fredag 21. mai 2010

Sommerlige gulvplaner


Det siste døgnet har jeg vært avsted på jobbrelatert konferanse i Øystese, som var det reneste paradiset. Vi kunne faktisk sitte utenfor og ha forelesning i det fri. Det var helt fantastisk. Helt til Emmeline selv skulle begynne å snakke---i den nette sum av tre timer faktisk-- Da måtte alle deltagerne inn!


Siden det var et UNG seminar med bare unge mennesker, var det ingen som klaget av den grunn. Neida, de bare smilte og var så søte, og gode gamle Emmeline -som var den eldste av alle, med sine snart 39 år, var MEGET imponert over den lydhøre forsamlingen.



Som dere skjønner har jeg hatt en helt super oppladning til helg, og sommerfølelsen er på topp. Den er faktisk så bra at Emmeline har begynt planlegging atter en gang. For nå står jo ferien for døren, og da er det greit å ha en plan!



I år blir det ikke så lang hytteferie for oss. Det kan tilsynelatende se ut for at sørlandsferien blir skrumpet ned til to usle  uker. Emmelinemannen skal (* til tross for manglende trening på forhånd) sykle Nordkapp-Lindesnes. De eldste Emmelinebarna skal ha sommerjobb det meste av ferien. Derfor tenker Emmeline at ALT må klaffe de to ukene vi skal være på hytten.



Da gjelder det å ha klar et nybestilt prikkegulv som legges på plass i en fei, mens Emmelinemannen sykler de siste etappene på turen sin. Sånn at han komme hjem til hytten og kan hvile beina på prikkene. ( Neida, det blir ikke grått gulv--det blir selvfølgelig lyseblått)


Siden Emmelinemannen ( som vanlig ) virker svært negativ til prikkeprosjektet, bør han nok involveres minst mulig. Han trenger slett ikke bry seg i det hele tatt faktisk! Da blir alt så mye bedre for alle parter. Er du ikke enig? Riktig god helg til alle sammen.



23 kommentarer:

Kort og Søm sa...

For en utsikt!! :O)
Skulle gjerne ha sittet der med en god bok og en kopp te!

Haug-stua sa...

Prikkete gulv... dæm gler eg meg te å sjå.
Fine og sommerlige bilder å se i dag.

Ha ei fin helg!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Sikker på at du ikke heller vil ha en blomstereng i stua, da? ☺ Flotte naturbilder fra seminaret, skjønner godt at du fikk skikkelig sommerfølelse.

Loise sa...

Tror nok at Emmelinemannen har det best som lykkelig uvitende, og tenk så overrasket han blir når han ser hvor fint det blir;-) Synes dette var en flott teori, omtrent på linje med den i forige innlegg:-D

elena nuez sa...

I love your blog, always I find inspiration here,
and I adore the colors.
Thank you from Spain

Emmeline sa...

Hei Elisabeth:) Jeg må si at jeg er litt usikker der...Er jo en prikkedame, men det kribler jo litt i blomsterengbehovene også!!!

Sandoren og Blåsten sa...

La Emmelinemannen sykle i vei du (vekk fra prikkene?) så får du prikke i vei i fred og ro.

Det er jo ikke alltid disse mannfolka legger merke til interiørforandringer så du kan jo bare håpe på det beste. Ordner seg for snille jenter vettu, både de med og uten prikker, hihi.

Ha en fin pinsehelg!

Hilsen Gry K

Fru Fryd sa...

Høres ut som en perfekt plan!!

Ja, det er vakkert inne i fjorden, forstår godt at du koste deg!!

God pinse

Barbros lille atelier sa...

Prikkegulv blir knallstilig! Gleder meg til å se det ferdig:-) Emmelinemannen blir nok overbevist når han ser det ferdige resultatet. Kunne godt tenkt meg blomstergulv på Sara sitt rom -det hadde vært noe:-)

Sommermarkedet skal være på Milde ( ved snuplassen til bussene), lørdag 29.mai kl. 12 - 15, og er egentlig et familiearrangement med diverse aktiviteter for store og små. Og så er vi fire damer som skal ha salgsboder der. Så det blir litt ugler, vimpler, småbilder, puter, smykker og annet småtteri å finne:-)

Stor klem

ANETTESHUS.COM sa...

*smiler* Heeelt enig!! Involver dem MINST mulig;) Prikkete gulv høres fantastisk ut!!! Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

Ha en riktig fin pinsehelg, C!!

Klem klem
Anette:)

Unknown sa...

Åhhhh, er det virkelig gulvfliser du viser? Prikkete gulvfliser og blomstrete ♥ Er det mulig, finnes det? Herligheten, det er jo perfekt for et lite sommerhus eller hytte! Wonderful ♥

KLem line

Blått til lyst sa...

Har de ikke blomstrete tepper som du kan legge oppå prikkene som små oaser du kan flytte rundt etter behov og årstid? *s*
Da kan jo Emmelinemannen hvile sine svette sykkelføtter på det som føles mest bekvemt.
Og ja, du har en fantastisk utsikt. Fra fullt byliv til fjerne horisonter. Fantastisk ! :)

Rosa sa...

nok ein gong kan ein børste støv av det gamle mottoet; det han ikkje veit har han ikkje vondt av! Kjekt å halde kurs for lydhør forsamling, og herleg med sommardagar i mair - hurra!

god helg, Emmeline!

Anno 2009 Hjem og sånt sa...

Er innom bloggen din ofte, og blir alltid inspirert og i godt humør. Utsikten din er bare helt fabelaktig;).

Tror prikkete gulv vil bli riktig så delikat og morsomt jeg da. Emmelinemannen blir sikkert fornøyd, når han ser det endelige resultatet;). Er rart det der at menn liksom ikke skal bry seg om interiør, men de har likevel mange meninger om emnet da... Skjønner ikke helt det jeg;).

Ha en flott pinsehelg;-)

sylvia sa...

hei.
bare innom for å ønske deg en herlig pinse helg,
gulvet blir nok lekkert,gleder meg å se,
klem fra sylvia

Anonym sa...

Åh Emmeline, du er modig. Tror det blir flott med prikker. Selv hadde jeg bestemt meg for å kjøpe en lyseblå polkadott-voksduk til altanen. Har vært over alt i oslo uten å finne, så siste sjanse var Maxbo på Alnabru. Masse stativer med voksduker, men ikke en prikk.
En velvoksen ekspeditrise så ganske morsk ut,men jeg dristet meg til å spørre om de ikke hadde lyseblå duk med prikker.
Hun målte meg opp og ned før hun svarte: Vi har det som henger her, og det er NOK for meg! Så jeg måtte gå hjem uten duk, så jeg nøyer meg med å se på bildene på bloggen din.
Ha en riktig god pinse:)

Anonym sa...

Nysgjerrig på kva du hadde forelesning om... Øystese er ein flott plass - er ofte småturar til svigermors hus der.

Voksdukar med prikkar får ein kjøpt på stoffogstil.no

SuMa

Anonym sa...

God tur til emmelinemannen! Han er sikkert så sliten når han er ferdig med turen, at han ikke ser at golvet er blitt prikkete:) God pinse! Toril A.

Emmeline sa...

Hei SuMa:)

Lover at jeg skal komme tilbake til bringeduken en av dagene....

og forelesningen var jobbrelatert, ergo handlet den om arbeidsmiljø for unge arbeidstakere.
Det var med andre ord veldig liten interiørfaktor over det hele!!!

Anonym sa...

Valuable info. Fortunate me I found your website by accident, and I am stunned why this twist of fate did not happened earlier!
I bookmarked it.

Visit my blog post buying a car with bad credit
Look at my homepage ; buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

Anonym sa...

geotorelxz credit card consolidation
consolidation loans
credit card debt consolidation

Anonym sa...

I am actually glad to read this web site posts
which contains lots of valuable information, thanks for providing
these kinds of information.

Also visit my weblog jackpot 6000 *wahmhomebusiness.com*

Anonym sa...

It's wonderful that you are getting ideas from this article as well as from our discussion made here.

Also visit my website jackpot 6000

Related Posts with Thumbnails