lørdag 14. februar 2009

På utfluktI dag ringte min mor og spurte om jeg ville være med henne på tur. Hun hadde sett en annonse i avisen om at Vakre hjem Interiør hadde salg. Tidligere hadde denne butikken lokaler i Sartor Senter på Sotra. Nå har den flyttet til en stor villa på Paradis. Det var rett og slett eventyrlige omgivelser.


Vi hadde litt problemer med å finne frem til butikken. Min mor gikk først, og jeg travet etter. På nøyaktig samme måte som når min mor og far går på tur. I følge min mor ligner jeg på min far. Hun påstår at han går ekstremt sakte, akkurat som meg. Poenget er faktisk at det er hun som går ekstremt fort... Jaja nok om det!
Tilslutt fant vi iallefall butikken. Den er vel verdt et besøk.

Det var en lekker butikk, med veldig hyggelig betjening. Min mor er på jakt etter ny lysekrone, og har bestemt seg for å satse på Lene Bjerre. Hun likte også denne fra Noni.
Jeg likte veldig godt vinterhagen og syns det var mye spennende å se på. Min mor falt helt for en stor Buddha figur som hun ikke kjøpte. Dermed må vi trolig tilbake til butikken igjen før eller siden.

Valentines dagen går helt som vanlig hos oss. Det har vært dårlig med kyssing og kurring for å si det sånn. Emmelinemannen har kjøpt en Ipod docking (*dvs en musikkdings) til familien i anledning kjærlighetsdagen. Jeg har kvittert med å gi ham et skrapelodd. Snakk om romantikk! Kos dere i kjærlighetens ånd.

15 kommentarer:

Fabrikken sa...

Ser ut som en flott butikk. Og på Paradis er det jo også knallflott - god kombinasjon :)
Vi feirer heller ikke Valentindagen. Kysser og klemmer heller litt hver dag vi ;)

Ha en flott lørdag

Klem fra nr. 5

rod i hob sa...

Såg ut som en kjempekjekk butikk :-)

Valentines??? Ha ha ha! Stor VITS! Fem minutt øve stenge tid i blomsterbutikken sa min kjære: Hmm.. Oi der va blomsterbutikken stengt... SOM om han E G E N T L I G hadde tenkt å kjøpa te meg... He he!
Eg har brukt mine lite velutvikla skaperemne i dag. Har laga ett kjempeskeivt stettfat i 3 etasja... Eg e FLINK!!

Go helg Emmeline!!

Sivs hus sa...

Hei, Så flott butikk du har besøkt. Happy Valentine til deg og dine fra Siv

Trudelutten sa...

Ha,ha ,ha... Mor foran i racerfart og du heseblesende etter, det er akkurat som min mor og meg, er nesten en treningsøkt å være på handletur med henne ;-) Har bakt en hjerte-kake i dag siden det nå er helg også, men ellers feires ikke denne dagen her i huset heller. Enig med nr 5, det er hverdagene som teller. God lørdagskveld :-)
Forresten, tror aldri jeg kom så langt at jeg fikk kommentert hverken avis eller tv oopptreden din, men jeg digget det :-) Helt herlig blogg du har, liker Emmeline-formen veldig godt, leser bloggen hver dag :-)

Nina i Paradiset sa...

Ser du har funnet mitt hus (drømmehus,iallefall) nesten på min adresse! ;)
Dessverre er postnr-adressen min utrolig mye kjedeligere enn vei-adressen! (pleier å få ett særdeles spørrende HÆÆÆ?? når jeg oppgir den til folk på tlf ol. "morsomt"...NOT!)

Ser ut til å være en spennende butikk det der! Er ikke så innmari bra utvalg på slikt her. Molde er i grunnen litt kjedelig!
Kult å ha en mor som er så sprek da!

Happy Valentine!
:)

Anonym sa...

..hærlig innlegg..lo godt av bildet av mor di i full fart rundt svingen...klar til å jakte etter lysekrone :):):)..samtidig litt småfortvila for at du var litt treige ( etter hennar meining då ):););) Knallfin lysekrone..og butikken såg spennande ut..og i dei lokala då... :):)
..og koselig betjening..det betyr faktisk veldig mykje :)

Ha en koselig kveld:):)og helg vidare !!klem :)Johanne:)

Fjordheim sa...

Er nok det beste med litt rommantikk hver dag, enn en masse på Valentinsdagen.
Men jeg gav min kjære en liten pose med skummhjerter, fikk ikke noe av han. Han følger ikke med på slike dager. Viktigere at han husker bursdag og bryllupsdag.
Og det gjør han jo.
Ha en flott kveld :)

Fru Fryd sa...

Hii, synes jeg ser din mor i full gallopp oppover veien...hiii

Jeg har også vært på besøk hos Vakre hjem. Det var like før jul, og det slo meg også hvor hyggelig betjeningen var. Jeg ble møtt av en herremann som villig fulgte med rundt samtidig som han lot meg få ro til å titte. Jeg kjøpte ikke noe, men ble ønsket velkommen igjen. Kanskje jeg snart skal ta turen når snøen er borte??

Ha en forsatt fin lørdagskveld

Gunhild sa...

Herlig bilde du har tatt av din mor... Mye fint i den butikken. Brun sofa med lyseblå puter, det er noe jeg kan li... God helg til deg!!

Prinsesse Elin sa...

Ikke noe kyssing eller høy hopping her heller. Siden vi deler seng med en 11 åring som ikke vil ha søsken så blir det dårlig med den slags. Da er det vel akkurat det samme om det er valentine.
Men her har vi solgt unna ting vi ikke har bruk for og det har vært en veldig travel dag;O)
Snakkes fortere enn du aner;O)

Aina sa...

Herlig butikk og enda herligere bilde av moren din noen meter i forkant:0)
Romantikken lenge leve, herr Fagerheim fikk hjemmelagd kort(sååå flink) og Addidas slipperser!! hehe...gulvkaldt her;0)

Ha en fortsatt fin helg!

HEIDIS KLEINES PARADIES sa...

schön sieht es aus in der Butikk. Das wäre für mich ein richtiges Paradies zum Einkaufen. Wo steht die Butikk.

Liebe Grüsse

heidi

Anne sa...

Å gusj!! der skulle man jammen ha vært du!!

☆Therese sa...

:o) Valentinedagen blir ikke spesielt feiret her hos oss heller.
Jeg bakte hjerte sjokolade kake som du ikke så var et hjerte før du kikket ekstra godt etter ....

Den butikken ser flott ut, sikkert mange fristelser :o)

Ha en god søndag!

Anonym sa...

hehe.. jeg lo godt av bildet med din mor travende først. det er jo bare typisk. Du får virkelig sagt det Emmeline. Fantastisk dag til deg.
Linn.

Related Posts with Thumbnails