søndag 17. oktober 2010

Vil du vinne en Ultra Silencer?


 For en tid tilbake fikk jeg en hyggelig forespørsel fra Electrolux. De lurte på om jeg kunne tenke meg å lodde ut en av deres støvsugere; Ultra Silencer. I tillegg skulle jeg få en støvsuger til meg selv, og så ønsket de at jeg ville komme med en ærlig tilbakemelding på produktet. Så gikk det noen uker, og så dukket det opp en epost fra Electrolix med spørsmål om jeg var fornøyd med støvsugeren?


Hmmm tenkte jeg, og måtte spørre om min bedre halvdel hadde sett noe til den nye støvsugeren. Det hadde han ikke, men etter å ha intervjuet alle barna fikk jeg følgende svar fra min eldste sønn: Det var nokke støvsugergreier utenfor døren en dag, så eg satte det i kottet. Med andre ord hadde ULTRA SILENCEREN ankommet vårt hjem i ytterste stillhet. Den sto så stille så stille i esken sin i kottet, og levde virkelig opp til navnet sitt.


Nå har imidlertid den nye støvsugeren kommet frem i lyset, og vi er VELDIG begeistret. Både fordi den er stille, fordi den har en egen håndkontroll (*som vi likte godt) og fordi den fungerer helt glitrende! Den gamle støvsugeren vår skal få et nytt liv på hytten, og Ultra Silenceren er blitt en del av vår nye hverdag. Og JEPP den ER faktisk veldig stille!


Emmeline er så heldig at hun får lodde ut en ekstra støvsuger til en av sine lesere. Dersom du har lyst til å være med i trekningen må du legge igjen en hilsen i kommentarfeltet under her. Du trenger ikke å ha en egen blogg, men det kan være lurt å skrive et navn sånn at jeg kan skille de ulike kommentarene fra hverandre:) Jeg trekker en vinner i løpet av onsdagen:) LYKKE TIL!!!981 kommentarer:

1 – 200 av 981   Nyere›   Nyest»
Monica sa...

Haha, det siste bildet der er jo bare helt fantastisk! :) Det burde electrolux bruke i reklamen sin - så stille at du må lage din egen musikk :)
Her i huseter det sentralstøvsuger - så jeg har ikke behov for noen ny - så ønsker heller de som trenger det lykke til :)

Trine Sørensen sa...

Hei,
jeg har en håpløs mann som ikke kan fordra lyden av støvsuging. Hensynsfull som jeg er blir dermed støvsuging utført utenfor hans rekkevidde ;) Så en Ultra Silencer hadde vært til stor glede for oss begge - mindre støy og mer støvsuging!!

Syns forresten bloggen din er alle tiders :) du skriver bra, har god smak og tar flotte bilder!

Marianne sa...

Jeg vil vinne.....jeg vil jeg vil jeg vil :-D

IngunnF sa...

Enig med Monica, det siste bildet er jo bare knall!
Trenger så absolutt en real støvsuger, har astma & allergi og 3 hunder - dog nakne - men de drar med seg bøss uansett.

- sa...

haha digger bilde av deg med støvsugeren!!:) Jeg har dødslyst på silence støvsuger så jeg melder meg på!!=)

HUSET PÅ HØYDEN

Komadyret sa...

Jeg har kjempelyst å vinne ja, en støvsuger (og en rolig en sådan) trenges hos oss ;)

Maiken sa...

Så morsomt bilde :o)!
Ønsker meg så klart en slik støvsuger, hvem gjør ikke det?
Ha en fin dag!

Maria Hammervold sa...

Jeg vil ha :D Min grønne eldgamle støvsuger er litt... forferdelig. Skylder på den for at det er litt i overkant støvete her, så med en ny en MÅ jeg jo bare støvsuge.

Maria :)

Fjasevas Huset sa...

det må jeg si, du har virkelig blitt smal gitt:) jeg er imponert! Ser veldig bra ut på bildene!!!

Støvsugeren hørtes jo fryktelig deilig ut...lite lyd! Det liker vi...
Her er det stort sett mannen som svinger støvsugeren, og jeg tror barna mine ville satt pris på en som er stillegående. Eldstemann(3år) drar stadig ut ledningen mens det støvsuges pga støy:)))

Ha en fin dag.
Klem

It's my life sa...

Ja, takk, takk, takk. En slik støvsuger hadde jo vært drømmen. Med en haug katter trengs den nok. Pusene hadde nok satt stor pris på en stillegående sak. Ikke i tivil om det. Men det beste må jo være at da kunne hu mor ha sneket seg nær pusene etter tur, og fått av de litt pels med hjelp av støvsugeren, tror du ikke?

Crinoline sa...

Flotte bilder,Emmeline. Vi trenger ny støvsuger på hytta så det hadde vært perfekt å vinne;en ny hjemme og den "gamle" støvsugeren ut på hytta.

Dyveke sa...

Denne vil jeg gjerne prøve :-)

Cecilie sa...

Sitter her og smiler nå jeg :o) Så skjønn du var på det siste bilde! <3 Og for en morsom historie. hihi

Jeg vil gjerne prøve lykken. Min støvesuger bråker!! Skulle gjerne hatt en litt mer stillegående en. Fin var den å!

Hegemor sa...

Jeg har slitt ut støvsugeren min, så jeg hadde absolutt trengt en ny en.
Kjempeartig blogg du har forresten! Flirer godt når jeg leser, og gleder meg til maaange morsomme innlegg i tiden framover!

Landcharm sa...

Så liten å søt den var, og ideel til gitarriff ser jeg.

Marianne sa...

Hihihihi!! Så herlige bilder =) SÅKLART vil jeg være med!!! Hva er vel bedre enn en ultrastille støvsuger, tror vofsen vår hadde blitt den aller mest fornøyde!!! Ha en søt søndag, hilsen M

Anonym sa...

Hei hei :D Her i huset er det også sentralstøvsuger som gjelder, men jeg har en ultrasilence mamma som har tatt til takke med et troll av en støvsuger i årevis. Kunne ønske meg denne til henne jeg :) *fordi hun fortjener det ;)
Fantastisk blogg du har forresten, er ofte inne og leser her :)
Hilsen fra Siw :D

Anonym sa...

Klart jeg ønsker meg en ny støvsuger! Den vi har nå er et spetakkel uten like, stor, tung, klumpete og usedvanlig bråkete! Ungene går store omveier for og slippe unna støvsugingen, mannen sverger til moppen. Men kansje med en ultrastille maskin så ville jeg få hjelp i kampen mot hybelkaninene?:-)
Elin fra tromsø

Rosa sa...

KUUULT!! Støvsuger og gitar i ett! Klart jeg har lyst på en sånn! hehe...

Klem, Rosa

Henriette sa...

Klart en må vere med på ei sånn trekning! Har verdens mest bråkete støvsuger, så det hadde vore kjekt med en still en ;) Ha en fin søndag!

Anonym sa...

Det hadde passt kjempegodt med en ny støvsuger nå, den gamle electroluxen min synger på siste verset og er klar til å byttes ut:-) Kjempefin blogg!

Hilsen
Møyfrid
(vibbis75mn@hotmail.com)

Ida sa...

Hei Emmeline!

Jeg regner med det ikke kommer godt med å smiske, derfor er følgende ikke smisk... hehe.. men du, hvor du ser flott ut! Elsker klesstilen din, og det skjefet du har vil jeg også ha.. hvor er det fra?

Kule bilder.. veldig bra at du blogger virkeligheten også.. for hvem av oss har ikke spilt luftgitar med støvsugeren ?

Jeg VIL veldig gjerne vinne en støvsuger som går stille, så kan jeg tvinge mannen til å støvsuge når han kommer hjem fra jobb og ungene er i seng ;-D

Fin søndag!

Klem fra Ida

Pink lady sa...

Jeg vil gjerne vinne en støvsuger!!

Slank du var blitt, btw!! :)

Klem Pink lady

Anne Hege Rogne sa...

Ny støvsuger hadde vert tingen, skulle fått sin faste plass i andre etasje der kor ungdommane bur....Lure på om dei blir flinkare til å gjere arbeidsoppgåvene sine då

Leni sa...

Tøffe, lille snuppelure på 4 er redd for to ting her i liver, bier og støvsugere. Hvis jeg vinner blir det bare en ting. :)

Jeanette sa...

Den sier jeg ikke nei takk til! Jeg er med :)

Anonym sa...

Jo denne "høres" ut som noe jeg har lyst til å vinne .
Gullfarget å lydløs :-) gullfint det
Janne Synnøve

Blomsterpiken sa...

Å ja! LA MEG VINNE STØVSUGEREN!

I tillegg trenger jeg en gitar, så det blir jo rene kinderegget dette her!

Ønsker deg en fin søndag!

Tonje sa...

Jeg vil gjerne være med på trekningen, trenger absolutt ny støvsuger!

med blanke ark // susanne sa...

ooo jeg vil gjerne ha en ny støvsuger til nytt hjem (som vi flytter inn i om to bittesmå uker!) :D

Randi sa...

Ja takk:) Herlig det siste bildet da!!
Klem, Randi:)

Christine sa...

Hei Emmeline! Så morsomme bilder av deg og familen. Utrolig bra;-)
Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen om en slik støvsuger,da jeg et kvarter før jeg leste dette innlegget fant ut at vår støvsuger er ødelagt og må inn til reperasjon. Krysser fingerene!

Ønsker deg en fin søndag!

Klem Christine

Anonym sa...

Jeg ønsker meg helt utrolig en ny støvsuger. Vi har en elgammel støvsuger, som faller fra hverandre hver gang jeg støvsuger.Står stadig vekk med bare slangen i hånda, mens selve støvsugeren ligger igjen borte i en krok eller bak en dørkarm.

Lisbeth

Anonym sa...

Heisann!
Eg har nok ikkje bruk for ein støvsugar sjølv; men eg trur nok at pappan min, Leiv, ville hatt stor glede av ein slik fancy støvsugar! Han har alltid elska elektroniske duppedittar, og om han vant sin eigen støvsugar har han ikkje lenger nokon unnkyldning til å ikkje hjelpe til med husarbeidet:)
Helsing Mie:) mieneumann_@hotmail.com

Anonym sa...

pass deg for skattefuten nå !! de har ørene med seg i hele blogglandia for å finne nettopp slike 'premier' så de får skattelagt både deg og oss:)

Unknown sa...

Vi flytter snart inn i nytt hus. Da håper jeg at gubben skal begynne og støvsuge ( vi har hatt vaskehjelp i 4 år) så den kunne vi godt tenke oss .-)

Evelyn G sa...

Høres deilig ut med en stille støvsuger :)

Tove sa...

Hei. Ja takk. Vil gjerne ha en støvsuger. Ha en fin kveld
Klem Tove

Prinsesse Elin sa...

Ja sånn liker vi å se deg C, Men nei jeg vil ikke vinne en slik en for jeg har allerede en slik:)) Blææææææææææææææææææææææææææ:)

Ragnhild DH sa...

Ut ifra bildene ser det jo morsomt ut å støvsuge.. Med en røytende Cockervalp i huset, to unger og en mann som hater støvsuging hadde denne kanskje hjulpet litt på hjelpen :-). Den gamle er ihvertfall på tur å knele under all hundehår..

Anonym sa...

Jeg ønsker meg ny støvsuger! Tror den gamle produserer mer støv enn den suger opp... Sånn er det når man kjøper det billigste...:-)
Irene

Unknown sa...

Koselig blogg du har,
mange fine bilder å hente inspirasjon fra og drømme seg bort i :)
Med liten baby i huset hadde det vært kjekt med en "silent"støvsuger :)

Raquel sa...

Ja, takk, blir veldig gjerne med på trekningen. Den støvsugeren jeg har nå er så bråkete at jeg helst ikke vil skru den på.
Kanskje jeg blir flittigere med støvsugingen hvis jeg har den???

Julia Hausfrau sa...

Må man være med helt fra Danmark? Jeg ønsker mig inderligt sådan en, så jeg kan støvsuge når babyen sover :)

Super fede billeder, især det sidste!

Anonym sa...

Heija!
Jeg er gjerne med på give away! En slik støvsuger hadde gjort sæ hær hos oss! Tvi tvi.. :)

Bloggen din er kjempekul, du skriver så treffanes og bra :) Kjenner mæ mange gang igjen i det du skriver!

Hanne fra Nord :)

Anonym sa...

Haha fantastisk! Stille støvsuger, ja det hadde vært noe.. Så kunne man faktisk rocke som du gjør og høre musikken når en holdt på;)

Kjersti :)

Mariann i Knarten sa...

Hei!
Skulle gjerne hatt ein slik støvsugar! Tusen takk for fine bloggesider, blir alltid i godt humør av å vera innom bloggen din.

Steffagarden sa...

Ønsker meg lett en ny støvsuger som ikke er ødelagt for at mannen mista den ned trappa eller bikkja har angrepet flere ganger fordi den tror d e noe farlig som skal skje...

Else Karin sa...

Ja, en sånn musestille støvsuger kunne jeg godt tenke meg. Du skriver foresten veldig morsomt, og jeg har stor glede av å lese bloggen din!

Mitt Krypinn sa...

Som vanlig moro og lese innleggene dine. Synes du skriver morsomt. Og masse flotte bilder.

Hadde vært stas med ny støvsuger ja! Tvi, tvi;)

Anonym sa...

Ja takk veldig gjerne;)Annette C.B.

Anonym sa...

Hadde vert gøy å vinne :) Linda G

Reidunn Ervik sa...

Hei, jeg hater å støvsuge, så det er det min mann som tar seg av. Til gjengjeld er han manisk med støvsugeren og bruker den flere ganger daglig. Den er derfor ganske slitt og familien lider under summingen fra den, så ja vi ønsker oss veldig en stille støvsuger.. Hilsen Reidunn (stor Emmeline-fan)

Unni sa...

Jeg vil gjerne vinne en slik støvsuger, min begynner å bli gammel og fungerer ikke helt som den skal nå...

Unni

Anonym sa...

Jaa, tusen takk! Jeg vil gjerne være med i konkurransen om å vinne den andre US'en! Flott blogg, btw! :)

Mvh
Mariann

Iselin sa...

Kjempe stilig og veldig fin blogg, elsker å følge med! :)
En slik vil jeg gjerne vinne! :)

Mvh. Iselin

Unknown sa...

Stilig bilde! Har en nyoppusset kjeller som trenger en ny støvsuger - denne hadde vært helt topp!

Kjersti sa...

Krysser fingre og bein og alt jeg har, for en støvsuger trenger jeg så sårt.

Lillian Borgen :) sa...

min gamle støvsuger konne verkeleg gått av m pensjon;) eg vi jønni vinne:)
Støvsuge æ mitt andre arbeid, sø ein go støvsugar ha vøri fantastisk:0)

Anonym sa...

Hei!
Slenger meg på jeg også.Kunne vært greit med EN stille ting i huset iallefall, med fem barn i hjemmet er det nok lyd for å si det sånn :)

Hilsen Hilde
hmela@hotmail.com

marianne sa...

Hei =)
Det hadde vært perfekt med en ny støvsuger.Den gamle synger på siste vers,og med 4 barn(og en gang man ganske ofte kunne plantet poteter i),hadde denne vært midt i blinken =)Lite lyd høres ganske så fristende ut,det blir nok lyd allikevel i dette huset ;)

Ha en fin uke Emmeline!!
Klem fra Marianne

Unknown sa...

her vart eg frista. Kjekt å vere med på trekning :-)

Anonym sa...

Hei!

Vil først takke for en super blogg! Er fast følger og gleder meg til hvert innlegg!

Ellers så skulle jeg gjerne hatt en stille-gående støvsuger - da jeg har ei frøken på 1,5 år som er LIVREDD støvsuger! Og med 2 barn i hus og dermed en stor produksjon av smuler trengs det virkelig å svinge støvsugeren en gang i mellom. Å bruke den mens hun sover er heller intet sjakktrekk - for da våkner hun... En slik "stille-sak" kunne gjort susen på hybelkaniner og ellers andre "dyr" som befinner seg på gulvet.

Krysser fingrene!
Åshild K.

Anonym sa...

Hei Emmeline!

Vinnerlykke eller ei...jeg slenger meg på,og ønsker alle lykke til!!

Med vennlig hilsen Lene,Fredrikstad

SjarmogKaos sa...

Ler så jeg griner her . herlige bilder!! Siden jeg har ARVET en elendig støvsuger som spyr alt støvet ut igjen mens jeg støvsuger - så vil jeg V E L D I G gjerne vinne!! Kanskje jeg slipper å støvsuge med maske/munnbind om jeg vant en slik lekkerbisken?? Klem Cecilie

Anonym sa...

Jeg melder meg på :)
Hvor er klærene til datteren din fra? superfine.

Milla L

Anonym sa...

Vil gjerne vinne, da den gamle støvsugaren må fornyast snarast. Flotte modellbilder for støvsugaren ;
Helsing Mai Britt : )
maibrittri@hotmail.com

Mitt Kreative Krypinn sa...

Imponert over de kjempestilige bildene til dette innlegget.
Enig i at det siste skulle electrolux ha hatt i reklamen sin. Kjempekult!!

Skulle veldig gjerne vunnet en slik støvsuger, for den vi har bråker mer enn den suger (men den er ikke så allerværst når vi pakker hybelkaninene inn i røret ) , og den faller alltid fra hverandre når den skal brukes.
Dvs nå har gubben brukt racingtape og tapet alle delene sammen, så nå må den brukes med det ene munnstykket og ikke noe annet :))

Og hvis den er så stillegående, så kanskje det går an å få tenåringene til å støvsuge!?!?

Klem fra Marit

Hverdagen med og uten autisme sa...

Jeg er med:):)

Det lille huset med druehagen sa...

Vil gjerne vinne en støvsuger jeg;)
Klem Gro-Beate

Ingrid sa...

Hei,
Min hybelboende 16-åring kunne nok behøve en støvsuger :)
Kjempekult siste bildet av deg.

Mosbøjenta sa...

Kunne hatt bruk for en støvsuger i 2. etg. tenåringene er ikke helt i toppsjiktet på rydding og støvsuging! :)
Dessuten har jeg bursdag i neste uke, kunne vært en fin liten presang dette, hehe

Som mine dager er sa...

Emmeline. Før jeg forteller deg hvor inderlig jeg ønsker å vinne den støvsugeren, må jeg få komplimentere deg hvor slank du er blitt! Grattis så mye, det var veldig gøy å se deg på disse bildene ;-)

Lykke til med trekningen.

Marit

Maya sa...

Gitar og støvsuger i ett?! Det må jo være det ideelle i vårt hjem, siden jeg pleier å sette på støvsugeren når mannen tar de mest bråkete "riffene" på gitaren. Da kan jo bare han ta seg av støvsugingen/spillingen heretter ;)

Anonym sa...

Dette passer bra, her synger støvsugeren på siste verset...

Tvi tvi!:)

-Caroline

caroline_bli@hotmail.com

irene sa...

Klart jeg vil väre med!
Vilken utlottning!!!

Hilsen Irene

Gunvor sa...

