lørdag 7. februar 2009

SukkertøyfargerI dag har jeg gjort meg ferdig med gardinsøm, matchende puter og nytt trekk til den lille madrassen i kjøkkenbenken. Min søster ringte mens jeg holdt på, og hun skjønte at jeg (som vanlig) hadde problemer med symaskinen. HENNES symaskin! Hun spurte forsiktig om jeg trengte hjelp, noe jeg benektet. Noen minutter senere sto hun likevel i døren. Jeg er sikker på at hun har kjørt med livet som innsats for å redde sin egen symaskin fra symaskindødaren. Redda Huskystaren -død eller levande!Fra å ha røde tekstiler er det nå blitt lyseblått på kjøkkenet. Puter og madrass har fått rosa bakside med hvite polkadotter. Da har man mulighet til å variere litt etter humøret!Det er flere som har spurt etter oppskrift på disse fuskeliftgardinene, som bare er til pynt og som ikke er praktiske i det hele tatt. Det er rett og slett tvilsomt at en av Norgeshistoriens dårligste syersker skal begi seg ut på syoppskrift forklaring. Det krever nok at jeg tar noen solide lygebilder. I tillegg må bildene virke troverdig. -Proffe sybloggere som Linda, Elin, Lisbeth og Marit kan jo slumpe til å ta en titt. Med andre ord er morgendagens prosjekt nesten umulig, men jeg lover å prøve!!


Når de nye GreenGate koppene er på plass, vil kjøkkenklokken være det eneste som ikke matcher. Det er ikke bra. Derfor er jeg nå på jakt etter matchende veggklokke. (Sikkert absurd, men likevel viktig!) Klokken under er visstnok isblå og ikke Emmelineblå. Jeg tror likevel at jeg skal prøve meg på denne som kommer fra Krims og Krams!Håper dere har en fin fin lørdagskveld. Gardinoppskrift følger i morgen. SEE U:)

27 kommentarer:

Skjæret vårt sa...

Så koselig det ble :o)
Fikk skikkelig lyst på sommer nå når jeg så disse bildene!!
Ha en fin Lørdagskveld videre:o)
Klem

Fjordheim sa...

Dette var et skikkelig vårlig kjøkken. Det gjør vel ikke noe om det er "Jukse"gardiner. trenger en ikke noen å trekke ned, så behøver en ikke å lage det.
Har til gode å sy liftgardiner. Innbilder meg at det er vanskelig. Så derfor tror jeg at jeg lar det være.
Ønsker deg en flott kveld, og en riktig god morsdag, med eller uten kopper! eller andre gaver :)

Loppelasset sa...

Hei!

Gleder meg til oppskriften, for jeg har lurt lenge på hvordan du har fått de så fine :-)

Hilsen
Mette

Anitas hus sa...

Så nydelige det ble Emmeline, helt etter min smak. Er veldig i sukkertøyfargemodus om dagen jeg også. Her har vi fått utrolig masse snø, så når alt er hvitt ute må jeg ha litt farger inne. Litt vår...

Jeg så deg på sveip, så søt du er. Koselig å få se hvordan du ser ut. Man danner seg jo ett bilde av folk og da er det alltid spennende å se hvordan de ser ut egentlig.
Du gjorde det iallefall kjempebra!

Synes du er flink til å sy både gardiner å puter jeg, enten det er fuskegardiner eller ikke^^,)
Ha en fin lørdagskveld!
Klem:O)

Anita sa...

Så sommerlig og fint det ble! Har en bunke her med stoffer i sukker tøyfarger, som skal bli til ett teppe (!) og litt annet! Blir endel for mange tepper her om dagen, men kan jo ikke få for mye av det gode da:0))) Skikkelig dille! Her snør det utrolig masse, skikkelig kos syns jeg, men mannen som akkurat har måket for 3. gang idag syns ikke det er sååååå koselig;0) Men fin trim for han da!! KOs deg fortsatt!

Anonym sa...

Hei igjen, og takk for svar tidligere i dag vedr. koppene.
Så koselig det var på kjøkkenet ditt, nydelige stoffer, ordentlig vårfornemmelse....Har selv bestilt meg en hvit liftgardin fra nettbutikken frk. Doris, gleder meg til den...
Ønsker deg en fin lørdag og morsdag.

Hilde, i nord...

Christinas låvebutikk sa...

Bare herlig syns jeg!
Nydelige farger!!
Ha en fin kveld!
Klem!

Hem och Lycka sa...

Å vilka härliga färger, en fin kombination!

kram

Sivs hus sa...

Hei, Flotte puter du har sydd. Ble en veldig koselig krok. God morsdag fra Siv

Guttemamma sa...

Helt herlig!! Så deg på tv, du gjorde svært god reklame for oss alle synes jeg!!! Klem fra Anette

Villa Luftslottet sa...

He he, syns no du e flink i, syr noen puter i ny og ne, men resten overlates til min mor;)
Friske deilige farger på kjøkkenet ditt:)
Ha en fin morsdag i morgen:)
Nina

Løvetann sa...

Hei igjen.
Heise koss du jobba... Som du ser har eg gitt meg i kast med blogglivets gleder. Det e vel snart et år siden me var på kurs samen og du viste meg den fine bloggen din. Så nå e eg igang. Håpa me møtes på kurs denne måneden for eg trenge litt blogghjelp!
Klem fra meg her nede.

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Jaaaa, deilige vårlige farger ! Flinke Emmeline :)))

Ha en strålende søndag , klem A

My home is my Castle sa...

Nydelig Emmeline :)
herlig og friskt...
Lurer på om jeg og skal prøve meg på symaskinen...? Er ikke så god venn med den jeg heller, men jeg synes det er så vanskelig å finne skikkelige fine liftgardiner....
Får se om jeg kunne klare det når jeg ser oppskriften imorra ;)

Ha en fin dag imorgen.
Klem,Kari
Klem,kari

lavendel mio sa...

Nydelig!! Våren er kommet for fult inn i ditt kjøkken,nydelig gardine, puter...ja ALT er heltmaks:)
Ha en fin lørdagskveld:)

Villa Drømmeverden sa...

Nydelig ble det! Ble skikkelig misunnelig her. Skal få meg nye vår/sommer gardiner på kjøkkenet, men venter på a mor. Gleder meg til oppskriften kanskje jeg klarer det uten hjelp;)
Ha en fin morsdag

AstridVU sa...

Så fint det ble! Er imponert over alle prosjektene du klarer å gjennomføre i et forrykende tempo! :)

Jeg vet ikke om du liker denslags, men jeg har nå gitt deg en utfordring på bloggen min (http://valen-utvik.blogspot.com/2009/02/kjkkenutfordring.html) - og jeg er spent på dine favorittkjøkkensaker.

Håper du har en fin helg!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hææææææææ, jeg elsker fjusk,fanteri, raske gardiner å sy uten for mye om og men og lygebilder er toppen av lykken! Proffe saker tar jo Tid for hjem seg av,og da ser vi hvordan DET går.....ikke bra , hi hi.

Men du , de ble jo skikkelig fin gardinene dine, og med lekkert tilbehør i tillegg ! Skal si du har svingt deg. Til å bli i godt humør av så fint ble det. Stoffet er kanonskjønt, sommer "all over" Nå får du ta deg en tur inn til meg å prøve vinnerlykken. Tror premien sklir rett inn i kjøkkenmiljøet ditt :o)
Klem

Hilsen fra landet sa...

Jeg har heller ikke klart å bli venn med symaskinen, men har ingen søster som kommer og forbarmer seg over meg! ...så det blir mest mindre prisverdige resultater, men som iallefall jeg gleder meg over ;-)

Anonym sa...

Så fin blogg du har! Jeg liker virkelig stilen din!

Anonym sa...

vad sommarfint kök du har.

MeyBiMe sa...

Du har det såååå koselig Emmeline :-)
Det er rene skjære vår-sommer stemningen her inn hos deg for tiden!!!!!!!
Jeg har sikkert like liten tolmodighet som deg med symaskinen...men stoffer og SKAL-SY-SELV metoden bruker jeg også!!!......
Ha en heidundrende fin MORsdag!!!!!

Linda sa...

Hei!Gratulerer med dagen!
Flotte lyse tekstiler på ditt kjøkken.Nydelige soffer,smart med to sider.Gleder meg til du deler oppskiften på liftgardiner....
Her sys det løper og brikke til grønt green gate....
Ha det fint!Linda :))

Monicas sa...

du skriver godt,så æ sett nu me et flir rundt munnen når æ læs....likte godt den kjøkkenkroken din du....kjempefine.....go morsdagssøndag

Lykken bak døra sa...

Kjempesøte puter! Sånne kunne jeg óg tenkt meg på kjøkkenet mitt, men da tror jeg Lykkemannen hadde fått noia.. Han skjønner esg virkelig ikke på hva som er fint, altså!

Juksegardiner var sannelig lurt! Det har faktisk aldri falt meg inn at man ikke trenger å lage ordentlige liftgardiner når de ikke skal trekkes ned. Derfor har jeg heller ikke prøvd meg videre på gardinsying. Men nå tror jeg jammen jeg kanskje skal prøve likevel..

Ha en fin søndag :)

Anonym sa...

så skjønt :) såg deg forresten på tv, og i avisen ;)

Hilsen fra landet sa...

Ehh... så du mener at du skal bytte ut klokken du har der med den nesten helt identiske bare med litt annen nyanse?! Jeg forstår du er perfeksjonist isåfall. Men om det er den lille brikken som skal til for at det faller på plass så det blir perfekt for deg så betyr det vel noe for deg, men for meg hadde det vært helt utenkelig. Jeg synes det er utrolig nydelig akkurat slik du har det nå. Jeg har også forsøkt meg på noen jukseliftgardiner tidligere, godt å høre at andre også "jukser". Riktig fin morsdag og søndag!

Related Posts with Thumbnails