Dyregod sa...

Hørtes deilig ut å leie stort hus når en først skal på ferie. Men hva sier nå Kari Traa og Bjørn Borg om alle fake-produktene, mon tro?
God hverdag - vi gleder oss til jevnlige oppdateringer på Emmeline-bloggen!

beate sa...

velkommen hjem!
koselig å finne et innlegg fra deg i dag!

nyt kvelden

klem beate

Anonym sa...

Du er veldig velkommen hjem!
Har savnet dine morsomme innspill :)

3prinser sa...

Ser ut som om dere hadde det fint ja :) og velkommen hjem!

Hjemme hos meg sa...

Hei!
Tyrkia er deilig men godt å komme hjem å slippe maset ja... Så fint hus da :) Har aldri tenkt at det har vært noen mulighet...
Klem :)

Barbros lille atelier sa...

Velkommen hjem! Høres ut som en herlig ferie, til tross for innpåslitne selgere:-) Flotte feriebilder!

Selv har vi vel omtrent brukt en tredjedel av ferien i bil, Bergen - Harstad - Piteå - Stockholm -Porsgrunn - Bergen, sånn ca. 430 mil. Har ikke sittet i en bil siden vi kom hjem fra ferie...

Håper vi sees snart!

Klem

Audhild sa...

velkommen hjem:) borte bra -men hjemme best som oftest:)
Skulle sagt dere var fra polen eller noe vettu:)

Tante sa...

Så flott bilde av turtleduene på ferie..

Lille Frøken Jensen sa...

Velkommen tilbake, du har vært savnet:)
Så ut som dere har hatt en fin ferie.
Klem♥

Fjordheim sa...

Velkommen hjem.
Har savnet dine hverdagsbetrakninger.
Dere er et flott par :)

HusmorDronninga sa...

Velkommen hjem igjen!
Selv med sol garanti og at man garrantert får litt farge på kroppen i Tyrkia.. så er det et fryktelig masete land å feriere i... Been there - done that.. og vi kommer nok ikke til å reise tilbake... Selv med en mann som skal være hyggelig mot alle de innpåtrengende selgerne.. :)

Zuna sa...

Hei! Kjempefine bilder - velkommen hjem! Hvilket selskap gikk dere gjennom for å leie huset? Klem fra Zuna

martine sa...

Velkommen hjem! :D Herlige bilder! Haha, jeg måtte nesten fnise av det bildet med den fornøyde selgeren! haha, litt av ett luringsmil det der ja ;)

Anonym sa...

Utrolig fin blogg du har,første gang innom her.Blir ikke den siste.Fantastisk fin den var.Kan jeg spørre hvor du har lånt det fine huset i Tyrkia,er det på nettet eller privat...Veldig fint.

Emmeline sa...

Hei Anonym og Zuna:)

Vi fant huset på FINN.NO. Enkelt og greit. Nå må det jo sies at Emmelines storebror med familie har hus i det samme anlegget så derfor visste vi hva vi gikk til:) Dere kan sende meg en epost om dere ønsker mer info, men ferien var altså i Kemer, Tyrkia!

Fru Fryd sa...

Velkommen hjem og til hverdagen!! Ser ut som dere har kost dere masse og ladet batteriet til høsten og vinteren. Huset dere leide så nydelig og deilig ut, og bilde av deg og din kjære var koslig:-)

Anonym sa...

Dere er fortsatt like søte!
Annette

Snertne sneller og små nøster sa...

Flotte feriebilder :-) Du hadde nok hatt litt av en jobb foran deg om du skulle oppdratt innpåslitne selgere :-D Jeg lagde potetsalaten du la ut oppskrift på, og hele familien var skjønt enige om at det var den beste potetsalaten de noengang hadde smakt :-D

Ha en fin kveld og klem fra Siv

susan`s side sa...

Velkommen hjem, jeg har savnet deg!

Livet i Fattighuset sa...

Veldig fint at ferien din er over. Da kan lissom hverdagen begynne igjen for oss andre også :-)

Marie

Mariann sa...

endeleg er du tilbake! Var henrykt då eg såg i lesaren min at det var eit innlegg frå deg. Du har vore sakna!

Sjuskeline sa...

Emmeline, du har betalt alt for mye for Björn Borg trusene! Og du må si du er fra Polen, da gidder de ikke mase..... Og "para yok" er vaffal en sikker vinner! Og i Oba er de ikke på langt nær så pågående som i Kemer... :-D

velkommen hjem, du har vært dypt savnet!

Unknown sa...