Jeg vil gjerne være med på trekningen, trenger absolutt ny støvsuger!

Tribbeline sa...

Åh.. skulle så gjerne vunnet en sånn en. Jeg har en oppladbar Elektrolux fra før, men med er digert røytende udyr i leiligheten kneler den snart.

Besta sa...

Jeg blir meg:)
Klem fra marilyn

Wir Zwei sa...

Absolutely awesome ;o)!
Petra

Trine sa...

åh førr en flott premie :)
Især me tanke på at sentralstøvsugern her i huset dessverre ikke funke helt som den skal :(
Hadde vært ypperli og vunnet en sånn herli liten sak :)

Utruli herlige bilda :)

Klæm

Nina sa...

Jeg vil gjerne være med ja, trenger veldig til en ny støvsuger, men det er jo ikke det mest morsomme å bruke penger på... ;)
Mvh Nina
ninasjoevold@gmail.com

Susann F sa...

Hei! Jeg trenger virkelig en ny støvesuger, jeg og kjæresten min har nettopp flyttet sammen + vi er studenter, noe som førte til at vi kjøpte en støvesuger til 299 på europris! Dvs: en støvesuger som ikke fungerer :/

Lene sa...

Jeg vil gjerne være med i trekningen av en støvsuger.
Vi har vært uten støvsuger en stund nå, etter at jeg, som noe av det første jeg gjorde etter å ha flyttet inn til kjæresten min, ødela støvsugeren hans med å støvsuge uten å ha pose i støvsugeren. Ny støvsuger har ikke blitt prioritert blant alt det andre kjedelige vi må bruke penger på, som vinduer og elektrikere og sånt. Hadde derfor vært helt fantastisk å vinne en støvuger :)

RoseSommer sa...

Jeg vil GJERNE vinne en sånn støvsuger. Så kan jeg gi den til mannen min til jul. Da blir han nok glad......

Breivik Samfunnshus sa...

WOW for en stil !!!
Looking good Emmeline :)) Flotte bilder av en flott dame med en snas`n støvsuger !!

Klar man vil være med på dette !!
Ha en fantastisk kveld !!

-maren-

Anonym sa...

Jeg henger meg på. En ny støvsuger skulle jeg gjerne ha hatt.

Hilsen Wenke fra Sunnmøre

Åse sa...

Blir gjerne med i trekningen jeg og! Høres bra ut med en rolig støvsuger! Har ikke blogg selv, så legger ved emailadresse: aseostebo@hotmail.com

Ann-K sa...

Hei. Selvfølgelig må jeg prøv meg på dette. Med huset fylt med 5 ungdommer, to voksne og to hunder, sier det selg selv at det må en god del støvsuging til i løpet av ei uke. Men støvsuger vår er så gammel at den må skiftes ut - lukter våt hund av den når den har vært i bruk. Jeg ønsker virkelig en ny støvsuger til huset. Vil også benytte anledningen til å skryte av en flott blogg - mange fine tips i form av ord og bilder, og arti lesning. Høstklem fra Ann-Kristin Finne.

Anonym sa...

Ønsker deg og dine en flott søndag, og jeg ønsker meg en ny støvsuger :))

Hilsen Grete fra Bodø

Ingvild sa...

dette må jo være som lotto.... veldig mange som tar lodd og ørliten sjanse for å vinne , men bare gleden over de fine bildene og den kule teksten er nok til å ønske seg en "billett"

Unknown sa...

Hei Emmeline. Både jeg og støvet mitt ønsker oss VOLDSOMT en ultrasilent suger! I tillegg var den jo slett ikke verst å se på! Jeg har støvsugernevroser og går tur med den gamle jeg har MINST èn gang pr dag. Den er hele 5 år; 5 x 365... Et under at den ikke har gått heden for lengst! Uansett: JEG ØNSKER MEG EN SÅNN EN!!
Fin-fin søndag ønskes fra Christine :D som er inne på bloggen din for første gang i dag! (kommer tilbake!)
;D

Anita sa...

Den hadde jo vært perfekt her hos oss, siden minstemann her i hus er LIVREDD vår nåværende støvsuger som bråker som et uvær:-D

Mira sa...

Mmm det hadde vert flott, for pus er så redd for den støvsugeren eg har, at den må bare brukes når pus er ute!

Supre bilder! Støvsuging, ser jo gøy ut jo!

Klem fra Mira.

Unknown sa...

Jeg er klar for å vinne en støvsuger, snart jul :)

Anonym sa...

Høres helt fantastisk ut med en støvsuger uten for mye støy!
Herlig blogg:)

Karianne

Hege sa...

Nå kunne jeg skrevet en tåredryppende historie om hvorfor jeg trenger en ny støvsuger, hvordan livet mitt ville blitt med en ny støvsuger, og ikke minst hvor lykkelig jeg ville blitt med en ny støvsuger.
Men, jeg holder meg til å skrive at min gamle støvsuger som har holdt i 14 år er avgått ved en stille død, og at jeg hadde blitt veldig glad om jeg hadde fått en sjanse til å vinne en ny en :-)
Ha en fortreffelig søndag, om enn den er noe støvete...

Bestefars Verksted. sa...

Hihii,du er rå.......særlig der du tar gitarsoloen... !!!! Og selvsagt ønsker jeg meg en støvsuger,hørtes helt herlig ut,med lite lyd....... :) Krysser både fingre og tær,jeg....

Linda Camilla sa...

Åh for et nydelig design på en så liten og søt støvsuger! :) En sånn kunne jeg gjerne tenkt meg når jeg skal flytte for meg selv til vinteren!
*ØNSKER SEG*

klemmer lillemy

millandante sa...

Vilka härliga bilder!!!:)

Är gärna med och tävlar om tystheten:);)

Hälsningar Milla

Vivi sa...

Klart jeg vil være med i trekninge! Vår støvsuger synger på siste verset, så mannen bør absolutt få seg en ny en :D Det er han som støvsger her hjemme.

Du ser fantastisk ut, Emmeline!

Anonym sa...

Ååååå, dette hadde vært noe. Min gamle er klar for utskifting!!!
Har "smuglest" bloggen din lenge. Den er bare helt topp!!!
Lisbeth,Akershus

Anonym sa...

Hallo Emmeline.Gu kor stilig du er i andre farger.Vil vinne og gi den til sønn og svigerdatter som bruker ALLE pengene på oppussing av villa gjennomtrekk.Høsthilsen fra Grete.

Therese sa...

Stille eller ikke - jeg ønsker meg ny støvsuger! Den vi har er lappet sammen på flere steder med pakketape.. ikke pent og ikke verken stillegående eller miljøvennlig. Den burde få komme seg til støvsugerhimmelen sammen med andre støvsugere i samme situasjon. Den burde gått av med pensjon for minst et par år siden.. staaakar.

Så på vegne av denne gamle støvsugeren så deltar jeg i Emmeline-konkurransen, så den kan gå av og få medalje for lang og tro tjeneste.

:-)

Tamsin sa...

Den kunne jeg veldig godt tenkt meg å vinne til mamma og pappa som har en støvsuger som nærmer seg myndighetsalderen, og som også fungerer deretter :)

helen og gutta sa...

knalltøft bilde av deg hvor du rocker med støvsugeren, og det kan man vel kanskje gjøre dersom den er så stille hihihi. hadde vært så gøy å vinne en støvsuger som er stillegående, det er nok lyd i huset er som det er hehehe. god kveld til deg og dine.

KLem Helen

Anonym sa...

Hei! Vil gjerne vinne. Jeg "elsker å støvsuge" Flott blogg du har forresten. Klem Gunvor

g-senn@online.no

Noralill sa...

Eg kunne ikkje dy meg...me treng verkeleg ein stille støvsugar, sidan dokkemor må gå med hørselvern kvar gong eg støvsugar.

Flotte bilete, som vanleg

umulie sa...

Herlige bilder! Jeg vil gjerne være med i trekning!

Mvh umulie

Anonym sa...

Hei .. har ei lita jente som hater den bråkete støvsugeren vår..hadde vært perfekt :-) tvi tvi :-) Jill

Målfrid sa...

Hei, hei! Interessant støvsuger!! Jeg får stadig klager fra barnebarna når jeg starter opp støvsugern'. - Må du virkelig start opp med den der bråkinga igjæn no Bæssa!- Katta liker den heller ikke...Så det hadde vært fint med en som har mer dempa motor. Håpe æ har vinnerlykke!!
"Bæssa"

Elin sa...

Ååå, tenk å kunne byttet ut støvsugeren som er her i huset med den der, da! *drømme* Samboeren min er flink til mange ting. Men å plukke ut støvsuger på egenhånd ble ikke helt vellykket, kan man si... ;-p

Jeg ønsker dermed veldig gjerne å være med i trekningen av dette tekniske vidunderet. :-)

Anettes tankeboble sa...

Hei, ja dette må jeg bli med på ;) Ikke bare er den stille, men fin å se på også! det kan være grei, den står jo en god del fremme, ihvertfall i mitt hus ;)

Klem

Anonym sa...

Hei Emmeline!
Ultra silencer høres jo fantastisk ut, har sikkert ikke bruk for en så flott sak - men har kun en lett ødelagt "billigstøvsuger" og ingen ledig plas i budsjett til ny med det første. Vil bli mye brukt av både meg selv og ungene om vi skulle være så heldige :)
-ingvild-

Anonym sa...

Hei! Tøffe bilder av dere:-) Her i huset er det min bedre halvdel som støvsuger. Og jeg tror absolutt han ville blitt glad for en stillegående støvsuger.
Ha en fortsatt fin søndag.

Klem Kirsti

Lobeliadamen sa...

Hei hei, Jeg må så klart hive meg på jeg også :-)
Hadde vært deilig med NOE som er stille i denne heimen! Fingers crossed :-)

Ha en herlig kveld :-)

W

Nina sa...

Hvis man blir like glad av å støvsuge som på det siste bildet, vil det revolusjonere mitt forhold til denne aktiviteten.

:D

Frid I. Ulvang sa...

Jeg vil gjerne ha en sånn stille sak.. Kjempe artig å følge bloggen din:o)
mvh Frid!

Asbjørg sa...

Det hadde vært en drøm å vinne en slik,den som vi har nå er slett ingen stille sak!
Supre bilder!!
Ha en fin kveld!

Gunn sa...

Klart jeg og vil vinne!!!!!

Emilies interiør sa...

Det hadde vært kjekt med en støvsuger som faktisk fungerer, så jeg hiver meg på!

Anonym sa...

Hei Emmeline!
Først av alt - så flink du har vært! Selv om du av og til sliter i motbakke med livsstilsendringen, er det ingen tvil om at den har gitt resultater. Dette må ikke som betraktes som smisk i støvsuger sammenheng, men heller som et misunnelig sukk fra ei som ikke klarer å komme i gang... Er vel nærmest umulig alene...
Så til saken! Ja takk! En stille støvsuger hadde vært perfekt å ha på hytta!
Jeg blir gjerne med i trekningen, sammen med hundretalls andre. Evig optimist!
Hilsen fra Annette i Hallingdal

hvitstil.com/Christine sa...

Digger det siste bildet!
Hiver meg i trekkningen.
Klem

Anonym sa...

JAAAA! Jeg vil gjerne vinne!
Så deilig med en som ikke høres ut som et jetfly...Gruer meg (altfor) lenge til å bruke den jeg har fordi den bråker sånn...
Hilsen Monica Skogstad
mo-skog@online.no

Trine C sa...

Hei:)
Den var veldig fin og så kjekt at den var litt stille da, har jeg ikke hørt om før.. Jeg prøver lykken og legger igjen en kommentar:):)
Klem fra Trine Cantzler:):)

Anonym sa...

Hei på deg :-)

Vil gjerne få lov å være med.
Takker for den fine underholdingen du lager. Du skriver så morsomt, og treffende.
Ha en fin sødagskveld.

Barbro

Jeanette sa...

Hehe.. Fantastiske bilder;))
Jeg som akkurat står på tampen til å må bytte ut støvsugeren jeg har.. Hadde jo vært perfekt og vunnet en da;)) Krysser fingrene.
Klem J.

Anette S. sa...

Fantastisk bilde!! :) vår lille støvsuger er iallefall ikke ultra stille!! :-)

Anonym sa...

heisann,vil gjerne være med på trekningen. har ingen blogg selv,men er en flittig bloggeleser:) (som sårt kunne trengt en ny støvsuger)
Mvh Linda.
Lindsaet@hotmail.com

Fru Rosas Hjem sa...

Hei:))


Ja jeg vil mer enn gjerne vinne en sånn en:)
Artig det siste bildet:)

Marit sa...

Jeg vil gjerne være med i trekning på ny støvsuger:-)

Digger forresten bloggen din. Synes det er kjempeartig å lese den!

n i n a s hjem sa...

