lørdag 7. februar 2009

MorsdagsgaveVed en tilfeldighet har jeg funnet ut at Emmelinemannen har kjøpt seg en ekstra sykkel. Sykkelen er kjøpt i smug, og det var helt herlig da jeg oppdaget en epost fra sykkelens forrige eier. Han håpet at Emmelinemannen ble fornøyd med kjøpet!!!Dermed var det fritt frem for at årets morsdagsgave/valentinsgave fra meg selv til meg selv kunne bestilles:) I smug selvfølgelig. Vi holder tross alt fast på smugtradisjonene hos oss! Det har seg nemlig sånn at jeg er blitt veldig glad i koppene på hytten. Samtidig har jeg jo skjønt at det ikke kan nytte å reise Bergen-Kristiansand-Bergen med kopper og fat som reisefølge hver gang. Dermed står koppene i ensomhet på en tom hytte ti måneder i året, og jeg sitter i ensomhet her hjemme. Okey--kanskje ikke akkurat helt i ensomhet, men du skjønner kanskje hva jeg mener?

Nå er derfor hyttekoppenes tvillingsøstre bestilt, og på vei til en hylle her hos meg. Gratulerer med morsdagen til alle mødre, og til alle jenter som har lyst til å ha en liten fest for seg selv:)

34 kommentarer:

cecci85 sa...

Så utrolig flott du har laget det til :)

Anonym sa...

Men tenk om sykkelen er ei morsdagsgave til deg da!?
He He. Kos deg med nye koppar, dei såg lekre ut!
mvh sig

Emmeline sa...

Til anonym:
*ler høyt for meg selv.

Nei sykkelen er visst en farsdagsgave ( selv om det var farsdag i november) til mannen som har stor tro på at han skal sykle Lindesnes Nordkapp eller var det omvendt...

-og som forøvrig mener at en vellykket tur kun handler om den rette sykkelen...og ikke om noe annet (som for eksempel en uvesentlig ting som trening) hehehe!

Cathrine Aksnes sa...

hehe.. skjønner godt du føler deg ensom uten de vakre koppene dine. for de er jo virkelig søte.. perfekt morsdagsgave.. <3 ha en flott helg med alle dine kjære

Prinsesse Elin sa...

Et meget fornuftig tiltak spør du meg. Å dette høres ut som emmelie og emmelinemannen som vanlig. At E. aldri lærer å skjønner at hvis han kjøper så kjøper du det dobbelte....har du forresten kjøpt noe for å oppveie det svarte monsteret i stuen. Jeg har noen gode ideer på hva pengene kunne brukes til....spania tur????
ha haha ha ha ha ha
Jepp dama har lugget langlflat( kremt....ikke helt) ut her. Desa renner og øynene svir. Solbriller ble brukt størstedelen av dagen i forgårs. Men nå er jeg i bedre form. Det er derfor jeg har stått opp før 6 på en lørdag for å ta igjen alt det fortapte....ha ha ha ha.
Den halve kua mi har fått en søster må vite og den trenger ben, hale, horn og ører.
Senere i dag skal jeg en tur til hageliv å shop til I drop....ha ha ha ha ha
JUIHUUUUUU
SNAKKES:o)

Two sa...

Hmmm, smugkjøp.... det har vi ALDRI prøvd....(he he), f.ex. om å gjere å hente posten fort når noko er i vente, deretter fort bort med innpakning og papirer, og så kan kjøpet nytes. Saken er vel heller at det mannlige gen ikkje har særlig sans for detaljer og design, ein kopp er ein kopp! Og har ein riktig mange koppar, så blir det ikkje oppdaga alle nye,....inntil han en dag skal tømme oppvaskmaskina og skapet er fullt! Kjekt å høyre at eg ikkje er åleine i denne fristande verdenen. Ønsker oss en fin morsdag med nytrekt kaffi og ei kake som vi ikkje har laga sjølv....

Anonym sa...

Meget fornuftig morsdagsgave!!!
som jeg skulle gjort det selv:o))

Ha en herlig weekend..

Livy sa...

Gratulerer med morsdagen i morgen Emmeline! Og morsdagsgaven er vel fortjent :-)

Klem fra Livy

Den gode feen sa...

Eg syns det er sååå moro med desse smugkjøpa dykkar :)

Eg syns også at det er ei herleg morsdagsgåve du har unt deg sjølv!

