tirsdag 17. februar 2009

Hvor er påskekyllingene?I dag har jeg vært på jakt etter påskepynt. Jeg tenkte at jeg skulle pynte lunsjrommet på jobben med gule lys og kyllinger, men tror du jeg fant noe? Det finnes ikke en eneste kylling noen steder. Jeg lurer på hvor de er! Julenissene er jo klare fra oktober, bør ikke påskeeggene være klekket i februar da?

Som en erstatning kan man kanskje kjøpe dette gule lintøyskapet fra Ikea. Bo med barn viser frem det samme skapet i sitt innlegg i dag, og det er bare så FINT! Jeg tenkte at dette villle være perfekt på hytten. Det er likevel ikke helt lurt å kjøpe et gult skap når man ikke har så mye annet i den fargen. Da blir det lett sånn at man må kjøpe enda litt mer tilbehør for å matche. Man kan begynne enkelt med gule polkadott håndklær og matchende frukt!


Så kan man avansere til Vipp søppelbøtte, Tivoli Ipal radio og Kitchen Aid kjøkkenmaskin i gult! Dette er nok kanskje ikke den rimeligste erstatningen for manglende kyllinger...- og når man først er i gang kan man jo likegodt kjøpe noen gule Tolix stoler til spisebordet!

Alt i alt tror jeg det blir billigere å male skapet hvitt, og tapetsere bakveggen med en annen tapetrest! Strengt tatt er det vel aller billigst å ikke kjøpe noe i det hele tatt...
Tiden får vise hva det blir til.
Jeg kommer tilbake med et skikkelig innlegg i morgen. Jeg har akkurat fått noen delikate små båter i posten fra Den gode feen, og de fortjener det beste fotolys. Ha en glad&gul kveld. Dersom du kan gi meg et tips om hvor påskekyllingene finnes så blir jeg glad:)

32 kommentarer:

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Du må strikke de!!!!!

Vibeke / Mammas Hus sa...

Påskeeggene fra Freia (de i lilla eske vet du) er i butikken nå, kanskje de klekkes til påske? ;P

Lindas hus sa...

Påske pynt...tror du er gal jeg jente!!! Hi hi....men hva med Nille da? Kanskje dem har begynnt?

Janicke sa...

Jeg tenkte også å tipse om Freias påskeegg. Om du ennå ikke har oppdaget dem, er det kanskje best å la være å prøvespise dem i det hele tatt. Det er FRYKTELIG lett å bli hektet!!

Ingunn LGF sa...

Hva med å male skapet hvitt?? :-)))
*ler*

Ha en fortsatt fin uke!

Klem fra Ingunn

hvitstil.com/Christine sa...

Hei hei

Er alt vel i Emmelineheimen? Her er det greit, føler meg litt på felgen om dagen, men det bruker jo å blåse over.

Måtte bare si at jegble veldig inspirert av juksegardina di, og er i full gang med å sende husbonden i garasjen for å sage til en passelig stang. Tenkte jeg skulle brodere noe på min juksegardin. Er i tankeboksen mens jeg ser fruene, så skal jeg nok kaste meg i syingen etterpå.

Ha en fortreffelig aften

PS: Din lille frøken imponerer veldig.

PS2: jeg hekler bestemorruter nå for tiden, men må innrømme at det som skulle bli ett stort pledd til Celine er nå degradert til å bli ett barbieteppe eller noe i den duren!

Den gode feen sa...

Hehehe, for eit knallbra innlegg. Dette skapet er nydeleg, og gult er og blir kult. Kunne tenke meg alt tilbehøret du viser eg :) Men ein Vipp-såpedispenser kostar rett i underkant av 800 kr, så det er DYRT!

Ha ein super kveld :)

Unknown sa...

Bra poeng!!
Men marsipanen er på plass i butikk-hyllene. iallefall spiste jeg en fra nidar bergene i helga...

Grip dagen sa...

Oj, enten er det lenge siden jeg har vært innom her, ellers lager du nye innlegg i turbofart!

Tror forresten begge deler stemmer...

Ser hytteklokka mi på veggen din!
Var den ikke fin, vel?
Skal si tippene på Vigrestad er serviceinnstillt!

Hva skal du med gule kyllinger?!
Jeg pynter med reir og egg her i huset - og jammen blir det påske fordet...
Har sydd masse kyllinger i duse pasteller. De skal flytte inn i Skulehuset.
Den knallgule fargen kan Ikea ha ifred for meg. He, he.

Skapet du viser, derimot. Det kunne jeg også tenke meg på hytta! Men ikke gult, selfølgelig.
Jeg kjøpte et glassap til hytta. (Genilalt med flatpakkede møbler for dem som ikke kan kjøre helt frem til hytta!)
Jeg malte det, herpa det - og vips har jeg et "gammelt" skap til porselenet mitt!
Nei, du har ikke tid å lese så mye om du skal ut å finne kyllinger...
Lykke til på jakten!
Klem Marit

Anonym sa...

Litt tidlig, kanskje, men på Europris i Fyllingen har fått litt påskepynt. Var innom et ullsokk-ærend før i dag! :-)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

.... he he, så strikking falt ikke i smak. Strikkedronning du og..pø !

Så lett jo,...Strikk en gul labb, sy den sammen og trøkk 2 tennisballer inn i den, knyt et bånd mellom ballene sånn ca. på midten, , voila en lekker kylling, o lykke.

Neheiii, da tenker jeg det neste forslaget får være Kina-Japan huset, der der det jul og påske hele året og de har alt som måtte passe i et Emmelinehus.


Klem fra den eplekjekke ;o)))))

Fjordheim sa...

Nei påskepynten din vet jeg ikke hvor er. Litt tidlig å få kjøpt noen enda, håper jeg.
Likte det skapet. Ja det hadde gjort seg i hvitt.
Ha en god kyllingjakt :)

Tone sa...

Hmm, kan ikke hjelpe deg med påskepynten, er faktisk ikke helt sikker på hvor jeg har min egen.
Sånn ellers så synes jeg også at det gule skapet er kjempekoselig, men ikke har jeg plass, og ikke har jeg noe annet gult jeg heller.
Håper du finner kyllingene dine :-)

Prinsesse Elin sa...

Du spør hvor påskekyllingene er. Å jeg spør HVOR ER BLOGGEN MIN. Har stresset i over en time med å få frem innleggene mine på bloggen. Jeg ser sidefeltene men ikke innleggene.....ser du de???
Merkelige greier. Tror blogspot kødder igjen! Gule kyllinger er forresten stygt! Kan du ikke få mamsen til å strikke noen emmelineblåe??? ha ha ha ha ha:O)

Hilsen fra landet sa...

Av en eller annen grunn fikk jeg nå intenst lyst på et gult skap!! Men jeg tror jeg skal stå for fristelsen. Men det der med påskepynten.. den blir jammen funnet frem altfor sent! Signerer den. Haner og høner og sånt er da så koselig, mye bedre enn nisser og dverger ;-)

Anonym sa...

Jeg kan bekrefte at Nille har begynt!!! Jeg gikk forbi på vei til jobben (som ligger over gangen i samme amfisenter) og der var påskeserviettene, kyllingene, lysene og mye annet påskegreier i full blomst allerede så løp og kjøøøp:)

Emmeline sa...

Prinsessa: Bloggen din er der. Du må logge deg av systemet og på igjen;) Jeg har lagt igjen en hilsen, og jeg skrev med usynlig blekk så du må raska på før hilsenen forsvinner....;)

Muskatt og kardemomme-Kjersti sa...

Hei på deg,
har muligens kommet noen søte,gule,små på Mester Grønn...

Bo med Lena sa...

Det er tid for den store påskekyllingjakten ;)

Jeg fant også ut at det billigste blir å male skapet. Men det er utrolig fint! Når jeg tenker meg om har jeg jo allerede en gul Steltonkanne (som ikke holder kaffen varm, men som ser veldig fin ut).

Fortsatt god jakt!

Huset på toppen sa...

Jeg har ikke sett noe påskepynt/ påskekyllinger enda,men det kommer sikker nå som du har etterlyst de:)
Ha en fin uke, Emmeline!
Klem Linda - ♥ -

Tino sa...

Har sett lite til påskekyllingene enda ;) Men når det gjelder å kjøpe en ting, og så må bytte ut resten for å få det til å passe. DET kjenner jeg litt til *Kremt* Greit nok nå med så lyse farger. Men det var ganske fargerikt i heimene til folk bare for få år siden. Ikke bare, bare å kjøpe feks nye gardiner da. Brått måtte man male veggen fra burgunder til havblå for å matche de nye gardinene og den grønne sofaen. Ikke bare lett med interiør ;)

Den gode feen sa...

God morgon. Og takk for kjempekos kommentar.

Ja, eg får ein supergod følelse av å vite at ting vert gjort skikkeleg. Forrige eigar har visst hatt mange rare påfunn og ikkje særleg gode snekkarkunnskapar - så snekkarane er heilt oppgitt. Men nå vettu - nå vert det bra.

Og trekkfulle vindu veit eg alt om. I går kom det nye store (270x130 cm) stovevinduet på plass, og det var vanvittig mykje lunare i stova. Så så lenge eg ikkje tenker på pengene som flaksar ut av kontoen i oppussingssamanheng, så berre nyt eg dette ;)

Varmepumper er og blir rådyrt. Vår kosta rett i underkant av tjue tusen. Men den er jo veldig effektiv, og bruker lite straum (rundt 400 W). Det som er ekstra kjekt er jo den vanvittig herlige kjøleeffekten på sommarstid. Dødsherleg. Eg var negativ til varmepumpe i utgangspunktet (er ikkje særleg fint f eks), men har ikkje angra eit sekund. Klimaet i huset vert totalt omvelta.

Nå bablar eg i veg, hehe. Håpar du får ein herleg onsdag. Stor klem frå Lindapinda

Anonym sa...

Jeg er ei av de anonyme som leser bloggen din hver dag med stor fornøyelse!:-) Holder også på med påskepynt-planlegging i mitt stille sinn om dagen, men har ikke lykkes i å finne noe pent i butikkene foreløpig. Har derfor sydd noen skjønne "Royale høner" fra den nye Tilda boken "Tildas landsted". Har brukt lysegul/hvit rutete mamelukker på noen for å gjøre det litt mer påskete;-) Synes det ble veldig koselig! Tenkte å stikke de ned i en zinkbøtte sammen med påskeliljer, eller hvorfor ikke en husfred? Kanskje et tips til deg? :-) Takk for daglig underholdning! You are my kind of girl!

Anonym sa...

jeg har laget påskeutsilling på løiten lys. både på bryggen og i fjøsangerveien.Der er det sjønne påskekyllinger og.

Maria Louise sa...

Hei hei! Jeg (og EA) heier på alle som koser seg med pynt til høytidene. Men jeg kvapp litt for etter påske skal jeg ut i jobb igjen, og jeg trodde ikke det var så snart?? Uff det går så fort... Var innom Berthas oldebarn i går, og vet du - de venter MANGE kartonger fra GreenGate.. jeg kan ikke for det. Har fått prikkedilla. Kjøpte meg noen utrolig fine krus i går, men i beige/hvit med noen blomsterlignende mønster på.. veldig fine. Ligger et lite bilde på bloggen. Kanskje kommer det fler i prospektet til helgen? Ha enfin dag vennen!

Anonym sa...

Jeg har kjøpt det gule skapet og tro meg, jeg forbanner den dagen jeg gjorde det. Og jeg kjøpte ikke bare et, men tre.
Maler som en idiot for å få de ferdige. Og så kan man jo si at ja, å male tre skap er ikke så ille. Og det er sant det, hvis du nå ikke er ekstremt mettet av den slags sysler. Noe jeg kan, uten å nøle, si at jo det er jeg. Nå ble det mye eder å galle her og det var jo ikke meningen. Ble vel trigget av det gule skapet. Hehe. Og det faktum at jeg ikke får ut bildene fra kameraet mitt så jeg ikke får skrevet på bloggen min gjør ikke saken bedre. Da hadde jeg jo skrevet alle ukvemsord der :p

Synes du er litt tidlig ute med påsken altså... den er i april den vet du :) Men fastelavens er jo til søndagen og du kan jo pynte til den :p

Og bare sånn til sist.
Den gulfargen som er på bildet er ikke akkurat den samme som på skapet in real life. Frustrerende :S

Takk for enda et koselig innlegg fra deg. Ha en god gul dag der borte i Bergen. :)

Klaffen sa...

Hallo..du har glemt Plantasjen kanskje? Jeg er dekoratør der, og vi stæsjer påskevarer for fulle hus om dagen!! Lykke til på let ;)

Mari sa...

nille her hadde i bøtter og spann når jeg var innom i dag, regner med de har hos deg også:-)

Anonym sa...

hei
bare et lite tips til deg som er så glad i greengate: Det er salg hos ville-kulla.dk.

mvh something else

Anne Mette Lie sa...

Påskekyllinger som de du viser på bildet høres ut som et typisk Nilleprodukt... :-)

Anonym sa...

Herlig innlegg!

yanmaneee sa...

off white
supreme
jordan shoes
stephen curry shoes
jordan shoes
supreme new york
air jordan
kobe shoes
bape hoodie
golden goose sneakers

Related Posts with Thumbnails