onsdag 20. oktober 2010

Frysepinn

 

Vinteren er rett rundt hjørnet og i dag har de meldt snø i byen mellom de syv fjell. Varmepumpen ruller og går, og i peisen spraker det lystig, men jeg fryser og fryser. Emmelinemannen rister på hodet når jeg går til sengs under to dyner pluss et ullteppe hver kveld. På trimturene kler jeg meg i flere lag ull, før kuldegradene i det hele tatt har satt inn:)

Votter fra Butterfly Epla

På jobben har Emmeline to strikkejakker og to ovner stående på samtidig. Emmelines søte kollega har strikket ullvotter og lommelabber til Emmeline, for å avhjelpe situasjonen. Lommelabbene bruker jeg på møter, noe som har minsket Emmelines sexappeal fra et minimum til ikke-eksisterende;)

Lommetøfler fra MirmelshopEpla
Om kveldene surfer jeg på Epla. Votter og sjal, luer og labber blir inspisert opp ned og i mente. Jeg har jo lekre votter og luer fra før, men må bare titte på alt det fine som man kan handle innen ullvarenes rekker.


I høst kjøpte jeg jo nye tøfler fra A-O senteret på Dale, som jeg skrev om her på bloggen. I etterkant av innlegget fikk gjengen på Dale inn bestilling på 160 par tøfler, så det er nok ikke bare jeg som fryser her i dette landet.


At Emmeline fryser handler nok i hovedsak om livsstilsendring og vektnedgang! For første gang på evigheter kan jeg gå på vanlige butikker for å kjøpe klær. Riktignok ikke i de minste størrelsene, men likevel. Dette fører faktisk til en fullstendig lammelse. Emmeline har ikke kjøpt vanlige klær på åresvis. Derfor står jeg i åpningen, titter inn i butikken,og snur før jeg har sett hva de har. Så går jeg hjem igjen og surfer litt på Epla. For store jenter foretrekker ofte å kjøpe votter og luer, og selv om man krymper in real life, så er man liksom et Mummitroll i sjelen fremdeles;)


Nå lurer du kanskje på hvor jeg vil med dette innlegget? Det er altså sånn at jeg er på jakt etter en super regnkåpe. Som funker. Som er tøff. Som kan matche noen fine Ilse Jacobsen som man kanskje får til jul.
(Jo, jeg vil faktisk være en Ilse-jente jeg også--Jeg drømmer om å være helt MAINSTREAM faktisk) Men hvor finnes en fin regnkåpe? Som man ikke fryser seg ihjel i når det blir vinter? Som ikke ALLE har? Som passer til Emmeline. Har du et tips?

Trekning skal foretaes i kveld... Nesten 900 deltakere har meldt seg på støvsugerkonkurransen, så da har jeg bestemt meg for å støvsuge opp en vinner. I all enkelhet liksom:) SEE U!
71 kommentarer:

Pink lady sa...

Hei!

Jeg fant meg en superfin regnkåpe på Emil i fjor høst!! Ta en titt der:)

Jeg valgte bevisst bort Ilse sin da jeg har lånt min mors og kommet fram til at de der er klam!!

Klem Pink lady

Marit sa...

NoaNoa har kjempefine regnkåper;-)

Sukkertøy for øyet sa...

Frysepinn ja??
Her sitter jeg oppå varmeovnen omtrent*ler*
Etter en tur i parken med lille Wilma(voffvoffen) var det godt å komme inn igjen.

Skjønn side du har, er ofte innom,men er dårlig på å legge igjen spor hos deg.

Stor inspirasjon for oss her i bloggland :)

Takk for at du deler.

Klem Ida Susanne

Nina i Paradiset sa...

Ja, sånn er det å være tynn: Iskaldt! ;)
Og vår varmepumpe virker ikke, for service-karen har blitt syk! (han ødela noe på den forrige tirsdag, men skulle komme med ny del på fredag...)
Jeg har akkurat tent opp i kjelleren jeg nå! :)) (fyrer da i to ovner)
Lykke til meg kåpe-leting!

Anne Karins Mat og Vin sa...

Brrr..fryser jeg også! Føler at høsten som sommeren ble ultra kort! Vinteren er på vei for fullt, og heldigvis er veden på plass:)

Flotte regnkåper du viser. Praktisk er det også, kunne ikke tenkt meg å være foruten:)

Hold føttene varme, da er det lettere å holde varmen.


Klemmer fra meg

Rosa Rood sa...

Rainy coats (really nice ones and with fleece for the cold weather) you'll find at Boden.uk! And a lot of other very nice clothes for all women with womanbodys..not matches..

Have a nice day!
Greetings from Amsterdam,

Elizabeth sa...

du er så morsom emmeline! Heldigvis er det sol i Bergen i dag så du ikke trenger å være våt i tillegg til kald! Så flink du har vært med livsstilsendringene dine! Du ser fantastisk ut!

fru Dyregod sa...

Hvordan i all verden har du greid å gå ned i vekt og størrelser? Ikke engang høyt stoffskifte hjelper på meg. Ti ukers hardtrim tre ganger i uka hjalp ikke engang - så da ga jeg opp!
Husk å trekke en nylonstrømpe over støvsugerrøret før du støvsuger opp vinneren, da! Ellers forsvinner vi vel i posen alle sammen!

anita_senorita sa...

Elsker peisen din eller kakelugn som det heter på svensk tror jeg, forhåpentligvis har jeg en sånn en dag og jeg gleder meg til den dagen! de er jo så nydelige å se på :D

anita_senorita sa...

Så nydelig peis eller kaklugn som det hete å svenk tror jeg. En vakker dag skal jeg ha en sånn og :D

Unknown sa...

Huff ja, nå er det kaldt, jeg går konstant og er kald på føttene og da fryser man kanskje ellers og... hihi
Så noen skikkelige ulltøfler skal jeg ønkse meg til jul, tøffe de du viser i dag:)

Det er noen søstre i Bergen som lager flott regntøy, søs Jensen lurer jeg på om de heter (eller noe sånt) De har masse flott!

Ha en flott dag!

Klem Line

Anonym sa...

Hei ! Har bare en kommentar til deg etter dette innlegget ditt: Du har vært kjempeflink - bildene av deg og støvsugeren taler for seg selv. Stå på - det må være en fantastisk følelse å kunne kjøre klær i stk. S-Xl i vanlige butikker. Jeg er desverre ikke der ennå, men blir jo inspirert når jeg ser på deg :-) Ha en fin dag.

Klem :-)

Strikkelise sa...

Har ikke en konkret regnkåpe å foreslå deg, men hvis du skulle være i Oslo en tur anbefaler jeg et besøk på Norway Designs. Kåpe-, badetøy- og regntøybutikken Ebbesen&Jensen (ser veeeeeldig satt ut utenfra) har også overraskende mye som kan brukes av oss under 50 :)

Anonym sa...

Du som liker å shoppe på nett.. prøv ut ebay - der finner du garantert en regnjakke du vil like :-) Kanskje du kan toppe gleden av å finne en der, ved å investere i ett par ilse selv ;-D

Anonym sa...

Gudrun Sjödén har fine regnkåper. Ikke så varme, men ganske romslige, så det går fint an med en tjukk ullgenser under på de kaldeste dagene. :-)

Ninni sa...

Ja, i dag var det iskaldt! Har hverken varmepumpe eller peisovn, så det er jo skikkelig snadder;)

Leter etter ei sånn kåpe selv, så det var mange gode tips her, hehe!

Fikk ledd litt i dag også når jeg leste innlegget ditt. Du skriver jo så godt! Du inspirerer både på den ene og den andre måten!

Klem

Villblomsten sa...

Nydelig kakkelovn du har :-)
og gratulerer med vektnedgang :-)

Karma sa...

Tja, litt vanskelig å tenke hvor vanlig det er, men Ilse Jacobsen har veldig fine og varme regnkåper også i mange ulike farger.

Klem Kaja:)

Marit sa...

Nå skal de få ennå en bestilling på tøfler. Mine kalde tær higer etter et par. Lykke til i jakten på regnkåpe. Leter etter en selv så jeg skal snappe opp noen tips her.
Håper du får en varmere dag :)

Anonym sa...

Hei for guds skyld ikke kjøp Ilse Jacobsen sin regnkåpe. Den er stiv,puster ikke så det er det plagget jeg har kjøpt som jeg faktisk angrer mest på. Det finnes så mange andre. Lykke til..

R.

Anonym sa...

Du som er fra Bergen må jo sjekke ut Søs Jensens regntøy! Masse stilig!
Bentemor

Supersnuppa sa...

Her har det kommet mengder med snø i dag, og jeg fryser hele tida! Kjenner godt til ull-fanatismen din. Selv med babyvarmeovn i magen sitter jeg med ulljakke, ullugger og ullskjerf.

Sitter faktisk og drømmer om å strikke meg ny fanakofte, i nye farger. Ei som er litt lengre enn den jeg bruker i dag, den siger liksom litt opp i korsryggen. Brrr...

Når det gjelder regnjakker er jeg kjedelig og straight. Jeg har en helt vanlig HH-jakke, type rød. Vi snakker oljehyre. Men rødfargen er veldig fin og den er ikke klam i det hele tatt. Den er faktisk veldig god og litt søt.

Det hele spørs på bruken. Grunnen til min HH-jakke er at jeg går mye tur i regn, spesielt på fjellet. Da er det bare oljehyre som duger.
Sjekk ut http://shop.hellyhansen.com/

Lykke til! Det er forresten deilig med snø ute når det kan fyres inne. Og det er deilig å gå rundt i ull fra topp til tå <3

Anonym sa...

Hei Emmeline.
Jeg kjøpe meg ny regnkåpe fra Ilse Jacobsen i fjor, og den kan absolutt anbefales! Den er av en slags softshellkvalitet, dvs. ikke regnkåpen fra Ilse av den stive typen som halve byn går med. Jeg kjøpte min hos Ilse Jacobsen på Bergen storsenter, og den finnes i mange ulike farger ! Lykke til med regnkåpejakten. Karoline

AnnI sa...

Hei Emmeline !!
Når man fryser så forbrenner man fere kalorier, har jeg hørt - så hvis det stemmer så litt "gratis"-hjelp er vel ikke å forakte. Men ingen årstid er så kald som høsten for da har vi enda ikke skjønt at sommertøyet må pakkes vekk og vintertøyet må på :-)

Flott blogg du har. Jeg har lest den fra ende til annen (det gikk noen dager hvor husarbeidet og lignende morsome ting måtte vente). Siden jeg har alt du har skrevet friskt i minne så vil jeg minne DEG på din flotte barneoppderagelse: Alle pakker som kommer i mammas navn må gjemmes og ikke nevnes (de skal jo smugles inn og plasseres i all hemmelighet) Derfor lo jeg godt og lenge over støvsuger-historien din. Å gi (særlig) tenåringsgutter en beskjed som inneholder flere eventualiteter går ikke - tro meg - jeg har prøvd: Som min tenåringssønn sa: Mamma det er nok nå; jeg er jo gutt!!

Lykke til med trekningen i kveld og med letingen etter regnkåpe. De var jo fine de du la ut bilder av da :-)

Hilsen Ann-Iren

Prinsesse Elin sa...

Kari traa har mange tøffe denne høsten:)

Anonym sa...

Ta turen innom Platou i sentrum og snakk med min søster :)Hun jobber i hovedetasjen og kjøpte seg den tøffe regnkåpen nettopp hos Platou.
Randi S

Anonym sa...

Du må ikke kjøpe regnkåpe som ikke puster!!!! Eg har en som er forferdelig å bruke.Vanntett i bergensværet , men klam og ubehagelig i bruk.
Randi S

Ingvild sa...

Mitt regnjakke- tips er egentlig en kåpe- regnkåpene til svenske Didriksons 1919 er enkle og i fine farger og er faktisk helt regntette ( mye av det som selges som regntøy idag er ikke regntett ! ) Jeg kjøpte meg en brun med røde detaljer( i Bergen ) og gikk rett hjem å klippet av alle unødvendige "pynteting" . Nå har jeg en helt straight regnkåpe i en fin farge og som kan brukes i all slads vær. Veldig fornøyd !

Maaike sa...

What an extremely cosy fireplace! Really lovely...

Unknown sa...

Du hadde jo bilde av så fine regnjakker, vet du hvilket merke det er? Jeg er og nemlig på jakt.... :o)

Maria sa...

Gratulerer med vektreduksjon! Jeg har selv gått ned 25 kg siden nyttår og fryser så fryktelig fort for tiden!

Ranny sa...

Jeg skrev en E mail til deg om løsningen på kald seng, men du har kanskje ikke fått den. Kjøp elektrisk varmeteppe til å ha mellom madrassen og lakenet og livet ditt blir en fryd!!!!
Ragnhild

Anonym sa...

Adoro passear pelo seu blog, tem muitas imagens lindas... Moro no sul do Brasil e aqui também faz frio mas imagino que não chegue nem perto desse frio de vocês... Obrigada por partilhar conosco coisas tão bonitas, um abraço, fabi

Anonym sa...

LISBETH LILLEBØE lager herlig regntøy, komfortabelt, gøy og ikke slikt som alle andre i Bergen går med. Hun har i alle fall to kolleksjoner:BLÆST og BALLADE. Anbefales på det våteste av Ullemia.

Anonym sa...

hei hei...ja bor man i bergen må man vel kanskje ha en fungerende regnkåpe! ;P
gratulerer så mye med "nedeinormalstrklær"milepælen.. selv sliiiter jeg meg mot den,en lang vei å gå tydeligvis. Du er flink!! :D
Jeg for min del fant noen okeie regnkåper i klesavdelingen på coop-obs av alle plasser...shhh... ikke der man vanligvis shopper klær nei. Men kan jo være verdt en titt..?! :) Ha en fin kveld! :)
-M-

birdie blue sa...

try 'lands' end'. they usually have some sweet raincoats for adults and children.

xo
~molly

EN GUL KNAPP sa...

Aksdal i Muren har åpnet ny butikk i muren og utvidet sortementet sitt. Søte Synnøve Aksdal og søsteren driver det, og er knallgod på regntøy! :)

Ellers kommer det rød og lilla kombinert regn- og vinterkåper fra Danefae på En gul knapp om en ukes tid ;)

Thea

mimouna sa...

Så nettopp i BT (tror jeg det var) om en ung designer som hadde laget en egen bergensk regntøykolleksjon. Hun hadde mye fint! (Og jeg har teflonhjerne. Sorry.)

Det ER kaldt nå, og som erfaren frysepinne sender jeg masse sympati. Folk i T-skjorter i oktober burde vært forbudt!

Li/Småtingene sa...

Ikke noe tips til regnkåpe her desverre; her oppe er det bare dunjakke som duger fra nå av og ut ... ;-)
Men vil tipse om flotte votter som ei venninne syr, - i ullfilt, med dyder på! Ja, det stemmer: Dyder! Votter med gode ord, rett og slett! Og det kan vel varme på flere måter i vintermørket? (Super venninnegave, da). Sjekk ut unalaluna-design.blogspot.com :-)

Ruths datter sa...

Du kor slank du er blitt Emmeline. Dette står det respekt av altså. Jeg beundrer deg. Selv har jeg kjøpt meg en super regnkåpe fra Didricson. Den er knallgod. Ikke klam ,men god og varm og absolutt tett. Den er ikke av de aller dyreste heller. Tror jeg betalte 1300 ca. De er veldig gode i størrelsene og passer damer som ikke er beinrangler. Kjøpte den på sportsbutikk i Bergen. Prøv en sånn og du blir forelsket.
Klem

Little Cottage sa...

Nemmen, det foerste bildet er jo fra samme stue som Jeanne d'Arc Living Magazine har i sitt julenummer. Hvordan henger det sammen??
Joda, min far fikk seg ogsaa nye ulltoefler etter innlegget ditt, saa naa kan du finne ut hvem de resterende 159 bestillinger
gikk til :o)))
-Sylvi

Christine sa...

Cathy er mammaen min, og det er hun du har lånt bilde av på Epla, fint om du kan linke tilbake til eplabutikken hennes :)

fruSärås sa...

Hei Emmeline.
Jeg ler så tårene triller når jeg las dette innlegget..Gjett om jeg kjenner med igjen om dette å FRYSE. Kjære vene jeg fryser i hele 6 mnd i året snart, og er storsliter på ull i alle varianter og fasonger, og mannen sier at han vil ikke bli overrasket om han finner meg i senga med topplue en dag...hadde noe som lignet ei natt derfor denne kommentaren..å legge seg med vått langt tykt hår er ikke å anbefale når det skal være veldig kaldt på soverommet fra før, derfor ble det en slags turban her ei natt;o)))).
Og det innlegget du hadde i siste Bolig Pluss. Knall;o)) Ikke bare brennes det lys i søkk å kav men hva med vaskemiddel som fjerner soten etter lysbruken;o)) Og hva med alle de mennene inni alle disse husa??? er de like villige alle til å holde på slik som vi gjør??? Det er IKKE min, han er den typen som heller drar seg i håret av alle mine forslag;o)))

Ha en fortsatt fin Torsdag.
Klem fra Ann Berit

Cecca B sa...

Dette har jeg (tror jeg) svaret på! Jeg er en skikkelig frysepinn selv og lo godt når jeg leste dette.

Jeg ville tenkt av regnjakke med en gang. De som holder vannet ute puster ikke - noe som gjør at man blir klam, litt svett og så iiiiiskald.

Jeg anbefaler en regncape som for eksempel denne: http://www.cyclechic.co.uk/shop/rain-cape-p-78.html Da kan jeg ha så mye jeg vil under - om det så er en boblejakke (uten å tenke på at snart får jeg ikke bevegd armene) og jeg blir ikke klam. Føler også meg noe mindre bevegelseshemmet... :) Cape er også også in i år - regnchic! :)

Sommerhusstil sa...

Hejsa!! ville lige sige hvor er det blevet fedt med det hvide gulv og sikke en brændovn :o) Klem Betina

Emmeline sa...

HEI ALLE:)

Huttetu, her har jeg visst skapt kaos. Det første bildet har jeg lånt fra SKØNA HEM... Det er nok ikke fra eget hjem.

Bildene fra Epla har alle linker under. Trykker dere på linkene kommer dere til de respektive ( og fine) butikkene:)

Sist men ikke minst: Tusen takk for mange gode regnfrakktips som alle skal sjekkes ut!

Anonym sa...

Så en dame i en lekker rød softshell regnkåpe i Haugesund og dristet meg til å spørre hvor hun hadde kjøpt den. Svaret var Samson- en sportsbutikk.Har ikke rukket å sjekke det ut. Den kunne du brukt nå,Emmeline. Hilsen Toril A.

Anonym sa...

Vel, her er det mer sånn aversjon mot klesbutikker fordi jeg tipper 40! Førtiårskrise! Hva kler man seg da i? Ser jo selv at jeg ikke lenger kan gå kledd som da jeg var i tyveårene, og føler meg jo ung (til jeg står i prøverommets grelle lys) Har ikke lyst til å tvinge ansiktet tilbake i tid ved hjelp av kirurgi, og mage rumpe lår kan ikke lengre trenes (så det synes)Ikke rart man flykter inn i interiørbutikkene og kjøper lysestaker og rødvinsglass. Ingenting som mykt stearinlysskinn og rødvin for å føle seg vakker!

Jennys fire vegger sa...

