tirsdag 18. november 2008

Vannaerobicdronning on her wayForrige torsdag var min aller første dag på vannaerobic. Jeg hadde mannet meg opp i en hel uke på forhånd. Hadde jeg visst at dagen ville bli så travel, så hadde jeg selvfølgelig tatt med meg badetøy på jobb. Emmeline jobber som kjent best under press. Dermed endte jeg med å løpe inn i en badedraktbutikk på vei hjem. Der kjøpte jeg en badedrakt på slump, uten å prøve engang. De som har sett meg live, skjønner at dette er et sjansespill på lik linje med russisk rullett.

Det eneste ledige Emmelinebarnet ble oppringt på vei hjem. Han fikk beskjed om å møte meg utenfor svømmehallen. Ta med det store blå håndkleet med blomster sa jeg. Det ligger på rommet mitt. Jeg har to kjekke sønner, som i motsetning til sine søstre ikke engasjerer seg så mye i detaljer. Blått stort håndkle med blomster, er selvfølgelig det samme som et blått håndkle. Punktum. -Uten blomster og på størrelse med et frimerke!
Når man er en Mummimamma som gruer seg for å gå i garderoben, blir det ikke akkurat bedre når man kun har et frimerke å tørke seg med.

Jeg var en av de første som ankom, og badedrakten passet perfekt! (*Stor takk til høyere makter) Så entret den ene etter den andre garderoben. Skjønne damer på rekke og rad, som ønsket meg velkommen med klemmer og entusiasme. De hadde et helt arsenal av utstyr i badebagene. Noen hadde badepølse med mathcende badesko, andre hadde badepølse med matchende badehette. Jeg tittet nok på badepølsene med skepsis i blikket, for damene fortalte at en av dem hadde spesialisert seg på å lirke ut pølsene som var låst inne bak gitteret i svømmehallen. Dermed ble jeg ustyrt med en stjålet pølse, og var klar for å sette i gang.
Musikken startet, og i samme øyeblikk var jeg bokstavelig talt på gyngende grunn. Dette er jo tross alt midt i sesongen. På lag med tolv damer som har jogget under vann i åresvis. Jentene hoppet og danset, de fløt og de vrikket. Alle i takt med musikken og alle under vann. I samme øyeblikk som jeg skjønte hva de gjorde, hadde de byttet fot. Tolv høyreføtter duvet over vannskorpen i takt med musikken -og en venstrefot....MIN!
Da vi var kommet til situps flytende på en badepølse måtte jeg gi tapt. Det var nummeret før jeg avgikk med drukningsdøden. Instruktøren trøstet og sa at jeg ikke måtte gi opp, samtidig truet hun med å si at de skulle hente meg om jeg ikke dukket opp neste gang.

Dermed har jeg nå en nyinnkjøpt badepølse ved siden av sengen. Som jeg forsøker å bli venn med på avstand. Som skal redde livet mitt under situpsene. Som skal forvandle meg fra den stygge andungen til vannaerobicens svane. En flytende Mummimammasvane med badepølse, badesko og matchende badehette i rosa. Ikke rart at jeg sover litt dårlig for tiden;)

56 kommentarer:

Bea sa...

hahaha, jeg lo godt når jeg leste dette! ;) jeg har selv vært på vann aerobic og synes det er KJEMPE morsomt, og ikke minst SÅ effektivt! instruktøren min sa at det er 1000 -tusen- ganger tyngre å gjøre ting under vann enn på land!
det er bare å holde ut, lykke til :)

Anonym sa...

Vet du Emmeline...du skriver så bra at jeg ser for meg alle dere damene som jogger rundt i bassenget. Du er bare helt utrolig flink til å skrive.

Og det blir nok lettere etter hvert når du har vært gjennom det noen ganger. You go girl :)

Prinsesse Elin sa...

