søndag 31. oktober 2010

Halloween


Jaja. Så var Halloween overstått for denne gang. Det endte kort og brutalt med at Emmeline måtte ringe rundt til søsken og foreldre, og kreve at familien dukket opp.


Her hadde vi pyntet og bakt, og så hadde vi rett og slett glemt å sikre oss gjester. Det er liksom litt håpløst å sitte der med femti boller og to bøtter snop uten at noen dukker opp... Når man pynter såpass kraftig for EN ENKELT DAG, bør det jo også helst komme noen for å skryte;)


Siden det ikke dukket opp noen små Halloweengjester endte det med at Emmeline ( *på faste vanlige måte) ringte på hos naboen og ba dem om å komme for å få knask..Dermed fikk vi besøk av en liten heks og et lite spøkelse (begge i nattdress, toppet med et putetrekk og heksehatt.) De ble lesset ned av snop og boller og hele Emmelinefamilien var over seg av begeistring da de dukket opp. FOR en overraskelse...!!


Jeg tror det lille spøkelset var helt i sjokk over situasjonen. Her skulle hun legge seg, og så ble hun kommandert ut på snopehenting istedet! Dermed sto hun fullstendig paralysert på trappen med et putetrekk over hodet, og en lommelykt inni putetrekket. Du kan trygt si at det er et av de fredeligste spøkelsene jeg har møtt.


Alt i alt tror jeg faktisk at jeg skal henge opp noen plakater i nærmiljøet neste gang det er Halloween. Vær vennlig å stikke innom. Hvis du skryter av trappen min skal du få en bøtte snop og en pose boller som takk;) Heldigvis har min svigerinne spist fem boller for å trøste, og det hjalp jo litt;)I morgen leser vi november på kalenderen. Det er fire uker til advent, det er tre uker til bunadsbestilling (*skrekk og gru!) Det er meldt pisseregn i ukesvis fremover, ergo kan det virke som om høyere makter utfordrer Emmeline, som tross alt trenger all den trimmen hun kan få frem mot o-store-bunads-målings-dag!


Da er det fint å tenke på at jeg har nok å gjøre her hjemme. Mer en nok faktisk. Det er bare til å rulle i gang malerkostene i et forrykende tempo:)


Håper dere har hatt en gøyal kveld alle. Emmeline blir nesten litt brydd av HORROR-pynt i trappen, når resten av bloggemiljøet foretrekker hvite gresskar (*knegger) Men har man vunnet førstepris i Nilles Halloween konkurranse, så har man!!! Det er tross alt 31.oktober kun en gang i året, så litt plastic fantastic pynt tåler vi. Sees i morgen!

 

45 kommentarer:

Karina sa...

Herlig! Pynt i vei, hvitt kan det være en annen dag ;)

Ha en herlig kveld!
Klem Karina

Therese sa...

Herlig halloween-stemning!:)
Her fikk vi bare to stk på døra også.. sånn er det å bo på landet!:)

Som mine dager er sa...

Og jeg hadde glemt hele greie (har jo ikke små unger lenger) så jeg hadde ikke kjøpt inn NOENTING! Så hva gjør man?

Jeg havnet under teppet i mørklagt hus i håp om at ungene passerte (fy-skamme-meg). Det var bare 1 (ett) ding-dong på døra ... så jeg berga ;-)

Men fy skamme meg igjen!!!

Marit

Åse fra mitt lykkehus sa...

Detta kaller jeg pynte til halloween, flott på sin måte det og da, bloggen din er fantastisk flott og jeg er innom hver dag, noen ganger flere turer til dagen.
Ny i bloggverden selv men har fulgt din en stund:-)fab blogg.

Kos deg klem Åse

Mie fra Mies Mirakler sa...

Det var ingen som kom på døra hos oss heller...mulig at ingen av de eldre menneskene i blokka der vi bor har fått med seg at det er Halloween i helgen. Sønnen min er dekket av vannkopper og trenger ikke kostyme engang, han er skummel nok. Så nå er vi så mette på snop (et sted må man jo gjøre av det) at vi er litt glade for at Halloweenhelgen er over. Synes du hadde pyntet riktig fint jeg :)

Creative By Helena sa...

oioi her var det koselig, eller skal man si skummelt??
Skulle ønske jeg var naboen din. Da hadde jeg nok trappet opp i trappen i et dynetrekk. Her fikk vi også kun to stk på døra.. noe som ender med fox- og dumble-spising hele neste uke, enten vi vil det eller ei...