JAAAAAAA!!! Gjett om jeg ønsker meg en slik!

For noen år siden ønsket jeg meg en støvsuger i bursdagsgave av pappa.

Joda, en DIGER pakke kom på døren, og en DIGER industristøvsuger var pakket inn.

SO YES, ønsker meg en SILENCER!!!
Denne vi har nå trenger man ørepropper for å bruke (nesten i alle fall) hehe..!!!

X fingrene!!!!!!

HUSMORDRØM (far i huset synes selvfølgelig det er HELT greit med en gedigen koloss av en støvsuger, så da kommer ikke mor videre med sine argumenter med å kjøpe en liten en)

PS! DÌGGER det nederste bilde av deg!!!

Anonym sa...

Jeg vil veldig gjerne vinne en stuvsuger! Har hvite gulv.... trenger vel egentlig ikke å argumentere mer :-)
Klem Igi

trudemora sa...

Råkult sistebilde emmeline!! DET burde absolutt hatt sin plass i reklamekampanjen deres. "En støvsuger det rocker av..!"

Etter konstantert støyskadet øre( etter en trafikkulykke for 10(!!!!!) år siden, konstant piping i ørene og som energisk småbarnsmor hadde jo en sånn støvsuger vært helt topp!! tenk å støvsuge i stillhet da :))


Krysser armer ben og nakkevirvler for meg ;o)


..og takk for at JEG får følge en så super blogg!


Trude Juterud, Hønefoss:)

Trollmora sa...

ÅÅÅÅÅ jeg mååååå vinne denne altsåååå!!! Hjelper det deg å smøre deg litt? Jeg lagde EmmelineBanankaken i går og den er sååååå god altså.... bilder er tatt for å dokumentere og du skal ikke se bort fra at det kan bli opp til FLERE blogginnlegg av det altså....
Nei.... det der hørtes lurere ut inni mitt hode enn det ser ut i skriftlig form....
J a ja...... jeg skriver meg opp da, krysser fingrene og prøver å virke helt normalt interessert i en ny støvsuger....
sukk :)

the Folding chair sa...

Leste Ultra silencer, og tenkte det var noe med lyddemper, muligens for å skyte en kranglete ektemake ;D LOL - jaja, så feil kan man ta...

Likte godt det nederste bildet, så kjekt å se deg!

Gry sa...

Hei hei!
Jeg kan også tenke meg en ny støvsuger ja! Trenger det etter oppussing og ny baby som ventes innen 4 uker her!
Tvi tvi for meg selv! :)
Klem Gry
grylang363@hotmail.com

Anonym sa...

Hei.

Jeg vil gjerne være med i trekningen om støsugeren. Etter vi har fått barn som spiser selv går den vi har daglig og den begynner å bli sliten nå.

Hilsen Tiriltoppen

Anonym sa...

Det siste bildet er bare helt herlig :)
Kunne meget godt tenkt meg en ny støvsuger, hver uke når jeg er ferdig med støvsuginga, er jeg klar for innleggelse... Den er bare heeeelt håpløs, vanskelig å trille, vanskelig å skru av, tipper bare jeg ser hardt på den. Jeg ender med å banne som en bryggesjauer, og med vondt i tærne etter x-antall spark fordi den irriterer meg så til de grader. Her nytter det ikke å puste dypt og telle til ti, jeg er laaangt forbi DET stadiet!
SiriH

mona sa...

Det er klart jeg vil vinne en super støvsuger!!! Jeg irriterer meg grønn over den støvsugeren jeg har i dag, så dette hadde vært midt i blinken :)

BeBe`s blogg sa...

Ser at det er mange med meg som ønsker seg en ny, stillegående støvsuger, så sjangsen for å vinne er vel liten. Men jeg slenger meg på konkurransen, og krysser fingrene for at jeg blir den heldige:)

Audhild sa...

Jeg slenger meg med!!
Jeg er heldig å ha rundt sentralstøvsuger, men kunne absolutt tenkte meg en god gammeldags en og:)
12 meter støvsugerslange kan av og til snurre seg rundt føttene sine som en kvelerslange.... Og det skal sies at jeg er LIVredd slanger!! hihi

Anonym sa...

Jeg ønsker å melde pappa på i denne trekningen.Han trenger virkelig en ny støvsuger (med hepa filter) da han er allergiker,og har en støvsuger fra 80 tallet en gang.Så lykke til pappa!Marlén.

Christina Mari sa...

Oj,den hørtes jo flott ut!
En slik en kunne jeg tenkt meg,så jeg krysser fingrene mine jeg.
Ha en flott søndag!
Klem Christina

Kirsi sa...

Jeg tror nok at en støvsuger til i heimen kunne gjort livet nesten komplett!
Da kunne jeg ha fordelt etasjene mellom støvsugerne, en oppe i støvinfernoet på soverommene og en i området rundt inngangspartiet og kjøkkenet......
Med fire unger og hund kan jeg love at støvsugeren vil bli brukt og testet....
Jeg melder meg herved på i konkurransen om en stillegående støvsuger som ingen vil høre at er stille siden det er så mye lyd her allerede!
Fantastisk blogg Emmeline, jeg ler og fniser og ser levende for meg dine hverdagsbetraktninger og dine prosjekter. Fortsett lenge værsåsnill!

Katrine sa...

Flott blogg og flotte bilder. jeg vil gjerne være med i trekkningen av en støvsugger. Min henger sammen med gaffa teip :(

Astri sa...

Hei, stilige bilder :o)
Jeg vil svært gjerne vinne. Vi har selv sentralstøvsuger, men jeg vet om noen som fortjener denne i julegave.
Mvh, Astri

fru Dyregod sa...

Her var det mange som gjerne ville ha ny støvsuger! Og det vil gjerne jeg også, for den vi har begynner å dra på årene. Det var jo litt morsom at "Ultra silencer" ankom så stille at du ikke oppdaget det engang, da!

birdie blue sa...

would love to enter your give-away. i'm all over the silent part....

thanks for the chance.
xo
~molly

Therese sa...

Herlige bilder, og håndkontroll på støvsugeren har jeg ikke engang tenkt på at går an. Genial! Jeg vil gjerne vinne, for vår støvsuger er langt i fra noen ultra silencer. Heller tvert i mot, vil jeg påstå!

Fargeheimen sa...