Ha ein super lørdag :) Klem frå Linda

Jannicke sa...

Ja, hvorfor ikke kjøpe morsdagsgave til seg selv??
Jeg gjør det til jul hvert år. Julegaven er jo liksom fra min kjære, men altså handlet inn av meg :o). Har begynt å få god trening i pokerfjes : "næmmen, guuud så fiiin!!! Akkurat en slik jeg har ønsket meg"... hahaha!!
God morsdag til deg, og alle andre mammaer!

Olstad sa...

Det var en fantastisk fin morsdagsgave du kjøpt til deg selv.

Smugkjøp er undervurdert. Det burde alle driver med. Det gir liksom en ekstra piff i hverdagen.

God Morsdag i morgen og god lørdag i dag.

rod i hob sa...

Ha ha ha ha!
Du e fine!!! Så greitt å kjøpa morsdagspresangen sjøl, så vett du at du får noke du like :-)

Eg trur og eg må ut å handla meg "morsdagspresang" men eg e kje mor då, -så de blir litt vanskelig å forklara den!!

FORTSATT GOD HELG :-)

Anita sa...

GOd morgen!! Det var jammen lurt, kjenner jeg har masse på pluss siden MIN ift. at mannen kjøpte en dritt greie av en dekoder *argh*! Har lyst på sånne skåler fra BRuka jeg da, så kanskje det blir ett par til uken! FOrresten ikke kanskje, DET skal jeg kjøpe og skylde på Emmelinefamilien;0) Ha en strålende dag! Her snør vi nesten ned:0}

Mitt hvite hus sa...

Herlig =)

Ønsker deg også en kjempefin morsdag=)
KlemmerO=)

Christinas låvebutikk sa...

Hei!
Som om jeg skulle gjort det selv, smart!
Koselige bilder!!
Ha en nydelig morsdag Emmeline!

Weißer Vintagezauber sa...

Hallo, *****BEAUTIFUL******.
Have a nice weekend,Elke. :o)

NIB sa...

Hihi, herlig:) Kos deg med koppene med god samvittighet:)
Klem fra Pink

Bdicte sa...

Smugkjøp er en kjempefin tradisjon;))

Fine kopper, ja! Jeg har bare lattekoppene, men elllsker dem!

Ha en fin dag

Anonym sa...

Hei,
Koselige kopper i et kjempekoselig hus...de koppene kunne jeg også tenkt meg. Kan jeg spørre hvor du har bestilt de fra?

Vennlig hilsen Hilde

Evelyn sa...

hei Emiline
Jeg har fulgt bloggen din en god stund nå og tar meg ofte i å le høyt når jeg leser den ( gubben tror til tider jeg har klikket helt hehe) Synes koppene du har kjøpt var nydelige, selv kjøpte jeg meg frokostbrett fra Riviera Maison til morsdagen så de har noe å servere meg frokost på :-D
God morsdag !

Interiør 63º N sa...

God morsdag til deg også :o)

I min familie holder vi også smugtradisjonen ved like :o)

Fortsatt god helg ;o)

Emmeline sa...

Hei Hilde:)

Vanligvis har jeg jo bestilt via danske nettbutikker, men denne gangen gikk jeg rett og slett til min lokale GreenGate butikk, Berthas Oldebarn på Sletten og bestilte via henne... Aner ikke når koppene kommer, men den som venter på noe godt venter som kjent ikke forgjeves:)

Unknown sa...

So So Pretty! Love the colors. Daisy~

Løvetann sa...

Hei Emmeline!
Smugkjøping e tingen. Veldig lurt når det gjelde sko og vesker som e min store lidenskap. Fine koppar forresten. Har du vore på Berhtas Oldebarn? Det må jo være butikken for deg! Men steikje kor dyrt...

God morsdag til deg!

Bitteliten sa...

Så lekre kopper! Her i huset blir det nok dårlig med morsdagsgave tror jeg... Vet ikke om mannen husker å hjelpe barna med en liten markering.. Det får morgendagen vise!

Ha en strålende morsdag og nyt kaffen i de flotte nye koppene!

[morgrethe] sa...

Hallo

Her handles det i smug ser jeg.

Har akkurat hatt en diskusjon med kjæresten angående morsdag. Spørs om jeg må ile til butikken og handle meg noe fint til i morgen jeg også hvis jeg skal få noe ufornuftig som jeg ønsker meg. Er stygt redd for at det blir noe treningsgreier igjen, som blir stående her urørt. Mulig det blir blomster, og det er helt greit, for jeg er egentlig ikke for all denne kjøpinga på disse dagene. Ønsker meg heller litt oppmerksomhet i den grå hverdagen jeg, når jeg har vært flink feks. Men med mitt energinivå blir det vel aldri da;o)

Bloggtreff med fire, det var kjempekoselig. Skulle vært flere, men det blir jo alltid meldt en del fravær på slutten. Åse-søster blandt annet. Her i området er det masse sykdom for tiden.

Ha en fin morsdag i morgen.
Grethe

Therese sa...

Vilken underbar samling av green gate porslin du har, jag blir glad bara av att se det, det är så underbart! =) *ler*
Du har en fin blogg =) inspirerande!

*Kram* Tea

BO sa...

Eg og tenkte da! Kanskje sykkelen er til deg!!? You never know!

Eg kjøpte eit såpass dyrt lys i går, at eg SA høgt (etter å ha momla prisen) at dette kan vera morsdagspresangen min... Forstår egentlig ikkje koffor eg seie prisen høgt når mannen sjølv aldri hadde spurt, ei heller oppdaga at det var komme eit nytt lys inn i huset... Dumme, dumme kvinnfolk (den var berekna for meg sjølv altså)!
:-)

mali-mo sa...

Hahahaaa, flirer godt av hemmelig-gavene i Emmelineheimen ;)

Og så bra at du får deg noen prikkekopper der hjemme og. Av en eller annen merkelig grunn er nemlig det blitt sånn her nå, at når jeg ser noen prikkete kopper, eller eggeglass for den del, så assosierer jeg umiddelbart til Emmeline ;) Lurer på hvorfor du? Tøft å kjøpe sin egen morsdagsgave hehe. You go girl!
Her er det baking og lasagnelaging. Litt for full av morsdagsengasjement fant jeg idag ut at jeg kunne bake vaniljesnurrer og lage middag til den ene moren (sviger) og bake bøtkake og enda flere vaniljesnurrer til den andre moren (min da). Ikke det lureste øyeblikket jeg har hatt kan man si, men er snart i mål med maratonmatlaging og kan ta lørdagskveld (og spise take away hehehe). God morsdag imorgen!!!

adales verden sa...

;) jeg måtte smile av innlegget. den snikinga kjenner jeg igjen.
mannen med golfutstyr og duppedingser,jeg med stæsj, pynt og klær!
Koppene var lekkre

Ragna sa...

Høres ut som en veldig bra morsdagsgave! Jeg skjønner godt at du trenger ekstra kopper når de er så fine :-)

Anonym sa...

Nå må jeg komme med en innrømmelse; etter å ha lest innlegget ditt her i dag kjørte jeg faktisk til byen å kjøpte meg 2 kopper med skåler og 2 kopper uten!! ;)I Emmelineblått! Får se på det som en morsdagsgave til meg selv, selv om babyene ikke kommer før i juli ;);)

Unknown sa...


澎湖徵信社公司
澎湖縣徵信社公司
金門徵信社公司
金門縣徵信社公司
馬祖徵信社公司
馬祖縣徵信社公司
香港徵信社公司
大陸徵信社公司
美國徵信社公司
台北徵信社公會
台北縣徵信社公會
台北市徵信社公會
新北市徵信社公會
桃園徵信社公會
桃園市徵信社公會
桃園縣徵信社公會
新竹徵信社公會
新竹市徵信社公會
新竹縣徵信社公會
基隆徵信社公會
基隆市徵信社公會
基隆縣徵信社公會
苗栗徵信社公會
苗栗市徵信社公會
苗栗縣徵信社公會
台中徵信社公會

Unknown sa...


澎湖徵信社公會
澎湖縣徵信社公會
金門徵信社公會
金門縣徵信社公會
馬祖徵信社公會
馬祖縣徵信社公會
香港徵信社公會
大陸徵信社公會
美國徵信社公會
尋人
尋人網
尋人查址
尋人啟事
尋人方法
尋人起源
尋人免費咨詢
尋人高手
尋人網站
尋人工具
離婚協議書範本
離婚協議書下載
離婚手續
離婚免費咨詢網
離婚協議書
離婚要件
離婚證人

Related Posts with Thumbnails