Sjuskeline sa...

Skryte, skryte!

Selv Sjuskeline som ikke har den store sansen for denne høytiden, synes dette er helt fantastisk! Men nå ELSKER Sjuskeline orangefargede ting og klær og alt med det :-)

Ha en fredfull 1. November. Snart er det jul!

Klem

hviit sa...

Halloween skal være litt oransje, det er ellers aldri en farge jeg pynter opp med. Her har det plingt på døren fra kl 17. Nå er det endelig stille. Jeg har, i år som i årene før det igen, skremt livet av alle som ringte på døra... vi hadde nemdelig gjemt oss bak garsjen, he he he. At de ikke husker det... tror de vil bli litt skremt jeg:) Sender deg en mail ganske snart:) Klem

Pinkeline sa...

Herlig pyntet!
Jeg fikk ikke alt ut av esken i år.. Hadde ikke investert i no snop heller, og satset på at ikke ringte på, hvilket det heller ikke har gjort..så vi har kost oss med bollene i fred og ro..

Liljekonvallen sa...

So fint de har pynta. Her har me kosa oss med godis, bollar, cookies og brownies.

Nam

Ha ein fin 1.november da:)

Fjasevas Huset sa...

det ble jo riktig så grusomt(i god forstand:))
Tipper familien din hadde stor glede av det, selv om du ikke hadde storinnrykk av små skremmere:)

Ha en fortreffelig kveld videre.
Snart er det november..vi rykker stadig nærmere mål gitt:)

Klem

Emmelines Fanclub avd kr.sand sa...

Skikkelig stemningsfullt i det Emmelinske hjem denne nifse helgen! Til og med Halloween-pynt fra Nille blir vakkert hos deg! (Alt passer hos den kreative!)
Håper du får en god start på travle november!

Nina sa...

Hahahaha, jeg ler så jeg brøler her, du får liksom skrevet det;) Lykke til med maling og bunadsprøving. Min bunad henger pent inni posen sin og har ikke vært fremme på halvannet år, tipper den lurer på om 2011 er et passende år å komme ut, vi får se;)
Ha en strålende November.

Tudelu fra Nina :)

Ruths datter sa...

Oj som du har pyntet. Klart du måtte befale gjestene til gards. dette må jo deles. Flott pynta.
Klem

Jeanette Jess1 sa...

Fantastisk ;)
det er ikke litt halloween når EWmmeline pynter - så det er jo en skalm at ikke hele Bergen har vært innom deg ;)

Ikke mange som har vært innom her i kveld heller,men ungene var ute og kom hjem med masse snop, så de var veldig lykkelige ;)

Trine sa...

hehehe :D stili pynta :D
farga e sprekt ;) Å det vet jo du alt om :)
Godt at nån ville komme i dag da.. her har æ vært så gnien på snopet.. livredd det skulle bli tomt, så æ bei fri... hehe :D

Ha en fin kveld, ei go natt, å lykke til frem mot bunadmåling :)
Syns du e super flink!

Klæm

Heidi sa...

HVITE gresskar?? Seriøst? Nei, skal man ha halloween, må det da være svart og oransje! Synes du hadde det strålende! :o)

Unknown sa...

Neste år skal jeg sende nabobarna til deg. Blir kanskje litt langt å dra over fjellet (bor i oslo). Men her delt vi ut ca 2 kg godteri. Jeg bor i et veldig barnevennlig område kan du si..
Og det til tross for at vi ikke hadde pyntet på langt nær så stilig som det du hadde:-)

Lobeliadamen sa...

Ha ha ha ha ha eg ler meg ihjel!!! :-))))) Er det mulig!!! Syns jeg ser lille nurket med putetrekk over håvvet!! ha ha ha....stakkars liten. Blir "vekket" for å gå knask eller knep med mye ekkel og skummel pynt...ha ha ha ha ha...konge!!! Ler så eg rister!! :-))) Men gu så du har pyntet da! Skikkelig "stilig"! Og ja, helt enig - da er det et MUST med "skrytegjester"!! Æbsoluutlii!
Ha ha ha...
Jeg skulle kjøpe noen nye oransje kermaikk-gresskar-lykter (ettersom fjorårets havnet i bosset ...strange!!)....men Nille var tom. Skjønner jo nå hvorfor :-)


Ha en strålende uke i regnet!

W :-)

Gyngestol og kaffigrut sa...

Herlig halloween stemning!
Er pyntet med orange gresskar her også:)

Heidi sa...

Flott pyntet! Hvite gresskar... Nei, her i heimen er det sort og oransj med noen dæsj rødt. Vi har 10 års jubileum med Halloween-feiring, så det har samlet seg noen esker med pynt.
Knapt 100 unger innom som definitivt fikk knask. Du får satse på plakat neste år :)

Brit Strikkenerd sa...

Dette var SUPRISE, Emmelines hjem i full Nille Halloween skrud. Etter å ha oppdatert meg skjønte jeg jo hvorfor:) Jeg liker overdådighet. Jeg liker fester . Jeg liker gode søtsaker - så det er flere enn deg som har snudd i halloween saken . Kjempe supert med enda en anledning til å gå amokk i pynt og fjas. OG heimen din var super duper . Lykke til i november måned med både bunadtilpassning og juleforbredelser:)

mali-mo sa...

Lillemalien stiller nok mer enn gjerne som svært-lite-skummel heks hos deg neste år ;)

Etter å ha konsumert to kilo sukker (røfft regnet) falt hun tilslutt inn i en slags halloween-koma.

Og etter dine Nilletips så havnet jeg der jeg også.

Men du, hvor i all verden er det blitt av Home&Cottage på Gullgruven?????????

God ny uke, og husk at bunader er veldig regulerbare, både på ut- og innsøm. GJETT om jeg har prøvd ;) Foreløbig kun på ut, men har som mål å få til litt inn før søttendes ;)

His and Hers Kitchen sa...

Fantastisk! Jeg ler så jeg griner, stakkars lillle nabospøkelset ~ dette glemmer hun nok aldri :)

Her i Uniten har vi feiret Halloween hele helgen, og det har vært superhyggelig. Masse utrolig kreative utkledninger og spente unger som har vært på halloweenparty både her og der og Trick or Treating i nabolaget ~ der "gamle Gundersen" (eller Smith eller hva han nå heter) har skjært ut gresskar, pynta hus og hage til den store gru og gitt ut godis i bøtter og span. Herlig! Kunne ønske man kunne omfavne stemningen hjemme i Norge, og slutte å klage så fælt over kommersialiseringen ~ kanskje det da hadde blitt morsomt for både liten og stor?!

Avslutter med Hurra for Emmelinesin som har skjønt kosen med Halloween!

Birte sa...

Slik er det Halloween skal være..

Digger bloggen din og er innom hver dag..

Trenger du små tisp til f.eks middager eller lign.
Ta en titt innom min blogg da vell.

Da hadde jeg blitt glad..

Therese fra huset med de rare i sa...

Hehe kjekt å få gjester når man har så mye snop og pynt ja:) Og hvitt kan det være andre dager i året:)

Laila sa...

Så synd at det ikke kom noen innom! Neste år får du pynte utendørs med skilt og greier. Hun ene i bloggrollen min er helt fantastisk på det. Men så bor hun i USA, da... Hos meg var det masse unger, og vi hadde halloweenfest for førken PreTeen og vennene. Det ble skummelt, ekkelt, skrik og hyl... De var helt i ekstase hele kvelden. Jeg "pyntet" med orange gresskar (ekte og plæstik fæntæstik) spindelvev, edderkopper og flaggermus! Som man SKAL på halloween. Det er da ikke for min egen del jeg pynter til den ENE dagen. Nei, mor tåler nok litt skummel pynt akkurat da. Go girl!!

Natalёk sa...

super, I like it

Jennys fire vegger sa...

Kjempeflott! Herlige bilder! :o) Og et artig innlegg. :o)

Ha en fin mandag og en god uke!
Klem Jenny

Torbjørn Helgesen sa...

Det var ett flott pyntet Haloween hus.
Jeg selv er ikke tilhenger av haloween og vi var ikke hjemme, så vi vet ikke om det kom noen. Jeg mener dette er noe amerikanerene kan ha for seg selv. Men handelsstanden har sett sitt snitt til å suge noen ekstra penger ut av barneforeldre og vi lar oss lure.
Kommer det noen til neste år ov vi er hjemme vil de få beskjed om å komme igjen til nyttår.
Nå synes dere sikkert jeg er en sur gammel gubbe, og det er helt greit. Men jeg mener vi ikke trenger å henge oss på alle mulige tradisjoner rundt om i verden som IKKE er tradisjon her hjemme. Hva med kinesisk nyttår, Ramadan osv, skal vi begynne å feire det og? Julepresanger, skal vi begynne å pakke dem opp på førstejuledagsmorgen, slik de gjør det i England/USA?
Jeg mener vi har nok fjas og stas her allerede, gjør heller hverdagen litt koselig uten å måtte lage den om til et amerikansk plastik fantastik show!

trompetmor sa...

