lørdag 23. oktober 2010

Endelig..


er jeg tilbake på nett! Vi har foretatt trekning, men siden fotoapparatet tydeligvis har bestemt seg for å begynne å  fuske, (*lurer på hvem som har slengt det i gulvet gitt?)  ble det veldig dårlige bilder. 

Anonyme Ina som bor med en rampete katt i kråkeslott vant trekningen, som vi foretok i går kveld. Flott om du sender meg en epost med navn og adresse, og gratulerer med ny støvsuger! Ellers går det sin vante gang her i Emmelinehjemmet. Denne uken har jeg både fått ny lysslynge og engelsk broderibok i hus. 


Broderiboken bestilte jeg på nett fra Cath Kidston. Den er vel helst for spesielt interresserte, men for 15 pund fikk jeg boken gratis tilsendt i postkassen. Med på kjøpet fikk jeg et lite sysett, der jeg kan brodere min egen ørlille veske. Noe jeg selvfølgelig ikke har tenkt å gjøre, men det kan jo hende at Kjøkkensjefen tar jobben;)


Nå er vel ikke korssting min store lidenskap her i verden, men om man får lyst til å brodere sitt eget pennal med roser og Union Jack som bakgrunn, så finnes det mønster i denne boken!


Får man lyst til å brodere polkadotter på små nåleputer, så er også mulighetene åpne for akkurat det:)Emmelines plan om å sy Cath Kidston bringeduk har ikke uventet medført en voldsom uro i bunadskretser. Temaet har kommet opp i ulike eposter, på klubb og når Emmeline har vært på møter i jobbsammenheng. Det er imidlertid ingen grunn til bekymring, da Emmeline foreløpig er så langt unna en bringeduk som det er mulig å komme ! Tiden får vise hvor vi ender:)


Generelt er vi så langt unna noe som helst som det er mulig å komme i Emmelinehjemmet for tiden. Det er stillstand på det meste! Men i morgen står søndagen og venter med blanke ark og svarte søppelsekker til... Da må det jo bli swung på hus og heim, tror du ikke? 


-og mens jeg venter på arbeidslysten, sitter jeg på kjøkkenet og koser meg med tente lys i stake og på ledning! Lyslenken fra Bloomingville fikk jeg kjøpt hos Frøken Lande og jeg er veldig fornøyd:)


Lyslenken førte til følgende ordveksling mellom Emmelinesønnen og en av hans kamerater i går: 
Kameraten: SKA SI DIN MOR ER TIDLIG MED JULEN FOR TIDEN
Emmelinesønnen; DETTE E IKKJE JULELYS, DETTE E NÅKKE SÅ HETER HVERDAGSBLOGGELYS. 
Kameraten: EG SYNS NO DET E LITT VANSKELIG Å SE FORSKJELL. 
Emmelinesønnen: EG OG, MEN DET E NO FINT FOR HON Å HA LYS PÅ KJØKKENET SIDEN HON ALLTID E SÅ SUR OM MORNINGEN! 


Med andre ord er morgenhumøret sikret de neste ukene, og da er det kanskje tid for å stelle litt bedre med bloggen også! Nå har den gått for lut og kaldt vann lenge! Sees i morgen! SO LONG:)


44 kommentarer:

Neverluren hus og hjem sa...

Hei!
Likte godt den nye hverdagsbloggelys-slynga di :-)Flott navn :-)

Du får ha lykke til med korsstingsbroderinga ;-)
Ha en flott lørdagskveld!!!
Klem

Sjuskeline sa...

Gosj, for en koselig lysslynge! Sjuskeline har også kjøpt lysslynge, den skal være med på hytten.... :-)

Hvorfor har du kjøpt korstingsbroderibok hvis du ikke liker å brodere?

Ha en lyssterk aften!

Unknown sa...

Haha, fantastisk dialog med Emmelinesønnen og kameraten!

Tallerkenrekka de var utrolig koselig! Er enig med kameraten i at den er litt julete, men hva gjør vel det når det bare er 9 uker igjen til jul!?!

