lørdag 2. oktober 2010

En uke i eksil

Det har vært stille på bloggen den siste uken. Emmeline har ikke bodd hjemme, men derimot tilbragt dagene i pensjonistmodus. Spør du meg så er det ganske oppskrytt å være pensjonist. Pensjonister leser avisen hele dagen. Etterpå går de for å handle.


Emmeline pleier å skrive lapp og handle ALT i en runde, sånn at man slipper å fly på butikken i tide og utide. Dette et dårlig sjakktrekk når man er pensjonist. I pensjonistenes rekker er det sånn at man bør ha litt program hver dag. Det inngår som regel å kjøre tur for å handle som fast post på dagens program. Med andre ord kan man handle kaffe en dag, for så å handle melk neste dag. Man bør rett og slett SPARE noen ting til neste dags handlerunde.


Nå skal det jo sies at Emmelines pappa har litt problemer med hukommelsen. Han vil derfor handle inn sine faste favoritter hver eneste dag: Spekemat, blå druer og sjokolade.


Det tok litt tid før Emmeline registrete akkurat dette, og i mellomtiden hadde Emmelines pappa vært på handletur både med barn og barnebarn. Med andre ord var det en høy faktor av spekemat, blå druer og sjokolade som ventet på Emmelines mamma da hun ble utskrevet fra hospitalet i går!


Emmeline har visst litt dårlig hukommelse selv også. Har jeg lattekopper fra før? Øh, det kan jeg ikke huske. Derfor har jeg kjøpt ytterligere to lattekopper til samlingen. I lilla denne gangen! Fint til advent syns jeg, selv om de ikke passer til noe annet jeg har..!


Fine fyrstikker i lang lekker tinnboks er også kjøpt inn. Da gjør det ikke noe om vi leser oktober på kalenderen!

Trekningen av STAYCATION vinnere er utsatt til i morgen:) Hvis du vil melde deg på i siste liten, kan du gjøre det HER! Riktig god lørdag til alle:)


32 kommentarer:

Monicas Univers sa...

Fine kopper! Finner desverre ingen som har disse inne i lilla, så blir super-glad for tips om hvor en kan få tak i dem :)

Stine sa...

For en søt ektemann som fyller opp spisskammeret til fruen kommer hjem, dårlig hukommelse til tross :) Syns det var en skjønn historie. Ha ei riktig god helg.

Fjordheim sa...

Dei koppene var bare helt nydelige. Kan godt tenkes at dei havner i min handlekorg også visst jeg kommer over dei. Like så veldig godt dei fargene. Fyrstikkene var også herlige. Ikke dumt å hamstre litt fyrstikker nå som det tennes masse lys om kvelden.
Ikke bare bare med dårlig hukommelse får verken den ene eller den andre. Merker litt til det her også.
Opps, hadde jeg det fra før av ja.
Ha ei flott helg :)

Li/Småtingene sa...

Så flott at Emmelinemamma er tilbake fra hospitalet! Da ble nok både pensjonisten og Emmeline glad, kan jeg tenke! Nyt dine lilla GG-kopper! Men du, Emmeline... Du er sikker på at du ikke SPARTE noen til neste handlerunde i interiørbutikken, da?? Sånn at du etterhvert får flere som matcher... ? :-))

Alberte sa...

Emmeline - du kan hvirkelig berike en enkel sjel! Hurra for deg - og hurra for pensonistpappa - og til slutt: Hurra for mamma som er hjemme igjen!

Klem ♥ Jannicke

MissMette sa...

Å, kan jeg spørre hvor du har fått tak i disse Green Gate koppene? - har lett opp og ned etter disse... Ønsker deg en flott kveld videre. Klem fra Mette

Emmeline sa...

Hei Miss Mette og Monica:)

Jeg har kjøpt koppene hos min lokale forhandler: Berthas Oldebarn. De er veldig fine...

Refleksjon på livsvegen sa...

Godt pappa har hatt deg..
Dei koppane hadde nok eg også kjøpt!!

SÅ fine!!

Flott at mamma er heime igjen ♥


God helg og godt "sjå"
deg igjen.. :-)

Marianne With Nor sa...

For noen fine green gate kopper! De har jeg ikke sett før *må lete*.

Lørdagsklem!

RoseSommer sa...

Så fint din far har hatt deg på besøk. Jeg besøkte en venninne på 85 for en stund siden. Hun lever litt "inn og ut" av bevisstheten, og hun synes hun begynte å bli gammel.
"Jammen, de blir jo gamle i din familie, sa jeg. Hvor gammel ble moren din, da?", spurte jeg.
"Jeg husker ikke hvor gammel mamma ble jeg, men hun var iallefall 90 da hun døde," var svaret......

mali-mo sa...

Så godt å lese at din mor er bra igjen og kommer hjem ;)

God helg, kos deg med lilla kopper!!!

Siw sa...

Åååh, de lattekoppene er lekre! Jeg vil ha slik en blomstrete :) og de ble veldig fine med lyng oppi. Handleturer kan være både sosialt og virkemiddel til å komme seg ut av huset - han er nå ikke så borte vekke til tross for litt enspora hukommelse, han far :) Kos deg og ha en deilig lørdagskveld. Klem!

Unknown sa...

Nydelig historie.

Rikke - fargesirkelen sa...

Nå fikk du meg virkelig til å innse at det er høst – og at høsten er koselig =)

SamogSofie sa...

Likte fyrstikkene jeg da :) og selvfølgelig omsorgen, godt med familie som ta rvare på hverandre.

HEGEMOR.COM sa...

Fine ting, fine bilder og fin historie - som alltid:)

Unknown sa...

Hei :)
Først vil eg takka for alle dei flott innlegga som du har gleda meg med. Eg driv sjølv på med eit stort oppussingsprosjekt. Er derfor alltid på jakt etter gode råd og inspirasjon. Eg tenkjer å bruka kontraster glass,stein, moderne og gammalt i mitt prosjekt.
God helg :)
Mvh. Jorunn

Anonym sa...

Du er så god på å skrive, herlig og kjærlig.

Klem Johanne

InstatreffNorge sa...

Hihihi jeg sitter å smiler av pensjonisthistorien, den stemmer så ufattelig bra;) Sånn var besteforeldrene mine også:)
Har aldri tittet innom deg så ofte som igår og idag, er såå spent på Staycation trekning:):) Drømmer så om en natt på hotell med min kjære:)
Titter innom deg senere igjen:)

Klemmer fra Lise

Anne (Moseplassen) sa...

Veldig søte kopper, man kan da aldri få nok kopper? (eller boller, min store svakhet..)

Det er rart med hukommelsen gitt. Du er ikke den eneste som kjøper litt dobbelt av og til.

Lene sa...

Heisann:)

Så utrolig fine kopper, de likte jeg! Utrolig flott med lyng i, godt tips:)

Jeg har blitt så glad i bloggen din, som så mange andre. Håper derfor at det er ok at jeg legger deg til i bloggrullen min:)

Hilsner fra Lene.

Lise sa...

hei.. veldig fine bilder med mye fint på du tar:) så lurer jeg bare på om det er gåavstand fra brygga i Bergen til den Berthas Oldebarn butikken?

Emmeline sa...

Hei Lise:)

Nei.... Det er det nok ikke. Men hvis du har litt tid så vil jeg anbefale deg å ta den nye Bybanen til Sletten shoppingsenter. Det tar bare 13 minutter. Du kan også sjekke om Holmehuset har disse koppene? De har jo butikk i sentrum, på tårnplass!
Lykke til.

Ninni sa...

Jobbet i butikk før, og pensjonistene trappet trofast opp så og si hver dag. Selv når det ble varslet om dårlige kjøreforhold og ALLE burde la bilen så, ja enda så kom de! Var så vidt de kunne gå, men ut på glatta, det skulle de! Ikke rart de faller og brekker lårhalsen:)

Koselig med adventskopper! Gleder meg til jula snart setter i gang! Og til å se dine inspirernde bilder med julepyntede motiver.

Ninni sa...

Jobbet i butikk før, og pensjonistene trappet trofast opp så og si hver dag. Selv når det ble varslet om dårlige kjøreforhold og ALLE burde la bilen så, ja enda så kom de! Var så vidt de kunne gå, men ut på glatta, det skulle de! Ikke rart de faller og brekker lårhalsen:)

Koselig med adventskopper! Gleder meg til jula snart setter i gang! Og til å se dine inspirernde bilder med julepyntede motiver.

LilleBlomst sa...

WOW! Lilla latte kopper!! Jeg må nok ut og skaffe disse jeg også! Og så utrolig lekkert med lyng oppi:-)

Linkehagen sa...

Finner heller ingen med koppene inne. Fårbeskjed om at de kommer i vårkolleksjonen, men da er jo høsten og advent over... Veldig lyst på! Flott blogg du har! Høstklem i høstsol!!

Bransjenytt24.no sa...

Hei! Hvilken flotte bilder! Det må være et svært dyrt kamera eller en flott fotograf som tok dem;)

Unknown sa...


徵信社收費
徵信社推薦
徵信社尋人
徵信社申訴管道
徵信社工作
徵信社公會
Unknown sa...


新竹徵信
女子徵信社
女子徵信
婚前徵信
尋人
尋人啟事
尋人
尋人網
尋人查址
尋人方法
尋人啟事歌詞
尋人啟事徐佳瑩
尋人啟事MV
尋人啟事吉他普
尋人啟事徐佳瑩歌詞
婚姻
婚姻挽回
挽回婚姻
法律諮詢
法律諮詢
免費法律諮詢
監護費
律師
離婚訴訟
法律諮詢
偷腥

Unknown sa...


分手
尋人
婚外情
找人
查址
第三者
離婚贍養費
離婚
離婚協議書範本
離婚協議書下載
離婚手續
離婚免費諮詢網
離婚要件
離婚協議書表格
離婚證人
離婚率
離婚協議書哪裡買
離婚證人
抓姦
海外抓姦
抓猴
捉猴
通姦
抓姦調查
出軌
外遇

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails