søndag 1. mars 2009

Selvdisipliner ikke min beste disiplin.
Kort fortalt stakk jeg tilfeldigvis hodet innom Kremmerhuset i går. Da jeg så hvor få gule kopper de hadde igjen, ble jeg veldig urolig. Vekk var selvdisiplin og fornuftige Emmlinetanker, og på plass var JEG--SIKRE-MEG-DISSE-POLKADOTTENE-ELLERS-VIL-JEG-ANGRE-RESTEN-AV-MITT-LIV tankegang

Så nå er vi så til de grader klar for påske hos oss. Skapene er proppfulle av kopper, og alle seks kan ønske kyllingene velkommen med oppdatert polkadottutstyr. For å være ærlig så føles det HERLIG!

Her er vinterferien i gang. Jeg vurderte en kort periode å ta noen dager fri... Nå har jeg tittet med et halvt øye inn i stuen, der ungene ligger strykeflate i hver sin hvite sofa. Jack og Cody holder det gående for full guffe på gigantskjermen, og alle normale mødre skjønner at det faktisk er mye mer avslappende å gå på jobb enn å være hjemme. Dermed blir det ferie på jobben denne uken, mens Emmelinemannen sleper rundt med ungeflokken på bowling og andre oppbyggelige aktiviteter! Ha en fin uke du også, og hipp hurra for at vi er i MARS!

44 kommentarer:

Miss.T sa...

Flotte kopper du sikret deg. Nå kan påsken bare komme forstår jeg : )

Bdicte sa...

Hurra for mars!! Bare èn mnd igjen til påske da, hehe...

Herlig servise! Snusa på det selv igår da jeg var på kremmerhuset.

Ha en herlig søndag:)

Fjordheim sa...

Forstår godt at du ville sikre deg de koppene. Søte var de.
Forstår også veldig godt at du velger å være på jobb når ungene har vinterferie. Mye mer avslappene det.
Ha ei flott uke :)

... 4 på toppen sa...

Utrolig koselige kopper du har kjøpt deg. Skjønner godt at disiplinen slapp taket jeg altså.

God vinterferie på jobben også

he, he ...

Kristin`s lille hjem sa...

Dette var jo kjempeflotte kopper, tror jeg må ha meg en tur til kremmerhuset jeg også. Med ca 1 times biltur (arendal) ligger det for oss som bor i Kr.sand.Håper snart de får en butikk her i byen også.Er så utrolig søtt med prikker, og det var en herlig gulfarge. Endelig mars ja, vi fikk noe nysnø igår.Heldigvis regner det bort igjen nå.For det er ikke det vi vil ha, vi vil ha vår.

Unknown sa...

Nydelige kopper da, så jeg skjønner deg godt :)

Ha en fin dag :)

Mitt hvite hus sa...

hei EmmelineO=)
Nydelige kopper..og for et friskt og herlig innlegg.. var det deg jeg så i køen...jeg er bare så utrolig treg med ansikter...tok en stund før jeg tenket var dette Emmeline? Men kunne liksom ikke snu og gå tilbake ...


Klemmer Kerstin

Sivs hus sa...

Hei, Herlige gule kopper hos deg. De er bare helt utrolig søte. God søndag fra Siv

mi-rachel sa...

veldig fine bilder med mye stemning.

Anonym sa...

Ha ha, kjenner rett som det er på følelsen av at strupen snører seg sammen over den digre flimreplata som allrtid er opptatt, hanna montana og gud vet hvem. Foran ligger 10 åringen med hodet ut og ned av stolen mens 6 åringen "poffer" pokemoner og gormitier gjennom rommet. mens han MÅ se tv samtidlig. Da er det deilig å kunne gå på jobb og vite at noen andre er hjemme og yter service...
Så fine påskete kopper. Jeg er nok ei skikkelig middelhavsfrue, jeg bare elsker prikker og dotter på sterke farger.mmm...

Anonym sa...

Hei Emmeline ;)
Hvor har du kjøpt de 3 sinkhusene som du har telys i ? Ha en fin søndag ;)

Fru Luna sa...

Hahaha! Jeg ler meg ihjel... :D Jeg kjenner meg sånn igjen i dette!!! Var forresten selv innom Kremmerhuset i går og fikk med meg hjem noen godsaker ;) Det var tredje turen dit denne uken :P Farlig butikk og utrulig vanedannende!

Emmeline sa...

Hei Anonym:)

Mine er kjøpt her i Bergen. To hus er kjøpt hos First Floor (som har butikk på Nesttun) og det lille ovale er kjøpt hos AC Home på Askøy. Hvis du bor i Bergen kan det nok være lurt å ringe å høre om de har husene inne, for det er en stund siden de ble kjøpt. Husene er av merket Walters og kan også kjøpes hos enkelte nettbutikker. Lykke til på husjakt!

Dagny- Heim sa...

Det var det eg visste! Du kunne ikkje motstå det :-) Og jammen vart det bra med eit heilt sett! Kjempefint!

Kos deg med vinterferie på jobb ;-D

Sol sa...

Her bugner det av påskegult hos deg.....sprekt og humørfyllt. Hurra for Mars sier jeg også, selv om jeg nok kommer til å vente med å trylle fram påskefarger annet enn på små påskeliljer da. Klemmers.

Drømmen om en eplehage sa...

Stikker jeg innom på påskefrokost skal jeg ta med den ene gule kjøkken tingesten jeg har. Ett plastikk eggeglass som skal forestille en høne. Sikkert en førkrigsmodell, men jeg nekter å gi slipp på den. ;o)

Ja, tenk at jeg har hoppet rundt her i ett år allerede. Hei, for en tid og så fort den har gått. I dag fikk jeg en åpenbaring og endelig løsnet fargevalget mitt til sommeren. Tror du stoff og stil hadde fargene jeg skulle ha da? Neeeei, da de m¨bare spytte i litt turkis og lime. Murr, murr! Jeg gir meg ikke og stiller klokken på stå opp og stå klar på senteret kl 10:oo i morgen tidlig med en to åring som har barnehagefri på slep.

Tenk på meg og send positive tanker, jeg er spendt på om jeg kommer hjem med stoff i rett farge eller feil unge.


Shalabais!

Ruth Bernssen Bø sa...

Det gjekk den veien ja- tenkte meg det!!! hehehe

MeyBiMe sa...

God kveld :-)
De er skikkelig fine disse påskekoppene dine!!!!!
Jeg er enig med deg at i slike tilfeller skal man ikke høre på den fornutige Emmeline....da skal en høre på den mer superfornuftige og koselige...Emmeline :-)
Jeg har en liten utfordring til deg i bloggen min....vet ikke hva du synest om det....men du kan jo vise mer av disse flotte polkadott koppene dine :-)
Ha en superduper dag :-)

Christina sa...

Skal si at du er en morsom dame og jeg kjenner meg skikkelig igjen med den tankegangen der...hehe!!
Ha en fin kveld;)

Anonym sa...

Nydelig, nydelig! Du virker som en sånn som man bare vil klemme og klemme og klemme. Og så har du kjempegod og tidløs stil synes jeg, trendnisser trenger man i grunn ikke!
Singleidi

VillaVanilje sa...

ikke rart du ikke klarte å styre unna, de er nydelige! Og prikker er deg! ;)

Christine Louise sa...

Så utrolig vakre bilder :)

Fire Hjerter sa...

Så friske og vårlige bilder - ble i godt humør av dem. Og koppene er virkelig søte. Kanskje jeg må ta meg en tur på kremmerhuset - selv om jeg egentlig ikke har plass til flere kopper :)

ANETTESHUS.COM sa...

Godt å høre at du unnet deg noen flere av disse flotte påskegule koppene! De er kjempe-fine!

Klem Anette:)

Ragnhild S sa...

Hahaha, med julens intense familiehygge friskt i minne, sier jeg meg hjertens enig i at i det kan være vel så kjekt å gå på jobb!
Nyt "ferien" da!
Klem

Hilsen fra landet sa...

Du rappet dem før meg jo!! Forstår at det føles herlig! Jeg får lete videre jeg da.

De husene har jeg sett på som julehus, men det funker jo like godt nå!!

LillaLykke sa...

Serviset var nydelig! Var innom kremmerhuset selv på lørdag, og såå mye flott de har fått inn! Nesten farlig :)

tilonino sa...

Du e løyen (stavangersk for morsom)
Koppene er kjempesøte. Kanskje jeg også må kjøpe meg en eller fler.
Skulle nesten fått prosenter du når du handler. Er sikker på at det er mange som blir "smitta" til å kjøpe det du viser. Det er jo slik at det selger bedre når du reklamerer enn når butikken gjør det selv. Fikk forresten sett deg på Web tv her om dagen. Veldig kjekt var det :) Og som ellers, skriver du som alltid veldig morsomt, og så har du nydelige bilder. Selv om jeg sjelden kommenterer er jeg alltid innom når det er nye innlegg fra deg. Kjekke Emmeline :)

Kreoline sa...

Neimen ikke lett med selvdisiplin, nydelige kopper. Ikke lenge til påske og påskefrokosten. Håper hytta di er ferdig til da. Jeg har forresten begynt på an igjen med bloggingen. Ha en fin vårlig uke Emmeline.

Tino sa...

Flott servise. Stod selv på kremmerhuset og led valgets kvaler over det samme service. Kom frem til at jeg rett og slett ikke har plass til mer *sukk* Og jeg har vel snart servise til enhver høytid.

Spørs om jeg er like fornuftig neste gang jeg er innom.
Ha en super uke!

Bouvbear sa...

Ja vi er i mars..men her laver snøen ned. Jeg skal ALDRI ønske mer snø..jeg er ikke en person som ofte får det jeg ber om av høyere makter...men nå har jeg klart det!!

☆Therese sa...

Å så god du er! Og hipp hurra for gule kopper med polkadotter :oD
Det er helt forståelig at du ikke kan gå gjennom livet og angre på at du kjøpte dem.... Syntes du er helt topp som gjør dette og skriver om det (så får ikke jeg så dårlig samhvittighet når jeg gjør lingnende stunts)!!

Ha en super duper dag, håper kaffen/teen smaker ekstra godt i de nye koppene !
klem

Anonym sa...

Hei Emmeline. I julen oppdagt jeg tilfeldigvis interiørbloggene på nettet - og det har fått konsekvenser... Mann og barn klager, for nå har mor fått tenåringsvaner. Jeg sitter oppe til sent på natt for å surfe på nettet i blogglandia- og din blogg er den store favoritten ! Så tusen takk, Emmeline, for alt du bruker av tid og krefter på bloggen din, for kreativiteten og humoren din, og for gode tips som du velvillig deler med oss andre. Måtte du blogge lenge enda!!!!! Karoline

Huset på toppen sa...

Hei E
Tasen takk for koselig kommentar,så hyggelig å høre fra deg:)jeg kan lage eggevarmer fuglehus til deg,så koselige og hyggelig at du likte de:) Si hvilken farge/ stoff du vil ha og hvor mange!!!Prisen?? jeg vet ikke helt??? 50.- pr stk??? eller hva synes du??
Koselig og søt innlegg om de nye gule polka sott koppene deres:)
Ha en fin mandag, jeg er hjemme med et hovent øye,skal til legen nå!!jeg må løpe, snakkes!!
Klem Linda- ♥ -

Anonym sa...

hei på deg,hvis du ennå er på leting etter maileg egg så vet jeg at butikk Frøken olsen gaver og interiør i Arendal får inn disse i neste uke...( kjempe koselig butikk ) Så gøy det er å følge blogen din :)

Bitteliten sa...

Jeg forstår deg veldig godt - for det var noen lekre kopper du har fått deg!! Dessuten har jeg den erfaringen at jeg så godt som aldri angrer på at jeg har kjøpt noe for mye... heller omvendt..

Kos deg med noe varmt og godt i lekre nye gule kopper!

Huset på toppen sa...

4 egge varmer fuglehus skal bli:) Lager 2 rosa i lin og tilda stoff og 2 lyseblå i lin og tilda stoff,håper det høres greit ut:).
God klem Linda- ♥ -

Vestlandsjenta! sa...

Kjekt å vite at det ikke bare er meg selv som gir etter da, men som du har nevnt før er dette servise du kan ha for resten av livet så går nok bra skal du se!! Mange andre flotte detaler du hadde her også da!!

Drømmen om en eplehage sa...

Du vant, du vant, DU vaaaant!

Olstad sa...

Hurra for mars. Så fine koppene var. Selvdisiplin er nok ikke den disiplinen som står sterkest i det Olstadske hjem heller. Vi har fått nytt overeskap på kjøkknet og da måtte jeg skaffe ja flere kopper og flere asjetter. Plutselig i dag tidlig innså jeg. Jeg kan da ikke leve uten green gate asjetter.

Dine gule kopper er bare så flotte og så hyggelig i kurven. Det er godt det nærmer seg påske.

Ha en god fereiuke på jobben. Klok beslutning. :-)

Needful Friends sa...

aah du behoever ikke at havde en daarlig samvittighed...du har gjort rigitg med at koebe kopperne. det ser fantastisk ud...

;O)

Anne Hvidsten sa...

For noen nyyyydelige kopper!
Må si de såg ganske fristende ut!

Dessverre er det ikke plass til en eneste kopp til i mitt lille krypinn, men det er jo lov å drømme om gule tider med stor plass, og kopper bokstavlig talt til enhver anledning (og menn som forstår at dette er absolutt nødvendig)

Synes for øvrig bloggen din er kjempegøy å følge!

mammmatil4 sa...

Heisann!
Fine kopper.
Fine de sinkhusene også.Hvor har du kjøpt de?
Kunne du kjøpt slike til meg og?

hvorfor ikke... sa...

puh! hehe! det kommer du til å være glad for resten av livet...og påsken er en stOr høytid! egentlig litt undervurdert, syntes jeg. Jeg tror jammen jeg trenger påskekopper jeg også!!! De var kjempelekkre og passer så godt til det røffe brettet fra RM

Related Posts with Thumbnails