søndag 16. november 2008

Helgen er over -puuuh!Tusen tusen takk for fantastiske og skjønne hilsener på innlegget under her. Må bare sende en spesiell hilsen til Lisemoren; alt er i den skjønneste orden. Jeg smilte for meg selv da jeg leste kommentaren din, du er en omtenksom dame og du er ikke alene.

Det er klart at meningsutvekslingen som utartet på bloggen her torsdag kveld og fredag morgen satte tankene i sving. (Innleggene er slettet, det ble bare helt håpløst til slutt) Terskelen for hva man kan tåle å lese om i en blogg er nok svært varierende fra person til person, og denne bloggen passer slett ikke for alle. Folk får mene det de vil. Da jeg var lærer i gode gamle dager hadde jeg et ekstra hjerte for småtassene som var litt rampete, kanskje fordi jeg er litt rampete selv!
Grunnen til manglende blogginnlegg er faktisk bare at helgen har vært travel, med 15 års dag på fredag, lotteriarrangement på lørdag og spontant besøk fra mine foreldre, søsken og deres barn nå i ettermidag. Tilslutt var vi 18 personer skvist sammen i stuen. Nå gleder jeg meg til å synke ned i sofaen sammen med årets JuleMaison, som har lagt uoppdaget under stuebordet en stund.
I går kom det en overraskende pakke i posten. Lappesola hadde sendt et rørende kort! TUSEN TAKK JEG SMILER ENDA!!! Hun hadde også sendt disse fantastiske tingene som hun har sydd.
En lekker klesklypehenger som jeg skal ha til hårklemmer og strikk, og som skal få plass på veggen ved klesskapet mitt. I tillegg hadde hun laget en knallgøy polkadot mønstret sminkeveske i skikkelig GreenGate look!
Sol er bare FANTASTISK flink til å sy. Tingene har gått på omgang i besøket i dag, og vi bøyer oss i støvet over det nydelige håndarbeidet! Dette var så lekkert, tusen tusen takk for gaven!

Jeg er også så imponert over at du kjenner meg så godt. Disse stoffene er jo bare midt i blinken for Emmeline. Mitt hjerte banker nemlig for lyseblå rosemønstre, og polkadotter. Til Belinda, som var så rasende på torsdag; jeg anser dette for å være en rosemønstret blogg, nemlig!

Fredag skurte jeg badet i rekordfart. Etterpå knipset jeg disse bildene fra soverommet. Jeg måtte bare ta bildene med på bloggen til tross for dorull i vinduskarmen. Jeg har nemlig funnet ut hva jeg ønsker meg til jul av Emmelinemannen; og det er lister rundt soveromsdøren.

---og videre ønsker jeg at vi får malt vinduskarmene på badet. (Egentlig et litt meningsløst ønske, jeg liker vanligvis helst å gjøre malingsjobben selv...)
Jeg skal forsøke å komme litt kjappere tilbake. Torsdagens møte med vannaerobicens gleder var et sjokk, og jeg tror jeg må skrive litt om det. Sarte sjeler trenger ikke å komme tilbake til den lesningen;) Klem til resten!

34 kommentarer:

silje-sin sa...

Hei på deg;) Jeg har visst ikke fått med meg hele saken her,men jeg sier som jeg har sagt før, vær deg selv, og fortsett som før!! Jeg digger deg! Og hvis folk ikke gjør det, hvorfor skal de lese bloggen din da! Mye rart å henge seg opp i synes da jeg;) Ønsker deg en FLOTT ny uke! klem fra silje.

Anonym sa...

Hei,

Så fint innlegg med skjønne bilder, heldig er du som fikk så skjønne gaver :)

Synd at det har vært uro rundt Emmelines Blogg, visste ikke det og håper det er avsluttet nå en gang for alle!

Vannaerobic hørtes fantastisk gøy ut, når vi var på Sunwing Resort hotel i sommer var vi med på det hver dag og det var bare så rågøy!!

Ha en fin søndagskveld :) Klem

by Siv sa...

Kjempeheldige du som har fått så flotte gaver!
Vi får håpe din kjære tar seg en tur innom bloggen og noterer seg flittig julegaveønsker, ingenting er bedre enn slike gaver...
Gleder meg til nytt innlegg :)
Ha en fab kveld
*Siv*

Two sa...

Er så enig med dine besøkande, tinga frå Lappesola er berre nydelige, og også nydelige til deg og huset ditt! Ser i innlegget ditt at eg må ta meg ei leserunde på torsdagsinnlegga, lurer på om det er nokon som smugleser ting dei ikkje har godt av???? Eller aller helst skulle ha gjort sjølv kanskje?? Kos deg i sofaen med Maisonen, eg har kikka i mitt blad, og der er mykje fint å bli inspirert av som vanlig. Men ein må bla i det maaaange gongar, og det dukkar alltid opp noko nytt. Ønsker deg ei givandes veke, er jammen begynt å glede meg til vannhistorier..... Helsing Juliann!

Tove sa...

Du skulle ikkje ha sagt at det var ein dorull, eg hadde trudd det var ein vakker vase eller ei tom blomsterpotte, hi, hi! Det ser ut til at du har hatt ei travel helg med huset fullt - men kjekt var det nok lell!!! Her laddar vi opp til ny veke med ein liten klunk raudt i glaset! Ha ein fin søndagskveld!

krinkelkroken sa...

Så skjønn gave!
Forstår det har vært litt "røre" på bloggen din, fortsett som før du Emmeline,elsker bloggen din!
Høres ut som en flott men hektisk helg;)
Vi tytes;)

Anonym sa...

Supre gaver!

Tove sa...

Takk for tipset, spørst om eg må ha meg ein ferjetur til Kremmerhuset! Grattis med super gåver, forresten! Og du, den klunken med raudt som eg nevnte i ein tidlegare kommentar... Eg klarte å kvelve glaset då eg slengde føtene på bordet for å gjere meg komfortabel med PC`en... Hi, hi!!! Slik kan det gå!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Sååå fine saker du har fått, slitan!!

Sitter her og shopper og byr på danske Trendsales hihi, har du vært innom der? Mye gøy, så nå har jeg nettopp vunnet en søt Maileg guirlander som jeg har ønsket meg så lenge, men som har vært utsolgt...da er trendsales god å ha og en smule billigere kan det bli, ca en hundrings spart på den, smiiiil her!
Ha en søndagskveld.
Klem

Hulda sa...

Så koselig at du fikk gave fra Lappesola, hun er faktisk kusina mi. :) Kjempefine ting hun syr ja, den klypeholderen var nydelig, flotte farger. :)

tinemor sa...

En fullbooket helg skjønner jeg
;-)
Kost med besøk.
Og nydelig gave du har fått.
Ekstra kost når det er handmade!!
Ha en flott uke.
Klem

Lisemoren sa...

Så hyggelig å ha deg tilbake, og at du ble glad for bekymringen min. Du pleier jo være så flink å skrive noe hver dag.Veldig bra at du fikk kost deg i helgen. Nå gleder jeg meg til vanngyminnlegget, fniser litt allerede. Jeg har en venninne som prøver å få meg med på pilates og flyt på sats, men jeg har vridd meg unna så langt, selv om jeg godt kunne trengt det. Ha en flott uke : )

Rådyrveien sa...

Hei på deg!
Skjønner du har hatt en travel men koselig helg.
Så flotte gaver du har fått! De var vel fortjent!
Gleder meg veldig til å lese om vannaerobicen din. Blir sikkert et SUUUPERT innlegg som alltid!

Ønsker deg en flott søndagskveld og ei trivelig uke!

Hilde

Huset på toppen sa...

Vel overstått helg:-)
Ja, nydelige gave du har fått.
Jeg fikk ikke med meg hele saken her,men Emmeline Stå på. Du er en utrolig flott dame som er deg selv og deler dine tanker,interesse for interiør med oss her i bloggialand:-)

Ønsker deg er riktig god natt
og uke start:-)
Klem

Anonym sa...

Jeg kjøpte lodd av din sønn, og jeg fikk nå med meg at du stod der du også :) Du vet nok ikke hvem jeg er, men jeg har en ganske mye yngre bror som har hatt deg som lærer på Landås for noen år siden. Hilsen en trofast leser, 20 m nedi gaten.

Ingunn LGF sa...

Flotte innlegg med koselige, inspirerende bilder som alltid. Gleder meg allerede til neste innlegg jeg.

Ha en flott uke, klem fra Ingunn

Emmeline sa...

Hmmmmm.....Spennende hilsen fra anonym landåsboer;
Jeg blir jo bare SÅÅ nysgjerrig når noen av mine lesere har kjøpt lodd av min sønn mens jeg stresset med å sette opp premiene sikkert, hehe!
Tusen takk for støtten iallefall.
Lurer på om du er en jente som har vært aktiv i håndball??? For det var en søster til en av mine elever som kjøpte lodd da jeg var der og du bor nedi veien i et fint hus? ELLER...?

Photo-Me-Life sa...

Ble nyskjerrig på hva som har skjedd her på Torsdagen som jeg ikke har fått med meg...

Blåbærpai sa...

Lekker stove med raudt innslag!

Kor fine gåver du har fått!Velfortent! Ha ei knakande god veke!

Blåbærpai sa...

Lekker stove med raudt innslag!

Kor fine gåver du har fått!Velfortent! Ha ei knakande god veke!

Anita sa...

Du krydrer min hverdag!!! Kommer helt klart tilbake for aerobic lesing! Gleder meg! Ha en strålende uke, kjære du!!

Mi :) sa...

Kjære Emmeline, den eneste ene!
Vi er mange som ikke har fått med oss den store tornadoen som sveipet over Emmelines før helgen, men skjønner at det rev opp en del på sin vei. Hold deg fast i vinden du, Emmeline - vi er mange mange MANGE som er glad i deg akkurat slik du er. Det er ganske snodig hva noen henger seg opp i og kan lage store ting ut av - det er min erfaring i livet iallefall. Men du er deg og bloggen din gjør mange glade, rørte, lattefulle, positive, kriblende, kløende, hoppende, dansende og sprudlende. Fortsett som bare du kan, Emmeline vår :)

Mi:)

Monicas sa...

Du...rødt og hvitt...akkurat som jeg ønsker det..men jeg har en mann som ikke tror at en hvit sofa blir fin..nå skal vise han bildet herfra.. Innmari koselig blogg...synd det har vært ukoselige innlegg, (har ikke fått det med meg) men håper at alt er ok nu da...ha en strålende mandag...kommer gjerne innom her igjen....

Anonym sa...

Hei Emmeline. Har (heldivis?) ikke tittet innom bloggen din på et par dager, jeg har visst sluppet å lese sure kommentarer fra negative mennesker. Ikke bry deg om disse du, hev deg over de og se på alle de hyggelige kommentarene du får. Jeg er glad fordi du muntrer opp hverdagen min, og jeg skjønner at det ikke ligger noe som helst ondskap bak det du skriver. Du er morsom og JEG liker det du har å melde. Ha en flott uke, både du og dine. Klemmer fra Hilde Ps. gleder meg til aerobic-skrivingen, høres ut som et spennende prosjekt.

☆Therese sa...

Jeg har heller ikke fått med meg diskusjonen her/eller meningsytringene eller hva det nå var, men som silje sier jeg; vær deg selv og fortsett som før.
De som ikke liker det kan la være å lese... Nok om det (som jeg jo egentilig ikke vet hva dreide se om...).

Så nydelige saker du har fått, de glir nok rett inn i Emmeline hjemmet ja :o)

Ha en god uke,
klem

Anonym sa...

kursa meg på karmøyno i forrige uke og helgen er jo over før den har begynnt. skjønner jo at desomikkevilandrevell har vært på ferde igjen.

god klem til deg emmeline

- B sa...

Her har jeg visst gått glipp av noe, men jeg har fått med meg den overveldende støtten du har fått.

Den er velfortjent, og jeg håper du tar det til deg!

Elsker å lese bloggen din, til tross for at jeg ikke er spesielt begeistret for f.eks Greengate. Du skriver drivende godt, og DET elsker jeg!

Stå på!

Tyra sa...

Oooh, for en flott "pose" det var! Og akkurat i Emmeline-farger!!
Det er hyggelig med besøk, og desto mer deilig er det å sette seg ned litt etterpå, og roe ned. Setter pris på å få litt tid til bare meg selv av og til, og jeg blir vel kanskje litt "bjeffete" i svarene om jeg sitter fordypet med ett eller annet interiørmagasin og blir spurt om ett eller annet. Bør vel kanskje skaffe meg et "ikke forstyrr, mor leser" skilt...
Hilsen Cathrine

Guttemamma sa...

Hva har jeg gått klipp av??Kortversjon...?

Trines Hus og Hage sa...

Hei på deg, Emmeline!
Å, hva man blir glad for å lese sånne gode ord som du skriver til meg på bloggen min. Jeg blir helt varm innvendig, bare så du vet det! Takk, kjære bloggvenn!
Har lest og sett at det har stormet litt på Emmelines i det siste, og har også sett at støtten du får og positive oppomuntringer er ti tusen ganger flere enn de sure oppstøt. Det er bra, jeg heier alltid på deg, vet du. Min kjære og jeg satt og koste oss med Ikeainnlegget ditt her en kveld. Så takk for den!
Håndarbeidet fra Lappesola var kjempefint,ja. Smakfulle stoffer og en veldig skjønn gest og herlig omtanke å sende deg en slik, men så fortjener du det også virkelig.
At du er ei skikkelig polkadottdame, er lett å se i stua di. Lekkert!
Håper tiden strekker til slik at julepynten din kommer ned denne uka. Det blir nok i helga for min del, noe jeg gleder meg til for det er alltid stas. Nå må jeg hive meg rundt her. Ei god venninne kommer snart og vi skal ta kveldstekoppen sammen og skravle og strikke! Koselig!
Klemmer fra Trine PS: Kos deg med Lev Landlig!

Klaffen sa...

Så fine gaver da, og velfortjente Emmeline. Ja er det ikke rart, de to tilmålte "kosedagene" virker kortere enn de midt i uken! Som om de frarøves på ett vis! Hmm... Jeg synes Emmeline mannen skal gjøre kort prosess, kline til med lister og alt, så blir det jul og blide familiemedlemmer! Det hadde det sikkrt blitt uannsett, men du kan jo benytte dette som ett lokkemiddel :) Heia Emmeline.. Vannaerobics? jeg har vørt trener i Drammen jeg, i tre år. Atrig sport! klem

Anneli sa...

Du har alltid så koselige innlegg og fine bilder <3
Hærlig inspirasjon!

Jeg har ikke fått med meg innlegget ditt som fikk noen til å "krype ut av sitt gode skinn" og legge igjen sine "sure oppstøt"..
Jeg er av den formening at hvis man ikke kan si noe godt, kan man la være å si noe!
Håper du klarer å heve deg over at noen bare MÅ "slenge med leppa".

Jeg syns bloggen din er hærlig og hadde blitt lei meg om du hadde valgt å slutte bloggingen..
Stå på Emmeline!
Oppmuntringklem fra meg <3

Guttemamma sa...

HUff og huff. Vet du, det kan vel tenkes noen andre er litt sjalu...? Du er jo en av "sjefene" her inne, du skriver morsomt og viser mye fint. Og med så mange damer samlet på en plass, har det i grunn undret meg at det bare er "velstand", hygge og oppmutring..Det er vel noen dramaqueens som ikke unner deg alle dine lesere! Men som du sier, det er den ene negative og ikke de ti positive en kjenner i magen:-(. Go girl!! Klem

Frau Putz sa...

Hej Emmeline
Jeg har længe læst din blog - og jeg synes den er vældig fin og inspirerende.
Synd med de negative og altid ANONYME kommentarer. Jeg ville ønske, at folk kunne holde deres negative kommentarer for sig selv.
Mit råd til dig er, at du lukker for de anonyme indlæg/kommentarer på din blogg. På den måde kan de der ønsker at stå ved deres kommentarer stadig sende dem - mens de anonyme må gå !
Venlige hilsner fra Danmark

Related Posts with Thumbnails