Happy helg!

Silje :)

Pafrika Og Belkini sa...

Man skal ikke kimse av korssting, de kan brukes til å uttrykke mangslags bannskap og herligheter, kan jeg fortelle! Lykke til med kampen mot Bunadspolitiet. Jeg skal se etter en snaisen bunadsdame med en horde sinte koner etter seg på neste 17 mai!

Emmeline sa...

Halloen Sjusko...

Ser at du omsider er tilbake med nyinnkjøpte ANTISKLIMATTER som sikrer maksimal sklieffekt ut av dusjen.

Jeg har selvfølgelig kjøpt broderibok i anledning bunadsbrodering. Min søster har i et svakt øyeblikk tilbudt seg å brodere og hun tror jeg har glemt det...Men det har jeg ikke;)

Good to have you back:)

Løvetann sa...

Heisann damen!
Etter ein vanvittig lang pause fra blogg ser det ut for at eg e tilbake. Har handla hos Berthas til kontoret men ingen lysslynge. Burde kanskje hatt ei? Etter at eg tømte kontoret for rot og skrot e det vanvittig ekko der inne. Lurer på kordan eg skal få det vekk. Har du tips?

Smil fra L

KATRINES INTERIØR sa...

Hehe, morsomt :) Gratulerer så mye med ny lyslenke - som forøvrig jeg også har blogget om i dag, for et sammentreff ;)) Jeg måtte nemlig kontakte Frk Lande etter å ha lest Emmelines spørsmål om hvor man får tak i denne flotte lyslenken. Så plutselig var den i postkassen min også. Angrer ikke kan du si ;)
Klem til deg! :)

Fru Rosas Hjem sa...

Hahaha...for noen herlige kommentarer fra guttene:))
Stilig lysslynge:) Heldig som fikk tak i en for det er tomt på lageret hos bloomingville..

Anonym sa...

Ikke for å være kjip - men nå har jeg fulgt bloggen din i et års tid - og jer er SÅ drittlei kopp-og muggebildene dine. Og lånebildene dine. Hva med å faktsik være en interiørblogg? Hva med noen interiørtips? Hva med å se noe som helst fra hjemmet ditt? Går det ann å være så opphengt i disse koppene og muggene i alle mulige vinkler. Vedlig uinspirerende.

Marit sa...

Haha, fantastisk samtale mellom sønnen din og kameraten. Jeg synes hverdagsbloggelysene dine er veldig søte. Kanskje jeg bare skal henge opp mine jeg og :)

Monica sa...

Haha, høres ut som at sønnen din har fått klar opplæring i hva slags lysslynge dette er :)

Anonym sa...

er fra sine egne man skal ha det :)))

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Så koselig lysslynge. Var jo en kjempe herlig samtale mellom sønnen og kameraten.

Kos deg med boka og korsstingene fremover

klem

Emmeline sa...

Hei Anonym....

Ser poenget ditt:) Skjønner deg forsåvidt godt også, men så er det bare sånn at jeg er en helt vanlig jente med fire barn -full jobb og et hus som stort sett flyter!!!
Derfor blir det mye lygeblogging hos meg. Av en liten krok. Av en kopp, en hylle eller en mugge. Eller lånebilder for den saks skyld...

For jeg driver faktisk ikke med noe spesielt. Ikke syr jeg. Ikke strikker jeg heller og huset mitt: Det er helt det samme i dag som for et år siden. Ergo er det ikke så mye å vise frem faktisk.

Da blir det mugger eller kopper eller hyller jeg har å by på, ispedd helt vanlige hverdagsobservasjoner.

Det finnes KANONMANGE fine nye interiørbloggere der ute. Som blogger spenstige interiører, som gir gode interiørtips, som er mye mer nytenkende og up to date enn meg. Hvis du har fulgt meg i ett helt år, så bør du kutte meg fra listen din, og bruke energien på å
følge med på noen andre:)

Jeg har fått noen kommentarer på akkurat det du sier i det siste: At folk ønsker å se noe annet. At det kanskje er på tide å skifte stil? Med spørsmål om jeg ikke blir lei av polkadotter og blomstrete puter?
--og hvem ønsker vel ikke å skifte stil en gang i mellom? Få noe helt nytt? Nye farger... Nye lamper og ny tapet--men det koster jo penger og da er spørsmålet om man virkelig kan tillate seg å skifte hele sitt utvalg av puter og kopper, for å få en ny stil og ha noe nytt å blogge om?

Det funker dessverre ikke sånn i virkeligheten. Iallefall ikke når man er en familie på seks som skal dele lønningen. Da får man ta til takke med de polkadottene man har kjøpt fra før;)

Jeg skjønner at du syns det er uinspirerende med koppe og muggebilder--- men det får så være;) En blogger må selv sette premissene, og etter 3,5 år på nett med interiør så gidder jeg ikke lenger å henge i stroppen...vaske, rydde, tenne lys for å tilfredsstille leserne mine.

Selv om jeg skjønner deg godt, og ser at det sikkert burde vært blogget hele rom. Spisestue, bad, gang og ja --jeg vet ikke hva....
Hvis du scroller gjennom hele bloggen så er alle rommene i huset her representert i rikelig monn.

INTERIØRTIPS???? Vel...Vet ikke helt hva du tenker da. Hvilken farge du skal ha på veggene? Fine lamper, lure gjør-det-selv-prosjekt, puter, gardiner og gjenbruk?

Emmeline har ALDRI vært noen stor interiørtipser. For huset mitt bugner vel ikke akkurat av interiørtips. Jeg er ikke noen gjenbruksblogger, eller gjør det selv blogger. Jeg er liksom bare en
hverdagsblogger som viser puter og kopper. Punktum!

De som ikke er fornøyd med det finner nok et annet sted å henge
(*som det heter på fjortisdialekt)
og ikke for å være kjip; Går den ann skrives med en n som i an!
Lykke til med jakten på inspirasjon;)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Herlig kommentar fra poden. ☺

SjarmogKaos sa...

Tøff du Emmeline! ; )

Anonym sa...

Jeg liker prikkene og koppene, dag etter dag,..
Mest av alt liker jeg å lese en tekst der trivialiteter blir fengende og underholdene; det er et kunststykke, søte Emmeline:)
Hvis man ikke liker stilen på bloggen din, kan man jo la være å lese den???

Therese sa...

haha, så morsomt :D
Så herlig at sønnen er klar over som gjør mammaen glad!:D
Flotte farger, og du må kose deg med broderinga!:)
Klem T.

Refleksjon på livsvegen sa...

Glad for at du bloggar eg Emmeline♥
Så enig med deg,dei som ikkje finn inspirasjon evnt. eit :-) når dei les bloggen din kan henge tusen andre stadar minst..
Ha ein flott søndag!
:-) til deg frå meg

Rosa sa...

hahaha, herlig når emmelinesonen er igang med å forsvare mor sine innkjøp for intetvitende kameratar! Slit'an med ny lenke og broderibok, og lukke til med morgondagen!

beate sa...

Blir så glad hver gang jeg kommer innom her og ser at du har laget et nytt innlegg ;) Blir rett og slett i godt humør. Stå på videre

Beth sa...

Koselig med lysslynger...
Herlig samtale mellom din sønn og hans kamerat...:-))

Anonym sa...

Du har en kjempekoselig blogg,Emmeline.Tenk at noen som er så misfornøyd ,fortsetter å følge deg !For min del er det ikke interiørbildene som gjør bloggen din,men det at du skriver så underholdende :)Blir i godt humør av hvert innlegg.
Randi S

Hjertebank sa...

Slynga var nydelig!

Anonym sa...

