fredag 21. november 2008

Mummihus i mørketidenDe som følger med her hos meg, vet at jeg har bestemt meg for å ha shoppingstopp frem til jul (Dette gjelder selvfølgelig ikke julegaver.) I dag har det likevel kommet nye ting i hus. Jeg bestilte varer hos Mona i Boligfryd lenge før shoppingstoppen ble innført, og jeg måtte le for meg selv da jeg fikk pakken i dag.


Jeg har nemlig to søte hus fra Walters og co, og hadde så lyst til å kjøpe et tredje. Husene skulle stå fint på rekke. På faste vanlige måte bestilte jeg uten å følge med, og i dag kom huset. Hehehe.... Lyshuset var MYE større enn de andre som jeg har, og siden skjebnenes ironi liker å tulle med meg, så viser det seg at jeg har bestilt et Mummihus. Nå mangler bare en liten Mummimamma med rødt forkle og veske som skal stå foran huset og ønske alle GOD JUL;)

Jeg kjempefornøyd med det lille store huset mitt som skal få stå for seg selv. Tusen takk til Boligfryd for skjønn liten huspynt som jeg fikk i gave. Den har fått plass på hyllen:)

Jeg kjenner at det begynner å krible litt i juleplanleggingstankene mine. Av alle årets interiørbladene velger jeg Maison som årets julefavoritt.
Jeg likte flere av hjemmene som blir presentert denne gangen, og svak som jeg er for hvite gulv så må jeg si at jeg godt kunne tenke meg å ta en pause foran denne kakkelovnen!
Mitt eget juleinteriør blir dog ikke så hvitt...Selv om snøen i øyeblikket laver ned utenfor.Jeg har også fått noen andre FANTASTISKE ting i hus som jeg skal vise mer av i morgen. De fortjener skikkelige bilder knipset i dagslys, og det står på planen:) SEE U!

18 kommentarer:

Guttemamma sa...

God natt du Emmeline!! kjempefine lyshus,ønsker meg veldig jeg og...! Hilsen fra meg

tinemor sa...

Så utrolig flott hus
Og, ja, jeg tenkte også på Mumihuset da jeg så det!!
klem

Ingunn LGF sa...

Så flotte hus!!

I morgen er det fredag!!! :-)))

Klem fra Ingunn

liven sa...

Kjempefine hus :O)
de er så koselige....spesielt nå på denne tiden!!
Har et jeg.....som kommer fra Molly's:O)
Ønsker deg en fin helg Emmeline.....Vi skal jo ha vinter i noen dager nå!!

Maliva`s verden sa...

Så fine hus du har fått tak i også.Jeg fikk mine i går og er kjempefornøyd. Ønsker deg en god helg:)
malivasverden

Klaffen sa...

Oj oj oj! Det må jeg si. Huset var flott, og skulle nok bare BO med deg:) gleder meg til å se mer, etter en lengre bursdags feiring her. God helg lille venn. klem i bøtter & spann

Ann Helen sa...

Hihi, så herlig at du har fått deg et ekte Mummihus:D Tror jeg må skaffe meg Maison. Både det og Interiørmagasinet er blader jeg ikke har kjøpt på mange år, men har hørt flere si de har tatt seg opp begge to. Jeg fikk ROM 123 i går, julenr, og det var riktig, riktig dårlig for å si rett ut.. Kunne glidd rett inn på Ikea, for å beskrive det stilmessig;-)
GOD helg!!!!:D

Karna sa...

Det ble nå fint dette Emmeline?!

Koser meg også med de nye bladene som kom nå i uken, Interiørmagasinet, Bonytt og Maison samme dag...herlig!

God helg!

Julies sa...

Synes hyset var fint , jeg.Størrelsen også - det gjenspeiler jo virkeligheten akkurat slik den ER i en småby ! Små hus tett i tett og plutselig er det noen som bestemmer seg for et stort ett - midt iblant de andre.Og bloggverdenen gjenspeiler jo virkeligheta...
God helg til deg .

ceciliegrut sa...

Skikkelig fine de lyshusene, og nå fikk jeg enda mer på et selv :o) Vi er nemlig mummi-fans her hjemme. Mannen har til og med fablet om å bygge et mummihus/lekestue i hagen, haha, men det kunne jo blitt skikkelig stilig!

Klem

☆Therese sa...

De husene er superfine, skal hente et fra Strandlykke på posten i dag - gleder meg !!!

Jeg kjøpte også Maisons julenr. (kjøper ikke det bladet fast), og ja, det var mye fint i det. Bildene du viser fra det er herlige. Skal kose meg mer med det bladet senere i dag :o)
Ønsker deg en herlig fredag,
klem

Anonym sa...

Hei Emmeline..Flotte sinkhus!
Jeg har alltid hatt dilla på sink i alle former..Må få takke deg for at du linket til meg da du skrev om julebøker!Jeg er litt treg til å se ting snille deg! Så bare boken med en gang jeg..
Har nok fått mange nye lesere takket være deg..Merkelig nok!
Jeg er jo ikke i nærheten av å skrive så morsomt og fengende som deg!Antagelig forsvinner de sakte men sikker igjen ;)
Mumitrollet har alltid vært en favoritt hjemme hos oss..Tror vi hadde alle filmene av Mumitrollene etter hvert..Mumihuset i plast ligger på loftet nå, men vi har mange gode minner..
Ha en fin helg! hilsen Kardemomme :)

mali-mo sa...

Syns Mummihuset ditt var både fint og koselig jeg ;) Skal bli spennende å se dagslysinnkjøpene dine ;)

Her har jeg kravlet meg ut av sengen for en stakket stund...bronkitt, bihulebetennelse og snev av lungebetennelse. Antibiotika meg her og der og snart ryggen av ledd fordi jeg har ligget så lenge. Merker at febertåken begynner å lette, og etpat bloggbesøk tyder vel på at jeg er på bedringens vei?

Herlig vannaerobic under her, må bare si jeg beundrer deg som er tøff og hiver deg utpå! Tror jeg hadde gruet meg ihjel før noe sånt jeg. Og meg vann-i-nesen skrekk i tillegg..

Ønsker deg en fin dag/ helg!

Charlotte sa...

Utrolig fin blog, har nesten vært gjennom alle sidene dine nå. Gleder meg til å se mer!

Hilsen fra landet sa...

Næææmen så nydelig da! Det er da bare fint med ulik størrelse! Så bra at du rakk å bestille dette før shoppingstoppen da! :fnise:

Anonym sa...

Fint mummihus da;) likte også årets maison, bortsett fra at huset på forsiden også var i det danske bo bedre..og der var jaggu også ei hytte som kom i vakre hjem osv (ja må jo kjøpe det til jul..) og i neste nosrske bo bedre kommer også et som var i det danske..puh..tror det ble riktig..sånn går det når man kjøper ti interiørblad på tio uker..forresten så er lantliv som er ute nå veldig kooselig! Good helg!! Inkala

Anonym sa...

eh skulle være to uker ja, er ikke så svensk at det blir tio nei. Sånn går det forresten når narvesen har 25 %.. inkala

Anonym sa...

Hei, hei :-)

Koselig blogg du har altså. Må stadig innom her jeg.
Fine lyshus du har. Selv fikk jeg tak i et rødt hus i går og er veldig fornøyd. Tror det blir koselig i vinduet til jul.
Søt liten gris på det nederste bildet forresten :-)
-LilleMy-

Related Posts with Thumbnails