Puh! Vi har fyrt i ovnen og tent en haug med stearinlys så jeg holder på å daue her jeg stitter. Men kjenner meg igjen, jeg er egentlig også en frysepinne. Spesielt på kontoret, brr...! :o)

Lykke til med jakten på en fin regnkåpe!

Ha en fin kveld videre.
Klem Jenny

mokka sa...

Hei på deg i kulden..

Jeg fryser jeg også. Jeg har nett strikket ferdig ett mega sjall som jeg kan pakke meg inn i ;-)
Syntes snøen kom vel tidlig men det er nok ingenting å gjøre med det, uten om å kle seg i ull fra topp til tå..

Tips til hvor de har fine og kuule regnkåper :
Emilie... Den butikken har de på bystasjonen og i Kløverhuset.. Tror kanskje de har den på Lagunen også..
Ha en kjempefin kveld.
klem fra Monica

mokka sa...

Hei på deg..
Jeg fryser jeg også.. Syntes snøen kom vel tidlig i år..
Jeg har nett strikket meg ett gedigent sjall som jeg kan pakke meg inn i ..
Ellers har jeg pakket meg inn i dunjakke, ekstra bukse , ull fra topp til tå...

De har veldig fine regnkåper på Emil..

Ha en strålende fin kveld inntullet i ett godt og varmt pledd ;-)
Klem fra Monica

Kittys Paradis sa...

Noa Noa har superfine regnkåper!!

mirmir sa...

Om du vil være en Ilse-jente, anbefaler jeg gore-tex soft shell kåpa. Den er lang og har en ekstra fold i rompa som gjør den perfekt å sykle med.

Ang størrelser er jeg usikker, kan hende den går bare til str 44,men den er iallefall stor i størrelsen :)

Tror de har den på citybag/bag butikkene.

Hellohello baby sa...

Hei Emmeline!

Jeg har vært litt frekk og linket deg i et innlegg i dag, uten å få lov. Men jeg kom over innlegget ditt der du forteller om hvordan du gjør trekningene dine, og da brukte jeg den som "oppskrift" på min lille trekning. "Heldigvis" er ikke min blogg like populær som din. Jeg hadde 15 lodd å trekke mellom. Gjør jobben en smule enklere. Men jeg hadde assistenter likevel :) Håper du tilgir meg.

Cathrine fra Tønsberg sa...

Hei! Tipser om regnkåper på G-sport faktisk! De har noen fine fra Kari Traa. Fiiiiine, fåes i både rosa og sort. Jeg har kjøpt en sort Kari Traa som passer veldig fint til Ilsestøvlene mine :P Muligens helt mainstream, men de funker jo så bra!

http://www.kk.no/846618/regntoyet-vi-onsker-oss-naa

God helg :)

Hos Jorunn sa...

Hehehe...morsomt innlegg! Kan ikke hjelpe til med å finne en lekker regnfrakk til deg, selv fant jeg en på et loppemarked for et par uker siden til 10 kroner..hihi..men den funker bra når jeg er ute med hunden. Elsker profilbildet ditt, må le bare av det. Jeg ser du har kakkelovn du også, verdens beste ovner spør du meg...har 2 selv og nå fyrer jeg så det holder i begge + vedkomfyren. Lykke til med letingen etter den regnfrakken du ønsker deg og med trekningen...det blir nok en som blir utrolig glad i kveld. Her skinner solen fra skyfri himmel, 0 grader ute og ikke et snøfnugg i sikte. Ha en flott helg! Klem fra Jorunn

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där,

Du har ju en ljuvlig blogg! Läckra bilder och härlig inspiration! Jag läste din trevliga krönika i Bolig Pluss och blev full i skratt, bloggarnas högsäsong, det är så sant, så sant:) tack för fin inspiration och dina hälsningar,

Hösthälsningar från Nordingården, Mari.

Stjerneteller sa...

Så knallflink du har vært da! Jeg har kjøpt meg en svart "Bergans Bergen Lady coat" og er superfornøyd. Perfekt for trilleturer. Hvis ikke du er klar for flere kids, kan du jo evt supplere med en fancy prikkete trillebag :)

SjarmogKaos sa...

Kjære emmeline - går det bra med deg? Håper det - at du ikke er slukt av den nye støvsugeren?? Klem Cecilie

Rosa sa...

hm, kanskje det er mindre isolasjon på kroppen som gjer at eg går her og hustrar? Nja....eg har vel framleis såpass mykje intakt at det burde halde gjennom vinteren. Regnkåper kan eg ingenting om, men eg er ikkje i tvil om at du finn den rette til det spreke og slett ikkje mummimamma-liknande Emmeline-legemet! Lukke til!

Unknown sa...

Hi there,
You got one beatiful blog! Feels real cosy. Somehow your style is close to what we also love here in Finland. By the way, since Finland is bilingual (meaning we also speak Swedish over here), I was kind of able to read some Norweigian.

Windy autumn day wishes!

Anonym sa...

Hva med en sånn regnkåpe? Fra et innlegg på bloggen min:
http://hoskristine.blogspot.com/search/label/Kl%C3%A6r

Jeg er veldig fornøyd med den!

Klem Kristine

Anne (Moseplassen) sa...

Ettersom jeg er komplett ulloman og frysepinne sjøl så tenkte jeg at jeg for en gangs skyld skulle legge inn kommentar.. (litt dårlig på den kommenteringen gitt).
Men altså.
* Nøstebarn https://nostebarn.no Har faktisk klær til voksne også. Utrolig gode på, klør ikke, og varme. Anbefaler feks pysjboksene som pysj eller kosebokser.

* Elektrisk varmeteppe. Jeg fikk ett nå nylig og kan ikke begripe at jeg ikke har kjøpt meg det før. slikt stort ett altså, ikke bare en pute. Jeg har forresten også sånn fotvarmer man trer beina ned i, fint om man sitter.

God helg! :)

Camilla sa...

Litt sent men allikevel engasjert. Må bare få hive meg på dem som ikke er fan av Ilse sine regnkåper. Jeg kjøpte en for to år siden. den var rød og fin og passet perfekt til støvlene, MEN såååå stiv!!! og klam!!!! og DYR!!! IKKE stor i størrelsen!! Og etter en sesong sprakk den. I år drømmer jeg om Danefæ sine kåper. Eller selvsagt bare prikkeparaply fra www.mushroom.no

Gina sa...

Hei! Kan du legge ut linken fra hvor du har fått tak i bildene av regnkåpene? Særlig det nærbildet av en dame som ler/smiler med blå regnkåpe. Takk! :D

anita sa...

Hei! jeg har masser med fine regnkåper! jeg kjöper og selger,vilken modell vill du ha?

Unknown sa...


金融貸款
催收人員
催收技巧
催收款
催收話術
催收實務
催收工作
債權憑證
討債權威
不當逼債
收數公司
收帳
收數公司
討債王
收數王
討債戰術
資產管理
詐賭
欠債還錢
票據信用監控
委託討債
如何委託討債
不良債權
債權收買
債務調解
債權評價

Unknown sa...


應收帳款問題
呆帳問題
企業異動監控
沖開


Unknown sa...


台北徵信社
台北縣徵信社
台北市徵信社
新北市徵信社
桃園徵信社
桃園市徵信社
桃園縣徵信社
新竹徵信社
新竹市徵信社
新竹縣徵信社
基隆徵信社
基隆市徵信社
基隆縣徵信社
苗栗徵信社
苗栗市徵信社
苗栗縣徵信社
台中徵信社
台中市徵信社
台中縣徵信社
彰化徵信社
彰化市徵信社
彰化縣徵信社
南投徵信社
南投市徵信社
南投縣徵信社
雲林徵信社

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Unknown sa...

شکلات چیپسی خوشمزه همراه با طریقه پخت آن
کیک خوشمزه همراه با پخت
زولبیای مصری خوش طعم همراه با طرز پخت

Related Posts with Thumbnails