Ser du har fått et surt oppgulp her fr anonym. Fatter ikke at hun gidder å lese bloggen din når hun synes den er så kjedelig.
Jeg derimot elsker bloggen din. Synes du skriver så morsomt og bildene dine er fine. Gleder meg alltid når det er nye innlegg.
Så stå på Emmeline, du har mange "fan" here ute.
Hilsen Irene

Hegeslilleboble sa...

Du skriver så herlig!! Er ofte innom og titter, men har ikke alltid tid til å legge igjen kommentar dessverre... flott lysslynge, kanskje jeg også skal skaffe meg en slik...

Carrie @ Cottage Cozy sa...

I love your plate rack and your beautiful decorations. The book looks absolutely inspiring!

Anonym sa...

Er du morgengretten altså Emmeline? ;)Håper det hjelper med lysslyngen da. Det ser jo så koselig ut!
Herlig kommentar fra sønn og kamerat!
Har jo fulgt bloggen din siden jeg begynte å blogge selv, og skjønner ikke hvordan noen kan synes den er uinspirerende!
Finner masse inspirasjon i dine flotte bilder, og herlige tekster!!
Takker for tipset om broderibok! Den tror jeg nesten jeg bare må ha ;)
Ha en fin søndag Emmeline!
klem Laila

Anonym sa...

Kjære Emmeline. Her er anonym igjen, som skrev den kommentaren du reagerte så kraftig på. Selvsagt kan jeg følge andre blogger enn din - og det gjør jeg jo også. Det er ikke slik at jeg MÅ følge din blogg mot min vilje.. Jeg har fulgt den et års tid, og har lagt merke til at innleggene dine blir kjedligere og mer og mer like - og har du ikke lånebilder, så er det green gate i alle mulige vinkler og nesten alltid den samme kjøkkenkroken. Er du sponset av Green Gate?? Mulig du selv ikke mener det er viktig å skrive om interiør, men da burde heller ikke bloggen din kalles en interiørblogg og du burde iallefall ikke frontes i BoligPluss som er et interiørblad. Du er en av de "største" innen interiørblogger-verden, og en burde jo kunne forvente LITT variasjon på innleggene dine? Dette er kjedelig!.. (Selv om du skriver morsomme innlegg - begynner å bli ganske like de også..). Og beklager at jeg hadde en liten skrivefeil i innlegget - det var da fryktelig morsomt for deg å ha noe å pirke på, ikke sant? Og harseleringen på facebook også.. Syns egentlig dette ble FOR dumt - du burde være et godt eksempel når du frontes i norges største interiørblad, men for all del - kjør på..

:) sa...

Oioioi, anononym! Husk at Emmeline skriver for alle oss andre som elsker innleggene i Boligpluss, elsker gjenbruksbilder, lånebilder, polkadotter og den milde harseleringen hennes ;)

Les min blogg istedet, der får du tips til sunn sjokolade som øker lykkefølelsen! Absolutt noe å anbefale! :D

Anonym sa...

Dette er et fritt land der bloggere blogger om akkurat det de vil og hvis ikke du liker det så logg av og ta deg en bolle! De aller fleste av oss DIGGER Emmeline. Det e derfor hun har så mange lesere.
Det e faktisk ganske trist at du i ET HELT ÅR har fulgt en blogger du ikke liker en gang. Et tips fra et medmenneske til et annet: Få deg et liv...

Emmeline sa...

Hei igjen anonym.

Du som syns dette blir FOR dumt! Jeg syns også at det blir litt dumt at du ikke står frem som den du er. Du som ellers er så eplekjekk;)

Jeg er ikke sponset av GreenGate og jeg har ikke for vane å rette på skrivefeil med mindre jeg er på jobb. Skjønner godt at du forventer større variasjon. Bedre tekster, bedre bilder, nye motiver, større variasjon fordi jeg er "en av de største" innen interiørbloggeverdenen.
Poenget er at jeg har blitt "en av de største" ved å være meg selv.... Skrivejobben i Boligpluss fikk jeg fordi jeg var Emmeline, med all min kjedelige ensformighet. Enten du tror det eller ei.

Du syns jeg skal være et godt eksempel når jeg frontes i norges største interiørblad. Et godt eksempel på hva da??? Noe annet enn puter og mugger og tekster som kan være av varierende kvalitet?

Jeg ber ikke noen om å stikke innom her. Folk kommer innom av fri vilje. Dersom de syns at kvaliteten på bloggen er synkende, at det begynner å bli ensformig...vel så får de finne seg en annen blogg!

Dette er nemlig bare en hobby --og det er ikke jeg som kjører på...Det er vel du???

Scriptina sa...

Dette ble jammen for dumt, altså...
Anonym; poenget med Emmelinebloggen er vel at hun er den hun er?
At man skal begynne å endre seg fordi noen andre synes det, eller fordi man er blitt "kjendis" er det bare umodne og usikre mennesker som gjør.

Emmeline er blitt den hun er, fordi hun ER den hun er! Også på bloggen sin. Det er det vi liker!

Om jeg stikker innom mine gode venninner gjennom mange, mange år, så ser jeg akkurat de samme tingene som jeg så alle de forrige gangene jeg var der. De gangene det dukker opp noe nytt er det kilde til glede og livlig prat. I et helt vanlig hjem er det ikke slik at hele interiøret byttes ut hver uke, bare for å ha noe å vise fram for andre mennesker, liksom... Hvilket liv lever man om man innretter seg totalt etter andres behov og ønsker?

Grunnen til at Emmeline er i BoligPluss er også fordi hun er den hun er, og de som virkelig har fulgt bloggen lenge ville ha visst at man må andre plasser for å finne interiøruttalelser som kan gjøre nytten som pensum i et fancy interiørmiljø.

Det blir bare dumt å forlange at Emmeline skal forandre seg fordi du kjeder deg!??

Forholdet Emmelines lesere får til bloggen hennes er omtrent som et nært vennskap. Man følger noen over lang tid, og får et godt forhold til dette fordi det føles morsomt, koselig, gjenkjennende og ukomplisert.
Slik et godt forhold skal være. Jeg kunne aldri drømt om å be mine venner forandre seg fordi de kjedet meg!

Vi vil ikke at Emmeline skal forandre seg, og den dagen man føler at noe må forandres er det vel greit å starte med seg selv?
I dette tilfellet kanskje det hadde vært greit å starte med å endre surfevanene?

Anonym sa...

Jeg legger ikke igjen kommentarer så ofte, men kjenner jeg ble litt indignert på Emmelines vegne av Anonyms kritikk.

Jeg er absolutt ikke enig i at Emmeline ikke fornyer seg, hun som har kjøpt seg Kitchenaid, lilla kopper (riktignok Greengate, men ny farge!)og greier. Det jeg liker best av alt er at jeg føler at Emmeline på en humoristisk måte byr litt på seg selv, ikke bare skriver om hva som er trendene på interiørfronten og har alt det siste "nye". Det er godt å ha en blogg man kan relatere seg til, som på samme måte som jeg ikke uten videre tryller frem penger til Tolix-stoler både på kjøkken og barnerom. Og jeg elsker det faktum at jeg hver gang jeg går forbi butikker med stort utvalg i Greengate, polkadottmønstrede ting eller Mailegkaniner tenker; "her skulle Emmeline vært".

Så kjære Anonym: livet er for kort og internettverden for stor til å irritere deg over blogger du ikke liker. Vi er mange som liker Emmeline akkurat for den hun er, og som håper hun aldri endrer seg, så jeg håper du finner andre blogger som du heller kan følge.

Renate

Mette sa...

Jeg sjønner egentlig ikke problemet til " anonym". Det er da bare å slutte å lese bloggen til Emmeline hvis hun ikke liker den. Personlig elsker jeg å lese alle de fine og morsomme historiene til Emmeline! Noe som er så unikt med denne bloggen er Emmeline skriver på en utrolig levende måte og er seg selv! Og det er det vi vil ha!! Hun er unik på det området!Hun byr på seg selv og er så varm og ekte. Og bildene er jo kjempeflotte.Jeg blir i godt humør både av bildene og ikke minst av hva Emmeline skriver!! Så la oss som liker bloggen få lov å glede oss over den! Mette

Unknown sa...

Hehehe, jeg må le litt. Når man begynner en setning med: "ikke for å være kjip..." så burde kanskje ikke resten av setningen være så utrolig kjip?

Emmeline, du har en unik og enestående blogg. Keep up the good work, som det heter på fint. Jeg liker bloggen din og artiklene dine i BoligPluss veldig, veldig godt. Stor internettklem fra jordbærland!

Linda sa...

Angående kommentaren til anonym: Dette er ren og skjær misunnelse! Lett å kjenne igjen. Finnes overalt i samfunnet. Ingenting å bry seg om.
Stå på videre, Emmeline!

Anonym sa...

Emmeline, jeg DIGGER bloggen din!! Jeg følger mange blogger, med masse forskjellig innhold, men når jeg setter meg ned ved pc for å blogglese litt, ja så er det Emmelines blogg jeg ofte besøker først. Jeg har verken mann eller barn i skrivende stund, men om jeg noen gang får det, så får du, Emmeline, familielivet til å høres helt supert ut...hehe...slik vil jeg ha det...trur eg...;) Ja, jeg følger mange blogger, men det er ytterst få jeg ler så godt av som din...og det er svært GODT MENT! Jeg vil heller le godt og kose med meg godt skrevne hverdagshistorier (og fin-fine bilder, lånebilder, gamle bilder etc...who cares, så lenge bildene er fine?), enn å lese om all verdens nye interiørtrender som gjerne koster det hvite i øyet...eller andre trender for den saks skyld. Og for de som VIL lese slikt, så finnes det bøttevis med blogger der ute man kan følge! Så til deg, kjære anonym: det er trist at du har brukt et helt år på å følge en blogg du ikke liker! Det har vært bortkastet tid, det...:)

Kjære Emmeline, fortsett å være EMMELINE som bare du kan være! :)

KATHY* sa...

...oh, so cosy lights ;))

And soon a very happy christmas-time :)

kathy

Anonym sa...

Heisann :)
Nydlige bilder du har på bloggen din :)
Lure på kor du har kjøpt den flotte tallerkenhyllå di?
Ha ei fin førjulstid :)
-Camilla-

Unknown sa...


有線針孔
無線針孔
探測盜拍
汽車定位
攝影錄音
調查器材
機車追蹤
監聽手機
子女行蹤
監聽器材
監聽設備
gps定位器
gps遮斷器
gps追蹤器
針孔攝影機
大哥大監聽
定位追蹤器
汽車追蹤器
機車追蹤器
車輛追蹤器
gps衛星定位
gps汽車防盜
gps追蹤定位
gps定位追蹤
gps汽車追蹤器
衛星定位追蹤

Unknown sa...


針孔偵測器
反針孔偵測器
防止老人走失
防止小孩走失
防止寵物走失
底盤式追蹤器
車底追蹤器
追蹤器平台
日港電信
追蹤器科技網
北台灣防衛科技
汽車追蹤器出租
行車記錄器
租車公司
汽車衛星追蹤器
吸附式追蹤器
商業間諜
內神通外鬼
通姦罪
中華徵信
中華徵信所
羅漢腳
大陸新娘
外籍新娘
越南新娘
印尼新娘

Unknown sa...


靈骨塔糾紛
靈骨塔詐騙
債務整合
債務更生
債務人
債務清償條例
債務人不履行
生前契約
生前契約糾紛
生前契約詐欺
生前契約詐騙
負債救星
負債諮詢
卡債
卡債協商
卡債整合
卡債更生
卡債扶助
貸款
信用貸款
個人信貸
企業貸款
協商機制
汽車貸款
銀行貸款
房屋貸款

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails