mandag 25. oktober 2010

Du verden....


Jeg må bare få starte med å si tusen takk for overveldende respons på gårsdagens innlegg. Jeg er veldig overrasket, glad og litt satt ut av alle kommentarene. Dere er noen supre jenter, og jeg føler meg priviligert som får denne positive tilbakemeldingen. Det setter jeg enormt pris på. Samtidig har jeg jo også tenkt at det kanskje er på tide å sparke seg selv litt bak...


Her i huset er det mange prosjekter som venter, og det er jammen på tide å få realisert noen av dem. Male spisestue for eksempel, det har jeg utsatt i mange måneder. Derfor tenkte jeg at jeg skulle begynne i samme øyeblikk som jeg kom hjem fra jobb i dag. Ja, det skulle jeg JAMMEN. Nå skulle det bli swung på spisestuen min umiddelbart! 


Men du vet; når man kommer hjem -og står der ansikt til ansikt med spisestuen, er det lett for at luften går litt ut av ballongen. Derfor tok jeg meg en liten tur på Home & Cottage istedet. For å finne inspirasjon og krefter til maleøkten!


Det er ingen hemmelighet at jeg er begeistret for TINE K sine lamper. For fem år siden hengte jeg opp lysekroner i alle rom, og litt etter litt har kjærligheten for lysekronene falmet. Mens andre elsker industrilamper, har jeg lagt min elsk på den store hvite taklampen, men den har de altså ikke på Home and Cottage her i Bergen.


Så er det jo heller ikke sånn at den er gitt vekk. Det er vel mer en lampe som kan være fin å sette på ønskelisten til jul. Ikke at jeg tror at jeg får den akkurat. Det er mer sannsynlig at min bedre halvdel kommer til å reise til månen, enn at han kjøper en gigantisk taklampe med diameter på 60 cm til flere tusen kroner. Det er faktisk NULL i odds for at det skjer. Spesielt hvis man ser det i lys av at jeg allerede har en lekker lampe liggende, som ikke er et sekund nærmere montering enn den var i sommer!


Skal man være virkelig trendy, så skal man jo helst ha TO slike lamper hengde på rad; noe som vil være en ubetinget skilsmissesituasjon for min del. Dermed ser jeg på bildene og drømmer om ny taklampe mens jeg motiverer meg til maleøkten. Morgendagens maleøkt vel og merke, for nå er visst klokken blitt litt mye, og det var jammen synd gitt...  Ha en fin kveld alle, kommer snart tilbake!


44 kommentarer:

Fru Rosas Hjem sa...

Den lampa var jo kjempefin!!!
Nå har du klart å få meg prikkete påvirket og skal se jeg kommer drassende hjem med en gigalampeskjerm etterhvert også;) Den var ihvertfall råtøff:)

Helt enig med den prismekronelampa...jeg skal innrømme at jeg er en person som fort blir lei og så liker jeg å bytte lit ut ting;)
men jeg skal innrømme at jeg er litt svak for industrilamper også:)

Stria til Camilla sa...

Så fin lampe :) Jeg liker prismekronnelamper og har bare likt det i ca 2 år og har kun en liten en og vil gjerne ha et par til he he. Jeg liker også noen av industrilampene så det blir spennende å se hva slags retning det tar.

Åshild sa...

Jeg må være rar. Her i huset er det to like lamper (kjøpt på IKEA)over kjøkkenbordet og to like prismelysekroner over spisestuebordet. Sannsynligvis må det være at jeg tilhører en annen (les: eldre) årgang, fordi: jeg skal ikke bytte ut noen av lampene. Jeg blir ikke fristet en gang.

Kjersti sa...

Hahahaha herlige du, og du verden som jeg kjenner meg igjen, lufta går veldig fort ut her i gården også. Men kjære søte Emmeline; i julegave ønsker jeg meg en bok med alle dine hverdagsbetraktninger. Coveret bør selvfølgelig være med polkadotter, det er nemlig den eneste måten en polkadott kommer inn i mitt hus, men da skal den jammen få trone på hedersplassen i stua. Så kjære Emmelinejulenisse; jeg har vært snill pike i nesten hele år, kan jeg få mitt ønske oppfylt?

Fjordheim sa...

Jeg har nok ikke sansen for dei store lampeskjermene, enda? Kommer kanskje etterhvert. Men liker veldig godt prismekroner. Har to, emm, det vil si, det heter vel kanskje ikke prismekroner når det er plastprismer? Kan jo håpe på at din kjære har samme ønsker som deg på dette, så kanskje det blir lampeskjerm på deg til jul om ikke før. Hva med en stor skjerm fra en stålampe? Den kan en jo bare ha nytt stoff på så ser det ganske likt ut som den dyre? Lykke til. Og ha en god kveld :)

Anonym sa...

Hehe .Du er i godt selskap m mange.Noen har det travelt andre veldig god tid.Men utsatt det blir det hos de fleste--tror jeg.Høsthilsen fra Grete.

Villa von Krogh sa...

Tjoho!

Stå på!!! Fikk et par fine kommentarer selv i går. La være å lese de bloggene man synes er kjedelige da eller? Hallo, hvor dum kan en bli?

Nyt kvelden. Klemmer Anine

Tove `blogg verden sa...

åhh...fiiiin lampe : ))Man kan jo drømme om ikke annet ; )
Og foresten- veldig bra innlegg under her : )
Ha en fin mandags kveld...med eller uten malerpensel ; )
Klem Tove

Lisbeth sa...

Kanskje du skulle sælge den fattigmandslampen du ikke har fått op endu og bytte den med den fra TineK.?...:-)
I første omgang behøver du ikke mere end en, den fylder jo næsten bordet...:-
Men jeg er sikker på at en TineK lampe ville passe perfekt over dit spisebord.

Hej fra Lisbeth

Anonym sa...

Selv om jeg ikke er i nærheten av dine planer og prosjekter, kjenner jeg meg veldig godt igjen i at tiden stadig går fra meg, så da må d nok utsettes til i morgen, igjen...........
klem fra Prusseluskan

Frk.Dings sa...

Jeg <3 bloggen din!

irene sa...

Har stor sans for bloggen din!
Fortsett så!

Klem Irene

Anonym sa...

Hei! Vil bare si at jeg med glede følger bloggen din som jeg faktisk nettopp har blitt oppmerksom på. Er også av dem som liker (elsker...?) GreenGate, og syntes det var helt fabelaktig da jeg leste i et av dine tidligere innlegg at heller ikke du liker å drikke av lattekoppene...! Min søster og svigerinne forstår IKKE hva jeg prater om... ;) Men likevel er det noe med disse koppene, bare MÅ MÅ MÅ ha...!! Jeg ser likevel at også du er flink til å finne andre bruksområder til dem, som svibler, lys, teskjeer, rømme m.m I tillegg fant jeg en Mug-cake hos Sweet Memories som bare passer helt perfekt i! Gjett om mine gutta boys var overlykkelige da de kom fra skolen og fikk servert fersk sjokoladekake en vanlig tirsdag ettermiddag! -At de var servert i nydelige GreenGatekopper,tror jeg derimot at de ikke registrerte en gang...!
Lykke til med lampen!

SjarmogKaos sa...

Herlig innlegg, Emmeline - fikk veldig lyst til å shoppe lamper nå.. ; Klem C

Bæstemor sa...

Aldeles hærlig blogg du har.
Er imponert over måten din å legge frem ting og hendelser på.
Du er god :-)

Anonym sa...

Å så deilig. Ett nytt innlegg fra deg. Vidunderlig at du har overbærenhet mot negative innlegg.
Hilsen den gamle sørlandskjerringa.

Home and Cottage sa...

Så hyggelig at du tok turen innom en av våre butikker - og så synd du ikke fant det du var på jakt etter der. Tine K har utrolig mye fint - og noe av det beste med hele konseptet bak TineK er at Tine og hennes team er veldig tilgjengelige. Så, om du får mannen din til å gå med på å gi deg noe slikt i julegave, så gi oss en lyd - så skal vi se om vi kan klare å skaffe til veie noe slikt for deg - om så rett fra produksjonen til TineK :)

Takk for besøket i alle fulle fall!

Beth sa...

Ååå, jeg vet alt om dette "at i DAG skal jeg jammen begynne på maleprosjektet mitt!" Så blir det utsatt for n`te gang...:-(
Men nå MÅ jeg snart komme i gang med gjesterommet for det SKAL males i god tid før jul!
Skal vi prøve å manne oss opp atter en gang? :-)

Klem...

fru Nielsen sa...

hei :)
Den lampa, på den plassen og med det riktige lyset, joda kjenner til det.
Både H&C og Tine K har bare så mye lekkert.
Bloggen din er jeg innom stadig vekk, ikke bare pga polkadotter og emmelinemannen men rett og slett fordi du skriver så genialt GODT.
Det er koselig, artig og rett på sak, det er bare herligt.
;)

AC Home sa...

Hei på deg.
Hva andre mener om din blogg skal du ikke bry deg om. Det finnes vel knapt et menneske som har mer lesere enn deg:)) Du har jo en evne til å skrive som må være sendt fra høyere makter!
Tine K lampen finner du på AC Home;)Den er akkurat kommet inn igjen og er tom hos Tine til jan/feb.

Ha en fin dag.
Hilsen
AC

Schult-Kamera sa...

wow den hvite lampa var helt RÅ!!!
er veldig glad jeg ikke har H&C her, det hadde jeg ikke hatt råd til ;)
ps:
En venn av meg hengte prismelampa si i ett tre i hagen, det ble knalltøft, og da måtte de jo ha ny lampe der den hang før ... ;)

Nina B. sa...

TineK lampene er bare nydelige ♥
Sliter også med mangel på motivasjon om dagen, men prøver å ha som mantra i hodet at hvert strøk jeg maler, er ett strøk nærmere ferdig, som = det gøye kan begynne: stylingen! Eller, ommøblering av møblene, for å være helt ærlig...hehe.

Stå på!

Tante sa...

Sånn er det, man sitter på jobb og er så kretiv og har så mange planer for hva man skal gjøre. Men når man kommer hjem og pliktene kaller,hehe, ikke mye som blir gjort. Og skal man følge opp alle sine ideer må man jo minst være minimilionær. Flott med det bloggene hvor det blir kjøpt og kjøpt, men jeg behøver vel ikke være sjalu selv om jeg reagerer, bare litt sosialatropolog..

Anonym sa...

Lamper er gøy, liker industrilamper godt jeg, blir en kul kontrast i de fleste hjem. Så du hadde fått en kjip kommentar ananonymt på et tidligere innlegg. Det kan jo være en tilfeldig bråkmaker, ofte slike som sprer "spam" på ulike sider. Jeg tror man heller skal konsentrere seg om alle de som liker det man gjør og være tro mot egen magefølelse.

Anonym sa...

Hei på deg! Du har rett og slett et enormt skrivetallent!!!Vet du det? ELSKER bloggen og skriveriene dine, og de herlige Greengate tingene dine! Ha en skjønn dag!!!!
<3 Bente

eventyrprinsessa sa...

Kjempefin blogg!Jeg føler meg veldig grønn når det blir snakk om designere og kolleksjoner innen interiør. Jeg er fortsatt der at jeg bare liker eller ikke liker ting, men jeg vet sjelden hvor de kommer fra og hva de heter. Men som sagt, jeg vet hva jeg liker, og bloggen din er på "Me like"-lista. :-)

Anonym sa...

Hei! Lamper er GØY!!! Om du vil ha litt annen inspirasjon kan jeg tipse om at Solstrand blomster i sentrum har begynt å selge PIP! Både porselen, litt tøy, puter etc. Mener du har blogget litt om PIP tidligere??? Om det ikke faller i smak har de fått noen FANTASTISK flotte frosker fra Lisbeth Dahl; nydelig, sart julepynt! Jeg har snopet...

Lykke til med lampejakten! Jeg lengter etter en Bestlite gulvlampe....

Franske drømmer sa...

Heia Emmeline!
Jeg digger deg!!
Hev deg over misunnelige anonyme..
Du hadde ikke hatt 2029 følgere om du bare blogget om greengate, puter og mugger ;-)

Klem fra Trine som også har fulgt deg i et år, og IKKE merket noe forandring :))

Anonym sa...

Hei Emmeline...
Ville bare si at du har den koseligste bloggen av alle!! Har fulgt deg lenge naa, men har aldri lagt igjen kommentarer. Synes du er herlig morsom, og har blitt en fan :-) Ikke hör paa dumme kommentarer fra misunnelige..
Klem Linda

Maggie sa...

Forstår godt at du ønsker deg den lampa! Synes faktisk at du fortjener den, jeg :)

Anonym sa...

Hei, kjekk blogg - fortsett sånn.
Den surmaga kommentaren kan vere frå agurkmannen som har komt seg av sjokket :)

Hilde

Anonym sa...

Flotte lamper, har også lyst på...
Og må si at jeg liker bloggen din som den er, enten det er med eller uten polkadotter!
Stå på :-)

Klem Kristine

Ullemia sa...

Å lage lysekroner er nok litt av et prosjekt, men å lage de lampeskjermene som nå er den nye trend er såre enkelt! Selv har jeg produsert massevis av dem i alle størrelser og stoffer i løpet av et langt liv! Enkle å skifte ut er de også, og koster nesten ingenting.Det eneste problemet kan kanskje bli å skaffe skjermstativ, men det er helt sikkert noen som produserer dem fremdeles. Lykke til, Emmeline - du er så kreativ - SETT IGANG!

mammaKine sa...

Home&Cottage har MYE fint! Kjempestilige lamper.
Takk for titten her inne hos deg. Klem fra Kine :-)

fru Dyregod sa...

Kjersti sitt forslag er strålende. Kontakt et forlag, så vi kan få kjøpt bloggen din som bok!

alexandra villefrance sa...

Hei Emmeline

TUSEN takk for kjempe hyggelig kommentar!

Og jo festen gikk riktig så bra. Damene spiste. De pirket ikke bare i maten. Vi drakk sånn at vi så bunden i flere vinflasker. Lo og snakket som jenter skal.

Trist at vi ikke fikk til et møte når du var i Oslo, men neste gang! Så får vi det til.

Enn så lenge
Klem fra Alexandra

Lise sa...

Åh jeg må le. "Skilsmissesituasjon", kjenner meg litt igjen der, har bare ymtet frempå om evt to lamper over bordet = merker og skader i det nydelige taket. :-) Det kan være at om et år eller to, syntes jeg ikke lenger det er så stilig likevel. Så da får det være som det er.
ha en fin dag
mvh
Lise

Emmeline's Fanclub sa...

Heia Emmeline!
Vi er tre veldig trofaste følgere,(les: "beundrere") og har etter de siste dagers "blogg-kommentar-hendelser" bestemt oss for å komme med vår hjerteligste støtterklæring til denne flotte bloggen!
Ja, vi har dannet en spontan fanklubb sammen, og kaller oss: EMMELINES FANKLUBB avdeling Kristiansand. (-Vi vurderte å kalle oss "POLKA.COM!" men det var muligens opptatt...;-)
Emmeline gir oss de artigste stemningsrapporter i cyberspace. Både når det gjelder interiørdetaljer, skråblikk på hverdag og familieliv, og lyspunkter i tilværelsen.
STÅ PÅ KJÆRE EMMELINE!!!! Vi følger deg i tykt og tynt, gjennom minimalistisk og maximalistisk, gjennom hvitt og svart, stort og smått, polkadotter og greengate - you name it - we love it!!!!
Takk for at du deler alt dette med oss på din helt spesielle emmelinske måte!
De aller aller beste hilsner og nett-klemmer fra EMMELINES FANKLUBB, avd. Kristiansand.
- BECAUSE YOU'RE WORTH IT!

Britt sa...

ÅÅå, den som bare hadde en Home&Cottage butikk i nærheten, så mye fint! Liker bloggen din veldig godt!

Kittys Paradis sa...

Watt&Veke har fantastiske store hvite lampeskjermer til en billigere penge enn Tine K. Ser bare her:

http://www.wattveke.se/lampshades/pendant-lampshades.html

Unknown sa...


二奶
捉姦
通姦
法律
捉猴
偵探
離婚
尋人
劈腿
第三者
監護權
贍養費
包二奶
婚外情
徵信所
徵信業
不倫戀
離婚證人
法律諮詢
感情挽回
私家偵探
外遇調查
大陸抓姦
徵信器材
背信
不忠

Unknown sa...


筆跡鑑定
挽回婚姻
老公偷腥
男人外遇
丈夫外遇
婚姻諮詢
感情諮詢
挽回感情
老婆偷腥
工商徵信
商標侵權
市場調查
財務顧問
法律問題
徵信相關
專利侵權
專業偵探
工商調查
優良徵信
外遇蒐證
討債公司
外遇徵信
外遇調查
婚前調查
老公外遇
太太外遇

Unknown sa...


婚姻挽回
感情問題
男人偷腥
網路外遇
商業徵信
信用徵信
財產徵信
新竹徵信
新竹徵信社
債務處理
女人外遇
婚姻挽回
徵信社
捉猴
海外抓姦
離婚證人
智慧財產權
尋人討債
女人外遇
抓猴
如何找徵信公司
搜證
大陸小三
台南徵信社
高雄偵探社
台南偵探社

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails