fredag 20. februar 2009

FredagsdugnadSå er det atter en ny helg. I ettermiddag har Lillemor lynlotteri utenfor den lokale Rema 1000 butikken. I den forbindelse skulle meg og Emmelinemannen lage fruktkurver. Jeg tok ansvar for å høre om noen ville sponse oss med litt frukt...Jeg er ikke så veldig glad i å spørre om gratis bananer, så da jeg endelig hadde kommet meg til butikken sviktet motet. Dermed endte jeg med å KJØPE frukt for en hel liten formue istedet. Skitt au -det går til en god sak! Det eneste jeg motet meg opp til å spørre etter var silkepapir og bånd hos Berthas Oldbarn (*TUSEN TAKK) -og cellofan hos Nattlandsveien Blomster.
(*Takk til dere også!)
Det ble så travelt at jeg ikke fikk knipset de seks fruktkurvene før de forsvant ut døren. Kurver og kurver, jeg hadde kledd seks lokk fra kopipapiresker med sølvpapir. (*Takk Landås skole for at jeg fikk alle lokkene til kopipapiret, hehe)
Eskene ble fylt opp med forskjellig frukt og hver sin ananas. Etter å ha pyntet med silkepapir, cellofan og bånd ble eskene ganske så staselige. Faktisk så staselige at de allerede har fått nye hjem. De seks første vinnerne i lotteriet har visst allerede valgt seg hver sin frukteske. -eller fruktkurv som det heter på lotterispråket;)Det har ikke vært mye vasking på meg i det siste... Jeg utsetter det til neste dag, og sånn går no dagan! Så denne helgen skal jeg skure litt mer enn jeg pleier. Det trengs !!
Håper du får en fin helg du også;)

19 kommentarer:

Sommerlyst sa...

Jeg er ofte her inne og titter på flotte bilder og leser de morsomme innleggene dine, men jeg er ikke så flink til å kommentere - nå tenkte jeg det var på tide. :) Kjempe flotte bilder av stuen din! I fare for å få halve blogglandia mot meg så må jeg innrømme at jeg ikke er så glad i disse vegg-ordene, MEN ordet MAGAZINES du har festet under bordet ditt var skikkelig stilig!!! Likte det godt - var litt røffere på en måte..
Ønsker dere lykke til med lynlotteriet!! God helg!

liven sa...

Da har du gjort helgens gode gjerning du:o)

Ha en flott helg Emmeline:o)

Fjordheim sa...

Kan tenke meg de fruktkurvene/eskene var flotte. Og så godt som det er da. Ikke vanskelig å spør om frukt til utlodning. Alle butikker er så velvillige når en kommer å spør om slikt. Har gjort det for flere. Men å gå på skobutikken å spørr etter tomme skoesker, hvem er det som ikke har mot til det tro, ja meg.. Forstår egentlig ikke meg selv. De skal jo kastes!!! Ja,ja. kanskje jeg får mot nok en dag.
Lykke til med vaskingen, og ha ei riktig god helg :)

Herskapelig shabby sa...

Å så nydelige bilder det alltid er her inne hos deg Emmeline!! Balsam for sjelen å se på!

Får håpe de får inn mange penger på lotteriet! :)

Ønsker deg en fin helg,
klem :)

Anonym sa...

Så lurt,nå fikk jeg en flott ide til neste lotteri,da blir det fruktkurver!
Ha en super fin helg...vask til uka:)

Blogger sa...

Så flink du er som støtter en god sak :-) Jeg har også betalt ting selv når motet mitt har sviktet - du er ikke alene på det området. Ellers kommer jeg til å linke til deg igjen i morgen - du har nemlig begynt å dukke opp i drømmene mine også nå ;-)

God helg!

Maria Louise sa...

Du er god du! Det er sikkert en hel del fornøyde vinnere rundt omkring i nærområdet!! God helg til dere også - og nå ligger leiligheten vår på finn.no... rart altså!

Monicas sa...

du har det så fint i stua di;:)...tenk at du kjøpte istedefor å spørre....ja, æ kjente mæ litt igjen.,.lika heller ikke slike tiggerunder....men ka gjør man ikke førr ungan..ha ei fin helg

MeyBiMe sa...

:-D Jeg hadde helt sikkert gjort det samme Emmeline :-D ...kjøpt frukten selv...og ikke spurt......
Synest også det er litt ekkelt å be om sponsing og greier.....
Men tipper de ble super duper i dine hender ja :-)
Nydelige båter du har fått fra Den Gode Feen!!!!!!!!!! Jeg har lagt min elsk på disse jeg også!!!!
Ha en super duper trivlig kveld og HELG!!!!!!! JIIIIPPPIIII :-)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

hehe , jeg hadde garantert også endt opp med tom pengepung og mye frukt på egen regning!
Men herosik av deg å spørre om litt cellofan da , tjihi!!!

All lykke med støvfilla . her i huset er det så ille at støvfilla kommer etter meg (?)

Gooood helg! klem A

Rosa sa...

Ser for meg det vart fine fruktkorger, ja!

Tidlegare syns eg det var fælt å spørre butikkar og bedrifter om sponsing av gevinstar, men no har eg blitt hardbarka. Me hadde marknad (basar, som andre kallar det) forrige helg, og eg kan utan å overdrive sei at eg hadde tigga ihvertfall 15 gevinstar på ulike butikkar. Det går jo til eit godt føremål, og då er faktisk dei fleste butikkeigarar både blide og positive :)

No er eg innom blogglandia for fyrste gong denne veka, og søker bloggelyst og inspirasjon hjå andre. Influensaen har visst teke med seg alt mitt..

God helg!!

Stjärnor & Champagne sa...

Åhh vad snyggt det är när du har skrivit på bordet...

Kram anne

Drømmen om en eplehage sa...

Denne helgen skal jeg ikke vaske. ikke neste helg heller...

Jeg tar kun overflate behandling i form av sporadiske sveip med blikket. Holder i massevis det til Eplekarten kommer hjem. HAN vasker til hver helg... At han gidder, men for all del, hver sin lyst!

I morgen skal jeg på litt etterlengtet shopping. Det er snakk om et par gaver jeg skal gi bort og så drypper det sikkert helt tilfeldig noe på meg selv også. Det pleier å skje helt umerkelig. Dessuten skal lillehjertet være med og han er ingen temmet butikktitter, så det blir vel en stusselig tur tenker jeg.

Nå har jeg tørket tårene etter å ha sett Ida, puttebokss nydelige lille vidunder. For en tårepresse...

Natta da du!

Har du oppvaskhansker med fjør og strass?

BO sa...

Kjekke mamma!!! :-)

Men du må jo vaska deg...eller var det husvasket...døøøhhhh...ahahahhahha.... synes eg er særs morsom her på morgonkvisten.
Utstillingsopning kl. 12, og er oppe for å finna ut kva eg skal ha på meg, og då sjølvsagt finna ut at DET var jo ikkje reint. Så nå er vaskemaskina i full gang...

Ha ein kjekke dag! Denne veko har vore crazy wild bananas travel, så etter husvask (pga. avisbesøk i går) kl. halv to natt til fredag, så kan det gjerne bli helg i ettermiddag, og ein sløøøøøøv søndag!

Snakkast!

Weißer Vintagezauber sa...

Your home is beautiful.Loveley decoration.Have a nice weekend,from Elke.•♣•♣•♣•♣•♣•♣•

Sivs hus sa...

Hei, Så flotte små seilbåter du har laget. God helg fra Siv

Min Verden sa...

Lykke til med lotteriet. Jeg kan bare si at jeg forsøker å ringe når det er sånne tiggerunder og det er helt utrolig hva man får. Så, lykke til med det neste gang. Kos deg i helgen. Må vel vaskes litt hos meg også, selv om jeg ikke har lyst... H.

mali-mo sa...

Og lotteridatteren var godt fornøyd tenker jeg ;) Ja, det er vel sånne mammaoppgaver som kommer etterhvert, her er det foreløbig noe enklere. Men karneval med cowboy og indianere står for tur i barnehagen, så jeg får vel fikse til noe jeg også;)

Vi er endelig kommet oss noenlunde på bena igjen. Er det en pris her i blogglandia for dårligste immunforsvar, så synes jeg at den bør tilfalle meg. Helt soleklart. Tenker jeg likegodt kan be sjefen oim å få permisjon med full lønn og være hjemme, for jeg er jo ikke på jobb uansett ;)

God lørdag!!!!

Cathrine Aksnes sa...

flink du har vært:) tipper de kurvene var riktig så lekre.. ha en flott helg

Related Posts with Thumbnails