mandag 30. august 2010

Løvekanalens positive baksider -en svak teori!


I går holdt Emmeline på å dette av stolen da Emmelinemannen uttalte følgende: Har vi nok maling til å male vinduskarmene på badet, tror du? Joda, det har vi nok, svarte Emmeline og tenkte i sitt stille sinn at om vi IKKE har maling så skal jeg pinadø kjøre som den reneste Martin Schanke ned til nærmeste malerbutikk og kjøpe et spann mens Emmelinemannen fremdeles er i ånden. Så gikk Emmelinemannen i gang med å male stien på gulvet. Det var nesten et Guds under (*beklager til alle som syns at det høres ut som blasfemi, men det var det virkelig altså!) Stien har stått umalt helt siden Emmeline dro til Stavanger  i mai. Jeg reiste fra et halvmalt gulv, og da jeg kom tilbake var stuen FULL av møbler. Emmelinemannen syns det var nok med to strøk liksom, og da er det ikke så rart at man mister gnisten.


Jeg tenkte at vi kunne ta et strøk ekstra strøk over hele gulvet også, sa  Emmelinemannen, og kanskje vi kan få tatt den andre stuen til helgen? På dette tidspunktet ble denne damen mistenksom.Kanskje Emmelinemannen lever et dobbeltliv og egentlig har en annen kone og fire ekstra barn som han forsøker å skjule ved hjelp av en stor malejobb eller noe?  Det var nesten sånn at Emmeline måtte kjøre flere stopp med Bybanen for å komme seg av sjokket. Heldigvis hadde jeg nok mel til noen brød, og kunne derfor bake meg i balanse igjen!


Mens Emmeline drev meditasjon over kjøkkenmaskinen, tok min bedre halvdel en solid pause sammen med sin nye favorittkanal som har kommet fra det store intet og inn på Emmelinemannes gigantiske flatskjerm. Dette er den såkalte LØVEKANALEN-også kalt skilsmissekanal i bloggeterminologi. Den viser engelsk fotball non stop, og dersom det er en ørliten pause mellom kampene, er det en løve som spankulerer rundt på skjermen.


Emmelinemannen sjekker stadig løvekanalen for å se om det er en kamp på gang, eller om det muligens bare er en spankulerende løve. Er det spankulerende løve så ser han nøye på løven mens han venter--og venter---på ny kamp! Som dere skjønner har den spankulerende løven blitt Emmelines nye hatobjekt.

Slå av løvekanalen, sier jeg.
Det heter ikke løvekanalen, svarer Emmelinemannen.
DU SKJØNNER HVA JEG MENER, svarer Emmeline,
.....og så har vi det gående! 
Det skulle ikke mye baking til før jeg hadde funnet ut at malingsprosjektet trolig er en slags kompensasjon fordi den nye Løvekanalen har entret Emmelinehuset. Det er rett og slett en blidgjøring av løvehatende kone!


Jeg vil likevel ikke anbefale noen å anskaffe seg løvekanal for å få malt ferdig gulvet. Jeg tror det er en MEGET svak teoretisk modell, om jeg skal si det selv. Med løvekanal i hus er det trolig at det vil ta ENDA lengre tid å få ting ferdig---hvis det er fysisk mulig vel og merke, og det er det nok dessverre!
50 kommentarer:

Sofie sa...

Fantastisk innlegg! :-)

Anita sa...

He-he... Den LØVEKANALEN er et kjent "problem" her i huset også.... Ha en løvefri aften.. :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Notert, her blir det ingen Løvekanal. Holder i massevis med alt fotballpratet på tv2 hver søndag. Først skal de snakke om kampen, så spilles kampen, så skal det pjattes og pjattes og analyseres og analyseres mer. Herremin, er det nødvendig å se/høre på alt det der en hel søndagskveld så frua ikke får sett en liten dramaserie en gang? Ja, det er visst det...

Fjordlykke sa...

For en FRYKTELIG kanal!!!!!
Heldigvis er jeg så heldig å ha en mann som faktisk ikke er interessert i fotball. Bare en Brannkamp til nød da.. Jeg var bevisst på det da jeg gikk på mannejakt i min ungdom. Lurt trekk:)

Klem:)

Fargeheimen sa...

Takk for advarsel som kom alt for seint. Eg lot min mann bestille dette på fredag. hehe jaja, det går vel bra.

Du får prøve deg frem og sjå om du ikkje får emmelinemannen til å henge opp lampen din i samme slengen.

Ha ein fin kveld. :)

beate sa...

ho,ho!
her er det både løvekanal og golfkanal! stakkars meg...

klem beate

Irja sa...

HAHA! Dette er første gang jeg kommenterer (shame on me) etter å ha vært fast leser lenge. Jeg hører for meg at samtalen om løvekanalen og kjenner meg så igjen! Fantastisk ord, løvekanalen, haha!

emblas-kanel sa...

Utrolig bra innlegg! Du burde gi ut en bok med dine betraktninger. Den ville blitt en bestseller! :-)

vivian sa...

Løvekanalen står faktisk på akkurat NÅ her i stua.....argjhhfuhh.....:-(

gardenandangels sa...

Utrolig underholdende lesing!!
Koser meg stort over å følge bloggen din!!

Prinsessen paa erten sa...

Hahahaha :)

SÅ bra skrevet!!
Klem

Fjordheim sa...

Hehe, ja det er ikke bare bare med disse tv kanalene. Min mann ser sjelden på fotball, eller annen sport. Men det hender. Og da er jeg som regel sur, for det er noe av det kjedeligste jeg vet om. Men litt må han jo få lov. Skulle gjerne hatt en mann som måtte kompensere for et eller annet med å begynne å male. Eller skifte vinduer, For det kunne trenges her i huset.
Lykke til, håper både golvene og baderomsvinduet blir ferdig til helga. Håper brødene smakte.
Ha ei god uke :)

Therese sa...

He he, for et herlig innlegg Emmeline og så lenge jobben blir gjort så.... ;)

Håper du har hatt en flotters start på uka :)

Fjasevas Huset sa...

hahaha...jeg ler!!
Jeg priser meg lykkelig for at min mann IKKE liker fotball:) Derimot sitter han timesvis i studioet sitt og lager musikk. Vet ikke hva som er bedre. Umulig å få kontakt med han er det uansett:) hihihi

Klem

Janne sa...

Men Emmeline... Glemte du å lage en bindende avtale før løvekanalen ble bestilt??
Her i huset ble fotballtvpakke byttet mot en fast kjærestedag den 25. HVER måned! Den må aldri fravikes, da ryker fotballtvpakka fortere enn herr sportskoko får sukk for seg...
Viktig melding altså: HUSK å bytte tvtid med FASTE avtaler! Som foreksempel en times malejobb i uka... ;)

Ellen sa...

Tipper Løvekanaler virker på samme måte på kvinner som 'Frustrerte Fruer' virker på menn.Alle hjem burde ha en dame-TV og en manne-TV altså.Alternativt kan man jo kaste ut hele TV-en og spille brettspill og yatzy eller se hverandre dypt i øynene over et glass rødvin isteden.Men det får noen annen ta seg av.Jeg har ikke tid, for jeg må se på reprise av Charterfeber.

Unknown sa...

Fantastisk innlegg, lyder kjent...her hjemme har vi en løvinnekanal også, BBC lifestyle, med matprogram 24-7...så da sitter vi der i hver vår etg..hi,hi;-))

Lille Liljehvit sa...

Ha ha ha.... du er bare morsom altså! :)

Fräulein Glückspilz sa...

Good Morning!

The floor looks great!

Lots of love

Nicole

9na sa...

Takk! Nå er jeg advart og skal kjempe med nebb og (løveklør) mot løvekanaler her i huset!!!

Tante sa...

Er det bare min mann som er helt atypisk? Til gjengjeld har han jo andre laster, må det legges til..

Hilde sa...

Helt fantastisk!
Og takk for advarselen, ingen løvekanal på vår tv.
Skjønt, det var mange fine tips blant kommentarene her. Å bytte løvekanal mot kjærestedag var jammen ikke dumt.

Anonym sa...

Jeg lo så høyt da jeg leste innlegget ditt idag at min mann lurte på hva dette var. Jeg har sagt det før og gjentar det gjerne: Du skriver fantastisk. Om søndagen da han sitter "pal" forran TV`n, koser jeg meg på syrommet... Ha en fin dag. Kari A.

Mitt Kreative Krypinn sa...

Hi-hi, ja Løvekanal har vi fått her i huset også, og det er greit nok for her er vi interressert i sport og fotball alle sammen, men det var en ting jeg ikke forstod da jeg foreslo at vi skulle bestille løvekanalen(for å glede en noe betuttet ektemann) Dette var jo noen dager før PL startet opp, men da mannen lykkelig hadde fått bestilt kanalen og løven og sendeskjema kom på skjermen så ble han sittende å glo - etter et kvarter måtte jeg sjekke om han hadde puls - det hadde han..Jeg ble redd at vi hadde mistet han forgodt frem til PL start, men heldigvis fikk vi han vekk derfra og han dro da på jobb også dagen etter selv om den løven tydeligvis er mer enn middels attraktiv :)
Ha en super dag!

Fru Usken sa...

åh, eg prise meg lykkelige kver dag for at eg har ein mann så e NULL iintresserte i fotball!:))
koffor har dåkke egentligt ein umalte sti i stuå? ska den ver ein aen farge elr..?
klem:)

Sommerhusliv Hele Aaret sa...

Sidder her og smiler!
Og gud hvor jeg dog kender det.
Hvis min mand tænder fjernsynet, kan jeg godt opgive at komme i kontakt med ham.
Så, det er bare om at svinge pisken inden fjersynet blir tændt ( smiler)
Glæder mig til at se dit færdige gulv.
Knus Susi

Anonym sa...

Hahaha...tusen takk for at du får meg til å trekke på smilebåndet:) Løvekanalen har heldigvis ikke fått tilgang her i huset,det får da holde med vi har;) Håper Emmelinemannen får malt ferdig gulvet før neste kamp!!;)

klem fra bergen

ANETTESHUS.COM sa...

Altså; jeg ler meg ihjel!!! :D Herlig innlegg, Cecilie! Dette innlegget måtte gubben i huset også få lese - og han mener det er HOLD i den løveteorien;) Så du bør nok bare sørge for å ha nok hvitmaling tilgjengelig - slik at Emmelinemannen får "malt av seg" den dårlige samvittigheten sin i ny og ne;)

KLEM
Anette:)

Anonym sa...

Takk for en god latter -trengte det i dag :)
Den kanalen hørtes forresten fryktelig ut;)

Hilde

ØSTRE ROER sa...

He he, vi og har løvekanalen. Min sønn på 2 år går faktisk rundt og sier "løven kommer snart tilbake", he he. Ha en fin dag!

Anonym sa...

hei!

Har du hoert om "The Not invented here" teorien.
Denne teorien mener jeg er international og kan tilpasses de fleste situasjoner. Som for eksempel, naa skulle gresset vaert klippet du. Aa neida det er faktisk bedre for gresset aa vokse seg litt hoeyere foer gresskliperen kommer paa banan. Du skal ikke se bort i fra at der var uante fordeler med aa la gulvet staa uferdig i disse maanedene.
Fire barn og en LOEVE Emmeline. Det er jammen bra at bybanen aapnet.

Hilsen AG, New York

Anonym sa...

Morsomt innlegg :-)
Hvor har du kjøpt vimpelen (el hvilket merke er det) som går i rødt og lyseblått fra?
En sånn hadde passet godt inn i lekehuset som vi holder på å sette i stand!
Klem Kristine

Anonym sa...

Morsomt innlegg :-)
Hvor har du kjøpt vimpelen (el hvilket merke er det) som går i rødt og lyseblått fra?
En sånn hadde passet godt inn i lekehuset som vi holder på å sette i stand!
Klem Kristine

Anonym sa...

Morsomt innlegg :-)
Hvor har du kjøpt vimpelen (el hvilket merke er det) som går i rødt og lyseblått fra?
En sånn hadde passet godt inn i lekehuset som vi holder på å sette i stand!
Klem Kristine

A-I sa...

Jeg måtte le flere ganger når jeg leste dette! Sambo lurte på hva jeg lo av men det fikk han IKKE vite! ;-)

Anonym sa...

Ja, den fotballen den fotballen...er liksom nesten som nyheter det...?....kontra serier på Tv2...merkelig!

inkala

(sandra) Nichitah sa...

Fabelaktig skrevet :) blir så glad av at noen kan unnerholde meg med tekst, å ikke børe sine interiør bilder :)) keep it comming ^^

Klem

Anonym sa...

Jeg ler så tårene spruter!!! Måtte til og med lese hele innlegget for mannen min også!!!
Du skriver så UFATTELIG bra Emmeline:)

Nina i Julabygda sa...

Hei! For en flott blogg du har! Jeg har sett igjennom mye, men ikke alt...Flotte bilder, og du skriver på en herlig måte :)) Kjente jeg ble glad av å lese, så her må jeg fortsette å følge med :-D

Klem fra Nina

Anonym sa...

Oj, den kanalen kommer nok snart hit også;-) ikke sååå lenge til Champions League smeller igang igjen, huffda...
Men sånn litt gjensidig utpressing funker vel greit, det er jo litt vi kjøper med oss inn i heimen også... Jeg snek inn en Chillkjole til 1600,- (!!!) uten å si noe idag, samtidig som jeg opplyste om at kontoen min er tom (har dårlig samvittighet i massevis), så her hadde jeg sagt ja til hvasomhelst avb kanaler akkurat nå;-)
Helene

Lottemora sa...

Pass på at Emmelinemannen ikke ser på nybakte brød som en belønning for at han glaner på Løvekanalen da!

Her er det 100% løvefritt, takk og pris! Nabofruen setter stor pris på det, og kommer snikende ned hit så snart løven viser seg på skjermen hjemme hos dem.

Guro sa...

trur eg må legga deg til favorittene mine berre for detta humoristiske herlige innlegget. for ei som har oppdaga deg litt seint, du fortjente blogger for august tittelen!

Anonym sa...

Hei Emmeline :)

Må jo bare innrømme at jeg faktisk ser på Løvekanalen selv innimellom, i lag me kjæresten min, for det er veldig koselig altså. Men jeg er jo rar... *hihih*

Det jeg EGENTLIG lurte litt på var hvor det hvite kledet med blå skrift (brød) kom fra? Er det noe du har laget, eller kan man få tak i slike noen plass som du kan gi oss et hint om? :))

På forhånd takk :)

Sjuskeline sa...

Dette er ganske graverende! Løver er jo fantastiske skapninger, og dette er misbruk av stolte dyr! hvem kan saksøkes????????? tar straks og med en gang kontakt med den Norske asfaltmafiaen :-/

Unknown sa...


有線針孔
無線針孔
探測盜拍
汽車定位
攝影錄音
調查器材
機車追蹤
監聽手機
子女行蹤
監聽器材
監聽設備
gps定位器
gps遮斷器
gps追蹤器
針孔攝影機
大哥大監聽
定位追蹤器
汽車追蹤器
機車追蹤器
車輛追蹤器
gps衛星定位
gps汽車防盜
gps追蹤定位
gps定位追蹤
gps汽車追蹤器
衛星定位追蹤

Unknown sa...


針孔偵測器
反針孔偵測器
防止老人走失
防止小孩走失
防止寵物走失
底盤式追蹤器
車底追蹤器
追蹤器平台
日港電信
追蹤器科技網
北台灣防衛科技
汽車追蹤器出租
行車記錄器
租車公司
汽車衛星追蹤器
吸附式追蹤器
商業間諜
內神通外鬼
通姦罪
中華徵信
中華徵信所
羅漢腳
大陸新娘
外籍新娘
越南新娘
印尼新娘

Unknown sa...


靈骨塔糾紛
靈骨塔詐騙
債務整合
債務更生
債務人
債務清償條例
債務人不履行
生前契約
生前契約糾紛
生前契約詐欺
生前契約詐騙
負債救星
負債諮詢
卡債
卡債協商
卡債整合
卡債更生
卡債扶助
貸款
信用貸款
個人信貸
企業貸款
協商機制
汽車貸款
銀行貸款
房屋貸款

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Anonym sa...


Søk om en presserende lån i dag ... gjelder for private, kommersielle og personlige lån med svært minimum årlige renten så lavt som 2% i løpet av en gjenværende løpetid på 1 år til 30 år til alle deler av verden. Vi gir lån innenfor området. 10.000,00 til 100 millioner. Våre lån er godt forsikret for maksimal sikkerhet Det er vår prioritet. Interesserte søkere bør kontakte oss med informasjonen nedenfor via e-post .... philipmark420@hmail.com

Ditt fulle navn:...........
Ditt land:.............
Stat:............
Kjønn:..........
Telefonnummer:..........
Nødvendig mengde: ..........
Okkupasjon:..........
Varighet av lånet: ..........
Epostadresse...........

Email..philipmark420@hmail.com

Vennlig hilsen

Philip Mark.

amerisave sa...

Hvis du trenger haster kreditt for løsning av finansielle behov, kan vi tilby lån mellom $3000 og $80.000.000. Max, pålitelig, effektiv, raskt og dynamisk med lån garantert 100%. I renter, renten på lånet (5%), kan du kontakte oss via e-post på amerisavefinancials@gmail.com

Related Posts with Thumbnails