Polkadottene vennen, polkadottene. Jeg elsker denne historen. Nå har jeg sittet og lest den 3 ganger. Men hva i hel... er en badepølse. Her på Å har vi kun sånne ting som baderinger og armringer. Å funker ikke det så får en heller drukne. Badesko brukes i sjøen slik man ikke skal trå på fjesinger eller krabber men i et basseng der det er slett grunn. Neste time så kommer jeg opp å sitter på kanten å heier på deg med en slik life guard line.( Baywatch) Når du har vært under vann lenge nok ser ikke du forskjell på meg og en av de finne guttene i denne serien alikevel.
Jeg synes du er så flink jeg. Jeg har ikke bada i basseng på leeeeeenge. Kan det være for at bassenet som eksisterer her i kommunen er som et....ja frimerke. Å nå skal de visst kutte ut svømmetreningen for unger i skolen også....spare penger.
AP STEMMER SEF. I MOT DETTE
(dagens reklamesnutt)Her har alle gått å lagt seg. Det er kun jeg og dina som holder koken. Å alle tilda englene, lysposene og andre kule duppeditter som jeg har kommet på kan være kjekt for penge sterke damer som ankommer skolehuset til helga. he he
( la oss iallfall håpe)
Nå er sy pausen over....nå er det bånn gass:O)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Å kjære vene Emmeline.. jeg har tatt vare på mummifamiliens søte badehus med brygge (sammen med ett tonn leker i boden) om du føler behov for det , så har du et sted å rømme til om det skulle bli for gale.
Men du, dette høres da gøy ut, spennende med nye olympiske leker her i cyberspace. Kos deg videre i det blå element, alltid noen tøysedamer som skal ha matchende ditten og datten, de finnes over alt...
Klem

Gunhild sa...

Fornøyelig historie. Den trengte jeg etter å ha sittet med et regnskap som viser minustall.
Beundrer denne forvandlingsprosessen din. Her er det veldig begredelig på det området.....
Nei, nå er det natta.....

Rosa sa...

hihihi, ingen problem med å få kinoen i toppetasjen igang etter denne levande skildringa av ditt fyrste møte med vannaerobic. Du er utruleg tøff - det manglar verken pågangsmot eller vilje, og eg er sikker på at du vert den vakraste svana av dei alle når du berre har blitt venn med badepølsa!

tinemor sa...

Ha, ha
Ser det hele for meg du!!!
Men du...hva er en badepølse??
Lykke til videre.
Øvelse gjør vist mester, sies det...
;-)
Klem

Aina sa...

Fornøyelig lesing som alltid, modig som stiller opp i ny badedrakt som du ikke har prøvd på forhånd synes jeg. Høres gøy ut med vannaerobic men jeg vet heller ikke hva en badepølse er??

Aina sa...

...glemte si at i starten av historien din trodde jeg at du skulle fortelle at det du trodde var vannaeurobic, viste seg å være synkronsvømming for viderekommende eller noe i den duren, sikkert på grunn av bildene!! ;-D

Klaffen sa...

Hei vennen. Du har en sinnstk forfatter ånd! helt fantastisk hvordan du får opplevelsene inn i stua her! jeg har som du vet drevet med vannaerobics i mange år, og vært instruktør i tre år. Du skal få ett tips av meg, som gjør det tryggere neste gang! bruk kun badedrakt, og benytt kun pølsa hvis du er komfertable med den. Den kan nemlig lett gi deg en dårlig opplevelse, da den flyter og ikke vi!!! Desutten kan du TRYGT jobbe og ta situps i eget tempo, ingen sr det i vannet og du får absolutt best utbytte av 5 vanslige fremfor 20 på "lån" Heia deg Emmeline, kjenner jeg er stolt på dine vegne: Stor morgen klem

Fru Fryd sa...

Ha, ha, ha... herlig!!! Godt med en latter på morgenkvisten. Ser deg for meg der du innherdig prøver å følge de andre i bassenget. Synes du er tøff jeg, som starter opp midt i sesongen. Stå på!!

Two sa...

Å du godeste Emmeline, din ståpå-vilje er beundringsverdig. Så flott at du hiver deg ut på og "gjør ting hun ikke kan" akkurat som i seinfredag. Slikt likar eg, eg er også ein slik ein som prøver ut det ein har veldig lyst på, men kanskje ikkje alltid tør! Bedre å le litt etterpå då!Men øving gjer mester, og du blir nok bedre dag for dag!! Stå på!!!

Lemi sa...

hihi... e sikkert som å se meg i en svømmehall.. rart d der, min mamma, 1 tante og 2 onkler og søskenbarn på mors side, samt to av mine søsken har alle gått på svømming, og vunnet medaljer... men æ: kan ikke brystbeinspark engang.. ikke kan æ dykke me øyan åpen og uten å holde førr nesa heller.. pingle, d e meg d..

Ramme Alvor sa...

Du skriv knakande godt, og eg ser at du tek deg på tak. Du gjennomføre det du set deg fore og det imponerar. Faktisk sopass at denne "badepølsa" her må skjemmast øve å gje opp etter berre ein par dagar, kvar veke. Kanskje det berre er onsdag i dag og ikkje vetlelørdag og snart helg som eg ellers ville ha tenkt..;)

Uansett, lukka til på vegen til vannsvane!

Britt

Sol sa...

Herlig Emmeline ;-}
You Go Girl!
Klem fra meg....(som også kunne trengt litt vannaerobics)....

Rådyrveien sa...

Hahaha! Jeg ser det for meg! :D.
Herlige du! Jeg er imponert over deg, det må jeg virkelig si! Særlig å stille opp blant alle disse drevne damene. Hmmm!!
Har sett flere har spurt og jeg gjør det samme; Hva er egentlig en badepølse...???? Kan ikke huske å ha hørt om det før.

Ønsker deg en strålende onsdag!

Hilde

Fru Fjeldhammer sa...

*LOL* tusen takk emmeline, dette hjalp, før skrekkens tannlegetime står for dør!!
Stå på, snart er du flinkere enn alle de damene tilsammen!!

Fjordheim sa...

Ja humor har du i hvert fall.
Sitter å humrer her. Ja du kan få sagt det.
Håper du syns det går bedre neste gang. Og sov godt. Sikkert bare koselige damer der så det er jo ikke noe å grue seg for.
De har noe slikt her i nærheten også som jeg godt kunne tenkt meg å være med på. Men jeg jobber så mye kvelder så det nytter ikke.
Lykke til, og ha en riktig god dag :)

9na sa...

hihi, jeg ser det for meg, herlig skrevet og jeg fniser her jeg sitter...

Anonym sa...

Hehe.. Tror jeg holder meg til gåturer en stund til, jeg. I det minste er det full anledning til å bli like våt som i bassenget i dette deilige bergenske høstværet.

Anonym sa...

Ja dette innlegget hadde jeg gledet meg til! Kan se det for meg. Jeg går også på vannaerobic, her er der helst ganske frodige damer, og innimellom en mann, men de blir ikke lenge kan jeg love deg.
Mannen min ville gjerne ha vært flue på veggen under treninga, he he.
Lykke til, du vil bli en berikelse for hele gruppa!
Hilsen Olaug Brit

Ingunn sa...

hehe!!!!du er bare så bra!!!;)Tøffingen;)
Måtte bare le litt altså....ikke av deg men meg deg regner jeg med...hihi...Hvordan i all verden går det an å ta situps på en badepølse??,,,hmm.....

Lykke til på neste time. YOU CAN DO IT!!!
Klem Ingunn

Fregnepetra sa...

Du skriver så fantastisk. Utrolig gøy å lese. Har fulgt deg litt men ikke lagt igjen noen kommentar, men denne vannaerobic teksten fortjener ros. Takk for at du bidrar til smil rundt munnen min om dagene.

Fabrikken sa...

Hehe, du er bare morsom. Jeg ler :)
Samtidig fikk jeg lyst å begynne på vannaerobic, det hørtes jo gøy ut, særlig for en badenymfe som meg :)

stå på, øvelse gjør mester :)

Klem fra nr. 5

Frk Kine sa...

Hehehehe...Så komisk :) Du skriv så heilt utruli bra!!Eg ser alt førr meg!!;) Lykke til,d dær trur eg du klare fint!;)

Perlehvit sa...

Hehe nå måtte jeg le litt her!:)

Så utrolig bra du skriver!! Syns jeg ser deg!:P

Men kjente meg igjen fra da jeg var på min første vannaerobic-time for noen uker siden..! De sier det kommer seg etterhvert;)

Anonym sa...

O P P F O R D R I N G ! !

Igjen forteller du daglige aktiviterter på en humoristik måte.. Jeg ler og ler.. Men det er en ting jeg lurer på?? Hvordan får Emmeline tiden til å strekke til? Med mann, fire barn, jobb, vannaerobic og jeg vet ikke hva. Selv har jeg to barn, men ønsker meg fire. Hos oss er tid en knapp resurss og jeg vet faktisk ikke hvordan jeg skal rekke alt før døgnets 24 timer tar oss inn i en ny dag. Hva er oppskriften? Ønsker så gjerne et innlegg på akkurat dette. Dagens oppfordring: Hvor går veien til et middagsbord med fire små?

Anonym sa...

Oppfordning skulle det stå:) Slik blir det når man er ivrig...

Emmeline sa...

Hei anonym.
Jeg tror du er tankeleser. Jeg lå i går kveld og tenkte på at jeg må skrive noe om dette. Om snill pike komplekset som jeg begynner å slite litt med selv...
Så det kommer nok noen ord om dette også;)

frøken fryd sa...

Haha, fantastisk innlegg igjen!! Du sprer godt humør i hverdagen!! Og jeg, som er mummimamma selv....har nok langt igjen før jeg våger noe sånt ;-)
Go girl!!

Anonym sa...

Du er helt fantastisk altså!

☆Therese sa...

:oD Dette "høres" fantastisk flott ut og jeg tror du kommer til å slå Knock out på de andre svanene der etter litt trening!!
Neste gang tar du med deg et litt større håndkle, har pølsa di` klar og "kjører på"!!!

Har hørt at vannaerobic er slitsomt, men veldig effektivt og GØY, så dette blir nok bra :o)
Lykke til videre, klem

Maria Louise sa...

Trenger du selskap på dette?? Jeg er gjerne med! Bår og hvor??

Anonym sa...

Hihi!!! Skal si du står på og prøver deg!! Jeg ler og nikker gjenkjennende her..Ikke det at jeg har gått på vann-aerobic noen gang,men en venninne lurte meg med på vanlig aerobic..Jeg er så utrolig dårlig på å koordinere armer og bein at det gikk heller dårlig..Stlte meg bakerst for å kunne gjemme meg litt unna, men pkutselig snudde alle slik at jeg ble stående helt først..puh!!!
Herregud for kaving..Etterpå tok jeg drosje hjem og kom aldri mer tilbake! Men du er utrolig tøff som kaster deg ut i alt dette nye!
Ha en glad kveld! Hilsen Kardemomme :)

Astrid sa...

Du "skuffar" aldri du Emmeline, med dine knakande gode innlegg!!

Du har ein stor skare med trufaste lesarar som berre ventar på nye innlegg frå deg, kvar dag!:)
Det er så kjekt at du tek deg tid til å spreie så mykje humor her inne i det koselege blogglandia, og ikkje tek du deg sjølv så frykteleg høgtideleg -slikt er godt å lese:)
Eg flirar ikkje av DEG når eg les tekstane, men av det du SKRIV.
"Blått stort håndkle med blomster, er selvfølgelig det samme som et blått håndkle. Punktum. -Uten blomster og på størrelse med et frimerke! Når man er en Mummimamma som gruer seg for å gå i garderoben, blir det ikke akkurat bedre når man kun har et frimerke å tørke seg med."

Stå på Emmeline, både med vannaerobicen og med blogginga! :)

hvorfor ikke... sa...

oioioi, jeg fikk helt den ekle uinnvidde følelsen selv, her jeg sitter, inntok garderoben jeg, også, og tenkte....stikk Emmeline!
Men neida, Go Girl!
Hjælpes mei, altså!

Anonym sa...

Flire meg ihjel! :) Som alltid!

Klem fra Ragnhild (som alltid er innom for å få seg en latter:)

rod i hob sa...

Ha ha ha -du skrive så morsomt at eg holle på å dø!!
Så kjekt på en onsdag :-)

De hørtes knallkjekt ut med vannaerobic!! Hb at vatnet e varmare enn ungdomsskule temperatur!! Lykke te -du komme heilt sikkert te å komma inni de ette kvert!!

Anonym sa...

humre humre..ja og derfor går jeg verken på badegym, step, linedance, arerobic osv. Alt der takt og 1-2-3 hører med, er bare så utaktisk og hadde vært som deg venstrefoten i full bevegelse når det er venstrefoten som skulle vært det, i bevegelse altså. Og var det senkvelds syncronsvømming du var på jakt etter så er j det ett innslag som er i særklasse. Ler når jeg tenker på det. Ha en fortreffelig aften med og uten trim og takt

klem

Lena sa...

Hahaha,kjempebra innlegg.Levde meg inn i historien:)Lykke til med vannaerobic,øvelse gjør mester ;)
Lena

Anonym sa...

Haha! Selv om det kanskje er litt vanskelig i starten kan jeg garantere at det kommer til å gå bedre og at du _nesten_ blir venn med vannet etter hvert. Jeg har i alle fall omsider lært meg å bli venn med både vannet og pølsa, og jeg er ikke særlig glad i vann en gang. Det som er så kjekt med å trene i vannet er at ingen ser hva du holder på med :-)
Lykke til videre!

Verkstedet sa...

hei.
så ufattelig herlig lesning...stakkers deg...jeg har dårlig kordinasjon og er et syn på aerobic, stiller meg bakerst...men plutselig skal rekkene gå motsatt vei og der er jeg først til alles underholdning...eh jeg er ikke så mye på aerobic....;) så med feil fot- min dypeste sympati...regner meg det blir oppfølgerhistorier på dette her...;)
ha en strålende dag!
klem

Line sa...

Hahahaha,jeg ler meg i hjel,så levende og morsomt å lese.
Fantastisk sporty å begynne midt i sesongen,og ikke gi opp;alt blir lettere med litt øvelse;)Lykke til videre, og ALDRI slutt å skriv.Jeg blir så glad og lattermild,du lyser opp i novembermørket.

Anonym sa...

Det ligger noe å venter på deg inne hos meg Emmeline :)

Nettelita sa...

Hehehe... Du skriver så aldeles nydelig bra Emmeline! :) Nå fikk jeg en herlig, morsom søt historie sånn på tampen av kvelden!
Du får bare fortsette å møte opp, så skal du se du og badepølsa blir riktig så gode venner!
Masse lykke til!
Klem

Elin Osa Søreng sa...

Ubeskrivelig bra! Jøje meg... Du skulle hatt et eget program på tv el radio trur jeg. Du skriver så godt at jeg hyler høyt her jeg sitter aleine i stua! Og så tøff du er, jeg har vannskrekk og hater fellesbad- så jeg tar av hatten og bukker dyyyypt for deg! :o)

ANETTESHUS.COM sa...

*ler* Høres morsomt ut med vannaerobic! Du blir sikkert flinkere med litt mer trening!! Stå på:)

Klem Anette

Stine sa...

Haha.. Som de andre som har kommentert her så lo jeg godt! Når jeg leser bloggen din får jeg bare lyst å lese mer.. Du skriver så godt! Så ærlig og hærlig!

Bea sa...

hehe
Så bra skrevet:o)
Jeg hadde selv mitt første møte med vannaerobic på mandag og kjenner meg god igejn... Vel hadde heldigvis pakket med håndduken selv... Her hjemme blir også detaljer glemt i kaoset og sønnen på 11 kunne fort ha kommet med en vaskeklutt til sin mor:o)

Unknown sa...

-og jeg spør: hva i huleste er ei badepølse???

Bdicte sa...

Hahaha, jeg flirte høyt da jeg leste dette! Datteren min kom bort til meg og lurte på hva som var så arti:)

Jeg ønsker deg all mulig lykke med vannaerobicen!!

Japsee sa...

Hahaha! Denne var så bra, at jeg sitter å leser den høyt for mannen min. Jeg fikk jo nesten litt lyst til å begynne med vannaerobic selv, det hørtes jo festlig ut.
Ha en fin sødag.
Klem fra meg:)

Anonym sa...

Great blog here! Also your site loads up fast!
What web host are you the use of? Can I am getting your associate link for your
host? I desire my site loaded up as fast as yours lol

my web site ... european dating sites

Anonym sa...

Thanks for your personal marvelous posting! I certainly enjoyed
reading it, you might be a great author.I will
make sure to bookmark your blog and will eventually
come back very soon. I want to encourage you to continue your great writing, have a nice holiday weekend!


My web page facebook for adults

Anonym sa...

I was just seeking this info for a while. After 6 hours of continuous
Googleing, finally I got it in your site.
I wonder what is the lack of Google strategy that do
not rank this type of informative sites
in top of the list. Normally the top websites are full of garbage.


Feel free to surf to my web page - adult finder

Anonym sa...

Excellent post. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Extremely helpful info specifically the last part :) I care for such information a lot. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and good luck.

My homepage ... adult sex

Related Posts with Thumbnails