Eg har forrige modell av denne støvsugaren og er kjempefornøgd med den. :)

Kan eg heller sette meg på liste og ønskje å vinne den til ei venninne som absolutt treng ein ny støvsuar? Hennes støvsuger suger elendigt og så er den i heilt andre enden av lydskalaen enn
denne ja. hehe

Ha vidare ein strålande fin søndag.

Anonym sa...

Ja en sånn hadde vært knall i ha i huset. Med en liten baby som kryper rundt og spiser alle hybelkaninene som han finner på de mest utrolige stedene er det behov for en stille gående støvsuger som kan holde bestanden nede.
Jeg melder meg herved på i trekningen.

Hilsen
Tone
tmyklatun@hotmail.com

Bossa sa...

Vil gjerne være med. Klem fra Bossa.

Mariann sa...

JA eg vil vinna ein ny støvsugar! :)

Hyttehuset sa...

Jaaa, eg vil gjerne vinne ein støvsugar. Tenk om eg kunne få gleda av å forære den støvsugarglade bonden her ein støvsugar til jul... Det hadde toppa alt.
Den me har no må me teipe...

Kjekke bilete!

strikkegal sa...

Jeg vil gjerne skrive mammaen min på lista her, så kanskje hun kan vinne en støvsuger som ikke skremmer vettet av kattungen :) og alle andre i umiddelbar nærhet!

Maria sa...

JA jeg vil gjerne vinne en;)

Kaja sa...

Jeg vil gjerne vinne, da jeg er student og ikke har råd til ny støvsuger! Klem fra Kaja ;)

Anonym sa...

Vil gjerne være med i trekningen ;)

Husmora sa...

Denne blir jeg med på!!
Jeg trenger sårt min egen støvsuger da jeg bor i kjelleren til min mor, oom jeg hadde vunnet, hadde hun sikkert nok blitt kjempe GLAD!!!

Ønsker deg og dine en fortsatt fin søndag!!

Åshild sa...

Jamman var det mange som ønsker seg ny støvsuger. Det gjør jeg også.

Unknown sa...

jeg vil også ha støvsuger :)

Klem

Maiken M sa...

Likte godt det siste bilete ;-)

Refleksjon på livsvegen sa...

Oj her var det mange om "beinet" og fleire vert det nok ;-)
Har to halvgod, så ein slik er midt i blinken..
Enig med Monica, siste bilete er flott reklame!

heges verden sa...

Jeg vil gjerne være med å prøve lykken. Kjempetøft bilde ja.
Hilsen Hege

Kaoskontroll sa...

Jeg melder meg på, på vegne av mine foreldre. Jeg har nemlig en nattevaktjobbende pappa, som er så snill at han mellom vaktene ofte stiller opp som barnevakt. Det lille minuset med dette er at min mor akkurat kommer tidsnok hjem til at han må legge seg, for å få noen timers søvn før neste nattevakt... til et hjem preget av livlige barnabarn. Rot og smuler ja! Og så må hun få orden på huset i ytterst stillhet.

Min mor er veldig herlig og tar dette med godt humør. Hun biter nemlig på alle reklamer for enkel rengjøring, og har derfor alle sprayer, mopper, kluter og støvbørster som finnes på markedet, og er like lykkelig hver gang hun har kjøpt et nytt produkt som kan bistå i den stille rengjøringen, fordi hun tror at DENNE GANGEN vil magien i reklamen være sann. Og hun har ikke mistet motet, selv om ingen av produktene så langt har levd opp til å være så magisk fantastisk som reklamen viser. :) Men stille støvsuger har hun ikke... og DET måtte jo være magisk fantastisk i en slik situasjon! :) Så jeg håper virkelig mine kjempesnille foreldre kan vinne støvsugeren!

Klem

Anonym sa...

STØVSUGER-MONSTERET Me har 3 gutar i huset (3,6,7 år), som alle fortsatt trur; at alt som ikkje blir plukka opp frå golvet på romma deira, utan omsvøp blir sugd inn av den prustande og gnistsprutande støvsugaren vår. Små ting et den sjølvsagt i seg, men hittil har dei òg rydda og stua unna rimeleg STORE ting *humre*.. No føler me imidlertid at spesielt dei 2 største begynner å gjennomskue oss (.."berre lurer oss til å rydde bla-bla"). TENK då, å komme med eit støvsuger-monster, som faktisk kan lure seg innpå rommet, og være truandes til å ete i seg ting all stillheit??? (Høyrest ut som vi driv ryddeterror her; men det er absolutt av det harmlause slaget:-) DU så effektivt for å få små gullungar til å shine romma sine i ein fart (og det er dei faktisk blitt veldig flinke til etterkvart):-D
Mvh Linda o-grips@online.no

Bless by Tone sa...

så gøy - den vil jeg gjerne vinne - likte godt bildene :)

Tove sa...

En slik en hadde vært en flott julegave til min mor! Jeg vil gjerne være med i trekningen!:)
epost:tlillela@online.no

Anonym sa...

Hei
Ja ein slik støvsuger ønsker eg meg til JUl:)
Gina uten blogg

Maria G sa...

Den støvsugeren der rocker!!! :)

Trine sa...

Så flott premie da!
og flotte bilder.
Denne vil vi gjerne vinne, og ny støvsuger behøves virkelig her i huset, med to langhårete hunder og en liten prinsesse som nettop har begynt å krabbe,så da prøver vi lykken.
Ha en fortsatt fin søndag.
Hilsen Trine

Kari sa...

Støvsugeren vår tok kvelden på torsdag. Eller det vel ikke helt sant... Den virker fortsatt, men da med lekre tapebiter rundt omkring på maskinen. Røret der håndtaket sitter, står bomfast. Lokket spretter opp, teppebankeren virker ikke. Akk ja... Med to hunder i huset, så blir det fort krise å ikke ha en støvsuger som ikke fungerer optimalt.


Kari :-)

Vårglad sa...

Ein slik støvsuger skulle eg gjerne hatt! Blir gjerne med i trekningen om den:)

Mitt hjem..... sa...

den støvsugeren ser lekker ut. bytter den gjerne ut med den som ikke henger sammen lenger. håper på vinnerlykke ;)

Catrine sa...

Ja takk, jeg blir gjerne med på trekningen!
Liker bloggen din - du skriver veldig bra! Kule bilder og! :)

Cecilie Therese sa...

Hihi så artig å ha en hemmelig støvsuger i kottet sitt :P

Dere får det til å se artig ut å støvsuge! Selv er jeg veldig glad i å høre på musikk mens jeg støvsuger. Men siden min 15 år gamle støvsuger bråker så fælt, må jeg bruke min egen stemme når jeg støvsuger. Jeg trenger nok ikke mye musikkunnskaper for å vite at anlegget spiller favorittsangene mye finere ;) Så kanskje en Silencer ikke hadde vært så dumt? :P

Lykke til med støvsugingen videre - jeg håper den er lik den vi ser på bildene :)

Whitebite sa...

JEG VIL HA!!!!
Trenger sårt en ekstra støvsuger, da sentralstøvsugeren vår ikke rekker overalt!

mimouna sa...

Knis, bare 172 stykker før meg, men jeg prøver likevel jeg. Vår støvsuger bryter nesten lydmuren, så denne hørtes fristende ut.

Ender alltid opp her inne når jeg har besøkt Sjuskeline, akkurat passe motvekt. :o)

Ingvild sa...

Oj, dette hørtes virkelig ut som en super støvsuger :) Jeg vil veldig gjerne være med i konkurransen din =)

lise sa...

Klart jeg vil være med! Rockestøvsugeren..

Anonym sa...

Flott blogg du har! :)

Hadde passet fortreffelig å vinne en ny støvsuger nå. Min gamle (9 år!) har blitt brukt under oppussing av min nye leilighet, og tar straks kvelden pga betongstøv....

Krysser fingrene for vinnerlykke!
xx
Anniken

k r i s t i n sa...

Å, så gøy! Eg vil bli med på konkurransen :) God søndag til deg!

Anonym sa...

Jeg har brukt støvsugeren som er etter samboerens bestefar i noen år nå, men her om dagen takket den for seg. Konkurransen din kom derfor absolutt til rett tid :-)
Jane

Janicke sa...

Ja, jeg vil gjerne vinne en Ultra Silencer! Har forgjeves forsøkt å lære vår langhårete, røytende schæfer å støvsuge med den gamle støvsugeren...uten resultat. Med denne gjør jeg det gjerne selv!!

Finfin blogg du har!

Hilde sa...

hADDE vært helt fantastisk med en ny støvsuger, vår "vampyr" som modellen så passende heter, har sett bedre dager masse støy og lite sug:(

Elin Bjerkehagen sa...

Jeg støvsuger aldri men i dag fikk jeg ånden over meg og oppdaget at støvsugeren faktisk detter fra hverandre hver gang jeg passerte en dørstokk eller traff et hjørne litt for hardt. Så jeg brølte gjennom alt bråket om ikke min afrikanske bedre halvdel mente vi trengte en ny støvsuger ( det er alltid han som støvsuger) Siden han har holdt støvsugerens tilstand veldig hemmelig for meg, forventet jeg meg et rungende nei for så å få en lang forklaring med at han for tiden ikke har råd dvs. han skal bruke alle pengene sine på noen fattige barn i
Afrika. Siden jeg er en materialistisk dame som ikke har noen behov for å sende alle pengene mine til Afrika, hadde jeg derfor allerede bestemt meg for å kjøpe en ny støvsuger, helst med dobbel så lang ledning. Merkelig nok svarte han JA kontant og derfor lover jeg deg at jeg skal bruke støvsugerpengene mine på fattige barn i Afrika i stedet for dersom vi får den ultrastille saken av deg og Electrolux. Vennlig hilsen Elin

ceciliesenglehjem sa...

som alltid mange som blir med på utdelingene dine Emmeline. :) morro er det. SÅ jeg ønsker veldig gjerne å bli med, kanskje viss jeg vinner blir det gøyere å støvsuge litt oftere :) ha en fin søndag så gleder jeg meg til onsdag.

Synve sa...

Ja takk! :-D

(sneeva @ hotmail.com)

Bente Camilla sa...

Hoppsann! Å det hørtes bare herlig ut med ny støvsuger. Jeg og samboeren min har tilsammen 3 støvsugere - men ingen av de fungerer optimalt. Vi har lenge snakket om at det må bli vår neste investering - men det er fortsatt etter 8 mnd som samboere - på status quo.
Vi har nettopp kjøpt tomt og begynner å bygge hus utpå våren. Hadde vært herlig å startet i nytt hus med ny stille støsuger.
Hilsen Bente Camilla

Katrine. sa...

Jeg er gjerne med i trekning jeg! Kanskje denne kan gi ny støvsugingslyst..! ;)

Takk for trivelig lesning, morsomme tanker og masse inspirasjon.

Mona Linn sa...

Hei,vil gjerne ha ett lodd i konkuransen.Holder på å bygger hus så kunne gjerne hatt brukt for en ny støvsuger.høres kjempeflott ut at den er stille :)
Bloggen din er kjempekjekk å lese.

Mona

GirlofNorway sa...

Ja, jeg har lyst til å vinne en Ultra Silencer! :)

Tine.

Hilde Grün sa...

Jeg har kjempelyst på denne støvsugeren! Digger bloggen din!

Elise Hole sa...

Heeeeii!
Åh, denne hadde nok likt seg godt her i heimen hos oss. Vi har en veldig liten støvsuger som nesten ikke suger noen ting. På den andre siden den lager like høy lyd som en traktor. Dette ender med at valpen/hunden setter i gang en heidundrane bjeffing hver eneste gang. Med andre ord - enda mer bråk! Og da er det jo ekstra flaks at denne frøkenen har støv på hjernen.. Så du kan jo tenke deg hvilket sirkus det blir av sånt! jaja..
Jeg har forferdelig vinnerflaks, men håper på det beste! Jeg lover å ta veldig godt vare på den, om jeg vinner. Og den kommer ikke til å bli arbeidsledig :)

Anonym sa...

Hei, det hadde gjort seg med en ny støvsuger hos oss også. Men vi har allerede en som er sånn passe god altså ;)

Hilsen Kristin Spieler

Hilde sa...

En støvsuger har jeg bruk for,så jeg vil gjerne være med i trekningen :)

Anonym sa...

Jeg ønsker veldig gjerne å vinne en ny støvsuger:)
Mvh
Karina

Vilmelinas liv - Ellen-Marie sa...

Ny støvsuger trengs her i gården, så jeg håper på vinnerlykke:)
Ha en fin søndag!
Klem Ellen-Marie

Anonym sa...

Så gøy. Her trengs det absolutt en ny stillegående støvsuger som ungene så kan ungene også få "lyst" til å hjelpe til. Lykke til med ny støvsuger og med trekningen. Klem.

‹ Eldst ‹Eldre   1 – 200 av 981   Nyere› Nyest»
Related Posts with Thumbnails