torsdag 12. februar 2009

Deja vuI dag er jeg på kurs. Jeg husker godt da jeg var her i fjor. Jeg kunne nesten ikke konsentrere meg den gangen, fordi jeg ventet spent på nytt ROM 123. Der var det en reportasje om Bodil Bo, som anbefalte min blogg blant flere. Jeg løp ned i kiosken i hver pause for å få tak i bladet, og det var SÅ stort da jeg endelig holdt bladet i hendene! Mye har jo skjedd siden den gangen, men når jeg sitter her på bakerste benk føles det som om tiden har stått stille.De samme "guttene" sitter her med hver sin avis, cola og sportsnyheter på laptopen! Ingen leser interiørblogger. Jeg følger med på det som skjer med et halvt øre, samtidig som jeg strikker. Under bordet. Det er faktisk regnet for å være svært uhøflig å strikke på konferanse. Vi er over 100 personer samlet i en konferansesal, men etter grundig spionasjevirksomhet kan jeg slå fast at det ikke er en eneste under-bordet-strikker her. Bortsett fra meg.Problemet er at jeg har begynt på de berømmelige tovetøflene. Da jeg sto foran garnhyllen på SparKjøp, regnet jeg fort ut at jeg like godt kunne kjøpe MYE garn. Garnet var nemlig på tilbud, og jeg er jo egentlig en strikkedronning. Strikkedronningteorien må muligens revurderes for etter å ha strikket og strikket og strikket er jeg fremdeles på sokk nummer en. Det er ganske mystisk.Jeg skjønner ikke helt hvordan jeg kunne krone meg selv til dronning foran garnhyllen? Hvordan kom jeg på den planen at jeg skulle strikke labber til hele familien, naboer, kollegaer og venner? For tovelabber er jo GEDIGNE. En labb tar jo en evighet, og det er et under om jeg kommer meg igjennom et helt par. Da bør jeg eventuelt dra på kurs i noen uker fremover. Kanskje det kan være en løsning? Ha en fin fin torsdag. SEE U!

17 kommentarer:

Anonym sa...

Først!!

Kristin`s lille hjem sa...

Utrolig gøy med kurs, er det noe jeg trenger kurs i så er det tålmodighet, så jeg kan strikke med små pinner og sy. Flotte ting :-)

Tino sa...

Tovatøfler er utrolig deilig å ha, bare ikke så gøy å strikke de. Men å love bort til hele familien, naboer og alt. Du har iallefall ikke fritidsproblemer fremover da ;)

Sivs hus sa...

Hei, Ja nå er jeg spent på hvordan de ser ut. Tovede tøfler er også på min ønskeliste. Klem Siv

Ramme Alvor sa...

Ja, rart det med strikking..før va da nett so me røyking..då kunne ein drive med det overalt. No kan ein det ikkje lengre. Ikkje røykje heller for den saks skuld...og det er jo kanskje like greit.

Veit ikkje heilt kva prognosane for strikking er..1 av 10 får seneskinnehinnebetennelse? og 9 av 10 av dei vert aldri som før?

;)

Ha ein framifrå kveld!
Britt

Anonym sa...

*ler av den teorien din Ramme Alvor.
Egentlig bør man jo da håpe på senebetennelse, ellers er man muligens i en kategori sammen med de ni andre som slett ikke høres helt gode ut;)

Anonym sa...

Hei strikkedronning.
Tusen takk for tips om billig garn! Holder på å strikke stooooort teppe, (over 300 masker)kremt. Og jeg som har strikket hele livet har et par nøster liggendde. Likevel. Nå begynner jeg å gå tom for enkelte farger. Trenger litt grønt, litt blått.... for teppet skal klare å varme minst to i sofaen.
Hilsen strikkedronning2 :-)

Rosa sa...

hihi, litt under-bordet-strikking har då vel aldri skada nokon? Eg er sikker på at det er menn som har funne ut at det er ufint å strikke på konferanse - dei klarar trass alt ikkje å ha meir enn ein tanke i hovudet om gongen, og trur kanskje kvinner er likedan?

Eg hadde faktisk med meg hekletøyet på NM i helga, og vart ganske glad då eg såg det sat ei dame bak meg og strikka - då lyfta eg hovudet eit hakk ;)

Lukke til med tovetøfleprosjekt!

NUSSE sa...

Så morsomt å se deg på TV! :-) Jeg synes bloggen din er kjempeartig! Klem fra en annen Bergenser ;-)

Frau Putz sa...

Hej Strikke-i-smug-dronning
Måske ville det gå lidt hurtigere, hvis du ikke strikkede under bordet :o) Be a proud knitting-queen !
Jeg har lige strikket tovede clogs - de er på min blog. Eller du kan se på sofenshjorne.blogs.no (Den er jo norsk) Jeg har fået mønster af hende - og de er altså meget hurtige at strikke. Pind 5 og vældig tykt garn. Til gengæld er det altid en stor overraskelse, hvor små de bliver, når de er tovet. Men hvis du har lovet tovede tøfler til hele familien er det jo ikke noget problem :o) Du gi'r dem bare til den som de passer - og strikker endnu et par.
God fornøjelse! Kos dig.

Monica sa...

hehe morsom med det der strikke i smug, men tror selv at jeg hadde synes det var litt dumt om det var jeg som hadde kurs for deg!! Men det er jo sikker forskjellig fra kursholder til kursholder hvordan de reagerer på slikt da!! tovatøffler er jo deilige da og litt mye garn kommer aldri bort, det får du nok alltid brukt for (pleier jeg alltid tenke iallefall) ha en videre fin torsdagskveld :)

Fjordheim sa...

Jobber sammen med noen som strikker slike tøfler på jobb.
Jeg har ikke prøvd det. Ja de må nok være ganske store før de tovs. Du kommer nok i mål en gang.
Lykke til :)

rod i hob sa...

Hei kjære strikkedronning :-)
Du skrive så utrulig bra!! Tovatøffle e utruligt goe, så keep up the good work! *LENGE TE JUL*

Go helg i vente ;-)

Nita sa...

Hehe, dette høres kjent ut ja :)

Morsomt å se deg på TV forresten! Du var akkurat så koselig som jeg trodde ;)

Lykke til med strikkinga :)

Stina sa...

Har begynt å strikke tovetøflene selv - de ser så gode ut.

Elin Osa Søreng sa...

Så morsomt at du har håndarbeidsblod i deg også, ved siden av interiørblodet ;o) Du legger vel ut bilde av de tova tøflene når de er ferdige? Jeg syns forøvrig det er uhøflig å IKKE strikke el hekle på kurs /konferanser- så det så! Og er helt sikker på at det er mann som har bestemt at det ER uhøflig, for de er jo kjempemisunnelig på oss damer som klarer å gjøre flere ting på èn gang. Vi setter jo de i fryktelig dårlig lys, og det er jo slettes ikke bra... Eller?...

Anonym sa...

Lagde du mærke til om der var nogen, som SMS'ede under bordet?? Det kunne sikkert nemt forekomme. Og det er da et spørgsmål om det ikke er mere uhøfligt. Man kan jo nemt høre efter, selvom man strikker.

Jette/fan i Danmark. :-)

Related Posts with Thumbnails