torsdag 28. oktober 2010

Slett ikke ille på Nille


For to dager siden oppdaget jeg til min store glede at jeg hadde vunnet et gavekort på Nille. Det var ikke et hvilket-som-helst gavekort heller. Det var på en måte et gavekort i relativt upraktisk, men akk-så-gøy ånd! Jeg måtte handle for tusen kroner i en engang, og alt jeg kjøpte måtte være Halloween produkter:)


Dette gikk ikke upåaktet hen i Emmelinheimen. Alle ville være med å bestemme hva tusenlappen skulle gå til... Guttene mente vi måtte kjøpe snop for tusen kroner. Emmelinemannen mente vi måtte kjøpe kostymer som vi kunne gi bort til jul, og jentene mente at vi måtte kjøpe Halloweenutstyr nok til å ha en gigafest her hjemme:)


I dag dro meg og Kjøkkensjefen avsted for å bruke gavekortet vårt, og det er utrolig hvor mye man får for en tusenlapp på Nille. Vi fylte fire store poser med alt fra sjokolade til sminke, karnevalsutstyr og gresskarlykter.


På søndag har vi store planer om å dekorere her hjemme, og jeg skal personlig bruke min røde parykk på jobb på fredag:) Det er alt for lite fres i de kommunale gangene som jeg frekventerer, og nå vil det endelig bli en orden på det!Lille niese har også fått påfyll i Halloween-utstyrskassen sin. Fra før hadde hun en supermanndrakt med skremmende lite Halloweenfaktor, men nå kan hun være Halloweenprinsesse og det likte hun godt! Som dere skjønner har den røde parykken gjort stor lykke her hjemme. Alle har prøvd den i tur og orden, og har man ikke vært blek før, så får iallefall den røde parykken orden på det!!!Nå lurer du kanskje på om Emmeline pleier å frekventere Nille jevnlig? Vel, tidligere i dag tenkte jeg igjennom hvor ofte jeg handler på Nille, og jeg kan slå fast at jeg stort sett besøker denne butikken ved ulike høytider.Jeg stikker innom før påske, for å kjøpe servietter og påskekyllinger. Jeg er innom på 16.mai for å kjøpe nye 17.mai sløyfer (* hvor blir de gamle av egentlig? ) Jeg stikker også innom før konfirmasjoner for å kjøpe kransekaketopp og konfirmasjonskort - og nå har jeg altså vært innom før Halloween for å kjøpe Halloweenpynt!


For alt jeg vet kommer det til å bli en tradisjon. Iallefall hvis vi klarer å få opp stemningen her på søndag? Det ser ganske lovende ut, basert på alle lyktene vi har klare til den store dagen...For ikke å snakke om alt snopet;)Endelig kan ungene som banker på få noe annet enn de triste knaskegulrøttene som Emmelinemannen deler ut i protest mot amerikaniseringen av samfunnet;) Nå skal det bli andre boller. Nå skal det bli amerikaparty de luxe og jeg gleder meg allerede!!! ( PS; Er du ugift og satser på en ektemann? Ikke kjøp rød parykk!! Det er i grunnen det verste av det verste innen alternativ skjønnhetspleie, og anbefales ikke. DS:)
49 kommentarer:

maria sa...

emmeline, du e sykt kul!

His and Hers Kitchen sa...

Nei, nei, neiiiii Emmelinesin.... Du kan ikke vente til mandag med pynting! Halloween er på kommende søndag jo?! ;o)
Hilsen ei som er lett misunnelig på alt det gøye du har handlet inn til fest og grusomheter!!!

Emmeline sa...

På søøøøndag???? WHAT??? sjekker kalenderen......

***** Å HERLIGHET. Det er jo på søndag. Må umiddelbart inn for å rette på innlegget;)

Abrakadabras. sa...

Å, så heldig! Til og med jeg hadde fått trøbbel med å bruke så mange penger på Nillehalloween:) Men, gøy! Og så slipper du å begynne å male gressskar :o)

Beth sa...

Atter en gang et artig innslag i hverdagen, du er bare helt herlig!
Ja, her blir det virkelig Halloweenfeiring!

♥ Linnie ♥ sa...

Tøffe lykter.

Håper dere får en flott halloweenfeiring :)

Klem Linnie =)

Hilde sa...

- kjenner på om jeg også skal ha på parykk på jobb på lørdag -

Fantastisk:)

Hanne Margrete sa...

Hehe,det blir stemning i emmeline-heimen i helgen! Jeg var også på nille og kjøpte en sånn lykt til å ha ute på trappen, veldig fin men siden jeg ikke har vunnet i noe som helst hadde jeg bare penger til en,hehe;)

Prinsesse Elin sa...

Søndag cecilie, søndag!( endelig kan jeg ta igjen for jesus og moses fadesen....) Men men pynting blir det nok uansett. Du ser rett og slett helt gal ut. he he

Jeg tror jeg skal joyne deg med parykken for å live opp kommunale ganger her også;)

Pust inn-pust ut. sa...

"knaskegulrøttene som Emmelinemannen deler ut i protest mot amerikaniseringen av samfunnet"

hahahaha, jeg ler meg skakk....
(men akk, så enig)

Det er helt herlig å starte dagen med Emmelinebloggen!

Ha en FIN dag!

Unknown sa...

for en fin blogg du har!
måtte bare følge! :P

nille sa...

Så flott at hele Emmelinefamilien kunne kose seg med planlegging av innkjøp, utvelgelse av varer, fotoshoot og på søndag; pynting av Emmelinehjemmet!

Virker som vi ikke kunne fått en gladere Halloween-vinner i vår lille uhøytidlige konkurranse, og det synes vi naturligvis er veldig hyggelig!

God Halloween og takk for det utrolig fine innlegget ditt!

mali-mo sa...

Herlighet så tøff du var i rød parykk!!! Ser for meg at det absolutt vil sette en liten piff på stemnngen i kommunekontorene ;)

Tar imot tips om nillehaloween med takk! Så ut som om det var nok av stash å få kjøpt der iallfall ;)

Lillemalien har nemlig funnet ut at det finnes noe som heter hallåviiin og det vil hun være med på. Budsjettet er riktignok noe presset, men en skummel-prinsessekjole strekker vi oss gjerne til. Nille er ikke de verste på pris mener jeg ;) Da gjelder det bare å spe på med et kilo snop og finne ut hvor sånne store gresskar til lyktelaging selges, så er vi vel i boks for dette året ;)

Ha en flott Halloween og en like flott resten-av-helgen. Og tusen takk for en veldig, veldig koselig hilsen inne hos meg ;) Setter pris på heiingen!!!!

Stor klem fra meg

RoseSommer sa...

Er du SIKKER på det med parykk på jobb? For endel år siden hadde mange småjenter sånne hårbøyler med to "spiraler" på med teit pynt på tuppen som sto så kjekt i været og danset så fort en beveget litt på hodet.
En fyr som jobbet på sykehuset i Telemark syntes mandagsmøtene var så dr....t kjedelige bestandig, og ville sprite dem opp litt. Så han lånte datterens hårbøyle, og kom sist til møtet iført dem. Hans kollegaer/ledere kikket bort på ham, ...... og gikk så over til dagens møtepunkter. De KOMMENTERTE det ikke engang; at en fyr i 30-åra satt der med rosa dinglende hårpynt!! Hvor treig kan en bli.
Den desillusjonerte mannen bøyde sitt hode i skam, lurte hårbøylen av seg, og puttet den i stresskofferten. Og var snill gutt i all fremtid. Sukk.

Anonym sa...

Nille må jo bare være butikken å gå til hvis man trenger noe til Halloween feiringen! La merke til det enorme utvalget sist jeg var i byen... Det er kanskje litt tomt i Nille butikken der du bor akkurat nå, for det ser ut som du fikk en del for pengene Emmeline :D
Ha en flott Halloween feiring!
klem Laila

Berit på Bønes sa...

HEEERRRRRRLig!

fru Dyregod sa...

Tuuusen kroner i halloweenpynt! Kult! Du må fortelle hvordan de reagerer på parykken på jobben din. Og trolig vil ryktet spre seg slik at dere får besøk av masse godtesyke unger på halloween i år!

Maggie sa...

He, he, he, fantastisk morsomt innlegg! Du ser bare vannvittig kul ut i den parykken.
Jeg har selv vært på Nille og kjøpt ekkelt godteri i form av øyer og hodeskaller, som skal gis ut i hjemmelagde godteri-holdere. Da er jeg iført min store, svarte heksehatt. Burde kanskje skaffe meg en slik spenstig parykk, istedet :DDD

Supersnuppa sa...

Hahaha, knallbra!
Tror du kommer til å forårsake noen hjerteinfarkt i kommunal sektor i morgen hvis du stiller i den parykken.

Tror jammen jeg må ta turen innom Nille jeg også, Supermannen min har bursdag i morgen. Hadde vert artig å irritere han med Halloweendekor:-)

Hellohello baby sa...

Haha! Så festlig Emmeline! Hurra for Halloween og Nille! Til neste år kan du male lyktene og få en helt ny look på dem! Masse tips i Halloween-innlegget på bloggen min ;)

http://hellohellobaby1.blogspot.com/2010/10/halloween.html

Livsnyter sa...

Fantastisk mye flott man får tak i på nille. Kunne godt tenkt meg de pengene selv, trenger å pynte litt til søndagen.

Du skriver flott og har mye humor i det du skriver. Er fast leser og kommer til å fortsette med det:)

www.cremedelamaison.blogspot.com

Ha en fin halloween på søndag!

Anonym sa...

Ååååå,den som bodde i nabolaget ditt, og kunne plinget på døren til det Emmelinske hjem... :)
Et hjem med mye humor, mye halloween pynt, mye godteri og mor sjøl i rød djevel-parykk, herlig herlig!
Gleder meg til å høre hvordan dagen forløp, og takk for nok et supermorsomt innlegg, Emmeline.

Klem fra Vibeke i Trøndelag

Pink lady sa...

Herlig herlig!!

Nå feirer ikke jeg Halloween da jeg i utgangspunktet er enig med Emmelinemannen. Men etter å ha lest dette(og sett bildene) vurderer jeg sterkt å skumle meg opp og ringe på din dør!

Lykke til med feiringen! Dette blir helt sikkert morro for dere+ungene i nabolaget:)

Klem Pink lady

Sandoren og Blåsten sa...

Morro! Her er også gresskaret ferdig utskåret og klart til å tennes. Lilleprinsen skal få gå en liten visitt til naboene i lånt heffalump-kostyme! (ikke særlig skummelt kanskje? men ikke så lett å finne skummel-kostyme i str 2 år...)

Så lenge ungene oppfører seg bra hvis de ikke får knask så synes jeg Halloween er morsomt for store og små jeg.

Når jeg tenker etter har jeg nille-pynt i kjelleren så da er det bare å sette igang med pyntinga. Ha en hyggelig Halloween!

Anonym sa...

Ingen over, ingen ved siden av: Du skriver fantastisk!
Du har en nydelig stil, men fremfor alt en konge sans for humor!!!!

Fru Usken sa...

Hei! Herlige bilder:) E mye kjekt å finna på Nille ja!! handle mye der sjøl -. å tror eg hadde slede ein del for å få brukt 1000 kr der på ein å samme gang! d e jo så billigt;)
Blir nok kanonbra fest på dåkke i år ja! Eg e for alt så e kjekt så eg e for halloween, fordi om d isje e någe lange tradisjon i Norge, men koffor må alt ver d? E glae i gamle ting eg vettu, mn isje alt må ver gammalt! å d e og langt ifra alt gammalt så e bra;)
store klem:)
ps: syns du va ganske så flotte (les: hotte) i røe parykk eg!:))

Barbros lille atelier sa...

Ha, ha, ha, du var bare fantastisk med den parykken! Herlige bilder:-)

Klem

Sarita sa...

Hi hi, du er jo helt rå i din beskrivelse av ting. Moro å lese. Kos deg med Haloween....det er gøy med litt amerikanske tilstander. Vi tenner også nille lykter....uasnsett hvor dårlig det passer stilen vår ellers:-). Mulig jeg skal vise noen bilder i etterkant.

Klems Sarita

Anonym sa...

Jeg skulle gjerne jobbet sammen med deg, Emmeline :)Gleder meg til å høre hvordan parykken slår an på jobb!

K.S.

Bling - our elf on the shelf sa...

Din heldiggris. Tenk å få handlet Halloween utstyr på Nille for 1000 kr, for så å gi ungene tidenes feiring. Det må da være stro stas. Gleder meg til å se hvordan dere feirer dagen :)

Madera y Zinc sa...

Great! Realy great!!!

Noatunfrua sa...

Hahaha! Hadde jeg fått 1000 kr til å handle halloweenutstyr på nille, så skulle jeg jammen ha feira halloween jeg og!

Fantastisk innlegg! Morsomme og fine bilder :D

Happy Halloween! eller hva det nå heter..? (Have a gruesom halloween.. er kanskje mer passende..?)

h j e m m e t s l y k k e sa...

Elsker bloggen din!!!
Ville bare si at jeg googlet juleinteriør og tror emmelines blog var "over alt" og ikke kom jeg unna deg når jeg googlet bleiekake heller...hehe!
Stay cool=)

x-tine sa...

Så artig.Det å vinne er jo ikke hverdagslig så det var nok gøy.Du kledde jo rødt hår,men det er vell greit å ha slik fremme til spesielle anledninger.Jeg selv rømmer hytta på halloween.Barna er ikke så opphengt i det ennå så jeg får vell bare nyte det.

Lisbeth sa...

Jeg tror jeg tager flyveren til Bergen til halloween fest..:-o)
Jeg tror dere får det superherligt og mon ikke halvdelen af Bergens børn står i kø udenfor det Emmelinske hjem på søndag sammen med journalisterne..:-o)

God fornøjelse!
Synes at parykken klæder dig godt!
Hihi..

Hej fra Lisbeth

NIB sa...

hihihihihi!! du er bare helt RÅ herlig, emmeline!!! ordvalget på nib, var IKKE myntet på deg - vi skrev det for noen dager siden, og trykket bare på play:))

det råde håret! To die for!

Sjuskeline sa...

Gud, så fantastisk! Sjuskeline kjenner at hun er skikkelig misunnelig på den parykken, og håper at hun blir husket testamentet til Emmeline :-D

Unnskyld at jeg spør.... Jobb på LØRDAG?????? Hvorfor det????? Hva sier fagforeningen din til det? Får du lørdagstillegg? Eller er det pålagt overtid?

Emmelinebarnet er jo rene fotomodellen! For en sjarm og karisma! (Ja du var flott du og altså....)

Ha en fantastisk, strålende Haloweenfeiring :-)

Sjuskeklem :-)

Fru Fryd sa...

Da er ungene tipset om hvor de bør gå for å få snop på søndag;0)

Frk.Vatland sa...

Hei så morsomt å kunne lage en heidundrende fest for de små og store:))
Parykken var rå!

Barna må bli litt større før jeg setter i sving, men ble veldig lysten etter å se og lese ditt morsome innlegg:))
HA en fin Halloween feiring!!

Klem fra Frk.Vatland

helen og gutta sa...

hehehe, vi har også vært og hamstret diverse utstyr til eldstemanns halloween fest i helgen (han er 9)

Anonym sa...

Alt kler den smukke!Emmeline er rasende fjong i rød parykk.

Hurpe sa...

Ja, nå har det vært stille fra Hurpe lenge, men hun er IKKE død!

Nå føler hun for å si kraftig i fra om at Emmeline absolutt må fortsette med polkadotter og allehånde koppestell!! Ledsaget av Emmelines treffsikre skråblikk, er akkurat dette med på å heve Hurpes livskvalitet!

Halloween, derimot.... Da bruker Hurpe å slukke alle lys, skru av ringeklokken, og sitte musestille i sitt lille kastell. En ekte 68-er tar avstand fra alt amerikansk. Det må være klinkende klart!

Vennlig hilsen Hurpe.

Tove `blogg verden sa...

: D you rock!!! Blir Halloween party her i huset på søndag....
17 jenter....skal bli liv ja ; ) !!
Kos deg!!
klem Tove

Mie fra Mies Mirakler sa...

Nille er en undervurdert butikk, der kan man jammen finne seg mye rart og fint for en billig penge! Bla min fine dørmatte med teksten "Desperate Housewife lives here" fant jeg der til en slikk og ingenting. :) Vi skal også feire Halloween, men tar feiringen på lørdagen, for det er jo liksom snopedagen. Blir ingen vandring på dørene siden sønnen min har vannkopper, men vi skal pynte og kose oss hjemme. Ønsker dere en fin feiring :)

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken lycka att få frossa i så mycket pengar på en gång! Och ni shoppade på bra, vilka vackra röda småjävlar ni är:) ha en mysig helg! Mari.

Anonym sa...

Jeg synes Nille er harry, hallowen i norsk form er harry (pynten og draktene er grusomme), har ikke tenkt å bruke en krone på det....
Ekte gresskar er pen pynt på trammen, men kan styre meg for glorete oransje effekter og dødningeskaller i heimen...

Anonym sa...

Du er utrolig kul! Lykke til med feiringen, jeg skal selv på russefest med tema halloween nå i helgen. :)

Ingvild B sa...

Haha, så gøy!
Kan tro dere fikk masse på Nille for
en tusenlapp ja!

God helg! :)

BlissfulSuburbia sa...

Hei! Så fin blogg du har! Mye inspirasjon for oss newbies i blogglandia;)
Nille er GULL i høytidenene! Jeg har pleid å kjøpe endel stearinlys der; kubbelys, telys, lyktlys osv., rimelige og fine lys der!

Håper Halloween blei bra, her har det vært unger på døra hele kvelden :) Morromorro!

Ha en god aften!

-Gunn

Related Posts with Thumbnails