søndag 24. oktober 2010

Emmeline under lupen


Her er et hus...


Her er en dør!


Så banker vi på * * * *


Hva kommer nå ? ? 


Polkadotter! 


Det er nemlig sånn at noen av mine lesere er SÅ drittlei kopp-og muggebildene til Emmeline -og lånebildene for den saks skyld. 
Jeg regner jo med at de også er lei av mer eller mindre dølle historier om Emmelinemannen, Kjøkkensjefen og Bollerina. Skal jeg være ærlig så har jeg en teori om at de vil se andre hus enn mitt. De vil oppleve variasjon. De vil se det som ingen andre viser. De ønsker å oppleve en blogg som er nyskapende og spenstig. Well, I've got news for you...som de sier i sangen. You have come to the wrong place! 
Det finnes interiørbloggere der ute som skifter stil hvert tredje år, og som høyt og tydelig proklamerer at de aldri vil blogge om snøen som falt i fjor (*den var jo hvit -og hvit er ut!). Det finnes damer som følger nøye med på Li Edelkoort sine sjarmerende trendtips (*og i tillegg syns hun har fin leppestift! ) Det finnes rett og slett et utall fantastiske interiørblogger som fyller alle de kriterier man måtte ha, og vel så det. Jeg vet det, jeg leser dem og lar meg inspirere - og noen ganger irritere selvfølgelig;)
Så finnes det sånne som meg. Som ikke lenger gidder å vaske, rydde, og fikse for å ta gode bilder av hele rom. Som slett ikke alltid har så mye å vise frem, og derfor tyr til lånebilder. Som mange ganger kunne tenke seg å skifte ut interiøret i huset sitt, men rett og slett må la fornuft og økonomi seire -og som blogger likevel:) 
Som  har full jobb, mann, fire tenåringer og et liv ved siden av PC-en, og derfor ikke gidder å sitte timesvis hver dag for å produsere innlegg av høy kvalitet som imøtegår enhver moderne kvinnes krav. 
Jeg har ingen intensjon om å være noe jeg ikke er. Jeg er en polkadottdame. Hos meg er det dårlig med trendtips, gjenbruksmøbler og gjør-det-selv prosjekter. Kan man da kalle seg en interiørblogger? Er mugger og kopper interiør? Jeg mener faktisk det. 
Det finnes millioner med bøker her i verden. Ikke alle er av like god kvalitet, men de kan like fullt kalles bøker! Hvis du hater Sagaen om Isfolket, vil jeg anbefale deg å stoppe etter første bok. Det er ikke nødvendig å lese alle 47 bindene for å være sikker på at denne serien ikke akkurat fortjener Nordisk Råds litteraturpris. Sånn er det også med Emmelines blogg:) Liker du ikke lettleste hverdagshistorier og polkadotter, bør du i grunnen takke for deg og finne deg en annen side. LYKKE TIL! PS: Dere som liker dere, er hjertelig velkommen til å være med videre altså! Bare sånn for ordens skyld...!


291 kommentarer:

1 – 200 av 291   Nyere›   Nyest»
ceciliesenglehjem sa...

Jeg henger meg på videre , det er hverdagen det finnes mest av å vanlige historier, det inspirerer meg. Og POLKADOTTER :) må få meg noen flere selv jeg. Gå gjerne inn å les om hverdagshistoriene i Idyliste Nevlunghavn.

ha en strålende søndag :) c

Prinsesse Elin sa...

Hm....skjønner. Gi dem inn vennen:)

Anonym sa...

Jeg er i allefall fortsatt med!

Klem Gro :)

Synnøve sa...

Eg elske polkadotter, Emmeline, så eg henge jaffal med:)) You made my day..:) klem

Frieblonder sa...

Jeg er veldig glad i dine humoristiske, hverdags- og polkadottinnslag! Takk for at du introduserte meg for Green gate! :)
Jeg kommer uansett tilbake!

Ønsker deg en fin søndag!
hilsen frieblonder

Noatunfrua sa...

Amen! :)

med blanke ark // susanne sa...

hehe genialt ;)

Anonym sa...

Jeg er ny, men vil absolutt være med videre! Synes det er deilig med fargene og polkadottene og skråblikkene på familielivet!

Hverdagstrollmor sa...

Er stor fan av polakdotter, av de "dølle" emmelinemannhistoriene, lånebilder og hverdag!! Gleder meg til hvert nytt innlegg!! Ikke fordi jeg vil kopiere ditt hjem men fordi du skriver så det treffer meg:) Kommer til å lese bloggen din med stor iver så lenge du fortsetter å skrive!! Ha en supergod søndag!!

bestemors hage sa...

Herlig! Jeg følger deg videre. Det er så stas når jeg ser i blogglisten at det er et nytt innlegg fra deg.
Din stil er helt forskjellig fra min, jeg har ikke noen polkadotter, men jeg liker det du skriver og de bildene du viser likevel.

9na sa...

Hei hei, jeg sier som Prinsesse Elin; Gi dem inn, drittsekkene! Vi holder med deg!!!

Maggie sa...

Jeg digger polkadotter og er avhengig av å ha røde detaljer rundt meg, så jeg henger absolutt med deg videre.
Vær deg selv, fullt og helt, det er det ihvertfall jeg synes er så sjarmerende med din blogg.

Mitt Kreative Krypinn sa...

Takk for enda et fantastisk innlegg!
Elsker dine historier og dine bilder og alle polkadottene, så meg blir du ikke kvitt :)

Ønsker deg og dine en fortsatt herlig dag!

Marit

Sjuskeline sa...

Vi elsker historier om Emmelinemannen og de andre i husholdningen din, Emmeline! Men våg deg å stjele mitt konsept, rot og skitt har Sjuskeline tatt patent på :-D

P.s. Det må da være bedre med full jobb enn full mann.....?

Stå-På-Og-Fortsett-Som-Du-Stevner-Klem fra Sjuskeline

Senjavekja sa...

Jeg elsker hver eneste av dine polkadotter, og hverdagshistoriene som alle og enhver kan kjenne seg igjen i. Pleie dottene dine godt, vi er mange som fortsatt henger med selv om dottene dine ikke har fått gevir hehe

Nina's hjem. sa...

Hehe, herlig skrevet! :) Amen to that!
Ikke gi deg, vær deg selv! Jeg liker iallefall både bloggen din og polkadotter...

Anonym sa...

Hehe, herlig med hverdagsliv og polkadotter :)!

Merethe sa...

JEG vil si at de som ikke liker polkadottene og historiene dine må være fullstendig blottet for humor og må være veldig trauste og kjedelige! Vi trenger noen fiffige blogger inimellom alle engleputene (som jeg har selv)! Jeg bryr meg ikke om koppene og muggene dine blir vist frem 10 ganger etterhverandre så lenge Emmeline ikke mister piffen..Så det så!

Merethe

Strikkelise sa...

En eller flere uforstående lesere har tydeligvis klaget på bloggen din, Emmeline. Bra du ikke lar deg pelle på nesen (noe annet hadde jeg heller ikke ventet). Jeg er overhodet ikke hverken Green Gate- eller Kath Kidston-fan, men jeg blir med videre likevel. Jeg syns nemlig du skriver morsomt og godt. Og du formidler en befriende avslappet holdning til livet, som er inspirerende!

Bossa sa...

Til og med jeg har fått noen polkadotter her og der, selv om jeg ikke har blogget om dem. Synes det er hærlig å besøke deg, selv om jeg heller sjelden legger igjen ord fra meg. henger fortsatt med. Ha en nydelig dag. Klem :O)

Laila sa...

Men Emmeline da.. Har noen kritisert deg?? Huff, det er jo bare =(
Jeg elsker dine historier, bilder av polkadotter og skråblikk! Fortsett sånn du, du har jo så mange fans!!
Stor klem fra Laila

Line sa...

Hei

Jeg er ikke så opptatt av polkadotter,men jeg liker dine betraktnninger,skriblerier og glede-så jeg vil fortsatt lese din blogg med glede!

If you cant join them, beat them!

Ha en finfin søndag,og slutt for all del ikke å blogg ;)

Line

Randi K sa...

Klart jeg blir med deg....elsker den herlige humoren din, de små detaljene som fenger, og alt annet du forteller og viser oss! Digger deg!:)

Anonym sa...

jeg er uten tvil en av de som kommer til å følge deg trofast inn i solnedgangen! Du må bare ikke finne på å forandre stil! Du skriver jo kjempemorsomt, og masse fine bilder har du også!
en god søndag videre ønskes deg av Prusseluskan

Signe sa...

hehe, you go girl :)

mali-mo sa...

Nå har jeg fulgt med på polkadottene og hverdagsbetraktningene i tre år (blir det vel?) og jeg liker bloggen din veldig veldig godt akkurat som den er ;)

Ha en flott søndag snuppedupp ;)

Lillian's hus og heim sa...

Eg skrive sjelden kommentar, men vit det: Eg digger bloggen din, og kjem til å fortsette å lese. Eg syns du viser fine bilder, og så skrive du godt... ;D

God søndag:)

Hege sa...

Tusen takk :-)
- og heldigvis noen som har skjønt det!
Ha en fin søndag,
klem Hege.

Fru Fjeldhammer sa...

Gud ikke rart det er krig her i verden... jeg får også slike kommentarer om at jeg må vise mer av kjøkkene, soverommet og ikke bare stillbilder av stua osv... men man blogger jo om det man vil og ikke det alle andre vil! Enig med du, da får de finne seg en annen blogg og lese!!

Jeg digger historiene dine, så jeg er med....

klem

ENGLE HJØRNE sa...

Liker deg og bloggen akorat sånn som den er,ha en syrålende dag videre,klem fra SISSEL

Gøril sa...

Jeg er uten tvil fortatt med. Elsker bloggen din og må sjekke den hver dag

Anonym sa...

Det passer meg perfekt at du ikke endrer DEG.
Du har masse underholdende lesning og hverdagsliv og polkadotter. tror nok de fleste av oss kjenner seg veldig igjen i -ikke enda påbegynte bunadsprosjekter-og lodotter som får fred fra superstille støvsugere.Ha en strålende søndag.hilsen en annen Gro

KAMILLE BLOMSTER sa...

Emmeline,jeg er stor fan av bloggen din.
Du skriver helt sykt bra og jeg blir alltid glad når du har postet et innlegg:)
Stå på videre akkurat sånn du selv har lyst til-det fenger ihvertfall meg:)Klem

mo9ca sa...

Sier bare: "keep calm and carry on!".
Bloggen din er superfin og veldig inspirerende - og de som ikke synes det kan vel heller finne sine favorittblogger ett annet sted :)

Er glad for at du blogger polkadotter og tenåringer jeg!

Ha en superfin dag videre!

Solrun - pia sa...

Way to go, way to go!
Hverdagsblikket, humoren, fortellingene har mer en en gang gitt meg en god latter, noe å tenke på,et smil om munn og for ikke å glemme inspirasjon. Takk!
"En får verra som en en, når`n itj vart som en skull" heter det i sangen..for all del Emmeline, fortsett Å VÆR DÆ SJØL!

liven sa...

Bare gi gass du Emmeline :o)

ha en fin søndag :o)

lise sa...

Til lags åt alle kan ingen gjera, påstås det, og det stemmer nok det. Men at du gjør mange til lags, det kan det da ikke være tvil om! Etter hva jeg har fått med meg, har du den mest leste voksne kvinnebloggen i hele riket, noe både besøkstall, kommentarer og kommersiell oppmerksomhet vitner om.

Stå på, kjør på, og så får Janteloven fortære sine bytter i fred.

Silje sa...

Modig og vittig på en gang! Og vi er så enig med deg, man trenger virkelig ikke lese med om man ikke liker det man leser eller ser. Vanskligere er det ikke. "Smaken er som baken" som Besta sier, men vi har alle likevel like stor leverett.

God søndag til deg.

Anonym sa...

Hei.
Er helt enig med deg. Hvorfor fortsette å lese når det ikke faller i smak.
Jeg "må" innom bloggen hver dag, og digger bloggen. Agurkmannen er favoritten som jeg ler like mye av hver gang, selv om den ikke ha noe med interiør å gjøre. Fortsett som du er du. :o) - Malinda

Torill sa...

Eg synest at det er det som vert skrive som er det viktigaste i ein blogg. Skriv du dårleg kan det vere det samme om ein tek fine bileter og skiftar ut interiøret etter trender og årstider.

Synest du har ein kjekk blogg og det er ikkje i det minste kjedelig å lese om mann og barn. Det er jo på den måten vi kjenner oss igjen i deg :-)

Anonym sa...

Stå på Emmeline!!!!!! Jeg er ingen daglig besøkende men innom i ny og ne. Blar meg tilbake i inneleggende dine og fryder meg over hverdagshistorier fra det virkelige liv, - og jeg simpelten elsker polkadotter;)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hurra! Du har jo helt klart funnet din stil, både hjemme og på bloggen. Det er jo det som er spennende hos deg, du skriver godt og kombinerer på en underholdende måte arige hverdagshendelser med interiør. Du er unik! Om noen har ytret ønske om at du skal endre deg, synes jeg du bare må overse dem, det skjønner du når du leser tilbakemeldingene du får her nå.

Når jeg leser om de som skifter interiørstil hver sesong så tenker jeg på tidligere generasjoner som hadde samme sofa i 30 år og samme spisestue like lenge, sengetøy ble brukt til det ikke hang sammen mer og serviset de begynte å spare på ved inngåelse av ekteskap fulgte dem resten av livet. Vi lever i en tid hvor noen tror det forventes at alt skiftes ut hele tiden. Det er egentlig ganske trist.

Anonym sa...

Hei.
Din blogg er veldig inspirerernde. Ikke har du det bare hærlig rundt deg, med polkadotter, rosa, rødt, hvitt, masse flotte tekstiler. MEN du har en formidlingsevne som overgår det meste. Jeg blir glad når jeg har vært innom din blogg. Og jeg koser meg med historiene dine og polkadotter : )) Fortsett å vær den du er! Det er best slik.Jeg er fortsatt med!!
Klem fra Rosa, uten blogg.

Anita sa...

Såå enig!
Tenkte det når jeg startet å lese, at de må dakunne la være å lese hvis de ikke liker det de leser :p...Ble litt engstelig når du nevnte Isfolket, for den ER jo bra...Lest hele 3 ganger jeg :0) Fine bilder, nydelig i gangen din!
OG gode historier! Fortsett med det! klemmer på en søndag!

Unknown sa...

At folk gidder, syns bloggen din er helt fantastisk jeg!! Stå på videre Emmeline

Klem
Agnes

Hjertebank sa...

Hurra for polkadotter!

Blomsterpiken sa...

Eg e no med!

Liker fargene dine!

Blomstrerklem:-)

Christine C sa...

Bare stå på du Emmeline! Ikke noe vits i å tillegge noen negative kommentarer mer vekt enn hundrevis av positive :-)) Du er unik, og du hadde ikke vært den samme uten polkadottene og alle de herlige skråblikkene. Ha en super søndag videre!

snippen sa...

Stå på Emmeline! Jeg vil ha bloggen din akkurat som den er!! :))

Marit sa...

Supert innlegg. Jeg henger med. God søndag :)

Beth sa...

Jeg bare elsker innleggene dine og alle de utrolig koselige historiene om alle de herlige familiemedlemmene...
Du har et nydelig hjem, lyst og fint og det gleder meg at du elsker alle disse fargekontrastene til alt det lyse. Det gir hjemmet ditt en frisk og samtidig en lun atmosfære.
Så innleggene dine, historiene dine og ALLE polkadottene de vil vi ha!!!

Klem til den flotte damen du er...

Kort og Søm sa...

Nei, man kan ikke gjøre alle til lags...
Men du skriver jo så bra.. :O)
Og polkadotter er ikke å forakte...så kjør på!

Hilsen Fredrikke :O)

hobbyvenn sa...

Bli som du er.... Det er jo derfor du har så mange besøkende!

Linneas Hage sa...

Fantastisk innlegg !

Ann Kristin sa...

Jeg elsker bloggen din, og dens hverdagslige sjarm :) Så det så !
Jeg er med videre :)

Anonym sa...

Jeg følger med videre! jeg blir like glad av polkadotter hver dag :)

fruSärås sa...

Hei Emmeline.

Jeg må bare si at det du skriver er jo en glede i hverdagen. Du er slik rett frem som mange av oss ønsker, så fortsett med polkadottene dine du. Jeg elsker regelrett å lese bloggen din. Klem fra ei som skulle ønske hun var som deg;o))

Ann Berit

Anita sa...

Du er den du er, og fortsett med det. Jeg storkoser meg med dine små humoristiske hverdagsblikk. Når jeg er lei blogglivet slutter jeg bare å lese, men desto bedre når jeg er tilbake og har mange artige innlegg foran meg. Polkadotter er jo deg, jeg har til og med blogget vaskebøtten min med tanke på deg. He,he...stå på, jeg vet at du kommer til å gjøre nett som du vil likevell, heldigvis. :))

Anonym sa...

Hei!
Stå på Emmeline, jeg har fulgt deg "kjempelenge", elsker dine små skråblikk og dine "prikker", blir glad hver gang jeg er innom deg, når min far på over 70 er på besøk så må bloggen din høytleses og du har inspirert ham til å kjøpe polkadotter til min mor, he, he. Stå på!!!!

Klem Elin

hanne sa...

Koser meg her ;)

RoseSommer sa...

Jeg har så dårlig hukommelse, at det er gjensynsglede og nøye studering av bildene dine hver gang, selv om noen ligner litt på hverandre. Like inspirerende, hyggelig og moro med hvert innlegg.
Hilsen Gullfisken

♥ Linnie ♥ sa...

Meninger skal folk ha, og det er jo greit.

Men når det kommer klager, sure oppstøt og negative meninger, ja da kommer de ALLTID fra en som er ANONYM!

Her på Helgeland er det noe som heter:

Stor i kjæft'n, snar å spreng!


Velvel...
Greit å kritisere andre, bak en anonym maske.
Men hva med å stå for sine meninger og kritikken man retter mot andre...?

Det skjer ikke...

ALLE som kritiserer og kommer med sure oppgulp, de gjemmer seg bak masken Anomym!

Det er igrunnen litt komisk ;)

Stå på videre du Emmeline :)

Jeg følger bloggen din fordi den er et friskt pust i hverdagen, blandt ellers hvite og fargeløse blogger :)

Ha en fin søndag =)

Klem Linnie =)

mokka sa...

Du vet hvordan du skal få sagt det!! you go girl.
Jeg er med videre og koser meg med din fantastiske blogg <3

Kos deg med polkadottene dine du og så kan de som ikke liker det dra innom en anna side. Regner med de fleste kommer til å fortsette og titte innom denne nydelige siden din.
Ha en fantastisk fin uke.
klem

♥ Linnie ♥ sa...

Anonym skulle det selvfølgelig stå *ler*

Forresten...
Jeg likte hverdagsbloggeslynga di ;D

-Linnie-

Anonym sa...

Elsker bloggen din, Emmeline! Stå på og ver den du er!
Helsing Alva.

Anonym sa...

Så herlig Emmeline!
Her var det virkelig svar på tiltalen!
Håper du aldri endrer stil på bloggen din Emmeline, men fortsetter med polkadotter og herlige hverdagshistorier fra Emmelinehuset!!
klem Laila

Anonym sa...

NO SKRIV EG MED STORE BOKSTAVAR SLIK AT MEININGA MI BLIR VELDIG KLAR OG TYDELEG.EG ER VELDIG GLAD I EMMELINE AKKURAT SÅNN SOM HO ER.DU HAR DIN EIGEN VRI OG DITT EIGE- AV OG TIL SKEIVE - SYN PÅ VERDEN,SÅ VISS DU FORANDRAR DEG OG VERT LIK " ALLE ANDRE" SÅ KJEM DU TIL Å BLI LIKE KJEDELEG SOM MANGE AV DEI ER. HALD FRAM AKKURAT SOM DU VIL SJØLV! STAO NO PAO SOM DEI SIER I HEIMBYGDA MI.HELSING KARIN UTEN BLOGG.

Anonym sa...

Du er fantastisk.. Koser meg masse med bloggen din!!

Hev deg over de som er negative!!

Marit

Ramme Alvor sa...

Det var da voldsomt til forsvarskrift.. har noen klaga?

Det som eg kanskje ville seie at fellesnevneren på ein ekte interiørblogger er at han/ho er særdeles lite motagelige for kritikk.. Då får me lange hissige innlegg som dei stakkars trufaste lesarane må sløkkje brannen i.. me elskar deg!! me elskar deg nett som du er!! og så fortset alt som før... til neste "anonyme" kritiske kommentar. And there we go again..

No er det viktig at dette ikkje vert sett på som kritikk (er jo innlogga med profil og alt:) men at det beste forbilde ei slik stjerne som du kan vere..er at slik kritikk prellar av som vatn på gåsa..og det har du vel eigentleg gjort her.. (men du brende av veldig mange flotte bilder i eit innlegg i staden for å spare dei til fleire mindre innelgg som mangen av oss andre gjer..hehe)

Ser eg har rota meg ut på viddene og veit av eigen erfaring at eg og er veldig dårleg på å motta kritikk, vert liksom ikkje meg sjølv før kritikaren står der hovudlaus... men uansett, polkadotta og små historia frå ein heilt ugjennomsnittleg bergesfamilie er noko av det som gjer dagane kjekkare her inni hakkadalen...so hald no for all del fram..

...eg skal nett rive opp parketten slik at det særdeles flotte murgolvet kjem fram til jul...

Breivik Samfunnshus sa...

Hmm noen som har vært ute med "jeg tror,vet,kan" bedre pekefingeren sin nå???
YOU ROCK EMMELINE!!!
Jeg følger bloggen din gjennom tykt å tynnt rett og slett fordi jeg liker deg og poladottene dine :)

Jeg synes du har et vakkert, utrolig koselig og
i aller høyeste grad møblert hjem!!
Og frrrrrrrrryder meg over dine innlegg !!

Ha en fortreffelig søndag
hilsen
fra Maren i det regntunge nord!!

Fru R. sa...

He he du er bare skjønn. Liker dine betraktninger og meninger og er vel den bloggen jeg syns er mest humoristisk og fargerik. Det er ikke alltid trendene som lokker til bloggene, - hverdagshistoriene dine er noe alle og enhver kjenner seg igjen i, samtidig som det er noe vanvittig koselig med alle polkadottene og fargerike kopper og mugger. Jeg faller mer og mer for disse skjønne koppene og muggene. Historien din om kjøkkensjefen på ferie måtte jeg dele med hele familien. Gleder meg til hvert eneste innlegg du har.

Stor klem fra meg :-))

Anonym sa...

Jeg syntes ikke trendblogger er så fine som din, de er upersonlige og man har ingen gjennkjennelsesfølelse i de. Det er jo bare en kjensgjerning at alle rom ikke er nyvasket, stylet og klare for photoshoot. Jeg syntes bloggdamer skal tillate seg å blogge om rot. Når jeg en vakker dag klarer å surre sammen en blogg, da skal jeg blogg om hverdag som inneholder like mye rot som kos.

Du er jo poladottdronningen, og jeg syntes ikke du skal forlate den tronen. Noen må jo holde oss oppdaterte på greengate også ;) Dessuten har du en formidlingsevne som desverre ikke alle bloggere har. Du skriver om de hverdagslige tingene på en så fin og "smil om munnen" måte.

Keep up the very good work.

eLISABeTH♥

Anonym sa...

Jeg elsker bloggen din akuratt som den er:) Du skriver utrolig morsomt om hverdagslivet og har et herlig blikk på livet. Stå på!

krinkelkroken sa...

Jeg er med videre Cecilie, så kos å titte innom deg og dine historier:)
Lenge siden jeg har kunne tatt bilder av hele rom, ser rett og slett ikke ut her til tider, har også fire barn og tror vi sliter litt med de samme utfordringene, derfor koser jeg meg her inne hos deg!
Kos deg og nyt søndagen!

Filippa sa...

Jeg liker bloggen din sånn som den er, hverdagshistorier om familien din og alle deres krumsping er fantastisk lesning. Jeg liker også godt polkadottene dine. For ikke å snakke om betrakningene dine av verden rundt deg. Fortsett som du gjør, jeg tror du er til stor glede for mange.

Marita sa...

Me likey !!
Du har da vel neppe så mange lesere om de ikke liker det de leser?
Sier som andre - Keep calm and carry on (o:

Anita J sa...

Hei Emmeline ;o)))
Det er bare ikke mulig hva folk får seg til å si og anonym i tillegg ... Det skal du ihvertfall vite. Du har en fantastisk blogg som er super kjekk å følge. Om det er lånebilder, gamle bilder,polkadotter eller kopper samma det... Kjekt uansett. Det er historiene dine som er helt fantastiske. Du får hverdagen til å blomstre... Stå på... Heier på deg ;o)))
Ha en fantastisk søndag

Anita ;o)))

Unknown sa...

Hverdagen og din måte å beskrive den på gjør at jeg kjenner meg igjen så jeg følger deg videre med polkadotter og det hele. Stå på!

Fruen i huset sa...

Du skal vite det Emmeline...jeg henger med. Jeg simpelthen elsker dine hverdagshistorier om menneskene på bussen, om når du trosser badehettemoten å jumper uti, polkadotter, kitchenaid og ønskene om det perfekte hjem som egentlig passer best hos alle andre. Jeg har det som deg...ønsker og drømmer meg bort på nett i blandt andres bilder. Men når alt kommer til alt så koser jeg meg og er glad for at huset mitt først og fremt er et hjem hvor vi som bor her har det bra og at det ikke er alle der ute som styrer hva som er rett for oss! STÅ PÅ EMMELINE - DU ER HELT FANTASTISK:-)))))))) Hilsen Fruen i huset

EN GUL KNAPP sa...

Vi liker bloggen din akkurat som den er! :) Børst det av deg, og husk det er bare èn surpomp av mange tusen følger deg hver dag og som digger hverdagsbetrakningene dine :) Man kan ikke bli likt av alle!

Anns draum sa...

AMEN!! Du kan få sagt det Emmeline og eg er så hjertens einig:)) Vi skriv om det vi likar og det vi vil og dei som likar det ka henge med:) Elles skulle det vel ikkje vere noko problem å finne ein annan blogg der ute;)) Eg heng med deg vidare, diggar dine inlegg altså:))

Klem frå Ann

Frøken Miks sa...

Nå har jo Emmeline noe som ikke alle andre interiørbloggere har, nemlig masse herlig humor! Som om det ikke holdt med polkadotter, liksom;D

God søndag!

Anonym sa...

Ikke er jeg tilhenger av polkadotter og ikke er jeg tilhenger av hvitt overalt, men jeg er tilhenger av DEG! Du skriver så herlig, passe kvasst og med et skråblikk på små og store ting her i livet. Derfor elsker jeg bloggen din og fortsetter og følge den selv om det ikke er min stil. Du har din stil og det beundrer jeg deg for!
Og så er det jo morsomt at jeg kjenner deg fra en tre års periode i livet ditt, den perioden da Emmelinemannen kom inn i livet ditt, lenge før polkadottene gjorde det!
Fortsatt god søndag!
Klem fra Annette

Anonym sa...

Ikke er jeg tilhenger av polkadotter og ikke er jeg tilhenger av hvitt overalt, men jeg er tilhenger av DEG! Du skriver så herlig, passe kvasst og med et skråblikk på små og store ting her i livet. Derfor elsker jeg bloggen din og fortsetter og følge den selv om det ikke er min stil. Du har din stil og det beundrer jeg deg for!
Og så er det jo morsomt at jeg kjenner deg fra en tre års periode i livet ditt, den perioden da Emmelinemannen kom inn i livet ditt, lenge før polkadottene gjorde det!
Fortsatt god søndag!
Klem fra Annette

Trine sa...

Emmeline = Polkadotter :D
Sånn e det bare :)
Derførr like vi dæ, førr du har din stil :D
Men æ e helt enig.. de som ikke like bloggen din/min eller kem det e sin.. koførr i alle dager ork de å bruke energi på å irritere sæ..
De e jo ikke tvunget inn dit :P

Nei stå på :)

Ha en super søndag!
Klæm

Lise sa...

Ikke bruk energien din på å ergre deg over sure oppstøt fra folk som er lei av å lese bloggen din. De kan jo bare la være å lese den, enkelt og greit! Det er DIN blogg, og der er DU som bestemmer hva du skal skrive i den. Trekk på skuldrene og blås det bort. Jeg syns du er herlig! Klem

Anonym sa...

Jeg tror jeg har lest omtrent alle innleggene dine siden jeg oppdaget deg for ca.2 år siden.Det er ikke så ofte jeg kommenterer,men jeg følger med deg likevel:)Nå syntes jeg det var på sin plass m en kommentar for å si at din blogg er for det første blant de ypperste innen bloggverden! Dine skråblikk på verden er varme,humoristiske og din selvironi gjør deg til en "av oss".Vi kjenner oss igjen og det her du treffer Emmeline: )

Så til dere som legger igjen negative kommentarer hos Emmeline....google videre.Hvis en ikke har skjønt det faktiske arbeid som ligger bak en blogg som hele tiden skal oppdateres,men heller klager over manglende variasjon...vel hva skal vi si om sånn bortskjemthet?
Stå på Emmeline!!
Hilsen "trofaste" Liv; )

Anonym sa...

Du er bare herlig, jeg liker deg akkurat som du er. Stå på, gleder meg til neste innlegg! Klem fra meg

Anonym sa...

Kunne aldri tenke meg å følge en blogger som skiftet stil hvert år! Det viktigste for å skape et hjem mener jeg er at hjemmet ditt gjenspeiler hvem er DU er. Ikke at det gjenspeiler årets trender. Noe mer upersonlig enn det kan jeg vanskelig tenke meg!
Derfor følger jeg Emmeline! En blogger med personlighet og sin personlige stil. Og jeg DIGGER deg!!

Unknown sa...

Synes du er herlig jeg og elsker hver historie uansett;-)
Stå på og legg ut det du selv vil uansett hva, de som ikke liker det kan finne seg noen andre å lese!! Eller kansje feie for sin egen dør og gi blaffen i andres med mindre de blir bedt om det!!


Klem fra Grete

Livets små øyeblikk sa...

Da jeg las den kommentaren i går må jeg si at jeg fikk meg en god latter;-)
Hvorfor i all verdens navn og rike har denne personen fulgt deg i et år når h*n ikke liker innleggene???
Og så følge opp med å klage over at h*n ikke får det som h*n vil...
Jeg har fulgt deg i flere år, både med og uten blogg. Og jeg elsker både bildene og det du skriver. Og så har jeg et litt spesielt forhold til historien om bussrutetyven, da jeg har en potensiell bussrutetyv selv:)

Ønsker deg og dine en fin søndag, og fortsett i samme stilen - for du vet; er det ikke ødelagt - ikke fiks det.

Jannickes Hjemmekos sa...

Heisann
Javisst er kopper med polkadotter interiør. Misunnelse er en sterk drift hos noen, gi dem beskjed om hvor skapet skal stå. Det er din blogg og innholdet og dens bilder er det du som velger, så kan vi like det eller ikke - jeg liker det, jeg. Jeg er glad i gjenbruk, håndarbeid og polkadotter. Ha en fortsatt fin søndag. Klem fra meg på Ra´øyne.

Kari sa...

Fortsett sånn som du alltid har gjort, du! Da blir i alle fall JEG glad! Historier om Bollerina og Kjøkkensjefen, krydret med helt "smæshing" bilder av polkadotter, er et frikt pust i hverdagen min :)

Anonym sa...

Fortsett som du er; kjempefestlig :)

Hilsen fra Oslo

beate sa...

heia emmeline!!!
blir alltid glad av å komme inn hit!

klem beate

Anonym sa...

Elsker bloggen din!!!!!!!!!!!!!!!

Klem J

Janne sa...

Jeg liker det!

Jeg er nemlig ganske så lei alle disse andre bloggene som skal komme med tusen tips iløpet av uka og som må style huset sitt hver eneste dag for å ta nye bilder av en lysestake.
Jeg blir rett og slett litt sliten av det og har derfor slutta å lese mange av bloggene jeg har fulgt lenge! Livet er mer enn hvite, nye puter og ommøblering av lysestaker...

Takk for ekte hverdagsblogging = )

Kjeruben sa...

Hi hi Beste innlegg eg har lest på lenge!
Bloggen er personlig, vi bestemmer innhold, utforming og hyppighet, lesaren bestemmer om dei vil lese... eller ikkje :D
Ønsker deg ein stålande søndag!
:o)

Anonym sa...

Takk for at du er den du er;)) Stå på i samme stil som før - den ekte!! Laila.

Anonym sa...

Tommelen opp for deg!:) N.

Ullemia sa...

Kjære Emmeline - hold frem som du stevner!Jeg blogger ikke selv, men MÅ bare ha min daglige dose Emmeline før frokost, er der ikke noe nytt, så koser jeg meg med tidligere innlegg. Fulle av humor, selvironi og blikk for hverdagens små og store hendelser. OG IKKE MINST - kjemisk fri for ortografiske feil og dårlig språk! I tillegg til deg, følger jeg også BO og LisbethLys - thats all. De fleste andre er KJEDELIGE! Klem fra Ullemia!

RumahKami sa...

hver gang jeg er innom bloggen din, gleder meg først og fremst til de morsomme velskrevet innlegene dine.. spiller ingen rolle om de bildene er lånt eller bare polkadotter. elsker bloggen din !! henger med deg videre jeg :) klem fra Ås

Anonym sa...

Me like emmelinebloggen akkurat slik den er:-)
SuMa

Lilli@Home sa...

Bare fortsett du i samme tralten. Selv om jeg ikke har noen polkadotter hjemme hos meg, elsker jeg å lese om dine skråblikk på hverdagen og selvfølgelig polkadotter. Ha en flott søndag. Hilsen Lilli

Anonym sa...

Nå bynte je å bli redd for at du skulle avslutte innlegget ditt mæ at du kænskje skulle legge ned bloggen. Fortsætt din stil mæ dotter og humor. Er avhengig ta å kikke innom bloggen din hår dag for å sjå om du har skrivi no nytt.Blir mæssom i så godt humør støtt je læs dæ du skriv.

Pinkeline sa...

Jg henger meg på - polkadotter eller ikke :)) Folk har altfor lite å bekymre seg om i det landet her...syter og klager for alt mulig :(( Stå på Emmeline!

Lilliannes verden sa...

AMEN!
Takk, Emmeline!!

Elin sa...

Keep up the good work:)
Jeg ELSKER bloggen din ;) Og jeg ELSKER polkadotter, tjohei:)

Ha en fantastisk dag...:)

Klem Ea

Christel sa...

Jeg har kanskje ikke like stor fasinasjon som deg for polkadotter, men bloggen din er min favoritt likevel! Det er ikke hva du viser, det er hva du skriver som er interresant synes nå jeg. Du er kuuuul Emmeline. Kulest faktisk;)

HusmorDronninga sa...

Det er da så mangt folk skal bruke energien sin til å irritere seg over...
De får ta seg en bolle da... og følge en annen blogger... spør du meg ;)

Jeg like i alle fall dine små-morsomme, lettleste, u høytidelige innlegg... Så-det-såhh! :)

Hilde sa...

Jeg elsker å bli underholdt av dine morsomme historier. Du skriver fantastisk godt! Anonym,stakkars, er det ingen som leser bloggen din?

Anonym sa...

Liker både Isfolket og Emmeline jeg vetdu!!! ;) Inkala

Thelma Louise sa...

Hei sveis.:-) ingen grunn til å undskylde noe som helst..fortsett som du gjør..det er jo opplagt det folk vil ha..noen som har gitt deg "pepper"...dette innlegget virker som du føler deg "truffet" av et eller annet.:-) Stå på med din stil/hverdag/blogg..funker som f..:-)

Fin søndag til deg.:-)

Landcharm sa...

Er ikke noe av poenget å være den man er, så er vi alle forskjellige. Noen liker det ene og noen det andre. Jeg liker variasjonen med blogghjemmene, og hos deg er det alltid morsomt å komme innom. Bare gjør det du føler for du!

Heidi Olsen sa...

Jeg kommer ikke til å slutte å følge bloggen din. Jeg liker polkadotter og hverdagshistorier jeg, og synes bloggen din er superfin. Ha en strålende flott søndag. Heidi

Anonym sa...

Hei igjen:)
Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen - JEG HEIER PÅ DEG

Anonym sa...

Hei! Elsker bloggen din!
Men har problemer med å kommentere i kommentarfeltet. Det gjelder alle som har kommentarfeltet til høyre, og ikke under...skjønner? Idag gikk det forøvrig greit, men pleier ikke få mellomrom mellom bokstavene...
Vil bare si at jeg elsker å lese om polkadottene dine! Hva sitter folk og leser etter hvis de ikke liker det??? Nysjerrighet!! De kan dra sin kos! Fortsett med polkadotter og lysslynger du!!!
Hilsen -Irene-

Fru Rosas Hjem sa...

Altså du har fått meg til å like polkadotter, så jeg kommer til å henge på denne bloggen her helt til du sitter tannløs og krokete på aldershjemmet:)
Jeg har bestillt inn noe polkadottgreier og når jeg bestillte den så kom emmeline fram i tankene mine....så når den kommer hit så har jeg lyst til å sende den til deg;)

Så da må jeg få adressen diin om du ikke har noe imot det da;)

Fjordheim sa...

Her kommer jeg til å være med så lenge det finnes en Emmelines blogg.
Heldigvis er det flere som ikke har noe nytt å blogge om hver dag. Det har ihvertfall ikke jeg. Så fortsett med dine innlegg, det er slik vi liker det.
Ha ei herlig uke :)

Fru Rosas Hjem sa...

Er det noen som har kritisert deg for noe forresten?

Jeg er ikke lei av hvitt...jeg har lyst til å male kjøkkenet mitt hvitt....veggene altså..for da tror jeg tallerkenhyllen kommer finere frem?

Unknown sa...

hehe... dette var et hysterisk morsomt innlegg!!! satt ordet på tapeten der!!!

bare for å ha det på papiret, jeg digger polkadotter, har alltid gjort det, og en får ikke nok mugger og krus... så jeg fortsetter og følge deg og lese din blogg, tross lånte bilder og polkadotter.l... hehe

ha en fin fin søndag :o)

Mia

Anonym sa...

Hm-er noen misunnelig på deg.Jeg koser meg m din blogg.Hurra snøen smelter og 7,8pluss nå.Høsthilsen fra Grete

Anonym sa...

Ståpå den beste bloggen!

Sigrid sa...

Jeg kommer GARANTERT til å henge med videre! Du har en herlig blogg og jeg koser meg med den :-)

Anonym sa...

Herlig blogg ! Herlig med dine morsomme historier og selvironi:-) Herlig med dotter her og der og herlig at noen ikke er "mainstream"!! Synes det er ustyrtelig morsomt å lese dine hverdagsbetraktninger, fortsett slik du ønsker det :-) Hilsen TrønderÅse

fru Dyregod sa...

Jeg elsker bloggen din! Den får meg alltid i godt humør. Vil en ha en god latter er det bare å gå inn på Emmelinebloggen og lese noen tidligere innlegg. Men du: Du glemte noe: "Vinduer - 1-2-3-4"

Sabrina sa...

Hvor kommer dette fra? Det er vel ingen som leser Emmelines blogg, for så å sutre og klage over innholdet? Da kan de holde seg unna! Og la oss andre kose oss, bli inspirert og imponert, og le oss ihjel :)

Anonym sa...

Du har en koselig stil og en herlig personlig blogg! Du skriver så sjarmerende!!!

Anonym sa...

Hei Emmeline.
For all del, fortsett som før. Jeg koser meg glugg i hjel med bloggen din. Både kopper og kar og historier. De aller fleste av oss kan/vil ikke henge på det nyeste av det nye og mye derfor synes jeg bloggen din er så befriende.

Ha en fin søndagskveld.

Hilsen Wenke fra Sunnmøre

cissemosse sa...

Bare så du vet det, jeg ELSKER polkadottene, hverdagshistoriene, Emmelinemannen,Emmelinebarna, lånebildene og resten av bloggen! Vi er da stort sett alle damer med jobb og familie, så bloggen blir et overskuddsprosjekt -nettopp når det er overskudd til det!

Britten sa...

Jeg titter innom her mest for hverdagshistoriene , din morsomme skrivestil og humor.

OG TAKKER HERVED FOR ALLE KOSELIGE STUNDER JEG HAR HATT MED BLOGGEN DIN !

Jeg er ellers helt enig med deg , hvorfor lese en blogg om man ikke liker det man får ???

Og det tar da ikke så (forbasket) lang tid (for normale folk) å forstå det !!!

Konklusjon : De surmagede er litt trege i knotten !

Hvite tulipaner sa...

For meg så er du interiørblogger nr 1 må jeg si, alle andre kommer liksom under. Mange ganger jeg leser en eller annen blogg tenker jeg "jøss,er jeg hos Emmeline nå?" fordi den og den bloggen prøver å etterligne både din stil å skrivemåte.

Så jeg er nok med videre og følger din flotte blogg. Bloggen din er faktisk den første interiørbloggen jeg leste før jeg ble helt hekta og begynte å blogge selv.
Lykke til videre!
Klem

Therese sa...

Jeg er også en trofast leser som ikke legger igjen for mange spor. Men du, jeg liker bloggen din kjempegodt. Jeg leser ofte høyt til min kjære mens jeg humrer, for både hjemmet ditt og skråblikkene dine er absolutt å kjenne seg igjen i.

Når du nå engang er så sjenerøs at du inviterer oss inn i hjemmet/bloggen din, så sier jeg tusen takk og nyter hvert sekund!

Riktig god søndag!

Sender en KLEM!

Anonym sa...

Elsker bloggen din!! Du skriver så utrolig morsomt..Er innom her flere ganger i uka for å sjekke om du har noen ny innlegg.. :)

Sisselshverdag sa...

Jeg storkoser meg i bloggen din, og lar meg inspirere av deg. Utrolig deili å lese at du også bruker tiden til annet enn å stæsje.
Du skriver så morsomt, mang en gang jeg sitter her og humrer over hverdagshistoriene dine :D

Fortsett å blogge som du gjør, jeg er innom hver gang det kommer nye innlegg hos deg :D

Ha en hyggelig søndagskveld :D

Esther sa...

Haha, jeg tror jeg dør av latter! Tenkt å følge en blogg i et helt år hvis man ikke liker den!
Stakkars "anonym",det må jammen være hardt:P

Selv er jeg nok ikke en "polkadott-dame" men jeg ELSKER å se på dine polkadott-ting! Storkoser meg med å lese alle historiene dine, og ler så tårene triller til tider:)

Man kan aldri tilfredsstille alle, men så har heller ingen blitt tvunget til å følge bloggen din;)

Jeg koser meg hvertfall med bildene dine. Fortsett som du gjør, vær tro mot egen stil.
Ha en super søndag!:)

Karen sa...

Jeg sier det enkelt jeg...

JEG ELSKER BLOGGEN DIN !!

karen i hagen sa...

Jeg leser alltid bloggen din. Og begynte heldigvis ikke å lese blogg før dere hadde blogget i vei en stund - og derfor kunne jeg glede meg over å bla TILBAKE i alle dine gode innlegg!
Og det som er veldig, veldig festlig med det du skriver - er at jeg for en tid siden nesten hyperventilerte i frykt for at du skulle bli en minimalistisk dame med huset fullt av gamle smijernssenger.
JEG BLIR ALDRI LEI POLKADOTTER.
JEG BLIR ALDRI LEI DEG.
Og jeg synes det er utrolig at oppegående mennesker med en viss samfunnsmessig og menneskelig innsikt kan fornye hele interiøret sitt med jevne mellomrom. Huffameg. Nei - hold deg til Greengate og puter og Emmelinemannen - det er jo derfor vi digger bloggen din:)

Anonym sa...

Kjære Emmeline, du er suveren!! Du ander ikke hvor mange ganger jeg har ledd meg i hel av bloggen din!! Og hver gang jeg ser Green Gate eller prikker så tenker jeg på de herlige bildene fra ditt flotte hjem. Du er velsignet med en fantastisk evne til å skrive, du har en skjønn familie OG du har Norges beste blogg. Puh, der fikk jeg lettet på trykket gitt;-)(ble så forbanna på det sure misunnelige kvinnemennesket) Jeg er så stor fan at om du en vakker dag møter et kvinnemenneske på butikken som hopper, klapper i hendene og gryler "-ååå guuuu, det er Emmeline!!!!" Så er det sannsynligvis meg.
Ingrid

Frk.Virrum sa...

Jeg blir med deg videre..liker deg og bloggen din allurat som den er!!! Ha en finfin kveld!

Anonym sa...

utrolig bra innlegg :)

helen og gutta sa...

min stil er ikke som din, men jeg elsker polkadottene dine alikevel(og må faktisk innrømme at jeg har gått til innkjøp av diverse polkadott ting etter at jeg har oppdaget bloggen) Jeg liker din humoristiske måte å skrive om hverdagslige ting på, det er en av hovedgrunnene til hvorfor jeg er ivrig tilhenger av din blogg. Stå på videre, så lenge du skriver innlegg og legger ut herlige bilder så er jeg her. klem Helen

Lisbeth sa...

Kære Emmeline...:-)

Jeg elsker Emmelines blog, familie, interiør og allermest de skønne og humoristiske indlæg.:-)
Blæs på en misundelig anomym blogger som kun spreder galde.

Klem fra Lisbeth

beate sa...

Hvordan går det an å bli lei historier om emmelinemannen, kjøkkensjefen og bollerina? Vi elsker den du er. Det er ikke uten grunn at så mange leser fast av akkurat din blogg. Jeg er med videre ;)

KATRINES INTERIØR sa...

Jeg blir ALDRI lei av din blogg. Jeg gjentar det gjerne: Jeg blir ALDRI lei av din blogg ;) Skjønner? Og det er det visst 144 andre som heller ikke gjør i følge antall kommentarer på dette innlegget. Jeg har ikke en eneste prikkekopp her hjemme. Kun godt hatt det, men har det som deg: Fullt på kjøkkenet. Jeg kan ikke bytte ut alt jeg har til fordel for noe annet. Og slik er det! Jeg finner DEG og din BLOGG svært inspirerende, jeg finner faktisk også polkadottbildene svært inspirerende! Fordi det er utrolig kult å ha en så gjennomført stil som det du har! Og det er utrolig kult at du med en stor familie klarer å blogge på toppen av det hele! Jeg hadde trodd du hadde kommet fra planeten mars dersom du hadde fremstått som en person med kontant strøket hjem, samtidig som du strikket et plagg til dagen i tillegg til å jobbe, lage kuul trestige og bestille de nye putene fra Tine K. Alt på en dag. Stå på! :)

hran sa...

Hei Emmeline.
Du må aldri finne på å endre din fantastiske bloggestil. Du skriver så utrolig bra og morsomt om polkadottene, Emmelinemannen og resten av din skjønne familie. Fortsett som du er.
Jeg har også fulgt deg en god stund uten å legge igjen særlige kommentarer.

Ranveig.

Anonym sa...

Det er jo nettopp det som gjør at jeg følger deg, Emmeline; polkadottene og hverdagshistoriene og alt det artige du sprudler over med. Jeg kan styre meg for møblene av rekved og striesekker. Da blir jeg i mye bedre humør av å lese om agurkmannen og busstrylledamen og brødbaking .. og ... og...
Stå på Emmeline. Kanskje det blir rosebringeduk til bunaden.Jeg følger spent med

Stria til Camilla sa...

Jeg elsker bloggen din og liker å lese om hverdagslige ting.

Ha en fortsatt god søndag!

ReDoir sa...

Jeg er ganske ny her i Blogglandskapet, men jeg er innom bloggen din og synes den er både morsom og full av gode ideer og bilder. Jeg ville funnet det usedvanlig rart å skulle fortelle noen andre hva de skulle blogge om.
Det som virkelig er spennende er at alle har noe ulikt og personlig å komme med. Stå på videre du;)

Livet i Fattighuset sa...

Heia, heia, heia, Emmeline!!

Marie

Anonym sa...

jeg digger bloggen din! og deg:) du har aldeles nydelige bilder synes jeg, men det viktigste er jo at du skriver så ufattelig bra! helt rå blogg! stå på:)
gleder meg til å høre mer om emmelinemannen, kjøkkensjefen og et normalt hverdagsliv!
polkalove<3

Anonym sa...

De som ikke liker Emmeline og hennes polkadotter og hverdagshistorier; MOVE ON!!!! Slike lesere er som irriterende knott på en sommerkveld; KOM DERE VEKK OG IKKE PLAG OSS ANDRE!!!
Emmeline; du ruler ;)

Klem fra Kristiansand

FruVa sa...

Jeg er ny i denne bloggverdenen, men jeg elsker bloggen din og måten du skriver på :)

Anonym sa...

Å du, å du, jeg slutter visst aldri å forundre meg over hva enkelte får seg til! Måtte finne ut hva dette var, og min første tanke... her er det enda en hos hevm misunnelsen er større enn kjønnsdriften:) Jeg har ikke hvit sofa, har ingen blomstrete kopper og synes ikke Green Gate er det som frister i butikkhyllene, men guuud som jeg koser meg med de fargerike og fine bildene dine! For ikke å snakke om det du skriver og måten du skriver på!!! Vil ha mer, mer , mer...

Ha en finfin søndag kveld!
Klem Margrethe

Qulturella sa...

YOU GO GIRL! :-)

Bling - our elf on the shelf sa...

jeg digger Emmelinebloggen, og selv om jeg suger i å kommentere er jeg ofte her inne for å hvile øynene på noe vakkert, eller lese en fabelaktig godt skrevet tekst. Keep up the good work :))

Kjersti sa...

Heia Emmeline! Jeg har fulgt deg jevnt og trutt i månedsvis, men har visst aldri lagt igjen en kommentar. Det er en FRYD å lese bloggen din! Jeg er litt utenfor denne "bloggeverdenen", har ikke blogg selv og følger bare med på bloggen din og et par-tre andre, men jeg koser meg når jeg leser det du skriver og synes du har fine bilder. Du later ikke som om alt er perfekt bestandig og det er befriende deilig. Som sagt: Heia Emmeline!

Anonym sa...

Du er frøken Fantastico med verdens beste blogg!!!
Klem fra Camilla

Anonym sa...

Elsker bloggen din, og fortsetter å stikke innom hver dag:)
Du skriver fantastisk, og jeg koser meg på besøk hos deg:)

Hilde sa...

hi hi hi - her har du jo hele huset og det er skjønt! Alltid hygggelig å titte inn til deg - ps i går skjøpte jeg meg en ny gg spisebrikke - synes den er så fin, at den er opphøyet til duk...
Hilde

Anonym sa...

du har den beste interiørbloggen!...de andre har jeg sluttet å lese,fordi de stort sett gir meg dårlig samvittighet for alt jeg ikke gidder gjøre av styling og loppemarked-løping...takk og pris for polkadotter og hverdagsinnblikk:)

Anonym sa...

Bloggen din er inspirerende og morsom akkurat slik den er :-) Flotte bilder har du og! Takk for en flott blogg. -Beathe.

lilleann sa...

folk e MISSUNNELIG!!!! å folk har det ikke bra med sæ sjøl, når de må kritisere...hallo...æ bi helt overgjett!!! Nei svartsjuka e større enn sexsualdrifta førr nåen, det e sikkert!! :)
STÅ PÅ Emmeline!!!! DU E FLOTT!!!!!
Klæm fra nord :)

ChezJeanette sa...

Hear Hear!

Ha en flott søndag!

Klem :-)

Tomines hjem sa...

Ikke er jeg glad i polkadotter, ei heller så mye greengate.. Men jeg er veldig glad for deg, og alt det utrolig morsomme du skriver om! Gud jeg har ledd mye..

Når jeg er rundt forbi, og ser en kopp, kommer automatisk tanken; den hadde sikkert emmeline likt.. Så for meg er det ikke nok prikker... Jeg kommer daglig innom for mer!

Ha en deilig søndag! Denne husmora har sett mye prikker i dag etter altfor mye drikke i går.. Ikke fra prikkete kopper som nok hadde vært bedre for formen i dag, men fra stetteglasstypen som automatisk gir meg hodepine... Veldig rart ... Men nå er ungene i seng og sofa roooper!!

Takk for din fiiint blogg emmeline! ILike!!!

Anonym sa...

Kjære Emmeline
Takk for all inspirasjon, latter og glede! Jeg er en ivrig blogg-leser, nesten en "addict"! Har ofte tenkt å kommentere, men har ikke fått fingeren ut før.. Jeg er så takknemlig for alt det du og andre bloggere legger ned av tid og arbeid til glede for meg og andre helt gratis!
Vennlig hilsen fra Suburbia

Nel sa...

The blog is very good! Congratulations!
http://nelsonsouzza.blogspot.com
http://nelsonsouzza.blogspot.com

Bentebo sa...

Jeg er ikke verdens gladest i polkadotter, men jeg elsker Emmeline!!!!!

Janne sa...

Synes bloggen din er helt herlig!! Så mange morsomme historier og jeg liker polkadott-bildene jeg!

Ha en fin kveld!

Hilsen Janne

Moccamamma sa...

Jeg føyer meg inn i rekken av beundrere med noen linjer fra en standard jazzlåt:

"Now in a cottage, built of lilacs and laughter
I know the meaning, of the words: "ever after"
And I'll always see polka dots and moonbeams......."

Jeg koser meg hos deg, for du skriver så bra! Så jeg fortsetter å følge med deg "ever after" fordi du gir meg polka dots and moonbeams....

Hilsen Moccamamma

Anonym sa...

Hei Emmeline:) Bloggen din er kjempebra med kopper, puter, små hverdags historier osv. Koser meg hver gang det kommer et nytt innlegg fra deg og synes bloggen din er super. Finner stadig inspirasjon i det du viser og skriver. Om noen synes det ikke er "bra" nok så kan de jo bare slutte å lese din blogg, men det virker som de ikke klarer å la være.:)Så kanskje de syns den er BRA allikevel. Stå på og skriv som før for det gleder mange av oss. Ha en strålende uke med din flotte familie. Klem fra ivrig leser på Florvåg

Solveig sa...

Jeg er fast leser av bloggen din, men har aldri lagt igjen en kommentar før.

Jeg leser bloggen din fordi du skriver utrolig morsomt om hverdagen deres. Noen ganger ler jeg høyt her jeg sitter foran PC'en.

Anonym sa...

Er med for alle de herlige hverdagshistoriene!! har ingen plokadotter i mitt hjem, men gleder meg hver dag til å lese om og se på dine!! :):)

Elin sa...

Kjære skjønne flinke Emmeline. Er så glad for at du er til.Kjempekoselig å lese bloggen din.Like artig om det handler om polkadotter eller om agurker....
Fotografiene er flotte og familien er skjønn.
Ha en fin uke. Klemmer fra Elin

Fjasevas Huset sa...

vittig hvordan noen gidder å bry seg om hva andre blogger om...jeg mener- er det ikke frivillig å lese en blogg da. man trenger jo ikke lesen noe man ikke liker, og enda mindre bør man da kommentere eller mene noe om det:)

jeg digger bloggen din og har fulgt deg i alle år. Liker historiene og hverdags historiene. De er jo det som er med å gjør bloggen din så spesiell og gøy:)

Godt innlegg!!!
Klem

Pia sa...

You go girl! Eller lady, bør jeg vel si?

♥ Netta ♥ sa...

Hi, hi - artig innlegg. Hvorfor i all verden leser man bloggen hvis man i etterkant skal klage på det som står der? Det er jo akkurat det som er Emmeline - polkadotter, lånebilder og Emmelinemannen. Du blogger om hverdagen og ting du opplever og beskriver det som bare Emmeline kan. Det er tusenvis av interiørblogger med damer som tydeligvis ikke gjør annet enn å fly i interiørbutikker å bruke penger for så å skryte av det på bloggen sin. Nei, forsett som du alltid har gjort så skal jeg fortsette å lese bloggen din :-)

Klem
Netta

Therese sa...

You go GIRL :D
Digger bloggen din jeg! Jeg har sansen for mugger og polkadotter jeg også, men grunnen til at jeg leser bloggen din, er faktisk det at du gir av deg selv, du er humoristisk og skriver på en helt fantastisk måte!:)
At noen ikke liker bloggen din, men leser den allikevel, blir litt spesielt for meg altså.. :P Keep it up med det du gjør du, og drit i hva andre mener.. :)
Thereseklem.

Anonym sa...

Jeg koser meg med bloggen din, Emmeline. Har fulgt deg lenge, men dette er første gang jeg legger igjen en kommentar. Fortsett som før du, det er det jeg liker ved bloggen din. Du får meg til å le, og du inspirerer meg til å kjøpe både kopper og zinkhus (til mannens store fortvilelse...ler)

Hilsen Marie:-)

Unknown sa...

Heia Emmeline!
Jeg har blitt avhengig av bloggen din! Du skriver fantastisk bra, det er rett og slett kjempegøy å lese alle dine betraktninger over livet. Mye å kjenne seg igjen i både når det gjelder interiør, mann og tenåringsbarn. Stå på Emmeline!!! Jeg digger deg:-)

FruLisa sa...

Herlig innlegg:-) Jeg leser deg ca hver gang du legger ut nytt innlegg. Er jeg ikke i polkadottete muggehumør så leser jeg innlegget ditt en annen dag:-)Keep up the good work - dronningen av Polkadotter:-)

Hege sa...

Henger gjerne med litt til, jeg, for jeg trives i prikkelandet ditt. Så det så. Ikke la de sure ta deg. De kan finne et annet sted å leke.

Frøken sa...

Jeg synes du har fått ufortjent kritikk fra en anonym som ikke forstår noe om bloggen din. Helt enig i det du skriver om at blogglesing er frivillig. Du skriver fantastisk bra og har nydelige bilder, fortsett med det! Hilsen Frøken uten en eneste polkadott!

Pulsatilla sa...

Jeg har vært hekta siden før busstrylledamen, og kommer til å fortsette å være det :-) Om jeg ikke digger polkadotter, digger jeg ditt skråblikk på hverdagen, Emmeline!

MonjaHelene sa...

Hei
Har lest bloggen din i flere år nå og er storfornøyd med både historier og flotte bilder.:)
Håper du kommer til å blogge lenge og vel:)
Hev deg over slike negative kommentarer,besøkstallene dine viser jo at folk liker det de leser og ser her hos deg.
Jeg har jo en miniatyrblogg i forhold til deg;),men jeg håper og tror at de som ikke liker bloggen min (og andres for den saks skyld) hopper galant over til en annen blogg istedet for å ha måtte etterkomme sitt eget behov for å ytre det ene og det andre om min og andres måte å skrive blogg på.
Kanksje det er på tide at noen lager Bloggernes 10 bud?:);)
Vær tro mot din blogg og hev deg over anonyme kritikere,Emmeline!:);)

Stor klem fra Monja -(som ikke har fått polkadott utslett enda,selv om jeg daglig omgir meg med store mengder prikkete produkter);)

Marit sa...

Er det mulig å IKKE like dine herlige historier om polkadotter, Emmelinemannen, 4 tenåringer og bunadstråkling?? Ja, da får de feie for sin egen dør! Synes det er bra at ikke alle skifter stil hvert 3. år og ofrer jobb, barn og familieliv for å være trendsettere i blogglandia med en holdning som oser: "Se på meg og mitt hus som bare kostet meg mannen, barna og hele familielivet"
Du er bare herlig, Emmeline! Stå på!

Always yours, Marit.

Anonym sa...

Heisann...

Jeg gleder meg til å fortsette å lese bloggen din....
Har blitt hekta på polkadotter og Green Gate jeg også.

HA EN FIN UKE.

Hege Anita

BlissfulSuburbia sa...

Jeg liker polkadotter, lånebilder, og at ting ikke er perfekt på hvert eneste bilde! Kudos for de som gidder å rydde, vaske å bruke tusenlapper på speilreflekskamera, telelinser osvosv., men mere kudos til de som viser seg som de er og liker polkadotter og lånebilder :)

God Søndagkveld videre!

Yours truly

-Gunn

Unknown sa...

Keep up the good work:)

This and Dots sa...

Jeg elsker prikker (derav bloggenavnet mitt "this and dots"), og det finnes masse fine lånebilder å kikke på. MEN det jeg faller for i bloggen din er humor! En god latter forlenger livet, og Emmelines blogg er et godt bidrag;) Gleder meg til å følge med videre! Linda

Anonym sa...

Hei Emmeline;)
Jeg leser bloggen din, syns den er vanvittig morsom og fin. Fortsett slik du - ingen er som Emmeline og jeg liker dine skråblikk på mangt og meget. Polkadottene er deg det;) og de gjør meg glade. Håper innleggene blir som før jeg. Jeg er med videre;)

lillpastill sa...

Jeg er kommet for å bli, og jeg kan med hånden på hjertet si at du er en klar favoritt.. Keep up the good work! ;)

Jeg KOSER meg her hos deg, så jeg skal uansett IKKE forlate deg og dine polkadotter, for ikke å glemme de hysterisk morsomme historiene du har på lager!

Amen

Anonym sa...

Kjære Emmeline! Jeg liker at du er deg selv og deler kopper, kar og opplevelser med deg. Jeg opplever at du deler gledene - og ergrelsene med oss. Det vakre og skjønne i de små ting og de ergerlige sandkornene som irriterer like mye som svevestøvet i Bergen om vinteren. Jeg opplever bloggen din som uforfalsket - du legger rett og slett ikke skjul på at du "lyger" litt. Og vet du: Det er befriende! Og du sier hva du mener uten å smiske. Det er en gave! Jeg vil gjerne følge deg videre - også fordi du har inspirerende interiørbetraktninger - som faktisk kan være nokså ulik mine egne... Og litt like.. Abelone

hannem sa...

Er innom flere boligblogger, og jeg savner deg når det går lang tid mellom innleggene dine. Liker dine kjappe replikker, og så er det så forfriskende med polkadotter. Har lite av det selv, men kanskje nettopp derfor. Det viktigste er at du er deg selv.

Klem fra mæ. :-)

Anonym sa...

Stå på:-) Stadig fornyelser i hjemmet kan en ikke rå med hverken økonomisk eller noe annet. Å få se litt av rommene er artig når du kan det. Sksråblikka dine er hovedgrunnen til at jeg alltid kommer tilbake, og så bildene. Orker jeg ikke lånebilder så hopper jeg fort videre, det gjør jeg også om jeg ikke orker lese innlegget. Poenget er at jeg har valget. Da leser jeg heller en annen blogg og så prøver jeg din igjen en annen dag. Bloggen er da din og du bestemnmer hva du vil legge ut.

Hege og Øyvind <3 sa...

Ja bare si det til dem du... Jeg må jo bare si at jeg ELSKER hverdags historiene dine. Og polkadottene for den slags skyld. Stå på og fortsett å være den du er. Jeg henger med...

Klem Hege

Unknown sa...

Jeg trives veldig godt hos deg, og håper du fortsetter å blogge akkurat som før;) Digger polkadottene dine!

Ha en flott ny uke:)

Rosa sa...

Som før skrive: HURRA for prikkete kvardagshistorier med skråblikk og glimt i auga! Det fine med bloggeverda, akurat som med TV, er at ein kan "skifte kanal" dersom ein blir lei ;)

Stå på, Emmeline! :)

Anonym sa...

JEG liker deg og blogginga di!!!! Du lyser opp hverdagen min. Klem Hilde (uten blogg).

Trollmora sa...

med polkadotter på trøya løper jeg for Emmeline-laget!

‹ Eldst ‹Eldre   1 – 200 av 291   Nyere› Nyest»
Related Posts with Thumbnails