mandag 9. mars 2009

Emmeline, du har så mange lesere...


-kanskje noen av dem kan hjelpe meg?
Dette er et spørsmål som jeg har fått i en epost fra Rita i dag. Hun bor i Kristiansand og etterlyser alternativ kreftbehandling. Er det noen av dere som leser dette som har erfaring?
Det haster!

Hvis noen har tips så blir vi svært glade om dere har bryet med å sende en epost til Rita på ribodin@online.no Jeg har desverre ikke så mye å bidra med, men håper at noen av mine lesere kan hjelpe. Varme tanker sendes til deg Rita, og til alle andre av mine lesere som lever med sykdom tett på livet:
Mist aldri håpet av syne, håpet er en kilde til liv!
Gode klemmer fra Emmeline.

21 kommentarer:

silje-sin sa...

Skulle ønske jeg kunne hjelpe, men dessverre. Men jeg sender mange varme tanker og gode ønsker. Klem fra Silje.

Jannicke sa...

Så fint av deg å viderformidle et slikt ønske.
Jeg er selv sykepleier med videreutdanning i palliativ pleie, så jeg vet fortvilelsen mennesker føler når skolemedisinen kommer til kort.
Har ikke så mye greie på alternativ medisin jeg heller, men jeg håper andre av dine lesere kan bidra med råd.
Uansett håper jeg hun som skrev til deg finner ro i sjelen etterhvert..
Klem fra J.

MeyBiMe sa...

Har desverre ikke så mye å gi her :-/
Men flott at du legger dette ut på bloggen din Emmeline :-)
Skulle ønske jeg kunne hjelpe...men...

Ingrid sa...

Så fint av deg å gjøre dette for henne. Håper hun får noe gode råd! :)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Nei uff!!! , Nå ble jeg litt satt ut....

Kan ikke hjelpe , dessverre , kunne ønske jeg kunne !!!

Hilsen fra landet sa...

Sender alle varme tanker og de beste ønsker for bedring, selv om jeg ikke har kunnskap om dette.

Liv Elin sa...

Jeg kan desverre ikke hjelpe noe jeg heller - men håper hun får mange gode svar og hendvendelser !
Så flott av deg Emmeline og spørre leserne dine om å hjelpe !! <3

Ikeas sommerkollekjson kan man like - liker den veldig godt jeg ...og er definitivt typen som velger den hvite, solide kurvstolen , fremfor en moderne , brun en - med tynne pinglete bein !;)

Ha en flott dag Emmeline !

L i Husrom & Hjerterom

GAWO sa...

Skulle så gjerne ha sendt avgårde gode råd og mye info men jeg kan ingen ting om alternativ medisin dessverre. Det er fint at du kan bruke bloggen din til å videreformidle ønsket hennes. Jeg sender de beste ønsker for god bedring.

Unknown sa...

Om det bare fantes noe jeg kunne si eller gjøre for å hjelpe...jeg sender gode tanker og håp for vennen din. klem fra Smøla.

Frk Mille sa...

Håper du får noen gode svar som kan hjelpe deg Rita. Stor klem i fra Frk Mille.

Christina sa...

Åhh.. Skulle gjerne ha hjulpet.. Men har ingen erfaringer..
Sender over mange gode tanker til henne!

Stor og go klem fra
Christina

☆Therese sa...

Varme tanker og de beste ønsker til Rita.
Jeg kan nok ikke bidra med noen hjelp desverre.
Klem

Anita sa...

Ingen hjelpe fra meg heller, men sender varme tanker til Rita!!! Klem fra Anita!

Karna sa...

Håper det kommer inn mange forslag...har ingen selv desverre!

Høres kjekt ut med en avspaseringsdag, kunne jeg også godt tenkt meg...men nå sparer jeg alle fridager til påsken, slik at jeg kan ta fri hele uken.

Tror kanskje det blir en IKEA tur idag for å kjøpe nye konferansestoler til kontoret, så da blir det vel kanskje en liten titt på årets hagemøbler...iikkk...

Tar UTROLIG mye plass slike modul møbler så det er vel egentlig ikke noe for meg. Jeg må ha noe som jeg kan lagre om vinteren, og noe som er lett å flytte på om sommeren...du kjenner jo meg...ha ha ha...

Får ryddet litt ute nå, skal få lagt på litt jord, laget litt murer, og lagt litt singel for å rydde litt...og ikke minst få støpt litt så jeg får opp rosebuen som ligger og venter på montering. Må være skikkelig gjort slik at den ikke ligger flat når den første stormen kommer....

Kos deg med fridagen Emmeline!

Anonym sa...

Humlegården i Danmark driver med alternativ kreftbehandling. Har også venner som har reist til Tyskland og Nederland, men vet desverre hva stedene het. Ønsker lykke til og god bedring til de som er rammet. Mistet min far i kreft, og vet hvor godt det er å ha et håp, og ikke minst å få støtte i denne tiden! Hilsen Stina

Anonym sa...

Det finnes en dyktig healer- som i veldig dyktig- som heter Carl Erik Unander. Han holder enten til i Oslo eller Trondheim- litt usikker der, fordi han hadde flyttet fra Trondheim til Oslo sist, men det kan ha endret seg igjen. Denne mannen er svært kjent og jeg anbefaler han på det varmeste. Kreft er noe han er jobber spesielt mye med. Mobilnummeret hans brukte å være: 95217145
Lykke, lykke til!!!!

Anonym sa...

prøv Elisabeth Gallefoss på bryggen i Bergen http://www.gallefoss.nu/

Anonym sa...

Carl Erik Unander er å treffe i Trondheim på fredager har jeg hørt..
Kanskje kvantemedisin kan hjelpe ?
www.kvantemedisin.no

Mange gode tanker din vei,kjære deg.

Norah sa...

Jeg har sendt henne en mail med noen linker på nett. Her i Danmark er det svært mange som blir gitt opp av lægene men de har blitt helbredet i Kina. Jeg håper og ber om at hun snarlig får hjelp. For tid har man ikke for mye av når man er ramt.

Sender samtidig en god klem til deg Emmeline - ha en god uke

Anonym sa...

Kjempefint av deg å gjøre dette for henne :-)Nå for tiden bør det være lettere å finne seriøse også da det er flere utøvere av alternativ behandlinger. Finnes mange healere som jobber seriøst for å hjelpe Også skjult i helsevesenet som hjelpepleiere sykepleiere og andre yrker Disse jobber med gode tanker og ren healing i det skjulte da de ellers ville fått bråk og blitt mobbet. Enkelte navn på healere som som kan være kjente i byer som Trondheim og Oslo er ofte kun navnet som er kjent da de har holdt på mye lengre enn mange av de nye. Ikke alle av disse kjente er like seriøse og har de evnene enkelte tror..Kjenner man litt til miljøene og ryktet enkelte kjente healere og klarsynte som liksom er veldig veldig flinke ville man blitt skuffet og sjokkert vet jeg.Holder ikke at kunder sier de har hørt han healeren der jobber med det og det på sykehus, eller er klarsynt da kilden til slike rykter ofte er prøvd skapt av terapeuten healeren selv. Mitt råd er å undersøke oppdatert rykte og referanser om disse healerene før man kaster seg over i tilit på deres evner. Ønsker deg fra hjertet og sjel lykke til.

Tuttifrutti sa...

Håper hun så programmet som gikk på NRK(?) for 2-3 uker siden - om den dansk/amerikanske familien, der sønnen hjalp sin kreftsyke far med å utarbeide en spesiell diett.

Spiste bl.a mengder av gurkemeje og brokkoli. De virket hemmende på kreftcellende, så de fikk problemer med å utvikle seg videre.
Det går sikkert an å finne igjen programmet på nett tv e.l.

Millioner lykke til i kampen mot kreften. De beste ønsker for fremtiden. :-)

Related Posts with Thumbnails