onsdag 4. februar 2009

I rampelysetSå er mine fem minutter i rampelyset overstått, og jeg må bare smile over den overveldende responsen fra fjern og nær. Bloggekollegaer fra hele Norge har sendt de hyggeligste hilsener. TUSEN TAKK ALLE SAMMEN! Selv om jeg i etterkant ikke husket et ord av hva jeg sa på tv (-eller at jeg faktisk sang???) så gikk det alt i alt ganske bra. Jeg kunne jo ha tenkt meg en ultrakjapp slankekur og en tur til frisøren før jeg skulle vises frem, men sånn er jo ikke virkeligheten. Jeg må bare le av at både Karna og BO knipset SKJERMEN da jeg var på, og sender en gigantisk klem til alle som har tatt seg tid til å se på Sveip;)Noen har spurt om jeg nå skal begynne å blogge under mitt eget navn. Det har jeg ingen planer om. Her inne er jeg Emmeline, og det har jeg tenkt å fortsette med:) Jeg har heller ingen planer om å fortsette å være jenten i rampelyset. Jeg liker å holde meg til koppefaglige innlegg. Noen dager er det jo også litt kjekt å drive spionasje på bussen, slik at jeg kan skrive om det jeg har opplevd etterpå.Over til andre og viktigere ting: Jeg fikk Vakre Hjem og Interiør i posten i går, og ble veldig forundret da jeg åpnet bladet. Hva har skjedd?? Dette bladet er jo kjent for sin tydelige stilretning, der hvite interiører og fransk landstil dominerer. I denne utgaven har man endret retning. Rustikke hus og hytter med en helt annen profil enn det man vanligvis har sett ble presentert, og bladet minnet mye om Interiør Magasinet. Hvor er Vivian og Lonnie sine råd om hvordan du kan gjøre den innbitte ungkarens bolig om til en hvit drøm, ved hjelp av litt maling og en værbitt planke? Kanskje noen av dere har forklaringen?
Helt til slutt bilde fra kveldens snølykt på altanen. Min yngste sønn spurte pent om jeg kunne Bloggifisere mesterverket, og nå er det gjort:) Ha en fin kveld. Bildene er i kveld fra BT, Karna og eget kamera. Kommer tilbake til god gammeldags bloggehverdag i morgen:) SO LONG!

48 kommentarer:

irina sa...

Jeg la igjen kommentar under akkurat da du ...hmmm
Vakker lykt.

Two sa...

Vintervakkert absolutt, både på verandaen og utanpå Vakre hjem. Kva som er inne i bladet må eg finne ut når eg har kjøpt det. Syns det er kjekt at Emmeline trives med å være Emmeline, då trivst vi også!!

irina sa...

Nå fikk jeg sett det. Syns Cecilie og Emmeline er lik jeg :)
Rause, generøse og veltalende.
Du er en flott representant for alle interiørbloggere.

Anonym sa...

Så koselig snølykt! ¤Stemning¤ :)
Gratulerer med kjempefin opptreden på Sveip. Jeg er en "anonym leser" (dvs. uten egen blogg), som er innom og sniker både støtt og stadig. Liker bloggen din veldig godt!! Ser en del spurte etter en oppskrift på slike gardiner som du har sydd under her... Ja, det kunne sannelig jeg også tenkt meg :)
Fortsett som du gjør!
Hilsen fra hedmarken

Emmeline sa...

Hei dere koselige gardinfans:)

Lover å forklare gardinene i morgen, i et nytt innlegg. Norgeshistoriens dårligste syerske skal forklare så godt hun kan!

Ha en fin kveld så lenge:)

mali-mo sa...

Hallo superkjendisen ;)

Ja, de smarte knipser, mens andre bruker en haug med eplebiter som bestikkelse ovenfor lillemalien slik at hun ofrer Drømmehagen (barnenarkotika i TV-form) for at jeg skal få se mammatv= deg i Sveip. Så å ta bilde av deg der du smilende og scenevant(?) poserer foran mali-mo logoen...akk, det var ikke i mine tanker. Men nå i ettertid. Grrrrrrr. Har allerede lagt ut agn hos Bodil i håp om at hun knipset som besatt og fikk med meg også, og må nok sende en liten forespørsel til Karna også.

Ifølge ryktene jeg har snappet opp i andrte blogger så har radarparet Vivian/ Lonnie (?) skilt lag med Vakre Hjem og driver nå eget interiørblad som selges hos interiørbutikker. Eller noe sånt. Gammelt nytt kanskje?

Ha en flott kveld! Jeg har bursdag og skal skjemmes vekk med hjemmelagde hamburgere à la mali-mo mannen. YUMMI!!!!

Lisemoren sa...

Det fineste av alt du viser her i dag var lykten til gutten din. Det må du hilse ham : ) Ellers var det selvsagt kjempeartig å se deg på tv og i avisen. Jeg så deg live på Sveip, og du tok deg strålende ut, ikke noe å bekymre seg for der. Sang fint gjorde du og.

Hulda sa...

Så flink du var på tv i går! Så reportasjen med deg nå. :) Artig!

Lonnie og Vivian jobber ikke i bladet lengre, de har laget sitt eget. Du får kjøpt det i interiørbutikker som selger deres varer. Jeg har kjøpt bladet, og det er nydelig.

Crinoline sa...

har også hørt at de danske damene ikke samarbeider med Vakre Hjem,men har startet sitt eget. Spørs om Vakre Hjem blir like interessant lenger....

Helene sa...

Hei Emmeline.
Forklaringen på den "nye stilen" til Vakre hjem er vel at Jeanne d`Arc har trukket seg fra sammarbeidet etter at Allers overtok Vakre hjem.
Deres eget og helt nye Jeanne d`Arc Magasinet er i velkjent Vivvian/Lonnie stil.
Tror jeg kommeer til å si opp ab. på Vakre hjem. Ble for "hyttete" for meg:o( Satser eller på det nye Magasinet. Det var helt topp!

Kreoline sa...

Du var utrolig flink på fjernsynet i går, koselig å se. Ang. bladet, jeg hadde akkurat samme tanke, det var rett og slett kjedelig. Det kommer nok av "bruddet" med damene i Danmark tenker jeg. Ha en fin uke Emmeline. Mona

Verkstedet sa...

hei emmeline.
ja, det er det du er og blir i bloggverden selv om jeg lenge har visst at du heter noe annet.
jeg fikk sett sveip på nettet- og du taklet det så profft,ja du sang, du er såå sjarmerende og trengte verken slankekur eller frisørtime for å ta deg nydelig ut der! artig å følge deg i kjendis livet ditt, og godt at du alltid skal være gode gamle emmeline enda. men jeg tor ganske sikkert at det snart bare er et tidsspørsmål før du har egen spalte et spennende sted, det har jeg sagt og mente veeeldiig lenge!!! din penn overgår alles!!! lykke til, synd jeg ikke får blogget med deg lengre...men jeg kommer meg ikke i gang igjen...eneste jeg vet sikkert at vi snart oppdaterer smykkebloggen, men selv det nedprioteres da det alt går som det suser, og ikke er mye tid til overs verken for meg eller han i verkstedet. men man skal jo ikke klage over kjekke ting. jeg tar snart en lyntur innom igjen i en pause. stor klem til veldig søte deg!!!

Lemi sa...

hehe å artig å se deg live... så ikje når d gikk på tv, men måtte se d på nett-tv no.. artig å få ett ansikt og en stemme t d man les hver dag og kose seg me... ;)

du e herlig ;)

Lille Lavendel... sa...

Jeg synes du var så flink på tv, skulle trodd du ikke hadde gjort annet enn å stå å prate på tv!:) og Norges dårligeste syerske? da må du dele plassen med meg;)

Anonym sa...

Flott tv-opptreden! Og fin sang:-)
Og snølykten var jo nydelig..
Klem fra Barbrosa

[morgrethe] sa...

Hallo dama.

Nå har jeg ordnet med ny teller, en såkalt kontrollfrik-teller, og den viser noe mindre. Så da kommer jeg nok til å ende opp med den som viser minst. Den er nok mest riktig, og hvem fikk rett! Jeg sa jo.... jeg tror det ikke før jeg får se det. Men likevel, det er mange flere enn jeg kunne tenke meg i mine villeste fantasier likevel. Nesten 60 besøk på fem timer..... jeg fatter det ikke.
Men det er pinglete tall i forhold til deg.... da hadde jeg nok tisset i buksa av frykt;o)

PS: Du sang fint på tv i går!

Stine sa...

Enig med deg ang. magasinet som har tapt seg. Og synes det gjelder flere? Mye mindre hvitt nå enn før. Men om et halvt (eller helt) år sitter vi vel og synes at farger og alskens rariteter er kjempeflott!

Christine Louise sa...

Så herlig at du får så mye oppmerksomhet :) Det fortjener du, for du har et utrolig nydelig hjem :) Og du virker som en utrolig herlig dame. Stor klem fra meg..

En vit vardag sa...

Vilken UNDERBAR utsikt ni har från er altan!!! Vad är det för stad? Väldigt vackert!

BO sa...

Eg har masse bilder av deg på TV eg og altså! Nærbilde, bilde når dåke scrolla osv!!! Berre så du veit da! :-)
Flotte lykt! I neste nr. av Vakre Hjem trur eg kjøkkenet mitt komme...eller kanskje gongen etter?

Tove sa...

I formiddag leita eg meg gjennom arkivet til NRK og såg skjønne deg på Sveip. Du er ei eineståande dame, men klarte likevel å framstå som "en helt vanlig jente" (på klingande bergensk, sjølvsagt!). Du hadde så varme og blide auge! Håper det kjem mange fleire skråblikk frå desse augene i framtida, i form av festlege innlegg som gjer at eg krøker meg ihop og hyler av latter!

For å oppsumere (som vi lærarar alltid gjer), så gjorde du ein strålande jobb, både i avisa og på tv! Neste blir vel reality! Kan du ikkje sjå det for deg? Seks interiørfikserte damer som kivar og slåss om å vinne førstepremien i ei konkurranse om dekorere flottaste stova eller badet? Kven som klarer å presse inn flest stearinlys og ranuklar per kvadratmeter? Tenkjer du hadde gjort ein god jobb der, ja....

No ynskjer eg Emmeline ei strålande oppkøyring til helga!

Klem, ToveHD

maris sa...

Nydelig vinterstemning.Så vakkert her i Bergen nå,håper det varer.Har nettopp funnet bloggen din ,etter å ha lest om deg i avisen.Tror jeg heretter må innom den hver dag!

Heidi-anitha sa...

Kjære Emmeline:)
Ja, jeg kaller deg det jeg, selv om jeg vet bedre:) For meg er du Emmeline:)

Jeg har forklaringen på Vakre hjem... som desverre ikke lenger er så vakkert... Er så enig med deg at bladet har tapt det meste av sin sjarme, og de godbitene jeg gledet meg til er borte...

Vivian og Lonnie har gått ut av dette bladet, og har skapet sit eget blad - Jeanne d arc living, som er demmes prosjekt alene. Dette bladet er en ren godtebutikk for øyet, og om du ikke har skaffet deg dette, kan jeg kjøpte det til deg i butikken jeg jobber, og sende deg det... Om du vil?

Det koster 79,- men er verdt en fomue for oss "interiørsultne", da dette er virkelig et mesterverk.... Slår vakre hjem langt ned i støvlene.. (iilse?)

Vakre hjem kommer nok aldri til å bli som det noen gang var, uten disse 2 driftige damene, men som en trøst kommer dette nye bladet ut ca annen hver mand om jeg ikke tar helt feil...

Gratulerer med så utrolig koselig "visning" på tv... Du er helt topp!

stor klem White vintage.
Heidi-anitha

rod i hob sa...

Tusen takk for at du la inn tv innslaget!! Eg hadde tenkt å sjå det, men glemte det av! Nå fekk eg sitt de likavel! Kjempeflott :-)

Ha en flotte dag!

Fjordheim sa...

Ja det måtte en jo se på. Det var bra. Du virket ikke nervøs i det hele tatt. Det var faktisk akuratt som å les på bloggen. Du er den samme om du står i rampelyset eller er på bloggen.
Fortsett med det.Det er slik vi kjenner deg, og liker deg.
Ha en flott dag :)

Anonym sa...

hei Emmeline. fint å se deg på tv, det er veldig inspererende å følge bloggen din. du er en kreativ dame som gir små og store tips til dine medsøstre.
hilsen ikkebloggende fra hvaler

johanne`s rom sa...

Fikk med meg Sveip jeg også, og du var kjempeflink. Joda ser du allerede har fått kommentarer på damene i J D - det nye bladet var kjempefint, kan se i det om og om igjen. Jeg kjøpte det hos Cream de la cream. Fint at du fortsatt er Emmeline. Ønsker deg en fortsatt hyggelig uke.

SynnePynne sa...

Så flott snølykt, det er så koselig med slike lykter i mørket.
Kjekt å se deg på tv, du er en flott representant oss bloggere.
De gardinene har jeg og faktisk lurt litt på, ikke alt jeg noen gang kommer til å klare å sy noen. :-)
Ha en flott dag!

HildeS/Frøken Fryd sa...

Så kjekt å få sjå korleis du ser ut:)
Eg fekk dessverre ikkje sett Sveip. Søren og!!!
Men morosamt at du var på tv.
Vakker snølykt på verandaen:)
Emmeline er Emmeline, så namnet må du behalde.
ha ein fortsatt fin dag,
og i morgon er det helg:)
H

Villa Luftslottet sa...

Har alltid likt vakre hjem og interiør, men syns det begynte å bli vel mye opp igjen det samme, og syns alltid det er forfriskende med litt forandring...

Maria ( Idekroken ) sa...

Så spennende! : Og flotte vårlige gardiner du har der :)
Klem Maria fra Idekroken

☆Therese sa...

Jeg så Sveip episoden først i går, måtte ta den opp da jeg ikke skulle være hjemme på tirsdag :o)

Syntes innslaget med deg var kjempefint! Du var/er super :)

Ser på kommentarene her at du allerede har fått "forklaring" på hvorfor Vakre hjem & interiør er forandret. Er enig med deg at det nå ligner mer på Interiørmagasinet. Nå liker jeg det bladet ganske godt også, så det er greit for meg (bare de ikke blir helt like...).

Ha en god dag.
Klem

Haust sa...

Knallbra innslag på sveip, Emmeline! Eg var så smart at eg sette på opptak slik at eg ikkje skulle gløyme det! :)

Ha ein fin-fin dag!

Anonym sa...

Hallo og gratulerer med vellykket tv opptreden. Jeg skal se inne hos Lines verden når jeg er vel hjemme.

Ang. Vakre Hjem så synes jeg det er et fint blad - selv om ikke shabby eller landlig er helt min stil. Jeg liker vel best Interiørmagasinet jeg da. Jeg fant faktisk et 4 år gammelt blad (Interiørmagasinet) her om dagen, jeg synes det var klassiskt og flott.
Men jeg liker å mixe det litt, så landlige blader er koselig å lese / se i.

Grip dagen sa...

Jeg støtter de lokale interiørfruer og har handlet klokken min hos Krims & Krans (www.krimsogkrans.com).
Kjørte forbi butikken på veien til hytta og fikk bl.a. med meg klokka. Likte så godt fargen på den, så det er denne fargen jeg gikk ut fra for å bestemme tilbehøret i hytten...
-Håper jeg ikke blir lei av klokka da, for nå har puter, duker, 2 jærstoler, klesklyper og diverse nips fått slik farge...

Fargen er isblå/lys turkis - ikke Emmeline-lyse-blå... Sorry.
Tror nemlig jeg vet hvilken farge du er ute etter...

Snakker om klokka, nå viser den middagstid... må stikke...

Klem Marit

Grip dagen sa...

Jeg støtter de lokale interiørfruer og har handlet klokken min hos Krims & Krans (www.krimsogkrans.com).
Kjørte forbi butikken på veien til hytta og fikk bl.a. med meg klokka. Likte så godt fargen på den, så det er denne fargen jeg gikk ut fra for å bestemme tilbehøret i hytten...
-Håper jeg ikke blir lei av klokka da, for nå har puter, duker, 2 jærstoler, klesklyper og diverse nips fått slik farge...

Fargen er isblå/lys turkis - ikke Emmeline-lyse-blå... Sorry.
Tror nemlig jeg vet hvilken farge du er ute etter...

Snakker om klokka, nå viser den middagstid... må stikke...

Klem Marit

Jeanette Jess1 sa...

Vakre hjem og interiør har blitt kjøpt opp av ett større forlag, defor har vivian og lonnie gitt ut sitt eget interiørblad istedet der de fortsatt hat sin egen stil.
Bladet heter Magasinet Jean Darc Living. Selges bla på landstil.no eller abboner på salg@jeandarcliving.dk

Håper dette hjelper deg.
mvh
jeanette ;o)

Ann Helen sa...

Titt tei! Da har jeg også fått sett deg på TV; web Tv! Så FLINK du var! Ingen røde kinn eller stotrende setninger, slik jeg ser for meg jeg ville hatt, hehe:)
Skikkelig gøy å se!
Nydelige nye gardiner forresten!
Jeg tenkte å begynne på mine i kveld. Stoffet har ligget siden i høst, hadde ikke noe lyst på lysturkise gardiner da, men nå lengter jeg etter vårfargene.
Ha en fin kveld!

camillaslykke sa...

Hei.
Så koselig... Morsomt innslag på tv!
Blitt kjempefint med de nye gardinene.
En flott blogg du har:)

lavendel mio sa...

Flott at du fortsatt vil være Emmeline,for det er jo det du er for oss her inne.Og jeg som har gleda meg til å kjøpe Vakre Hjem og interiør...hmm de må skjerpe seg:/

Ha en flott kveld:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Tror jeg dauer av latter, orange kjøkken, ha ha ha ha

hvitstil.com/Christine sa...

Oioioioi, jeg husker godt det gule kjøkkenet i tid for hjem? Tenk at det var på nære nippen det kunne vært hos deg!!! Jeg husker jeg tenkte at jeg ville begynt å grine om det var mitt kjøkken!

Klem til deg

Min Verden sa...

Haha - Emmeline. I rampelyset har nok noen og enhver ønsket en kjapp slankekur. Vel, det kan man ikke gjøre noe med - iallefall ikke på øyeblikket. Vel, jeg vet hvordan du har det :) Det var jo ikke dette jeg skulle si, det jeg skulle si er gratulerer med all oppmerksomheten. Det er jo hyggelig å få litt oppmerksomhet - synes du ikke? Jeg fikk ikke opp programmet, men skal forsøke igjen i morgen. Nå er det natta. Lykke til videre og go girl! Hanne

Bdicte sa...

Har så lyst å se da du var på sveip, men får ikke sett klippet på nett-tv. Den nekter å spille av. Men jeg skjønner du har gjort god figur:)

Jeg ble selv kontaktet av en journalist fra "Nordlys", som er landsdelsavis her i nord-norge. (Jeg bor i Tromsø) Og de kommer for å gjøre en sak om meg og blogging i neste uke....må si jeg gruegleder meg, hehe!
Så nå må jeg gå å pusse opp, vaske ned og klippe håret, haha

Ha en fin dag!

Anonym sa...

Hei kjære Emmeline:)
Du gjorde en kjempeflott og sjarmerende TV-opptreden:=)

Ha superfin helg:)

Anonym sa...

hei
utrolig fin blogg du har!

tinemor sa...

Vakker lykt!
Og gratulere med "berømmelsen"!!!
Så gøy å se deg på tv!!!!!
Du ser så kos ut. ;-)
En meget god representant!!!!
Ja, jeg ble også VELDIG skuffet over Vakkre hjem!!!
Vivian og Lonnie har trekt seg ut av bladet, og det er ikke vanskelig å se.
De har startet et eget blad, Jeanne dárc.
Det er bare HELT FANTASTISK, og du får kjøpte det i interiørbutikker som selger deres varer.
Se nettet.
Det bladet har jeg lest mange ganger allerede, og det er masse lekkert og mye innspirasjon.
Spørs om jeg etterhvert kommer til å slutte å kjøpe Vakkre hjem, -hvis det fortsetter å være slik det var denne gangen....
Synd!
Det var jo et så vakkert blad!
Ønsker deg en strålende helg!!!
Klem

Anonym sa...

"se! se! Emmeline e på tv" - føltes jo som om det va nån æ kjente godt som va på skjermen. Men det blir vel sånn her i blogglandia.. Var veldig gøy å se deg på ordentlig, du var så flott på tv! Skikkelig bloggkjendis nå :)

Håper du har ei fin helg!

Related Posts with Thumbnails