Velkommen hjem!
Høres ut som dere har hatt en flott ferie, heldige dere, sol og sommer:)
Vi har vært på bobilferie til NordNorge i sommer, noe som betyr 10 grader og regn + boblejakker!
Neste år blir det Sydentur!

God helg!

Trollmora sa...

hjertelig velkommen hjem igjen! Jeg har emmeline-blogg-abstinens så jeg er glad for at din ferie er over ¤et stk egoist her¤. Hei og hopp!

Rosa sa...

Hurra for at ferien er over! :D Veldig morro å sjå eit bilde av deg og Emmelinemannen òg i bloggen ;)

Eit eige hus høyrest heilt supert ut, syns eg. Me tenkjer ei liknande løysing i spania neste sommar, saman med gode vener. Og huset "ditt" såg jo fint ut, med sine turkise detaljar!

Velkommen heim!

Nina i Paradiset sa...

Velkommen hjem!
Om en uke er det min tur å høre: Verry spesial price for you my, dear!
Blæh!!
To år siden sist jeg var der, og garantert 200 nye selgere som vil prøve å prakke på meg alskens.
Sukk.....
Og jeg som ikke liker å handle klær en gang! Sitter og tenker på at jeg MÅ til Molde og handle litt før jeg drar, men gruer meg veldig. Finner IKKE det jeg vil ha, og blir bare sulten og sur, og kjøper en masse junk-food slik at jeg får dårlig samvittighet, og blir enda surere...!
;)

ANETTESHUS.COM sa...

Velkommen hjem!! Så flott at dere har hatt det kjekt;) ... til tross for innpåslitne selgere! Er enig med deg; de kan faktisk nesten gå en på nervene løs!! Lenge siden jeg var i Tyrkia, men de plageåndene der glemmer en ikke så lett *sukk og stønn*

Godt å ha deg tilbake, Cecilie!!

Klem klem
ANETTE:)

Siw sa...

Velkommen hjem, Emmeline :) Det ser ut som en fantastisk ferie etter bildene å dømme; fine farger og klart vann og sol - det har vi ikke blitt bortkjemte med her på bjerget i sommer, nei ... sukk .. Skit i uoppdragne tyrkere, din sønn har rett - skulle du oppdra dem alle, ville du hatt en helsikkes jobb :) Borte bra, men hjemme best, og så kan vi se frem til nye blogginnlegg! Klem på deg, og god helg!

Li/Småtingene sa...

Så herlige feriebilder; og fine farger her også! Fargesansen tar du visst ikke ferie fra ;-) Er helt fersk som blogger, men har fulgt deg likevel over lengre tid - så nå legger jeg meg til som følger ;-)- Elsker de ironisk-humoristiske tekstene dine; der ikke alt er "hvitt og vakkert og lykkelig", men fargerikt og spennende og hverdagslykkelig likevel! ... Håper du fortsetter slik du stevner!

Anonym sa...

så gøy å se begge to!!! Deilig med litt syden ferie også - jeg syns det har vært godt med norgesferie og så reiser jeg hjem til syden om litt over ei uke...

Hege og Øyvind <3 sa...

"Lykke" kan godt være , at du er kommet hjem og jeg hver dag kan humre over dine hverdagsopplevelser. Noe så enkelt kan lykke være. Kan nesten kke vente på nye latteranfall. Velkommen hjem...

Hege

Anonym sa...

Hei hei. Kjekt at å treffe der i Kemer då. Er no ein fin plass.KH

Anonym sa...

Fine bilder også foresten.KH

Nina sa...

Sikkert deilig med ferie, men jeg har savnet artige innlegg fra denne kanten;) ,så velkommen hjem :)

Hilsen en microblogger (nina)

Julia sa...

Først; takk for en kjempefin blogg!
Leie et stor hus? Det hørste veeeldig intressant ut! Kan jeg spørre deg hvilket selskap du har leid dette gjennom?

Marit sa...

Velkommen hjem! Flotte bilder fra ferien deres :)

Anonym sa...

ENDELIG tilbake. !! Dypt savnet. Når du er borte så lenge, så må du nesten skrive noen innlegg til oss FØR du reiser. Sånne som kan droppe inn i bloggen din på autopilot.Annenhver dag kanskje....Artig innlegg i boligpluss.Så koselig å se bilde av deg og mannen.

Unknown sa...

Velkommen hjem! Flotte bilder, ser ut som dere har hatt en super ferie;)

Tonje sa...

Velkomen heim!
Flotte bilder, spesielt det siste ;o)
God helg!

Husfruen of Hilltop House sa...

Så jo ut som om dere har hatt det deilig da, innpåslitne selgere til tross.
Velkommen hjem igjen og god helg!

Charlotte sa...

Å, akkurat sånn er det på Gran Canaria også!!! Orker det rett og slett ikke, så derfor blir det ikke GC ever igjen, og tydeligvis ikke Tyrkia heller. Takk for advarselen!
Huset derimot ser veldig bra ut, sikkert en god ide å leie hus/leilighet i stedet for hotell.
Veldig fin bilde av deg og din mann! Ser ut som du har "krympet" i ferien. Du ser i hvert fall fantastisk godt ut!

Klem fra Charlotte på Hjellestad

Elin sa...

Velkommen hjem:)

Så flott å kunne leie hus i syden da, det må jaggu være bedre enn å bo hotell ja:)Hvertfall når man har med barn i bagasjen:)

Ha en flott dag:)

Klem Ea

Perlemor sa...

Hei Emmeline!
Velkommen tilbake! Ser dere har hatt det deilig, hvor i Tyrkia, og fant dere huset til leie på Finn?

Har vært på ferie i Tyrkia en gang for mange år siden med min lyshårede datter - skikkelig plagsomt....dro aldri tilbake! Kanske prøve igjen og reise men min kjære nå....

Synes jo du var høflig da som kalte dem SIR!!!?

God Helg fra Perlemor :)

Christel sa...

Hipp hurra du er hjemme igjen:) Du har vært stort savnet. Hadde akkurat samme erfaring med Tyrkia for noen år siden med pågående selgere og for oss så frister det ikke til gjentagelse. Godt med litt sol da;)

nr14 sa...

Borte bra men hjemme best:) Det er vel noe i det selv om en har det aldri så bra på tur.

Ha ei fin helg:)

helen og gutta sa...

velkommen hjem etter det som ser ut som en fantastisk ferie. Tyrkere er utrolig slitsomme og jeg lover deg hadde du sett ut som meg hadde du blitt plaget med at de tror jeg er en tyrker lol, ikke like lett det heller

evcilik sa...

Hello ,
I don't believe,you was hier..
I following you and thınk its a wonderfull blog,I leave İn Antalya Side..
I will always writting to your blog but my englisch isn't very good..
Thanks for the nıce photos.
Have a nıce Saturday..
İjlal..

Linda Maria Szücs sa...

Veldig bra du, sånn er det i syden, ja ;)

Hilsen fra landet sa...

Så herlig med en slik vitamininnsprøytning av sol og varme før den mørke og kalde årstiden. Og for et FINT bilde av dere!!

Nelce sa...

Emmeline,
Estou te seguindo, e estou no Brasil... longe não é?
Levei umas fotos suas lá para o meu blog, coloquei o crédito, espero que você não se importe. Passa por lá.
bjo.

HildeS sa...

Beskrivelsen av tyrkiske menn var som om jeg skulle ha beskrevet min egen Tyrkia-tur for ørten år siden, men som jeg fortsatt har traumer fra.
Grøss!
Har også lyst til å leie eget hus i utlandet, men det blir altså helt sikkert ikke Tyrkia på meg da..
Godt at ferien ble bra på tross av selgerne.
Og godt å ha deg tilbake i blogglandia.

Linda sa...

For en skjønn mann du har bilde av der! Er det et "up-to-date"-bilde av dere?

Unknown sa...


桃園徵信公司
雲林徵信公司
徵信社公會
徵信社尋人
徵信社工作
商業間諜
抓姦委託調查
外遇徵信社
結婚週年
第三者背景
夫妻
外遇抓姦
澎湖徵信社
豪門婚姻
貴婦
養男人
大陸徵信社
夫妻財產
澳門徵信社
淫婦
婚變
北京徵信
外遇二奶
北京徵信社
婚姻暴力
徵信達人狗仔網

Unknown sa...


監聽器材
離婚諮詢
監聽手機
財產調查
電話監聽
網路詐欺
女人偷腥
肉體外遇
商業調查
信用調查
婚姻諮商
婚姻問題
老婆外遇
外遇處理
筆跡鑑定
挽回婚姻
老公偷腥
男人外遇
丈夫外遇
婚姻諮詢
感情諮詢
挽回感情
老婆偷腥
工商徵信
商標侵權
市場調查

Unknown sa...


偷腥
債務處理
優良徵信協會
劈腿
外遇處理
大陸包二奶
女人外遇
如何找優良徵信公司
如何找徵信公司
如何找徵信社
婚外情
婚姻挽回
尋人
徵信
徵信社
找人
抓猴
挽回婚姻
外遇沖開
捉猴
海外抓姦
跟蹤
贍養費
偵探社
包二奶
女人徵信

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails