onsdag 18. februar 2009

Litt nyttI går var jeg en liten tur innom First Floor. De hadde verdens fineste gustavianske benk i underetasjen. Benken kostet omtrent 14.000 kroner, så da endte jeg med å gå ut av butikken med et fuglehus og en liten lykt istedet.


Disse fuglehusene er bare så rustikke og gøyale. Nå har jeg faktisk den nette sum av tre fuglehus -og ingen fugler. Jeg bør nok få tak i noen kyllinger for å få balanse i regnskapet. Denne sinklykten minner meg om Hulda, og har derfor fått navnet Huldalykten.Midt i snøkaoset landet det en pakke i posten her for noen dager siden. Pakken bar med seg en drøm om sommer og sol...
Disse to små seilbåtene har jeg kjøpt i Den gode feen sin butikk. De er så søte, og skal pynte opp på hyttekjøkkenet til sommeren. Jeg gleder meg til å være solbrent, barbeint og ha et hvitt kjøkken med to små båter på hyllen;)Foreløpig er det kun disse to båtene som er ferdig, men man må jo begynne ett sted! Var de ikke fine? Jeg er veldig fornøyd!I kveld skal jeg slenge beina i sofaen og slappe av med Bridget Jones på randen. Det er så herlig når Bridget klarer å få swung på fremføringen av Like a virgin i fengselet, og enda bedre når det viser seg at Marc Darcy har reist hele verden rundt for å redde Bridget. Aaaahhh herlig! Ha en deilig kveld:)

18 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du kan drøyme om sommar.....
Det kjem nok meir snø før den tid,men heldivis er det lov å drøyme alikevel :-)
mvh sig

Borte Bra - Hjemme Best sa...

Elsker sånne fuglehus :)

:)Anette

Løvetann sa...

Hei!
Fint fuglahus! Det hadde mannen min likt.
Et spørsmål. Nå har eg endelig lagt ut blogginnlegget mitt om Badekar med løveføtter men koffer står det 11. februar på det og ikkje 18? Eg har jo brukt nåken dagar på å skrive det for alt må jo gjerast i hemmelighet. Pusegutten kunne ikkje forstå koffer eg tok ca. 20 bilder av badekaret i alle mulige vinklar... Eg prøvde å sei at det e jo et VELDIG fint badekar men han berre såg rart på meg.
I morgen skal eg på kurs. Gleda meg! Kos deg foran TV:)

Christinas låvebutikk sa...

Herlig! Gleder meg over at de går mot vår/sommer!
Klem!

Maria sa...

Uhh, k jeg lyst til sommer og brune ben & til at se Bridget Jones.
Jeg kan ikke finde noget sommer her, men Bridget kommer frem fra skuffen og på tv i aften tror jeg :-)

Klem Maria.

Min Still By Maia sa...

Så nydelige ting du har kjøpt. Disse rustikke fuglehusene er bare så sjarmerende. De blå båtene var også veldig fine. Ja, de gir skikkelig sommerstemning :)

KLEM til deg

Fire Hjerter sa...

Virkelige søtt fuglehus - får håpe du får besøk av noen pippipper snart.
Og seilbåtene blir nok flotte i sommerhuset ditt.

Anita sa...

Sååå fine ting du har kjøpt! Har sett på de båtene jeg også, men har vel egentlig hatt tro på at jeg skulle få til noe sånt selv, men....
Du!!! Selv om han Jamie syns det er stress å lage pasta selv, lager han iallefall pastamaskiner; vår er nemlig en JamieOLiver;0) Utrolig mye enklere enn det ser ut:0) Vill også tipse deg om de tovede tøflene jeg strikker, mye enklere enn dine, uten den vanskelige monteringen;0) Har egentlig bloggeferie, men.....

Kos deg!

irina sa...

Ett vakkert fuglebur..elsker rekved jeg.
Håper du finner noen pippiper !!

klem

borghild sa...

Flotte ting alle sammen, Feen lager jo så mye fint, friske farger også, og passer nok perfekt på sørlandet til sommeren:-) Og så jeg ikke de samme fuglehusene inne på Strandlykke, tro??
Kos deg masse med Bridget, jeg har hørt nyss om at 'Shopaholic-bøkene' blir film, og gleeeder meg til å se Becky på lerretet når den tid kommer:-) Klem B:-)

Bdicte sa...

Sånne søte fuglehus er omtrent det eneste jeg liker med fugler, hehe!!

Hvem elsker ikke mr.Darcy? I alle filmer;)

Klem Benedicte!

hvitstil.com/Christine sa...

Så utrolig fine båter. Den feen er utrolig!

Jeg har sydd emmelinegardin. Yusen takk for inspirasjon.

Klem Christine

hvitstil.com/Christine sa...

Gardinen er ferdig, ta en titt!

Takk for inspirasjonen!

Chrisitne

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Så fine de små båtene var - ja, de kommer sikkert til å bli veldig fin hytte-pynt!

Sol og sommer... ja, det er noe å se frem til det nå som snøen daler ned og lager store fonner!

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品

Unknown sa...


二奶
捉姦
通姦
法律
捉猴
偵探
離婚
尋人
劈腿
第三者
監護權
贍養費
包二奶
婚外情
徵信所
徵信業
不倫戀
離婚證人
法律諮詢
感情挽回
私家偵探
外遇調查
大陸抓姦
徵信器材
背信
不忠

Unknown sa...


筆跡鑑定
挽回婚姻
老公偷腥
男人外遇
丈夫外遇
婚姻諮詢
感情諮詢
挽回感情
老婆偷腥
工商徵信
商標侵權
市場調查
財務顧問
法律問題
徵信相關
專利侵權
專業偵探
工商調查
優良徵信
外遇蒐證
討債公司
外遇徵信
外遇調查
婚前調查
老公外遇
太太外遇

Unknown sa...


婚姻挽回
感情問題
男人偷腥
網路外遇
商業徵信
信用徵信
財產徵信
新竹徵信
新竹徵信社
債務處理
女人外遇
婚姻挽回
徵信社
捉猴
海外抓姦
離婚證人
智慧財產權
尋人討債
女人外遇
抓猴
如何找徵信公司
搜證
大陸小三
台南徵信社
高雄偵探社
台南偵探社

Related Posts with Thumbnails