fredag 7. november 2008

Skal det være et blogginnlegg i tussmørke?I dag har vi endelig kommet i rute med huset her hjemme, men hva hjelper det? Allerede når man kommer hjem fra jobb skumrer det, og bildene blir mørke og dunkle. Dersom det skal bli noen fine nye bilder på blogginnleggene, må jeg visst stå klar med kameraet i morgen formiddag. Da gjelder det å knipse slik at jeg har bilder til en hel uke.

Mens jeg har vært bortreist har julen inntatt både butikker og blogger i bøtter og spann. Det er visst på tide å ta et overblikk over hva som befinner seg i de seks kassene med julepynt. I fjor forberedte jeg jul fra tidlig i november og skrev et innlegg hver dag i desember. (*PUH) Jeg har ikke planlagt tilsvarende stunt i år, men det er faktisk veldig kjekt å blogge i førjulstiden.

Jeg har jo bestemt meg for å være moderat med innkjøpene mine i år. Jeg har likevel en plan om å prøve å lage en litt alternativ jul i hvitt, sølv og turkis på et av rommene. Så får vi se om det blir en realitet!
Bildene er hentet fra bloggen i desember i fjor;) Den nydelige julestrømpen er sydd av Metteflette! Julebokstavene mine er laget av Den gode feen sin kjekke mann!

Forhåpentligvis er jeg tilbake med nyknipsede bilder ganske snart. ( Utrolig kjedelig å vise de gamle bildene omatt og omatt) Ha en fin fin fredagskveld så lenge;)

13 kommentarer:

Anita sa...

Fine bilder det da, selv om de er gamle;o) Julestrømpene fra Metteflette er bare såååå vakre!!! Ha en koselig helg! Klem!

Frk .Fischer sa...

Så koselig du har det hjemme...det blir gøy å følge bloggen din..så flink du er!!!

Ingrid sa...

Takk og pris for at bildene var fra i fjor! Jeg trodde jaggu at du hadde pynta til jul allerede!! Hehe...
God helg - uten julepynt i stua! :)

by Siv sa...

Du kan jo trygt hente frem den gamle pynten din :)
Kjedelig med tidlig mørke ettermiddager, godt det er helg nå og dagfri!
Bra at du er back in business
Ha en finfin kveld
*Siv*

mali-mo sa...

Halloen snuppelure ;)

Ja, tusmørke høres så koselig ut som fotomotiv, men her blir det bare mørkt med lange skygger og ikke bra bilder ;) Men tar gjerne dine reprisebilder jeg altså!

Har fått slept hjem en nyanskaffelse idag, etter endel muskelbruk og litt dramatikk har vi fått et gammelt klenodie i hs (eller i det minst i hagen da) hehe. Støpejernsbadekar....endelig!!!!!Blir neppe noe bad med det første...det er ikke helt i badestand ennå for å si det fint ;) men kjekt med et nytt prosjekt (vi har jo nesten ingenting å holde på med fra før, fnis). God helg!

simmas hus sa...

Velkommen hjem! Fine bilder fra ifjor. Høres spennende ut med sølv og turkis.
Ha en fin helg. Klem

Prinsesse Elin sa...

Jepp....da var skolehuset åpnet. Å vi solgte og vi solgte. Her sitter jeg med bena høyt hevet og kinamat på fanget å NYYYYYYYTER å ikke sy men se tv. he he. Ha en herlig kveld du skjønne emmeline:O)

Line sa...

Jeg synes fjorårets bilder tåler resirkulering godt!
De alternative julefargene hørtes spennende ut!

Ønsker deg en fin helg, med eller uten blitz ;)

Den gode feen sa...

Heilt topp med gamle bilder innimellom, men gledar meg sjølvsagt til å sjå nye også :) Trur eg også skal prøve å få knipsa litt i morgon :) Ha ein super kveld :) Klem

Anonym sa...

Hyggelig du er tilbake, Emmeline. Kjekt å følge med på bloggen din, med tilforlatelige og upretensiøse betraktninger om mangt og meget:-) Mvh Siri

Fjasevas Huset sa...

Vi gleder oss så til jul alle sammen, så det er aldri for tidlig å starte. Butikkene har jo startet for lenge siden, og vi dilter letter selv om vi bestemte oss for å ikke la oss rive med:-)

God helg!

Olstad sa...

Velkeommen tilbake, grådig fine førjul/julebilder. Jeg gleder meg til jul. Vil vete litt me då ta frem julestasen for vil jo ha jul litt når det blir jul også.

God helg.

Ida sa...

Jada, julen er her PLUTSELIG! :-) Har også sett den voksende mengden av juleinspirerte blogger og juleting og tang i butikkene! Ikveld observerte jeg den første (kanskje!!) julereklamen på tv'en også! Det er bare å innse - julen er her snart :-)

Om du ikke skal kjøpe ny julepynt i år - så må jeg få foreslå en ting- IKKE gå i butikker! For helledussen så mye VAKKER julepynt som finnes i år.. kremmerhuset, farmors hus, living.. vet du hva.. de har såå mye fint.. det er komplett umulig å la være å kjøpe noe! :-)

Koselig at du er Back in business! :-) Og kjempefine bilder fra i fjor jul! (er så fersk innenfor "miljøet" at jeg ikke har sett dem før jeg..hihi!)

Klemmer fra ida M/ ønske om en fiiiin helg! :-)

Related Posts with Thumbnails