Jeg slenger meg med resten av kommentarene om en helt fantastisk halloween-stemning og ønsker deg en fin førjulstid fremover..jeg leser blogg hos deg i timesvis og ler høyt og uhemmet for meg selv..hunden og kattene ser mistenksomt på meg og tror sikkert jeg er blitt gal..jeg må som regel lese fra bloggen din til datteren min og hun ler like høyt som meg.. du er en skatt i hverdagen, emmeline.. fortsett i god ånd og jeg henger med:)

Maggie sa...

Åh, kjære deg! Jeg ler så jeg gråter. Ser for meg det stakkars, forskremte spøkelset. Håper hun ikke får alvorlige traumer av dette :D
Jeg synes pyntingen din ser helt fantastisk ut, supert å ta den helt ut på denne ene dagen.

Ingun sa...

Uhhhuuuu....det ble jammen flott!
Ha ei fin n y uke!

Margie sa...

Congratulations on the Halloween set up. You surely must win first place for the best effort. Hugs, Margie.

Sarita sa...

Hihi, herlig!

Klems Sarita

gunnemor sa...

syns du har pyntet utrolig fint emmeline :)synd det ikke raste inn m folk.... her ringte det på døra bare en gang, så det ble mye snop til overs i heimen. elsker bloggen din og er inne hver dag og sjekker om det er en ny morsom historie :D

helen og gutta sa...

Halloween er svart og orange og jeg synes det var kjempestilig pynta. Har selv tatt turen innom Nille og røsket med meg en hel haug. Her i huset hadde vi Halloween fest på lørdag med ca 20 stk unger, det gikk ganske vilt for seg med det var virkelig verdt; min sønns lykkelige fjes da vennene hans syntes det var den kuleste festen ever

Anonym sa...

Så flott det blei :-) Du skriver så steike godt Emmeline. Setter meg ofte med kaffi koppen og humrer og ler av din fantastiske skrivemåte og gode humor:-)) Keep up the good work :-))

Hilsen sunnmøring :-)

Anonym sa...

Et lite tips på veien til den slanke linje: Maling!(Helst ikke av alt for miljøvennlig sort) Mal ivei! Ingenting er som litt kjemikaliesniffing for å begrense/eliminere matlysten for en stund. Søte ting frister ikke i det hele tatt etterpå."Forskning" viser at det funker som bare det!

Lisbeth sa...

Førsteklasses pyntning i Emmeline-hjemmet...:-o)
Men tænk at du måtte "true" folk til at komme...hihihihhahahoho..:o)
Bor du for højt oppe der i Bergen, er det ikke nogen der orker slepe sig op ad fjellet???
Du har i hvertfald en pragtfuld udsigt!
Hej fra Lisbeth

fru Dyregod sa...

Super pynting! Neste Halloween kan du kanskje lage små kort og legge i postkassene til alle ungene i nabolaget hvor de inviteres til omvisning i Emmelinefamiliens spøkelseshus på halloween? Da får du garantert omsetning på godteriene. Vi fikk besøk i går kveld, og da det begynte å minke på godtene dro jeg til bensinstasjonen og kompletterte. Etter det kom det selvsagt ikke flere, så nå må vi spise godteleppestifter og heksehyl selv!

Unknown sa...


金融貸款
催收人員
催收技巧
催收款
催收話術
催收實務
催收工作
債權憑證
討債權威
不當逼債
收數公司
收帳
收數公司
討債王
收數王
討債戰術
資產管理
詐賭
欠債還錢
票據信用監控
委託討債
如何委託討債
不良債權
債權收買
債務調解
債權評價

Unknown sa...


應收帳款問題
呆帳問題
企業異動監控
沖開


Unknown sa...


台北徵信社
台北縣徵信社
台北市徵信社
新北市徵信社
桃園徵信社
桃園市徵信社
桃園縣徵信社
新竹徵信社
新竹市徵信社
新竹縣徵信社
基隆徵信社
基隆市徵信社
基隆縣徵信社
苗栗徵信社
苗栗市徵信社
苗栗縣徵信社
台中徵信社
台中市徵信社
台中縣徵信社
彰化徵信社
彰化市徵信社
彰化縣徵信社
南投徵信社
南投市徵信社
南投縣徵信社
雲林徵信社

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails