søndag 8. februar 2009

SmykkelykkeJeg fikk et skjønt hjertesmykke til morsdagen, og ble veldig glad for det! For noen dager siden kom det et annet smykke i posten til meg også. Jeg vant nemlig i Living White sin konkurranse der premien var et smykke av Amanda Egilson.Gjertrud syns det er så trist at jeg ikke har giftering. For mange år siden hovnet fingeren min plutselig opp da jeg var på jobb. En god kollega kom løpende med en tang og klippet ringen av fingeren. Ringen ble lagt i et lite skrin, men etter noen år var den borte vekk.Nå har jeg altså fått dette smykket med navnet på mannen min. Jeg syns det er kjempekoselig, selv om han er-du vet: SKEPTISK! Amanda lager NYDELIGE smykker, og jeg er veldig fornøyd med mitt. Det er både unikt og orginalt.

Etter å ha printet ut tovetøfleoppskrift i forrige innlegg, har jeg bestemt meg for å begynne å strikke igjen. Dermed begynner jeg en ny uke med strikkestart! Kos deg du også!

23 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelige smykke, begge to!
Og den oppskrifta såg koseleg ut.
Ha ei flott veke.
mvh sig

Christinas låvebutikk sa...

Nydelig smykke, artig å ha!
Håper du har hatt en fin dag!

Fjordheim sa...

For noen nydelige smykker.
Jeg måtte også ta av meg gifteringen for noen år siden pga utslett. Og da forsvant den jo etter ei stund. Så jeg gikk lenge uten ring, men savnet det. Og etter at en mann kontaktet meg fordi han såg jeg ikke var gift, så fant min mann ut at det var visst på tide å kjøpe en ny ring til meg. Og den har nå vært på i mange år. Heldigvis uten utslett.
Lykke til med strikking av tøfler.
Ønsker deg ei flott uke :)

Bianca sa...

Så vakre smykker! Skjønner godt at du er fornøyd jeg :)

Photo-Me-Life sa...

ÅÅÅÅÅ hvor fint det var, nesten så jeg er missunnelig:) Jeg er glad for at du fikk det slik du ønsket jeg:) Hun har bare superfine smykker den damen.

Slit det med helsa Emmelinemor. Jeg er glad for at det var du som fikk det.

Anonym sa...

Nydelige smykker, jeg må bare skrive og fortelle at jeg er blitt helt hektet på sidene dine. Er innom flere ganger for dagen. Det er like spennende hver gang.

mvh
M

Stine sa...

Så nydelige smykker!
Det med hvit og rosa pynt og navn på tror jeg at jeg skal ønske meg med mannen! :)
Ha ei fin uke!

Løvetann sa...

Så fine smykker!Ønsker deg ei fine veka, du må nok begynna den med å spa deg ut...

Monica sa...

beggge smykkene var kjempevakre!! lykke til med strikkingen, det er jo rene kjære terapien å sette seg ned foran et koselig strikketøy! ha en videre flott dag!

Prinsesse Elin sa...

Hei you....
Jeg har det travelt i dag og ringer deg i kveld. ( for jeg vet av erfaring at en samtale varer ikke i 2 minutter. ha ha ha ha ha)
Barnehagen kaller;O)

Prinsesse Elin sa...

Forresten så har du en veldig romantisk mann....smykke og greier. Ikke hvilket som helst smykke heller. Så heldige. Tror E må lære S noen romantiske knep....ha ha ha ha ha

Eg ... sa...

Nydelig smykke det med navnet på, du... Veldig flott og spesielt. Kjekt med sånne ting som ikkje så mange andre ha :-)
Ha ei fin veke
- god strikking!

Frøken Lykkelig sa...

Du har en nydelig og inspirerende blogg:-)) Smykket var vakkert! "Slitan" med nytt smykke:-))

Anonym sa...

litt sein med å gratulere med både vell overstått morsindag og det at du var på tv..jeg så både deg, hørte sangen, og så kjente blogger :)
kjempeflott
ha en forsatt fine uke

Anonym sa...

Fina smykke :) Hade bra // http://blomsterknoppar.blogspot.com

Sivs hus sa...

Hei, Herlige smykker du har fått:-) Ha en fin mandag. Klem Siv

Anonym sa...

Heisann!
Må virkelig si jeg beundrer bloggen din! Jeg er en ivrig tilhenger som klikker meg inn hver dag. Blir alltid vill av begreistring for dine fantastiske hverdagshistorier, kreative løsninger til både vindu og sko-skap :-) Burde skrevet bok du!! Kan også legge til at jeg er en god kunde for vakre Green Gate. I den sammenheng lurer jeg på om du vil røpe hemmeligheten din for hvor du har fått tak i de lyseblå koppene dine? Du sa du hadde bestilt de. De to butikkene jeg vet om, som selger Green Gate i denne nå for tiden oversnødde byen har de ikke. Har selv pakket ned de rød-prikkete og merker jeg savner dem veldig... Der hadde de lyseblå blitt en god erstaning...
Med vennlig hilsen
Polkadott Anne :-)

Emmeline sa...

Hei Polkadott Anne:)

Det er ingen stor hemmelighet. Jeg har rett og slett stukket innom Berthas Oldebarn og spurt om hun kan bestille noen lyseblå kopper med hvite polkadotter pluss litt annet til meg...

Tidligere har jeg bestilt direkte fra Danmark og fått varene sendt til min niese som også bor i Danmark, men nå tenkte jeg at det sikkert vil fungere like greit å gå rett i butikken og hente når de nye varene ankommer i løpet av februar. Jeg gleder meg allerede;)
Lykke til med jakten...

home 4us sa...

Heldige deg. Fine smykker. Jeg fikk en pocketbok i morsdagsgave...
Er jo glad i bøker, men det var jo ikke særlig romantisk da.
Kjenner meg mye igjen i termometermannen din. Har en maken..haha

MeyBiMe sa...

Nydelig smykke!!!!!
Dette kunne jeg også ha tenkt meg med bokstaver på....
Gratulerer forresten :-)

Unknown sa...

Nydelege smykker, Emmeline:0)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan i snøvære! Nå er jeg bekymret om det blir vår i det hele tatt...hvor mange dager med regn må til for å bli kvitt denne mengden med snø mon tro, puhhh!
Her fyres og fyres det i ovnen, knirker og braser inni der, blir aldri varmt nok for meg, de andre i huset ber om nåde og henger ut dørene etter luft he he

Lekre smykker, heldige deg. Får alltid lyst til å gå med smykker når jeg ser slike fine,...er flik til å kjøpe men ikke til å gå med de:o)
Ha det fint da.
Klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

...hauger med skriveleifer men det overlever du :o)

Related Posts with Thumbnails