søndag 17. oktober 2010

Vil du vinne en Ultra Silencer?


 For en tid tilbake fikk jeg en hyggelig forespørsel fra Electrolux. De lurte på om jeg kunne tenke meg å lodde ut en av deres støvsugere; Ultra Silencer. I tillegg skulle jeg få en støvsuger til meg selv, og så ønsket de at jeg ville komme med en ærlig tilbakemelding på produktet. Så gikk det noen uker, og så dukket det opp en epost fra Electrolix med spørsmål om jeg var fornøyd med støvsugeren?


Hmmm tenkte jeg, og måtte spørre om min bedre halvdel hadde sett noe til den nye støvsugeren. Det hadde han ikke, men etter å ha intervjuet alle barna fikk jeg følgende svar fra min eldste sønn: Det var nokke støvsugergreier utenfor døren en dag, så eg satte det i kottet. Med andre ord hadde ULTRA SILENCEREN ankommet vårt hjem i ytterste stillhet. Den sto så stille så stille i esken sin i kottet, og levde virkelig opp til navnet sitt.


Nå har imidlertid den nye støvsugeren kommet frem i lyset, og vi er VELDIG begeistret. Både fordi den er stille, fordi den har en egen håndkontroll (*som vi likte godt) og fordi den fungerer helt glitrende! Den gamle støvsugeren vår skal få et nytt liv på hytten, og Ultra Silenceren er blitt en del av vår nye hverdag. Og JEPP den ER faktisk veldig stille!


Emmeline er så heldig at hun får lodde ut en ekstra støvsuger til en av sine lesere. Dersom du har lyst til å være med i trekningen må du legge igjen en hilsen i kommentarfeltet under her. Du trenger ikke å ha en egen blogg, men det kan være lurt å skrive et navn sånn at jeg kan skille de ulike kommentarene fra hverandre:) Jeg trekker en vinner i løpet av onsdagen:) LYKKE TIL!!!



976 kommentarer:

‹ Eldst   ‹Eldre   801 – 976 av 976
EMMELI sa...

DET HADDE JO BARE VÆRT EN DRØM! SÅ KAN MAMMA BARE STØVSUGE SÅ MYE HUN VIL! :D

Hjemme hos oss sa...

Enig med de andre, toppers bilder! Dere har god humor i hele familien, derom hersker ingen tvil! Vår datter med tilkomne svigersønn skal flytte i nytt hus og trenger sårt en ny støvsuger. Studenttilværelsen tillater ikke de store utskeielser på støvsugerfronten så denne hadde vært et kjærkommet bidrag :-)

Anonym sa...

Jeg vil ha støvsuger!!!!
Margareth

Janne sa...

Jeg er gjerne med på trekningen! Høres ut som en bra støvsuger!

Anonym sa...

He,he... Morsomme bilder og morsomt innlegg:o) Ønsker meg så klart en slik støvsuger, så jeg er med!

Stine Marie

Anonym sa...

Yepp, yepp - her trengs sårt en ny støvsuger. Med to små perle-prinsesser, og en liten "lortegris" som kryper rundt i rekordfart på jakt etter nedfalne perler å spise, brukes støvsugeren så flittig at den sjelden settes bort. En smashing gullfarget en, hvor ungene slipper å bruker hørselvern som ekstrautstyr hadde definitivt gjort seg:) Mette D. fra Sandvika

Anonym sa...

Blir gjerne med på trekningen :)

Katinka

Maria Ihle sa...

Den støvsugeren såg fantastisk ut! Jeg finner alltid ut at jeg skal støvsuge når klokken er passert 22.30 om kvelden, så da hadde det vært veldig praktisk om jeg ikke vekket hele blokken. Så jeg ønsker med veldig en Ultra Silencer!

Bloggen din er forresten veldig gøy å lese, og det du skriver i BoligPluss! Første gang jeg melder meg på en trekning her hos deg, men dette tilbudet var så fristende at jeg ikke kunne la det gå:-)

Tranghaugen sa...

Åh ja, dette ville passet meg perfekt. Min støvsuger har nemelig funnet ut at nå passet det godt å slutte å virke.
Håper jeg kan være den heldige :)

Laila

ΔINΔ BΔRE ΔINΔ sa...

Herlige bilder! Godt å se at andre også kan finne på å spille luftgitar på støvsugeren! Vil gjerne være med (selv om odsen for å vinne er suuuuperliten!)!
A:)

todo sa...

Min vinnerlykke er nesten lik null,
men en Ultra Silencer- av gull(!)
det kan jeg behøve
- er nødt til å prøve..
Vinner nok ikke,uflaks som før:(
men leser Emmelines blogg
og blir atter i godt humør!!

Elise sa...

Har aldri prøvd å vinne noe slikt før, så en gang må bli den første (kjenner adrealinet pumper litt ekstra).

Hadde vært kjekt med en stille støvsuger når man har 1hund, 2katter og 2gutter (2år & 3 1/2mnd), hode hadde kanskje fått litt 'stille tid' som hadde blitt brukt til noe fornuftig når ungene er i seng og mannen vil høre tv'n ;)

Qulturella sa...

Oh, dette er jo en utlodning jeg ikke kan gå glipp av! Har nettopp flyttet til ny leilighet og en støvsuger står ØVERST på ønskelisten min :-)
Har ønsket meg en støvsuger i evigheter men aldri fått råd til å kjøpe meg en....
Så nå krysser jeg fingrer og tær :-)

Du har en super blogg, med mange flotte inspirasjonsbilder :-)

Klem Renee Katrin

Agnethe S sa...

Støvsuger uten lyd hørtes nesten for utrolig ut til å være sant! Dette må testes! Jeg melder meg på! :)

Flott blogg Emmeline, stå på!

AgnetheS

Elin sa...

Jeg vil gjerne vinne støvsuger!En veldig koselig blogg som jeg stadig titter innom=)

-Elin-

MBK sa...

Ja jeg vil gjerne vinne denne. Trenger sårt en ny, men i hverdagen er det alltid andre ting som må prioriteres først. Mellom meg og støvsugeren er det en evig krangel. En ting er hvordan den bråker ( Da sier 3 åringen klart ifra; Stoooooooooopp det bråker), men så var det den slangen da. Minste bevegelse og så blir det knekk på den. så nå har jeg snart ikke flere steder å lappe slangen med knall rød teip. HUFF huff.
Så ja takk til en støvsuger.
Ha en fin dag og takk for en innspirerende blogg.
Mvh
May-Brith

astrid sa...

Jeg syns det beste med den støvsugeren er at den kan brukes til å spille luftgitar - det er greit med litt lek og moro midt i all husarbeidet.

Jeg melder min interesse, og ser at jeg ikke er alene om det.

Takk for en fin blogg.

Mvh astrid.d@gmail.com

Kristin sa...

Den støvsugeren skulle jeg gjerne ha vunnet! Den gamle synger på siste verset og pus klorer seg fast i gardinene under taket av redsel når jeg støvsuger.. Så en lydløs en hadde vært fantastiske!
Kristin R

therese sa...

Hei :) Jeg vil gjerne være med så jeg kan vinne en Ultra Silencer... med 3 unger +venner+++ så blir støvsugeren veeldig ofte brukt :)

Er ofte innom bloggen din og synest den er gøy å lese.

Anita sa...

Hei den støvsugern trenger jeg. Huset fult med unger i alle aldersgrener, så er det aldri rett tid for støvsuging. Enten er det noen som gjør lekser eller ser på tv, og hjelpe meg om jeg kommer dragenes med støvsugern midt i en kamp på tv:-( Om ikke det var nokk så gikk munnstykket til min nåærende dyre støvsuger i stykker, eller feste ble ødelagt så mår jeg nå hesblesende prøver å komme meg gjennom huset i ett stille øyeblikk så mister jeg munnstykket minst 10 ganger, med påfølgende utbrudd fra meg :-( :-( ja så den støvsugern hørtest perfekt ut for meg.
Anita

Frua på Kaulum sa...

Har ikke forsøkt å vinne noe på bloggen din før, men en ny, stillegående støvsuger er så fristende at jeg slenger meg med og håper på vinnerlykke :-)

Anonym sa...

Hei og hå.

En slik en støvsuger er det vel ingen som kan takke nei til.
Jeg hiver meg på og håper å få...
M.v.h
R.E

Linn sa...

Fantastisk. Vores støvsuger er helt umulig - så ville bli lykkelig for en ny!!!!

Krydser fingre.

/Li

Hanne sa...

Jepp, en sånn rocka støvsuger vil jeg gjerne ha!!

Min gamle er også en Electrolux - jeg har vært veldig fornøyd med den, men den er ikke helt frisk lenger, dessverre!! Så tvi, tvi til meg!!

Anonym sa...

Hei....
Kikket litt på bloggen din i dag for første gang, skjønner at mange blir hektet og følger deg jevnt og trutt:-) Tenkte i hvertfall da også å melde med på trekkingen av støvsugeren. Men flere firbeinte, så må jeg si at det er viktig med en god støvsuger. Bra med godt innemiljø! Ha en fin høst videre! Lykke til med trekkingen! Klem fra Hege Thorvaldsen, mobilnr.: 92847244

Esther sa...

hihi,så kule bilder! du er ei stilig dame!
Kunne godt tenkt meg den støvsugeren. Den gamle har blitt tapet sammen og synger virkelig på siste verset.
Hadde vært herlig med en som ikke bråket så voldsomt, så det ikke gjør noe om ungene mine sover(i og med at begge er så små at de sover på dagtid).

Tone :D sa...

Ja, takk :D Ny støvsuger hadde vært kjempekjekt :D

Gunnhild sa...

Hei. Utrulig fin blogg du har.!:)Jeg har nettopp kjøp meg hus. Har pussa, Mala og slipa gulv i flere uker. Så jeg synest jeg fortjener en ny støvsuger, slik at jeg ikke skraper opp det nye fine gulvet med den nok så slitne støvsugeren jeg har fra før..! Mvh Lofotjenta

Min stil sa...

Wow, det var mange som var interresert i få seg ny støvsuger, og jeg likeså. Så selv om jeg er litt sent ute, så krysser jeg fingrene.
Klæmmer Susanne

Ada Elin sa...

Ååååå - jeg ønsker meg en sånn støvsuger... Veldig. Hjemme er det fire hunder som virkelig har mye pels (som de slipper overalt..) og jeg liker ikke lyden av støvsugeren vi har og dermed bruker jeg mopp som bare forflytter hundehår og det hele videre til de andre rommene i huset.. Jeg hadde (og min mann...) blitt svært takknemlig for en ny støvsuger i hundehuset vårt. Ellers må jeg si at du har en herlig blogg som jeg følger med på. Du skriver godt og jeg liker virkelig bildene dine :-)

Anonym sa...

Så utrolig artig det siste bildet. Jeg har begynt å følge bloggen din nå i det siste, og jeg må si jeg er blitt avhengig. Veldig flott å lese innlegg som er så godt skrevet, og nydelig illustrert med supre bilder. Takk for at du har gitt hverdagen min nok et høydepunkt.

Hilsen Ingvild Baadsvik.

Mari uten blogg :P sa...

Denne trekningen blig jeg gjerne med på, og det er ikke smisk men er utrolig glad i bloggen din, jeg ler høyt nesten av hvert innlegg:) Trur både du og barna dine er noen fantastiske humørspredere!!
Klem fra Mari E

Julie sa...

Hei! :)
Jeg ønsker meg veldig en ny støvsuger etter et år med oppussing. Har blitt sugd opp mye rart i den gamle støvsugeren, for å si det sånn! Hehe :)

tinemari sa...

835 kommentarer... Kansje ingen vits i å si at jeg gjerne vil vinne en støvsuger?!? :)

Ha en fortsatt fortreffelig dag!

Jorunn sa...

Hei! Jeg har en nydelig hund som er fryktelig redd for bråkete støvsugere. En Ultra Silencer ville slått godt an i heimen hos meg. Er veldig glad i bloggen din med fine bilder og gøye historier hvor vi kan kjenne oss igjen i.

Kamstong sa...

Så GØY!

Jeg trenger sårt en støvsuger. Flyttet inn i nyoppusset hus i sommer og har siden LÅNT støvsugern til foreldrene mine. Grunnen for at jeg ikke har kjøpt selv er fordi jeg ikke aner hva jeg skal velge og ikke minst at det ALRDI er gøy å bruke penger på noe kjedelig som en støvsuger.

Jeg krysser armer og ben i håp om at jeg vinner denne herligheten.

Kamilla

Eple sa...

Dette MÅ jeg være med på!! Alt så kan få støvsugerjobben til å bli litt med fornøyelig

::Moia sa...

En lydløs støvsuger med ekstra knapper på slangen, ja det hadde vært noe det! Så jeg gjør som et par andre før meg her, legger igjen en kommentar for å se om vinnerlykken skulle stå meg bi, denne gang.
Uansett kommer jeg til å være like bli:)

Anonym sa...

Å må jo bare prøve lykken.... skulle absolutt ha trengt en ny.... ikke akkurat stille den jeg har ;0)

Har ikke egen blogg, men følger godt med rundt i bloggeverden.

Ha en fortsatt god uke.
Hilsen Linn, Sarpsborg
pettson79@hotmail.com

Ingvild sa...

Jeg slenger meg på her :)
Etter å ha lett byen rundt etter flere støvsugerposer til vårt gamle slarv uten resultat, så må jeg innse vi trenger ny...

Klem Ingvild

Two sa...

Ja tenk å ha en støvsuger som jobber som en stille ånd!! Er meir enn gjerne med i trekninga di!

Two small houses sa...

Blir gjerne med i konkurransen din!

Ellen sa...

Jeg vil ha :D Den gamle funker såvidt lenger... :(

Kathrine sa...

Akkurat en sånn støvsuger jeg kunne tenkt meg :)) Har akkurat kjøpt mitt første hus, men har ikke fått skaffa meg en støvsuger ennå..

Anonym sa...

Hei!
Hadde vært fantastisk med en ny støvsuger, som attpåtil er stillegående :)

Hilsen fra
Anne Lene, Tønsberg

Anonym sa...

Hei,

Jeg ønsker meg veldig-veldig å vinne denne støvsugeren, - den hadde vært en "kanon" julegave til mine foreldre, som sliter med en tung, svær støvsuger...:-(

Toi.toi-toi....:-)

Cathrine Z.
cath.zim@hotmail.com

Githe sa...

Dette hadde vært noe,har en lodden katt som slipper dotter overalt og i tillegg er livredd støvsugeren vår.

Anonym sa...

Jeg vil gjerne vinne en slik støvsuger:)
Lykke til med bringedukbrodering!

Anne Karine S

Fru Usken sa...

Hulahula! ser d va ein del så hadde lyst å vinna sånnein støvsuger ja;) Å eg hive meg på eg og!!
åså må eg bare få kommentera kor bra du ser ud! isje at du egentligt någen gang isje har jort d, mn eg har jo lest at du har klagt på vektå, mn nå tør eg å tippa at den e gått ner? Uanz, du såg fantastiske ud:)
store klem fra June:)

Trine sa...

Hehe... fantastisk bilde.. you rock!
Jeg blir gjerne med i trekningen!

Carina von A sa...

Åh, her mååå jeg slenge meg på!! Har vel knapt hell i både spill og kjærlighet, men en kan jo håpe? <3 Jeg er med!

Nina Katarina :) sa...

Nina Katarina ønskjer seg ny støvsugar! :)

Dorteas lille verden sa...

Jeg prøver lykken igjen jeg:)

Anonym sa...

For en fantastisk støvsuger! Her i huset er jeg helt alene om støvsugingen, siden min bedre halvdel "ikke tåler" støyen fra vår billige, gamle støvsuger. Får slik hodepine, stakkar. Så du skjønner, jeg er gjerne med i trekningen! Takk for flotte bloggopplevelse når jeg "besøker" deg. Hilsen Monja Anikken :)

Anonym sa...

Åååh, ja! *trenger veldig!!*
Mvh;
Ranveig

r-myk krøllalfa online.no

Tiriltungen sa...

jepsipepsi! en slik en vil jeg gjerne vinne :)

Anonym sa...

Hei Emmeline
En sånn en ønsker æ mæ.
Hilsen fra Sørlandet

JULIEK sa...

Åja en sånn vil man jo ha : )))

Anonym sa...

Oj! Jøjje meg. Hvordan skal du klare å trekke en vinner av alle disse kommentarene? Uansett; Jeg prøver lykken og håper jeg vinner!

Hilsen Anett i Oslo

Anonym sa...

Wow, du har nesten 900 kommentarer, så her er vel sjansene små for å trekke vinnerloddet.
Men siden jeg også har tro på at jeg kan vinne 58 millioner i VikingLotto i morgen, rekker jeg hånda i været, og roper "æ vil, æ vil, æ vil!".

Støvsuger/gitar har lenge stått på ønskelisten min, jeg ønsker å rocke opp støvsuginga og støvsuge mens jeg rocker :)

For øvrig, som gammel blogger, må jeg si av bildene du legger inn i dag, at din livsstilsendring virkelig har betalt seg. Du er jo nesten ikke til å kjenne igjen! Nå bærer jeg tittelen Mummimamma alene, men blir inspirert av deg, og får veldig lyst til å gå via Snorkfrøken til Lille My :)
Så flink du er, Emmeline!

Ha en fortsatt fin tirsdag, og takk for alle dagene du får meg til å flire!

Klem fra Vibeke (eks. Trønderpi@)

Anonym sa...

ÅTTEHUNDREOGSEKSTIEN... kommentarer før meg gitt, ha, ha.... Ja, ja, vi kunne godt trengt en ny støvsuger vi.... egentlig var jo det et planlagt kjøp, men så reiste mor på storbytur og kom hjem med masse fiiiiine PIP kopper i stedet..... så nå er vi gjerne med her.
Hilsen Anne-Christin. annehaa@hotmail.com

Ann Kristin sa...

Hei!
hi hi hi... Det siste bildet er jo bare helt fantastisk bra :) Jeg har vært en "smugleser" av bloggen din en god stund, men nå er det vist på tide å legge igjen spor etter meg :)

Synes bloggen din er helt fantastisk by the way! Du skriver utrolig bra og har mange flotte bilder! Bare morro!

Skal snart begynne på husbygging, og da blir det sentralstøvsuger gitt. Men jeg vet at min kjære søster kunne trenge en ny (og stillegående) støvsuger så derfor melder jeg meg på konkurransen :)

Unknown sa...

Ja Ja Ja, jeg vil ha!!
Fin fin blogg, er innom hver dag :)
Vibeke

Irenes verden sa...

Jeg vil jeg vil jeg vil!! :)

Kjell Olav sa...

Jeg vil vinne en støvsuger til samboern min! Eller.. jeg vil vinne en støvsuger så jeg kan hjelpe samboern min med husarbeidet :) Det fortjener a

Henriette sa...

En sånn en vil jeg gjerne vinne

Cecilie sa...

Hei hei. Jeg har et desperat behov for en ny støvsuger, så jeg vil gjerne være med på trekningen. Bildenne på bloggen din er den beste reklamen de kan ha.

Ha en knall kveld!

Anonym sa...

en ny støvsuger hadde vært supert, d den forrige bråker så infernalsk at man må ha hørselvern på når man bruker den,ellers får man en vanvittig hodepine...
så en ultra silencer hadde jo vært midt i blinken
- mariann med ultraLYD støvsuger-

Mona Edvardsen sa...

Hei. Jeg vil gjerne ha en ny støvsuger :) Hilsen Mona Edvardsen, mona_c_e@hotmail.com

Lappesola sa...

Å, ja det vil jeg gjerne vinne.

Hilsen Sol

Line fra huset på landet sa...

Juhuu..klart jeg er med på dette!
Herlige bilder Emmeline :o)
Klem, Line

Anonym sa...

Det hadde vært flott å vinne den.

Andrine K. I

Synnøve sa...

JAJAJA!!! Jeg trenger sårt en ny støvsuger, jeg synes den vi har lukter litt rart, så jeg slenger meg på, hehe...

Takk for kommentaren din på innlegget mitt, du sa virkelig noe der som jeg også har tenkt på, det med at mange tydeligvis synes deres eget hjem/smak/innredningsstil er hevet over andres, og bare MÅ få sagt det høyt! Det er ofte de som har sure ting å si om den hvite stilen har jeg lagt merke til... ;)

Anyways, håper jeg vinner!! Synnøve :)

Maria. sa...

En slik hadde jo vært perfekt med en liten baby i hus! Da hadde jeg jo faktisk kunne støvsugd mens han sover;)

Anonym sa...

En liten kommentar skal bli: Vil gjerne vinne en støvsuger:-))

her-rak@online.no

Marit sa...

Her i huset har vi klart å ødelegge vår støvsuger med å gjøre det man ikke skal gjøre; støvsuge opp puss fra sparkling og maling. Med andre ord er støvsugeren død, men oppussingen fortsetter. Fint blir det, men det hadde vært kjekt om det var rent:)

Marit sa...

Her i huset har støvsugeren tatt kvelden etter å ha blitt brukt til det en ikke skal; støvsuge opp male- og sparkelpuss. Støvsugeren er med andre ord død, men oppussingen fortsetter.Hadde vært kjekt med en ny:)

Merete sa...

Å ... mann og barn vet hva en støvsuger er hos deg...??
Min bråker som et jet fly!! En stille en hadde fått meg til å sveve på skyer :))

Tanja sa...

Ja, ja, endelig en støvsuger som ikke skremmet vettet av 2 åringen! Hun hyler hver gang jeg setter på vår og dermed kan jeg jo ikke støvsuge så ofte, ikke sant?! Men med en slik mirakelmaskin skal det bli slutt på alle hybelelefanter som har levd et liv i sus og dus...

Jeg vil veeeeldig gjerne vinne denne!!

Elisabeth sa...

Oi, en sånn en kunne jeg gjerne tenkt meg, så slenger meg på her! Jeg har nylig flyttet hjemmefra og har ikke helt tatt meg råd til en støvsuger ennå, så her går det i god gammeldags feiing og vasking når gulvene skal bli rene!

Stor klem fra Elisabeth på Strømmen

Anonym sa...

Ja, gjerne!
Ingjerd

Anonym sa...

Ja takk! Hilsen Gro G.

pensjonat frua sa...

JAAA den vil jeg være med i trekningen på:)

Elisabeth Antonette sa...

Jeg ønsker meg veldig en ny støvsuger. Håper på vinnerlykke! :o)

Anonym sa...

Først vil jeg si at jeg digger bloggen din! Du viser mange gode løsninger og har noen glimrende forslag som ikke er alt for dyre og som passer studenter, slik som meg :)

Skulle gjerne hatt en ny støvsuger som ikke forstyrer resten av hybel jente, støvsugeren våres lever på overtid, uten hjul, å med noen hull i slangen! Men det er nok ett spare prosjekt, som ikke kommer først i rekka.

Tinepus/Martine Teigen

Anonym sa...

Jeg vil gjerne vinne støvsugeren. Vi trenger sårt ny støvsuger, men har dårlig råd siden jeg ikke har jobb, og da blir støvsuger nedprioritert. Vi kunne godt tenke oss en støvsuger som er stille da den ene katten er livredd for støvsugere og jeg pga sykdom er veldig var for støy/lyder.
-Lisbeth_

Hanne Elisebet sa...

ååh, det hadde passet heilt perfekt siden min sluttet å virke i går.. er søren meg avhengig av støvsuger med to små barn å hund i hus.. hjeeelp! klem hanne

Frk Elton sa...

Jeg ønsker seg så en ny støvsuger!! har ingen og er totalt avhengig av å støvsuge, hvor merkelig det enn høres ut er det sant :)
krysser alt som krysses kan XXX

Kari Anne sa...

Jeg vil gjerne ha ny støvsuger :o) Liker veldig godt "kontrollpanelet".

Hilsen fra Kari Anne

tintin sa...

Jeg hater å støvsuge, det er vel bråket og at ledningen alltid er for kort og siden jeg står og drar og drar for at jeg vil så gjerne rekke bort til støvet inne i et hjørnet ender det med at jeg drar ut ledningen og så kommer ledningen som et uvær gjennom rommet. Jeg må bære innrømme at jeg har ødlagt et par støvsugere fordi jeg blir så sinna når det skjer også smeller jeg hele støvsugerskaftet i gulvet også fyker det plastikbiter veggimellom. Støvsuging er absolutt ingenting for meg, men kanskje denne Ultra Silencer kunne fått meg til å like det "litt" bedre :-)

ANETTESHUS.COM sa...

... måtte bare skrive en liten hilsen; for du ser jo helt SMASHING ut!!! Wow! Du har vært flink, Cecilie! Vær super-stolt!! (p.s. jeg trenger ikke støvsugeren altså, for vi har sentralstøvsuger;)

STOR klem
Anette:)

Anonym sa...

jeg vil og ha!flott blogg og støvsuger!er enig i at electrolux burde bruke det siste bilde i sin reklame!

Unknown sa...

For en LEKKER støvsuger! Her støvsuges det hver dag, så jeg krysser fingre og tær for at jeg er lucky girl denne gangen:)))

Ann-Kristin sa...

DEN kunne jeg virkelig tenke meg å vinne! Min støvsuger har fått gjennomgå grunnet opp-pussing og dessuten bråker den veldig, så det hadde vært fint å vinne en ny! Fiiin blogg du har forresten, jeg er ofte innom å kikker.

Lise:) sa...

For det første, så utrolig nydelig sprelsk hjem du har! Fantastisk!

Og for det andre, så kan jeg hinte om at jeg har en stOOOr industristøvsuger, som "alltid" står i veien..

Hilsen sykmeldt som veeenter på Nav,
og dermed ikke har penger til å kjøpe ny akkurat nå!!

~Anna~ sa...

Jeg trenger ny støvsuger! :) Håper ikke det er for seint å "melde seg på"...

Anonym sa...

Ønsker oss veldig en ny støvsuger :-) den vi har er mildt sagt elendig, og ultrasilenceren hørtes fantastisk ut!

Ann-Kristin sa...

JA! Jeg vil gjerne vinne! Støvsugeren min har fått gjennomgå på grunn av oppussing og dessuten så bråker den såå fælt! Koselig blogg du har, er ofte innom for å se hva du driver med!

ane Haug sa...

Vår støvsuger har akkurat gått i stykker så jeg trenger deperat en ny!!:)

Følger med på bloggen din jevnlig, den er helt super!! Du inspirerer meg veldig! og har blitt skyld i mitt oppheng i Green Gate!!!

Anonym sa...

Ja, dette vil jeg også være med på ;o) Mo9ka

Unknown sa...

Jeg blir kjempeglad om jeg blir den heldige vinner av støvsugeren

Beste hilsen Linetoppen

Monica sa...

Jaaaa jeg trenger en støvsuger! En som faktisk virker ;)

Anonym sa...

Vil gjerne være med på trekningen din.
Støvsuge må vi vel enten vi vil eller ei...:)

Hilsen Hilde:)
(hilde-71@hotmail.com)

cindy sa...

Ja jeg vil gjerne ha en støvsuger!:D

Cindy

interiørinteressert 3barnsmamma sa...

hei. først og fremst vil jeg takke deg for alt du deler med oss. jer er fast leser her inne, men er vanligvis ikke så flink med å legge igjen komentarer. denne gangen fristet det litt med den støvsugeren du skulle trekke ut i dag. håper ikke jeg er for sen. hilsen kaja holm andersen

Solstrålå sa...

Ja en støvsuger av den kaliber sier en ikke nei takk til ;o).
Vår har tatt kvelden!
Klem fra Sol

interiørinteressert 3barnsmamma sa...

hei. først og fremst vil jeg takke deg for alt du deler med oss. jer er fast leser her inne, men er vanligvis ikke så flink med å legge igjen komentarer. denne gangen fristet det litt med den støvsugeren du skulle trekke ut i dag. håper ikke jeg er for sen. hilsen kaja holm andersen

Anonym sa...

Hei:)

Har veldig lyst på en ny støvsuger.
Den jeg har er svært medtatt etter å ha blit brukt til å søvsuge opp byggestøv og aske.

Mvh Elin:)

Anonym sa...

Jeg vil gi den til min mann

Hilsen Ellen Q

Marita sa...

Hei!

Jeg vil også være med :):)
Jeg trenger SÅRT en ny støvsuger da vi for tiden ikke har noen... Den gamle var så gammel at den tok kvelden. Vi kan si det på den måten at det merkes i hjemmet at det er lite støvsuging om dagen, med to smågutter og to katter ... Jeg krysser fingre og tær for at jeg blir den heldige vinneren, slik at vi får fjernet hele flokken med hybelkaniner ;)

Ha en fin dag!

Klem fra Marita

Anonym sa...

Hei Emmeline :) Mamma trenger en ny støvsuger som ikke bråker sååå mye....då kan eg se på Dora barnetv og sove i fred :))) Hilsen Emma 4 år fra Bergen! Hihi :)

Kari sa...

For en fantastisk støvsuger det der må være! Det hadde vært utrolig deilig å vinne en sånn, for da kan jeg jo slutte å støvsuge med hørselvern:) (Jeg skal love deg at støvsuging med hørselvern er en svett og noe ubehagelig opplevelse, men må man så må man :)).
Så jeg slenger meg på konkurransen, og håper på hell og lykke ;)

Klem fra Kari

Lykkeliten sa...

Tenk å kunne snike seg innpå hybelkaninene uten at de hører det og får tid til å gjemme seg!

Det klarer de nemlig her i huset, det er ALLTID en eller annen som dukker opp i det vi setter det gamle støvsugerspetakkelet inn i kottet ;-)

Lykkeliten

PIONPIA sa...

Kort og godt: JEG VIL HA EN SÅNN STØVSUGER!!! haha... jeg er dessverre heeeelt avhengig av støvsuger, og denne ser bare helt super ut!!! Så vinner gjerne, den blir iallefall en av mine beste venner;-))))))
Klem

PIONPIA sa...

-og jeg må bare tilføye at jeg har en datter som blir gal av at jeg støvsuger... for hun "bor" i kjelleren, og sier det høres ut som om den kommmer igjennom gulvet... (er nok litt lytt...)
Så en STILLE støvsuger hadde ikke vært å forakte... for husfredens skyld;-)

Hjemme hos meg sa...

Hei!
Jeg er med :) Trenger støvsuger... Synd det er så mange andre som også vil vinne ;)

Klem Anette :)

Gøril sa...

Jeg har en datter som er LIVREDD støvsugeren vår. Kanskje fordi den bråker sånn. Jeg får derfor aldri støvsugd uten at hun gråter, så derfor hadde det vært GENIALT med en som bråker litt mindre :)

:)

Alexandra sa...

Hallo!
For noen herlige bilder! Hihi

Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen om en ny støvsuger!!!!

Hilsen Alexandra på Prærien :)

Christine; -små gleder sa...

Ojoj!! Eg vil gjerne bli med i trekninga av ein støvsugar!

Denne såg so heilt topp ut; må være drømmen for dei fleste! :)

Klem,Christine

Anonym sa...

JA TAKK ! "MAYA"

Johanne sa...

Hei Hei!
Ønsker gjerne å være med i trekningen:)

karna sa...

Alt som ikke er stjålet dukker opp igjen, og med det hærlige bilde til slutt måtte jeg bare bli med. Fyr på, det eneste som hjelper er ull ,-)

Sophie sa...

Selvfølgelig vil jeg være med! Denne støvsugeren ser knall ut, og kattene mine blir sikkert glade for en som er ekstra stille! :-)

Lise sa...

Gjerne ;o)

Anonym sa...

ååååå den kunne jeg trenge.... har ikke mye vinner flaks men prøver no alikevel :)Har ikke blogg men er en ivrig bloggleser :) Renate

Lillekatt sa...

Jeg vil, jeg vil!! har en støvsuger på hytta som spytter mer UT enn den tar INN. Min far, som eier hytta med MYE støv ser ikke problemet - men det har jo en naturlig forklaring. Han bruker den ikke - synes det er så mye mer praktisk med PIASAVA-kosten! Så da er jo dette en GYLDEN mulighet til å støvsuge nærmest LYDLØST i heimen, og la heimens støvsuger ta over på fjellet!!! (og sette kosten ut igjen)

Guttemamma sa...

Hadde blitt hoppende glad om deg ble meg..trenger på hytta:-)
Anette♥

Linn Susanne sa...

Hipp hurra! :) Er på jakt etter ny støvsuger, med en tulle på 1 år blir det støvsuging minst to ganger til dagen. Og med en støvsuger som ikke klarer å holde på labben, er det en anelse frustrerende!

Maja-Lisa M sa...

Hej!
Jag vill gjerne være med i trekkningen.. Hade vært kanon med en nyyy, fin støvsuger! :)
Mvh,
Maja-Lisa
majaheino@yahoo.com

Janne Karin sa...

Jeg vil gjerne vinne en electrolux støvsuger. Forresten en alle tiders blogg du har.

Siljalainen sa...

Kjære Emmeline, jeg har lyst på en støvsuger! Hilsen Silje Kiil

Fru Glum fra Bakemyway sa...

Melder meg på i siste liten...

Mvh Fru Glum

Synnøve sa...

Morsomt det siste bilde.
Så tynn du har blitt. Du må ha vært kjempeflink og vilje av stål,for og slanket deg så mye.
Ny støvsuger har vært et must her i huset,vi som har hund.må støvsuge hver dag
Klem

Anonym sa...

Hei!
Jeg slenger meg på trekningen i siste liten. I følge mine barn har vi god bruk for en ny da de påstår at de må putte rusket inni støvsugeren for hånd for å få den til å suge det opp. Takk for flott blogg.

Hilsen fra Liv-Hilde.

Unknown sa...

Så morsomme bilder! :)
Jeg er gjerne med i konkurransen! Etter å ha brukt støvsugeren til å fjerne muselort under isolasjonen da vi la nytt tak, er det helt på sin plass med en fersk og fin en! ;)

Mvh fru Perez :)

Ingunn-me innfluens :) sa...

Æ Å VILL VINN! Legg her i sofaen å frys uinner dyna, plædd å ikledd skjerf, pysj, ull-lugga å huv. Mens æ legg her sjer æ bortover gølve å på tæppe, at ein støvsuger hadd verskeli gjort sæ :) I tillegg ein sailent ein, d hadd jo gjort susn...så kunn æ bære ligg her å såv, mens gubben støvsuge bort alt ruske, å når æ våkne æ æ både fresk å har reint hus :)

kristine rogne sa...

Wiii! støvesuger, som er stille! liker bloggen din svært godt!:)

Anonym sa...

Støvsugeren går nok til Måløy.
95244171

Anonym sa...

Ja, det vil eg!!!
Har sentralstøvsugar som ikkje rekk gjennom heile huset på grunn av elendig plassering (me kjøpte nytt/gammalt hus for eit år sidan), så ein ny støvsugar hadde så absolutt gjort seg her hos meg! Kryssar fingrane for meg sjølv:)

Mvh
Kari

Anonym sa...

Kjøpte en ny, billig støvsuger for en liten stund siden, og den er absolutt IKKE støysvak!! Høres mer ut som om noe skal lette eller eksplodere hvert øyeblikk, så her i huset er det flere som kan tenke seg en støysvak støvsuger!;)))
Inger B L

Anonym sa...

Heihei, synes du er fantastisk god å skrive, jeg kan virkelig leve meg inn i situasjonene du beskriver. Nå håper jeg å vinne en støvsuger for min er virkelig moden for utskifting.

Bente fra Harstad

Lena K sa...

Gratulerer med en stillegående støvsuger. En slik kunne jeg jammen meg trengt, for her er de to små guttene mine livredde når jeg skrur på vår "ikkestillegående" støvsuger.
Så jeg tar gjerne et "lodd"!

♥ Tina ♥ sa...

Gjerne det! :-)

Mayayum sa...

Klart jeg vil vinne støvsuger! :-) Den var jo faktisk kjempesøt, og jeg er sikker på at mannen vil kle den godt!

Gro sa...

Jeg blir gjerne med i trekningen. En støvsuger med lite støy høres veldig bra ut.

Amelie78 sa...

Så flotte bilder!

Jeg blir gjerne med på trekning! Den støvsugeren kunne jeg godt tenke meg :) Både fordi den er fancy og stille... og fordi vår nåværende støvsuger stinker aftershave. Vi hadde et uhell med en flaske som knuste, glasskårbitene ble støvsugd opp, og svosj, var støvsugeren infisert av parfyme. Ugh! Grusomt for en kvalm, gravid rugekasse av en kone.

Så ja, den støvsugeren kunne jeg gjerne tenke meg :)

Klem fra Amélie

i mitt lille rekkehus sa...

Hei hei! Jeg vil gjerne vinne:) Herlig innlegg!!

Anonym sa...

Som å finne nåla i høystakken- men jeg prøver lykken:)

Inger B.

Anonym sa...

Jeg vil gjerne vinne en støvguger!!!
Tenk å ha en sånn stille modell som man kan støvsuge etter at prinsessa på 4 år har lagt seg. Her i huset støvsuges det nesten aldri for når hun endelig sover så....

Hilsen fra hus-kaninfarmen i nord

Anonym sa...

Jeg vil gjerne vinne en støvsuger!!!
En sånn der stillegående sak så jeg kan støvsuge etter at prinsessa på 4 år har lagt seg. Her i huset støvsuges nesten aldri for når hun endelig sover så lister vi så stillt på tå.

Hilsen fra hus-kaninfarmen i nord

Himmelberget sa...

Hei :)
Støv har ein nok av, så ein støvsuger er absolutt ein nødvendighet :))

Mvh
Jannemor

Inas lune hjørne. sa...

Håper du ikke har trekt en vinner enda, for en slik støvsuger skulle jeg gjerne ha hatt. :-))

Helene sa...

Hei Emmeline.
Knallstilig bilde av deg og støvsugeren, blir nok en "hit" hos Electrolux :o)
Hiver meg på trekningen og krysser fingre og tær for det hadde vært så gøy og overrasket datteren min med ny støvsuger nå når hun nå skal flytte inn i ny leilighet. Leiligheten er ny og superflott, og da passer det liksom ikke helt med en haug med hybelkaniner.
Det er noe som heter at den som ikke satser, vinner heller ikke, så nå satser jeg alt (he,he) ;o)
Ha en fin kveld!!

Anonym sa...

Hallo!

Prøver meg på eit napp i lotteriet. Sann historie frå verklegheita her: vår gode (nokså nye) støvsugar vart sist sundag overkøyrd av stor grøn John Deere, etter at son på 17 hadde støvsugd nemnde traktor inni og sett sugaren frå seg på utsida av doningen. Jepp, sånt skjer. Difor hadde dette electrolux-vidunderet gjort susen i heimen vår.Son, 17 år og mor kryssar fingrane for at lukka er med oss....

Anonym sa...

Hei!

Jeg vil gjerne være med!!!
Synes at du har en super blogg :o)

Mvh Tonje B

Mari sa...

Hei!

Takk for fantastisk lesing med mye god humor! Jeg ønsker virkelig å vinne denne trekningen da min kjære mor skal få denne. Hun har en gammel, tung og bråkete støvsuger som har mistet det ene hjulet så den snart skraper opp hele parketten, og slikt kan vel ikke vi interiørjenter lenger la det holde på? Igjen, takk for en herlig blogg som er til stor inspirasjon! Med vennlig hilsen Mari (93 08 47 96)

Mie Mari sa...

Må bare si meg enig med de andre her inne: Digger det siste bildet av deg :) Henger meg gjerne på konkuransen om det fortatt er tid :)

Malin Raa Olsen sa...

Om jeg vinner støvsugeren har jeg veldig lyst til å gi den til min mamma i bursdagsgave. Hun har bursdag søndag 24.oktober. Hun er verdens beste mamma, og en person som har alt. I tillegg har vi en liten hund som klikker og tar helt av når vi starter støvsugeren, den bråker jo sann. Dette hadde vært en perfekt gave :)

DUNNISMoR sa...

Ja, no tenker eg det er på tide at mannen får sin eigen støvsuger til jul, så eg er gjerne med på trekninga...dersom det fortsatt er mogeleg:)
Trur du ikkje han sto og såg på ein Samsung NaviBot...ein sånn robotstøvsugar, inne på Enklere Liv på Åsane senter i dag, då...vel, eg tenker ein Ultra Silencer med eigen fjernkontroll får halde...i alle fall i fyrste omgang;)

Sommerfugl sa...

Jeg kan absolutt ha bruk for en ny støvsuger med en liten tass som kommer etter jul, så er det fint å kunne støvsuge stille uten at han våkner. Takk for fin blogg!

Carolines Småbruk sa...

Å jeg ønsker meg sårt en ny støvsuger!!! Vi bor på en gammel husmannsplass med gamle tregulv med gode og sjarmerende sprekker. Så her trengs en god støvsuger til for å gjøre det ordentlig rent ;)
Så den vil jeg gjerne vinne!!

Ha en fin dag ;)

Caroline

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Ha ha...Gode bilder :D

Jeg har prøvd meg før på div konkurranser, men det ser ikke ut som jeg er heldig nok(hi hi)
Skulle jeg være heldig nå, så vil jeg gi den bort til noen som trenger den mere enn meg. Vi har nettop fått oss ny støvsuger :)
Jeg har en snill mamma, en snill pappa, og en søster som jeg kunne tenke meg å glede. Både mamma og pappa har hjulpet oss mye med div barnepass og litt ekstra som jeg ikke kan gå inn på. Det blir for personlig. Så jeg kunne tenke meg å glede en av disse med en ny støvsuger. Jeg vet ikke hvem ennå :)

PS du skal vel ikke ha en konkurranse om å vinne oppvaskmaskin da :D Vi er 7 i familien, og jeg har vasket for hånd i snart 2 år nå. hi hi...
(jeg vet det ikke er DU som gir bort, men det kunne jo tenkes at noen snille produsenter ville gjøre det)
Klem Anita

På landet sa...

Det hadde jo vært midt i blinken, da kan vi støvsuge når de søte små har lagt seg =) Kansje jeg er ekstra heldig siden jeg har bursdag i dag :)

Bredines hus sa...

Så utrolig tøff du er på det siste bildet! Jeg blir gjerne med på trekning. Kanskje man kan bli kvitt hybelkaninene til jul? :) Tvi tvi!

Armkroken sa...

Jeg blir gjerne med i trekningen :)

lillpastill sa...

Yes please... Jeg hiver meg på i siste liten.. Tvi tvi til meg.. Sitter på skolen nå, så kommer sterkere tilbake i keld fra sofakroken :9

Ha en fortsatt fin dag!

elin sa...

Jeg koser meg virkelig når jeg leser bloggen din,humøret mitt stiger noen ekstra hakk. Jeg humrer i skjegget (ikke det at jeg har så enorm skjeggvekst siden jeg er jente. Det er kun et par hår som nøye nappes bort med jevne mellomrom.)

Har nå forsøkt meg på noen av dine mange konkuranser, men aldri vært blandt de heldige. Jeg gir ikke opp med det første, så her er jeg igjen:-)

Håper på vinnerlykke denne gangen:)

Helgehilsen fra Nord

n o r d i n g å r d e n sa...

Helsike!!! Höll jag på att missa denna fantastiska tävling!!! Jasg som verkligen behöver en dammsugare!! Min är så dålig att det ser ostädat ut fast jag dammsugit, en sån här skulle göra mitt liv enklare!!! Mari. ( dessutom går denn electrolux att spela på ser jag, då förenar man ju nytta med nöje:)

Siri Sløk Mjelde sa...

Hei Cecilie. Som du vet har jeg nettoopp kjøpt hytte. Er klar for en støvsuger nummer to.
Og så må jeg bare si. Du ser helt fantastisk ut på fotografiene med støvsugeren. Jammen har du tatt av. Du kan jo sjekke butikken Twisted i Gamle Nygårdsgaten for en regnfrakk. klem fra Siri

Petit sa...

Vil gjerne vinne en støvsuger, det er nemlig forbruksvare her i huset. Med tre unger har vi slitt ut et par stykker. Fremme nesten hver dag er den også...

Klaren sa...

Hiver meg på trekningen og krysser fingre - kunne trenge en ny støvsuger å ha på loftet ja.

Forresten et UltraStilicht bilde det siste der :) *tommelopp*

Anonym sa...

bellissima l'aspirapolvere soprattutto se è silenziosa, ma ancora più bella è la stufa che riscalda la vostra casa nella foto sopra
ciao Paola

Lene Borgersen sa...

JAAAA, jeg vil ha en stillegående støvsuger. Hvorfor kan de ikke bare lage en norsk navn på den? Den stillegående støvsugeren er mye kulere enn Ultra silencer....

mvh
Lene

http://leneshjorne.blogspot.com/

Linn Christine K. sa...

Heisann Emmeline:)

Digger bloggen din, du skriver fantastisk bra:)
Og ja; jeg vil veldig gjerne ha denne flotte støvsugeren!

Ina i Sandviken :) sa...

Ååå, den støvsugeren så veldig grei ut!! For noen dager siden skulle jeg ha en venninnne over på besøk, og jeg hadde planlagt deilig middag og strøkent hus. Pulsen var høy mens jeg prøvde å gjøre alt på en gang... Jeg vasket opp, brettet klær og støvsuget. Jeg skulle lure en salatslynge opp på toppen av kjøleskapet, da stavmikseren datt rett i ned i hodet mitt! (Auuu..) Med en ny kul og en litt hodeverk skulle jeg bøye meg for å plukke opp stavmikseren. Huff, den var knekt og jeg samlet sammen bitene.. MEN når jeg skulle plukke opp en liten svart, plastikk del, oppdaget jeg at det var STØVSUGERLEDNINGEN som var kuttet tvers over av stavmikseren! Ånei, ånei... Og dette rett før besøket (og vi har både hund og katt = hår på tepper)!! Jeg teipet sammen det jeg kunne av ledningen, og fikk den til å gå, men tror det er litt brannfarlig (herlighet) og må nok gå til innkjøp av en ny selv med studentbudsjett... Jaja, jeg prøver meg her!

Ellers vil jeg takke for superkoselig blogg! Alltid et morsomt innslag i hverdagen!

Hilsen Ina

-Anette- sa...

Fantastisk premie!

1: Body, Senses, Breathing og Thoughts
2: Thoughts

Kryssar med dette fingrane og håpar vinnarlykka finn meg :)

Anette

‹ Eldst ‹Eldre   801 – 976 av 976   Nyere› Nyest»
Related Posts with Thumbnails